Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
cenecimoveocino

#526 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cenecimoveocino »

Kad napregnu ruke ili stomak da pokazu svoje misice i kolike su sile i sliku postave na FB :-)
muha_sa

#527 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

Rinzler wrote:Ne kontam ljude koji na sabahu mogu brbljat ko da su budni svunoc.
Jarane tek sam usto, sanjah da sam vucarao puna kolica nekih para okolo, a ganjaju me, stres jbte, nasekirah se u snu, pusti da odahnem dusom.
Ono naslo peglat odma sabahilde o teticima, kreditima, neletu, aliji. Mrs bolan!

Imal ko da fuka napravi il da se sam trujem.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
_mufljuz_

#528 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _mufljuz_ »

e da ne kontam muhu sto stalno vice informaticka rjesenja pritisnes puljku F13 i Del zajedno

ne kontam alahami
muha_sa

#529 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

_mufljuz_ wrote:e da ne kontam muhu sto stalno vice informaticka rjesenja pritisnes puljku F13 i Del zajedno

ne kontam alahami
vazda na usluzi nekom ko ne zna plaho na ovoj šejtan spravi radit---ima i puljka F14 :lol:
JThomas

#530 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

nije nego f14.
Dr Kova

#531 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dr Kova »

Ne kontam selfie, facebook, instagram, postavljanje slika svakih 5 minuta, slikanje hrane, kao da mi ostali ne jedemo.
Starlete, nisu uspjele ni u čemu pa postadoše qrve.
Ne kontam ove džibere po gradu u trenerkama i zelenim air maxicama, koji se ne sklanjaju nikome kad idu gradom.
Rizvan

#532 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rizvan »

Ne kontam popularnost teme Dos`o Nenad!
Logovan

#533 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Rinzler wrote:Ne kontam ljude koji na sabahu mogu brbljat ko da su budni svunoc.
Jarane tek sam usto, sanjah da sam vucarao puna kolica nekih para okolo, a ganjaju me, stres jbte, nasekirah se u snu, pusti da odahnem dusom.
Ono naslo peglat odma sabahilde o teticima, kreditima, neletu, aliji. Mrs bolan!

:lol: :lol: :lol:
Rinzler

#534 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rinzler »

Ne kontam ni ove karirane kosulje na mladjariji pa me jebi.
Gledam nedavno one slike na klixu iz kafana, njaka kafancura cigla il element, nesta je oko gradjevine.
Hem stolnjaci karirani, hem 80 posto hipstercica karirane kosulje nakve, upecilo se sve nesta, dobih epilepticni napad u minutu jbte, bjesnilo, sta je ono fuj. Jel se oni znaju pa se dogovore da se nako svi slicno obuku il sta je fazon. Ne kontam fakat.
sema911s

#535 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sema911s »

Rinzler wrote:Ne kontam ni ove karirane kosulje na mladjariji pa me jebi.
Gledam nedavno one slike na klixu iz kafana, njaka kafancura cigla il element, nesta je oko gradjevine.
Hem stolnjaci karirani, hem 80 posto hipstercica karirane kosulje nakve, upecilo se sve nesta, dobih epilepticni napad u minutu jbte, bjesnilo, sta je ono fuj. Jel se oni znaju pa se dogovore da se nako svi slicno obuku il sta je fazon. Ne kontam fakat.
Rinzler

#536 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rinzler »

Pa moj dedo rahmetli ljepse pidjame imao Bgmi.
To karirano al sa dezenima, pa gledas a sve ti se nebesa, one kockice plesu pa se uvrcu, izvrcu, nude te kafom, sokom, pitaju jesil se umorio.
Ni ove karirane kosulje danas ne prave ko nekad, sve nesta bezveze.
DaffyDuck

#537 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by DaffyDuck »

muha_sa wrote:

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
to je to :thumbup: :thumbup:
cLo

#538 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cLo »

Šta sad fali kariranim košuljama?
Bambi_na_kofeinu

#539 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bambi_na_kofeinu »

Ne kontam ulogu kafe u razbudjivanju :D

Nema 20 godina u guzici, najveci problem izaci ili odustati od ispita i jel' joj momak lajkovo sliku one rospije sa velikim sisama...i onda ujutro sva cangrizava i u fazonu "ne pitaj me nista dok ne popijem kafu".
Pih.
Rinzler

#540 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rinzler »

cLo wrote:
Fali im krugova, obline, sve mi nesta hoce bit kad vidim nesta kockasto, coskasto, zlo mi dolazi.
Fali im ukusa, fali im boje, jer skoro svaka karirana kosulja ide, tamnija nijansa, pa svjetlija, i bjela boja.
I fali im sto me podsjecaju na stolnjake u prijeratnim kafanchugama.
I hajd ok sve i nekako, nisam tolka peka, izdevero bi ja sve to, al zamisli scenu ulijeces u kafanu, karirani stolnjaci, 80 posto idiota u kariranom, pa ljudi, ja to svrstavam pod napad na mozak. Ljudi me muce kockama, namjerno. Postajem agresivan odma. Ma fuj.
Logovan

#541 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Rinzler wrote:
cLo wrote:
Fali im krugova, obline, sve mi nesta hoce bit kad vidim nesta kockasto, coskasto, zlo mi dolazi.
Fali im ukusa, fali im boje, jer skoro svaka karirana kosulja ide, tamnija nijansa, pa svjetlija, i bjela boja.
I fali im sto me podsjecaju na stolnjake u prijeratnim kafanchugama.
I hajd ok sve i nekako, nisam tolka peka, izdevero bi ja sve to, al zamisli scenu ulijeces u kafanu, karirani stolnjaci, 80 posto idiota u kariranom, pa ljudi, ja to svrstavam pod napad na mozak. Ljudi me muce kockama, namjerno. Postajem agresivan odma. Ma fuj.
Nije po tvom ukusu i to je to. Neko voli, neko ne voli k'o ti.
Rinzler

#542 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rinzler »

Pa vidim da ih vole, samo ne kontam sto. Jos se sjate u jednu kafanu, i sto nemam epilepsije, u takvom okruzenju bi je dobio.
mO k3

#543 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mO k3 »

Ne kontam muškarce sto nose pederuse , njih bi trebalo zakonski zabraniti
Rinzler

#544 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rinzler »

mO k3 wrote:Ne kontam muškarce sto nose pederuse , njih bi trebalo zakonski zabraniti
Il uvest zakon, pederusa il dzep. Zabranu spucat na dzepove ljudima koji nose pederuse. Jer im je to glavni adut kao. Imam dokumenata, novcanika, klinaca palaca, ne moze sve stat u dzep. Jebote zakon u dzep bi strpao 30 % golfa keca, al eto ne moze stat mob, novcanik i pokoji papir.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#545 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

+1 za karirane kosulje :oops:
Seyfo

#546 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Seyfo »

Ne kontam jarana od kako je postao vjerski fanatik.
elmirčo

#547 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by elmirčo »

ne kontam svoju lijenu guzicu i nedostatak motiva da polozim jos jedan ispit koji vucem od septembra i zavrsim sa statusom studenta. btw naredni je za 7 dana, od kojeg opet nece biti nista :skoljka:
muha_sa

#548 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

ne kontam kad stanem s nekim jal poznanikom jal prijateljem odmah me pocne tušit kako je pao na jednom--dok ja uhavizam da je to kladionica on pocne nabrajat klubove za koje nikad cuo nisam :lol: :lol:

jebla te kladionica--nikad ušo u nju nisam :lol:
Dosadno mii

#549 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dosadno mii »

.
Last edited by Dosadno mii on 10/03/2015 11:50, edited 1 time in total.
Pismonosa

#550 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Pismonosa »

muha_sa wrote:ne kontam kad stanem s nekim jal poznanikom jal prijateljem odmah me pocne tušit kako je pao na jednom--dok ja uhavizam da je to kladionica on pocne nabrajat klubove za koje nikad cuo nisam :lol: :lol:

jebla te kladionica--nikad ušo u nju nisam :lol:
Al si zato na pišpilu i žandaru i ženine zlatne zube spisko. Ko te ne zna..
Post Reply