aj vas dvojica sjedite smiromGojeni H wrote:To k'o da je neko varikinom oprao. Fuj!muha_sa wrote:fuj, otanjili kožuna šta li oni lice.
Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme)
- spreca
#526 Re: Kupanje jednom sedmično
- muha_sa
#527 Re: Kupanje jednom sedmično
Mira ošla da se trljne peškiromspreca wrote:aj vas dvojica sjedite smiromGojeni H wrote:To k'o da je neko varikinom oprao. Fuj!muha_sa wrote:fuj, otanjili kožuna šta li oni lice.
![]()
![]()
![]()
- spreca
#528 Re: Kupanje jednom sedmično
jel ga opralamuha_sa wrote:
Mira ošla da se trljne peškirom
- muha_sa
#529 Re: Kupanje jednom sedmično
šta ce gakoji klinac prat kad ce se i veceras trljat.spreca wrote:jel ga opralamuha_sa wrote:
- Gojeni H
#530 Re: Kupanje jednom sedmično
U svakom slucaju, predlazem da Zviz presudi.
- spreca
#531 Re: Kupanje jednom sedmično
sparanje po grckimuha_sa wrote:šta ce gakoji klinac prat kad ce se i veceras trljat.spreca wrote:jel ga opralamuha_sa wrote:
- muha_sa
#532 Re: Kupanje jednom sedmično
potpuno se slažem--ja sam ZAGojeni H wrote:U svakom slucaju, predlazem da Zviz presudi.
-
Stargate Punk
#534 Re: Kupanje jednom sedmično
Meni je malo čudno kako su ljudi u Bosni izkompleksirani da čim im kažeš nešto oni se uhvate životinja u kući. Psa ili mačku se može naučiti gdje i kad da ide vršiti nuždu i sasvim se normalno mogu ponašati u kući ili stanu.
A sad pogledaj malo to normalne naše životinje koje ništa nisu naučile jer su uglavnom kupljene da se pokaže komšijama kakvog kera imaš i vidi kako se ponašaju po našim ulicama i zašto imamo toliko problema sa psima lutalicama.
Pranje kose nije baš potrebno svaki dan a i to zavisi od posla po mogućnosti sa normalnim šamponom bez "conditioner". Tuširanje je preporučivo svaki dan. Prevelika upotreba deodoransa ili kolonjske vode nije.
Sa druge strane ovdje na zapadu bojleri rade non stop i nikad ih ni ne gasiš niti pališ. Bilo bi dobro kad bi neko izračunao koliko struje bojleri u Bosni troše i kolio to košta. Mogućnost bi bila da se kupuju efikasniji bojleri ili da cijena struje se smanji pogotovo zato što proizvodimo maltene samo struju i vjerojatno veliki dio te struje se ni ne izkoristi.
A sad pogledaj malo to normalne naše životinje koje ništa nisu naučile jer su uglavnom kupljene da se pokaže komšijama kakvog kera imaš i vidi kako se ponašaju po našim ulicama i zašto imamo toliko problema sa psima lutalicama.
Pranje kose nije baš potrebno svaki dan a i to zavisi od posla po mogućnosti sa normalnim šamponom bez "conditioner". Tuširanje je preporučivo svaki dan. Prevelika upotreba deodoransa ili kolonjske vode nije.
Sa druge strane ovdje na zapadu bojleri rade non stop i nikad ih ni ne gasiš niti pališ. Bilo bi dobro kad bi neko izračunao koliko struje bojleri u Bosni troše i kolio to košta. Mogućnost bi bila da se kupuju efikasniji bojleri ili da cijena struje se smanji pogotovo zato što proizvodimo maltene samo struju i vjerojatno veliki dio te struje se ni ne izkoristi.
- Gojeni H
#535 Re: Kupanje jednom sedmično
Frajer udara samo internacionalno: Fracuskinja, Cehinja, anam-ona ... kad bi covjek stigao od silnog pranja, molicu lijepo?muha_sa wrote:potpuno se slažem--ja sam ZAGojeni H wrote:U svakom slucaju, predlazem da Zviz presudi.
-
tapeta
#536 Re: Kupanje jednom sedmično
To bi u Bosni ostali neiskoristeni resursiStargate Punk wrote: Sa druge strane ovdje na zapadu bojleri rade non stop i nikad ih ni ne gasiš niti pališ.
Navika je cudo
-
zrakomlat
#537 Re: Kupanje jednom sedmično
York Light 100`s wrote: ...
Komplekse o higijeni su nam nabili zapadnjaci što dozvoljavaju da ih za ručkom pašče liže koje je prije minutu lizalo svoja jaja
-
kosava
#538 Re: Kupanje jednom sedmično
seoBIH wrote:
To što tebe nije opcuala upala i slične stvari ne znači da nije druge, niti da neće tebe. Znam se i sam uhvatiti da izađem pola sata nakon pranja kose, ništa mi ne bude, dok sam imao priliku vidjeti X primjera kakve posljedice mogu nastati kada je glava hladna, odnosno neosušena nakon pranja iste.
Dokazano da mokra glava ili nedovoljno osušena neće stvoriti probleme, ili da ne utiče negativno na čovjeka? Ma gdje je to dokazano?
Babske price pa samo kako smo kisli u ratu pa nikom nista.
-
kosava
#539 Re: Kupanje jednom sedmično
Gojeni H wrote:[
Jesam li ja tebi rekao da vjetar ubi mozak? A i bubreCi stradaju. Zajeban je ovaj vjetar u Bosni.
Ma znam zato sam i odselio u Amerike da pobjegnem od Bosanskog propuha.
-
kosava
#540 Re: Kupanje jednom sedmično
Pa mozes se nasapunjati i ispod tusa.supercali wrote:E jbg sada bez jacuzzi-ja nema kupanja
Onda se niko ne kupa u bosni osim njih par
Ne znam za vas za mene je kupanje kad se nasapunjas 2 puta pa se oba puta fino istrljas dok tusiranje je samo namazati se gelom i isprati
- Gojeni H
#541 Re: Kupanje jednom sedmično
kosava wrote:Gojeni H wrote:[
Jesam li ja tebi rekao da vjetar ubi mozak? A i bubreCi stradaju. Zajeban je ovaj vjetar u Bosni.
Ma znam zato sam i odselio u Amerike da pobjegnem od Bosanskog propuha.
Tamo je hava bolja.
Jedino sto ne znaju da sto vise pijes vode, vise ces se znojiti. Fakat su neznani. Ja im to rekao a oni u mene gledaju k'o mameni.
- supercali
#542 Re: Kupanje jednom sedmično
Pa nasapunjam se i ispod tusakosava wrote:Pa mozes se nasapunjati i ispod tusa.supercali wrote:E jbg sada bez jacuzzi-ja nema kupanja
Onda se niko ne kupa u bosni osim njih par
Ne znam za vas za mene je kupanje kad se nasapunjas 2 puta pa se oba puta fino istrljas dok tusiranje je samo namazati se gelom i isprati
Meni kupanje ne znaci da lezim u kadi po pola sata nego temeljito pranje i trljanje dok je tusiranje maltene osvjezenje uz ciscenje sa gelom za tusiranje
Izgleda ovdje neki ne mogu odvojiti kupanje i tusiranje
-
hujk
#543 Re: Kupanje jednom sedmično
S obzirom da svakodnevno treniram primoran sam da se kupam/tuširam
od 01.01 pa do 10.01 koliko nam je trajala pauza u klubu, svi su se odmarali od treninga samo ja od kupanja hahahahahaha
Nakon 7 dana ne kupanja raspadao sam se i smrdio kao da imam 101 neizliječivu bolest...
btw. da se nadovežem na početak teme.... da znam da neki stariji ljudi ne daju djeci da se kupaju prijavio bih ih eko policiji ! xD
btw. da se nadovežem na početak teme.... da znam da neki stariji ljudi ne daju djeci da se kupaju prijavio bih ih eko policiji ! xD
-
kosava
#544 Re: Kupanje jednom sedmično
Kadu rijetko ko u mene koristi tako da bleach jednom sedmicno je dovoljno za kadu a tus ima za to gomila sredstva za ciscenje , 5-6 peskira dnevno ode ovih dana a ljeti i do 12 , posteljina svaki treci dan se mjenja masina pere struja i voda nije skupa a osusi susilica za ves.tapeta wrote:Pitanje za ove sto se 2x dnevno kupaju, da li ribaju kadu/kabinu prije i poslije svake upotrebe,
koliko peskira dnevno isprljaju, koliko cesto mjenjaju posteljinu, koliko puta dnevno masina okrene sav taj toliki ves i kad se sve to na kraju osusi?
- supercali
#545 Re: Kupanje jednom sedmično
A i ti nasao porediti ameriku i bih 
-
kosava
#546 Re: Kupanje jednom sedmično
supercali wrote:
Pa nasapunjam se i ispod tusa
Meni kupanje ne znaci da lezim u kadi po pola sata nego temeljito pranje i trljanje dok je tusiranje maltene osvjezenje uz ciscenje sa gelom za tusiranje
Ti izgleda pricas o plivanju a ne kupanju, stavis sampon na kosu uzmes sapun i nasapunjas tijelo pa saperes i ponovisi par puta, jedina razlika sto ti pod tusem voda pod pritiskom pere tijelo svo vrijeme a u kadi lezis u svojoj prljavstini.
-
kosava
#547 Re: Kupanje jednom sedmično
Pa kupali smo se i u Bosni a i rade ves masine i u Bosni.supercali wrote:A i ti nasao porediti ameriku i bih
- sadie_forever
#548 Re: Kupanje jednom sedmično
Sjediti u kadi nije radi ciscenja,mozda onako neko zadovoljstvo,odmorkosava wrote:supercali wrote:
Pa nasapunjam se i ispod tusa
Ti izgleda pricas o plivanju a ne kupanju, stavis sampon na kosu uzmes sapun i nasapunjas tijelo pa saperes i ponovisi par puta, jedina razlika sto ti pod tusem voda pod pritiskom pere tijelo svo vrijeme a u kadi lezis u svojoj prljavstini.
- York Light 100`s
#549 Re: Kupanje jednom sedmično
Ima slučaj sa više svjedoka krajem 80ih gdje je momak oprao kosu, nije je osušio i otišao na igranku. Umro je te iste noći kada je više pute lupao glavom od zid što je imalo smrtne posljedice.kosava wrote:seoBIH wrote:
To što tebe nije opcuala upala i slične stvari ne znači da nije druge, niti da neće tebe. Znam se i sam uhvatiti da izađem pola sata nakon pranja kose, ništa mi ne bude, dok sam imao priliku vidjeti X primjera kakve posljedice mogu nastati kada je glava hladna, odnosno neosušena nakon pranja iste.
Dokazano da mokra glava ili nedovoljno osušena neće stvoriti probleme, ili da ne utiče negativno na čovjeka? Ma gdje je to dokazano?
Babske price pa samo kako smo kisli u ratu pa nikom nista.
Što se tiče rata, koliko je ljudi u rovovima fasovalo upalu pluća dok drugim nije bilo ništa
- supercali
#550 Re: Kupanje jednom sedmično
Uvijek pomislim da raja koja ode vani ostane iste al jok to se promijeni kao da nikad bosne nisu vidjeli a posebno oni koji odu u ameriku i pocnu pricati price kao da niko nikad nije vidio zivot tamo
Pa jesi se kupao al svi se bojim da si se kupao kao sto pises a da je susilica susila
Strik jeste al susilica sumnjam i to opasno
Pa jesi se kupao al svi se bojim da si se kupao kao sto pises a da je susilica susila
Strik jeste al susilica sumnjam i to opasno