6 Mjeseca 6 Dana u 6 sati ujutro 666Grover wrote:Antihrist dolazi u Sarajevo..
Pope Francis Found Guilty Of Child Trafficking, Rape, Murder
Yesterday defendants Pope Francis Bergoglio, Catholic Jesuit Superior General Adolfo Pachon and Archbishop of Canterbury Justin Welby were found guilty of rape, torture, murder and trafficking of children. Five judges of the International Common Law Court of Justice in Brussels determined that the crimes occurred as recently as 2010. Since last March over 48 eyewitnesses have come forward to testify before this ICLCJ Court about the defendants’ activities as members of the Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult.
The Ninth Circle Satanic Cult was said to do child sacrifices at Roman Catholic cathedrals in Montreal, New York, Rome, Scotland, London, Carnarvon Castle in Wales, an undisclosed French Chateau in Holland and at Canadian Catholic and Anglican Indian residential schools in Kamloops, British Columbia and Brantford, Ontario Canada. The Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult was believed to use privately owned forest groves in the US, Canada, France and Holland for their “Human Hunting Parties” for global elites including members of European royal families. Teens were said to be obtained by the mafia, then stripped naked, raped, hunted down and killed. The Chief Prosecutor stated. “The Catholic Church is the world’s largest corporation and appears to be in collusion with the mafia, governments, police and courts worldwide.”
Two adolescent women told the ICLCJ Court that Pope Francis raped them while participating in child sacrifices. Eight other eyewitnesses confirmed their allegations of being witness to rape and child sacrifices. The Ninth Circle Satanic Cult were said to take place during the Springs of 2009 and 2010 in rural Holland and Belgium.
Pope Francis was also found to be a perpetrator in satanic child sacrifice rites while acting as an Argentine priest and Bishop according to a sealed document obtained from the Vatican archives. A second record dated Dec. 25 1967 called the Magisterial Privilege was said to show that every new Pope was required to participate in Ninth Circle Satanic Cult ritual sacrifices of newborn children, including drinking their blood. The documents were presented to the ICLCJ Court by a prominent Vatican official and a former Vatican Curia employee.
Last month an investigator for the Irish Garda Police Force testified before the five judges and 27 jury members that marks on the bones of nearly 796 children found in an Irish Roman Catholic Nun septic tank indicated they had been ritually killed. The witness testified that forensic experts had confirmed the decapitation and dismemberment of the babies in the mass grave resembled the usual signs of ritualistic murder or child sacrifice..........
http://beforeitsnews.com/celebrities/20 ... 65728.html
Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
- Sanjarko
#526 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
- York Light 100`s
#527 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Čuj katolici iz Hercegovine uvrijeđeni što niko drugi nego uvaženi katolički poglavar neće da dođe u "njihov glavni grad" pa kao odgovor oni bi nikoga drugog nego tog istog uvaženog katoličkog poglavara gađali paradajzom. Šou

Ako vam tako malo treba da nekog gađate paradajzom ili ga bojkotujete onda bi vam trebalo biti svejedno da li dolazi u Mostar, Laktaše ili Gornju Maoču.
Bogami kao neki iskompleksirani luzeri kada ih neko odbije pa pljuju po toj osobi a maloprije im je bila naj naj naj. Hvala Bogu biće Sarajevo puno iskrenih miroljubivih katolika iz svih krajeva koji će doći u posjetu tako da ovi iskompleksirani fašisti iz Erceg Bosne koji vjeru koriste samo kao kamuflažu za svoju mržnju (prema svakome pa i prema "svom" papi) nikome i ne trebaju taj dan u Sarajevu, imate vi dovoljno problema sa našim Reufagom

Ako vam tako malo treba da nekog gađate paradajzom ili ga bojkotujete onda bi vam trebalo biti svejedno da li dolazi u Mostar, Laktaše ili Gornju Maoču.
Bogami kao neki iskompleksirani luzeri kada ih neko odbije pa pljuju po toj osobi a maloprije im je bila naj naj naj. Hvala Bogu biće Sarajevo puno iskrenih miroljubivih katolika iz svih krajeva koji će doći u posjetu tako da ovi iskompleksirani fašisti iz Erceg Bosne koji vjeru koriste samo kao kamuflažu za svoju mržnju (prema svakome pa i prema "svom" papi) nikome i ne trebaju taj dan u Sarajevu, imate vi dovoljno problema sa našim Reufagom
-
Hafis
#528 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Y
Čuj s 'našim Reufom' ....slastičar
Dobro imaš damara te gluposti pisati.ork Light 100`s
Čuj katolici iz Hercegovine uvrijeđeni što niko drugi nego uvaženi katolički poglavar neće da dođe u "njihov glavni grad" pa kao odgovor oni bi nikoga drugog nego tog istog uvaženog katoličkog poglavara gađali paradajzom. Šou![]()
Bogami kao neki iskompleksirani luzeri kada ih neko odbije pa pljuju po toj osobi a maloprije im je bila naj naj naj. Hvala Bogu biće Sarajevo puno iskrenih miroljubivih katolika iz svih krajeva koji će doći u posjetu tako da ovi iskompleksirani fašisti iz Erceg Bosne koji vjeru koriste samo kao kamuflažu za svoju mržnju (prema svakome pa i prema "svom" papi) nikome i ne trebaju taj dan u Sarajevu, imate vi dovoljno problema sa našim Reufagom![]()
Čuj s 'našim Reufom' ....slastičar
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#529 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
vi ( da da vi
) ne razumijete problem hercegovine u ovom kontekstu...
problem hercegovine nije samo pitanje hercegovački hrvati-bosanski hrvati i bošnjaci ili država bih...herceg bosna ili BiH, HDZ ruši BiH
ovo je malo dublji problem odnosa franjevaca prema redovitoj crkvenoj hijerarhiji... postoji od 1882. + 50 godina kada na vrijeme nije provedena podjela župa između franjevaca i dijecezanskih svećenika
u hercegovini sada postoji 5 nelegalnih franjevačkih župa što je svojevrsni planetarni skandal za crkvu... svaka misa krštenje krizma vjenčanje u tim župama je nelegalno i nepriznato u drugim župama... dakle oženiš ženu u toj župi možeš je nogirati bez pravnih posljedica isto i žena muža...
dolazak pape dole bi samo mogao povećati sranja... a tu je i problem međugorja star 35 godina koji predstavlja svojevrsnu blasfemiju i perverziju do neslućenih razmjera i neće se po mom mišljenju riješiti dok svi koji su sudjelovali u tome kao djeca 1980(1) ne umru... isti problem je sa župama...dok ne umru nelegalni župnici ...
ALI
postoji mogućnost da papa u budućnosti dođe kad se bude proglašavao jedan mladi svetac rođen u klobuku a umro u travniku
isto kao što je dolazio papa u banja luku 2003. za ivana merza
ali o tom po tom
problem hercegovine nije samo pitanje hercegovački hrvati-bosanski hrvati i bošnjaci ili država bih...herceg bosna ili BiH, HDZ ruši BiH
ovo je malo dublji problem odnosa franjevaca prema redovitoj crkvenoj hijerarhiji... postoji od 1882. + 50 godina kada na vrijeme nije provedena podjela župa između franjevaca i dijecezanskih svećenika
u hercegovini sada postoji 5 nelegalnih franjevačkih župa što je svojevrsni planetarni skandal za crkvu... svaka misa krštenje krizma vjenčanje u tim župama je nelegalno i nepriznato u drugim župama... dakle oženiš ženu u toj župi možeš je nogirati bez pravnih posljedica isto i žena muža...
dolazak pape dole bi samo mogao povećati sranja... a tu je i problem međugorja star 35 godina koji predstavlja svojevrsnu blasfemiju i perverziju do neslućenih razmjera i neće se po mom mišljenju riješiti dok svi koji su sudjelovali u tome kao djeca 1980(1) ne umru... isti problem je sa župama...dok ne umru nelegalni župnici ...
ALI
postoji mogućnost da papa u budućnosti dođe kad se bude proglašavao jedan mladi svetac rođen u klobuku a umro u travniku
- Ramzess Veliki
#530 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Ma to je na mene mislio ali ne zamjeram mu, samo je ljubomoran.Grover wrote:A on kad kaže da se neki ljudi razmnožavaju kao zečevi, to je pristojnost?sumirprimus wrote:e jebga grover...
ipak je on sluzbeni/priznati prvak katolika u svijetu..
nema potrebe za ovakvim vrijedjanjem...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#531 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
nisam znao da nema 1 plućno krilo
i nije nimalo strog... kod njega sve može samo goni
mislim da ga se može zajebavati
dok recimo kad sam vidio benedikta u zagrebu... još su ga dvojica vukla da se popenje uz stepenice
i takav je ulijevao strah...
ovaj mi je komedija
i nije nimalo strog... kod njega sve može samo goni
mislim da ga se može zajebavati
dok recimo kad sam vidio benedikta u zagrebu... još su ga dvojica vukla da se popenje uz stepenice
i takav je ulijevao strah...
ovaj mi je komedija
- It_is_a_Leclerc
#532 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Papa dolazi u glavni grad države Bosne i Hercegovine. Ne postoje hrvatski glavni gradovi u BiH.
Mi se uveliko spremamo za doček i dobrodošlicu dragog nam gosta, a društvo sa Poskoka može lagano da glođe kosti.
Mi se uveliko spremamo za doček i dobrodošlicu dragog nam gosta, a društvo sa Poskoka može lagano da glođe kosti.
- no_mani=no_fjučr
#533 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Tko vi, jugoslaveni? Zar vama nije zapelo u usavrsavanju dusa ? Opet se okrecete, cvijece?It_is_a_Leclerc wrote:Papa dolazi u glavni grad države Bosne i Hercegovine. Ne postoje hrvatski glavni gradovi u BiH.
- Russki
#534 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
došo papenzi da širi propagandu o miru i ljubavi dok rade suprotno, rat, rat i samo rat
- spreca
#535 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Nismo mi Covici ercegovci da se izjasnjavamo jugoslovenimano_mani=no_fjučr wrote:Tko vi, jugoslaveni? Zar vama nije zapelo u usavrsavanju dusa ? Opet se okrecete, cvijece?It_is_a_Leclerc wrote:Papa dolazi u glavni grad države Bosne i Hercegovine. Ne postoje hrvatski glavni gradovi u BiH.
- no_mani=no_fjučr
#536 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Bojim se da Dino Merlin ne napise odu papenziju.
To bi bilo ludo, on se za mekinje prodaje, bolje Koke, ne?
- spreca
#537 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Dino strize ovce poccijeloj EUno_mani=no_fjučr wrote:Bojim se da Dino Merlin ne napise odu papenziju.
- sinuhe
#538 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Dolazi katolicima i neka ga oni docekaju. Ostalima ce poslati poruku mira.
- no_mani=no_fjučr
#539 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Dino je Gregor medju ofcama. Prvi do Boga, rang s Papom, definitivno, u svom zaseoku.spreca wrote:Dino strize ovce poccijeloj EUno_mani=no_fjučr wrote:Bojim se da Dino Merlin ne napise odu papenziju.
- Stjui
#540 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
bez zafrkancije,mogli bi se bošnjaci organizovati u neku dobrovoljnu zaštitarsku skupinu koja bi bila zadužena za opažanje moguće prijetnje za papu,koju bi mogli da predstavljaju ovi sijači mržnje sa hb i poskoka.nije šala ono što oni pišu...
- no_mani=no_fjučr
#541 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Moze, bossnjacko vehabijski stit cuva papu, to bi bilo i na ccn u. Sutra bi Dofzi izludilili, bilo bi a palestina liberation.Stjui wrote:bez zafrkancije,mogli bi se bošnjaci organizovati u neku dobrovoljnu zaštitarsku skupinu koja bi bila zadužena za opažanje moguće prijetnje za papu,koju bi mogli da predstavljaju ovi sijači mržnje sa hb i poskoka.nije šala ono što oni pišu...
- spreca
#542 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Povelik mu zaseok......EUno_mani=no_fjučr wrote:Dino je Gregor medju ofcama. Prvi do Boga, rang s Papom, definitivno, u svom zaseoku.spreca wrote:Dino strize ovce poccijeloj EUno_mani=no_fjučr wrote:Bojim se da Dino Merlin ne napise odu papenziju.
- spreca
#543 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Stjui wrote:bez zafrkancije,mogli bi se bošnjaci organizovati u neku dobrovoljnu zaštitarsku skupinu koja bi bila zadužena za opažanje moguće prijetnje za papu,koju bi mogli da predstavljaju ovi sijači mržnje sa hb i poskoka.nije šala ono što oni pišu...
Ovi sa poskoka su gori od vehabija........sampo nemaju oni muda......rezhe i skevcu ali ne ujedaju
- SmokingMan
#544 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Kakve nebuloze švrljaju,daj nam šta da pročitamo...Stjui wrote:bez zafrkancije,mogli bi se bošnjaci organizovati u neku dobrovoljnu zaštitarsku skupinu koja bi bila zadužena za opažanje moguće prijetnje za papu,koju bi mogli da predstavljaju ovi sijači mržnje sa hb i poskoka.nije šala ono što oni pišu...
- Stjui
#545 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
ma nije bitno jesu li gori ili nisu.dovoljno je da neki hrvatski ekstremist pogodi jajetom g.franju i eto ti bruke i sramote.spreca wrote:![]()
Ovi sa poskoka su gori od vehabija........sampo nemaju oni muda......rezhe i skevcu ali ne ujedaju
ma odite na te stranice,da ne stavljam linkove po forumu.ja jučer malo pročešljao,nakon što ih je spomenuo g.york.SmokingMan wrote: Kakve nebuloze švrljaju,daj nam šta da pročitamo...
- It_is_a_Leclerc
#546 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Mi, normalni građani Bosne i Hercegovine. Dozvolit ćete me da nakupinu organskog materijala koja parazitira od kladionice, lažne boračke penzije i laje po nekom opskurnom hercegovačkom forumu ne smatram ni normalnim, ni građanima BiHno_mani=no_fjučr wrote:Tko vi, jugoslaveni? Zar vama nije zapelo u usavrsavanju dusa ? Opet se okrecete, cvijece?It_is_a_Leclerc wrote:Papa dolazi u glavni grad države Bosne i Hercegovine. Ne postoje hrvatski glavni gradovi u BiH.
Greškica ! Papa dolazi u svojstvu moralnog i političkog, pa tek onda vjerskog autoriteta. Papa dolazi u državni, a ne u pastoralni pohod u BiH. Prema tome, Papa dolazi svim građanima BiH.sinuhe wrote:Dolazi katolicima i neka ga oni docekaju. Ostalima ce poslati poruku mira.
- York Light 100`s
#547 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
A čitajući šta imaš reći o islamu ti si očito i stručnjak za terorizamBenDover wrote:ja sam strucnjak za ideologiju i psihologiju kolektivnog.hrasno38 wrote:Djesi strucnjak za pedofiliju nisam te prepoznao!!!!

- SmokingMan
#548 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Čitam i ne mogu da vjerujem koliko su postali hipnotisani i opsesivni idejom da u Sarajevu niti jedan jedini katolik nije siguran.Uostalom,ideološki projekat je pa gotov u potpunosti uspio,navesti omladinu da gladnog stomaka razmišljaju više o tome ko je veći domoljub,nego o stvarima koje život znače,prvenstveno kako preživiti od danas do sutra,pošteno radeći.Ma jok,daj omladini otrova,neka ga dalje širi...Stjui wrote:
ma odite na te stranice,da ne stavljam linkove po forumu.ja jučer malo pročešljao,nakon što ih je spomenuo g.york.
-
Hafis
#549 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Šta se ti imaš gore spremati za doček pape...ta neće u Kladušu da uči šerbe mutitiIt_is_a_Leclerc wrote:Papa dolazi u glavni grad države Bosne i Hercegovine. Ne postoje hrvatski glavni gradovi u BiH.
- It_is_a_Leclerc
#550 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
U čemu je problem s tobom, čovječe božiji ?! Mislim stvarno. Sad da malo uozbiljimo... Jel imaš ti bilo šta da napišeš, a da nije Krajina, Kladuša (iz koje i nisam), itd... To, srećo moja, mene ne diskredituje. Dapače. Ja se time ponosim. Nažalost, trenutno ne boravim u Krajini, već sam, opet nažalost, malo bliže tebi, ali me već počinješ nervirati s tim. Jel ja ističem to da si ti iz Mostara, u svakom postu koji napišeš ?! Ne, jer me nije briga niti je to meni, ili bilo kome normalnom, bilo kakav argument.Hafis wrote:Šta se ti imaš gore spremati za doček pape...ta neće u Kladušu da uči šerbe mutitiIt_is_a_Leclerc wrote:Papa dolazi u glavni grad države Bosne i Hercegovine. Ne postoje hrvatski glavni gradovi u BiH.
Eto...
A što se tiče Pape, prestanite više da se grizete, bog vam pomogao, hronični ćete ulcus, bez H. Pylori fasovati.