Jemen
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#526 Re: Jemen
cekam statuse na fejsu svih oni koji su bili ljetos protiv agresije na gazu
- Albosnawe
#527 Re: Jemen
Samo da ne bude eee mi se zeznuli,cisterna se prevrnula.Challenger__ wrote:zashtitar wrote:BREAKING- Yemeni Hezbollah has just targeted military base of Saudi Arabia near Yemen border.
LINK
Vojna baza pored glavnog puta,civilna auta sa svih strana. (onoliko koliko se može vidjeti obzirom na jasnoću fotografije)
Ovdje kažu avion KSA oboren.
https://twitter.com/GooYouu/status/5809 ... 84/photo/1
Ovdje kažu zapalila se cisterna u istočnom dijelu Mukele Vijest je objavljena 25.3.2015
http://alamalnews.net/news.php?id=7717
Ima ovdje još pa prebirajte
https://www.google.com/search?tbm=isch& ... 52&bih=703
Ovdje ima više petokolonaša nego što ih je bilo na Alipašinom 92

-
Baboolal
#528 Re: Jemen
Ako ti nije mrsko: sta je berbo?Gojeni H wrote:Jesi vidio sto su ti upisi interesantni?salik79 wrote:Drago mi je izvuci zakljucak kako ti moji upisi ne promicuSaxofon je ovu sintagmu upotrijebio xyz puta, kao zamjenicu za ISIL, a ja prvi put. To vec nesto govori
Beze, ne dilam drogu, politicar nisam, a ni berbo. Radim ba ... nije Chmoljo poslao jos marke za pisanje na forumu. Kad dodjem, krenem po redu pa o koga se ocesem.
Prvi put cujem pa reko' da se informisem
-
mudrac2
#531 Re: Jemen
mogli bi i oni postati nečija avlija, dosta su zla nanijeli okolnim zemljama.japin_mutapi wrote:saudija ima potpuno pravo da interveniše u svojoj avliji i u sferi interesa i zaštiti svoje interese
iran rusija amerika mogu samo da laprdaju i ništa tu ne mogu
zapravo mogu ... da pomognu i podrže legitimnu akciju saudijske arabije i saveznika i vrate red i mir u jemen
-
Bodkin
#532 Re: Jemen
Znaci SA nema apsolutno nikakvo odobrenje un-a ili vijeca sigurnosti za ovu agresiju? Medjunarodno pravo je bas otislo u kurac
- asurbanipal
#533 Re: Jemen
Man of steel wrote:Tačnije od početka osamdesetih prošlog vijeka kada je CIA u Pakistanu oformila, obučila i naoružala tu skupinu u borbi protiv SSSR-a u Afganistanu.Challenger__ wrote:Oni su zajedno od početka. Dr. Frankenstein and monster.joe_black wrote:Za rubrike "Vjerovali ili ne" USA i AL Qaida na istoj strani Protiv husija![]()
![]()
Od ranije su stvari krenule. To je tek samo dio.

- asurbanipal
#534 Re: Jemen
sarajevoxxxx wrote:CrniOrao wrote:joe_black wrote:Za rubrike "Vjerovali ili ne" "veliki šejtan" i Iran na istoj strani Protiv "ISIS"![]()
![]()
![]()
Hau jes no...
http://militarybases.com/saudi-arabia/
http://militarybases.com/qatar/
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#535 Re: Jemen
fašistička huti hunta u jemenu je nelegitimna i lažljiva i prevrtljiva "vlast" koja je izigrala sve dogovore i prekršila desetine primirja
antifašisti imaju puno pravo vojno intervenisati sa ciljem vraćanja legitimne vlade i uspostave mira i sigurnosti
predsjednik jemena je u ime svog naroda uputio poziv i molbu za pomoć i dobri ljudi su čuli i odazvali se
puna podrška naporima antifašističke koalicije sa nadom da će red i mir biti brzo vraćeni u jemen
smrt fašizmu sloboda jemenu
antifašisti imaju puno pravo vojno intervenisati sa ciljem vraćanja legitimne vlade i uspostave mira i sigurnosti
predsjednik jemena je u ime svog naroda uputio poziv i molbu za pomoć i dobri ljudi su čuli i odazvali se
puna podrška naporima antifašističke koalicije sa nadom da će red i mir biti brzo vraćeni u jemen
smrt fašizmu sloboda jemenu
- asurbanipal
#537 Re: Jemen
Ko je započeo prvi međumuslimanski sukob ? Nije Izrael ! I žena je u pitanju...
- japin_mutapi
#538 Re: Jemen
iran pod hitno da se uključi u akciju i stavi na raspolaganje saudiji
samo tako mogu sprati ljagu sa svog imena zbog podrške teroristima i fašistima širom BI
i da se povuče iz sirije i iraka
samo tako mogu sprati ljagu sa svog imena zbog podrške teroristima i fašistima širom BI
-
mudrac2
#539 Re: Jemen
sada nije pogodno vrijeme, al mislim da će iranci pregaziti debele saude, prije ili poslije.japin_mutapi wrote:iran pod hitno da se uključi u akciju i stavi na raspolaganje saudiji
- mO k3
#540 Re: Jemen
Onda ce uletjeti amerikanci,izrael , rusija ..-. i sta onda??mudrac2 wrote:sada nije pogodno vrijeme, al mislim da će iranci pregaziti debele saude, prije ili poslije.japin_mutapi wrote:iran pod hitno da se uključi u akciju i stavi na raspolaganje saudiji
- asurbanipal
#541 Re: Jemen
japin_mutapi wrote:iran pod hitno da se uključi u akciju i stavi na raspolaganje saudiji
Allahu Akbar ! Allahu Akbar !

Allahu Akbar ! Allahu Akbar !

Allahu Akbar ! Allahu Akbar ! Allahu Akbar !
-
mudrac2
#542 Re: Jemen
zato i kažem da sada nije pogodan trenutak da se iranci troše. alii saudi su definitivno pomahnitali.mO k3 wrote:Onda ce uletjeti amerikanci,izrael , rusija ..-. i sta onda??mudrac2 wrote:sada nije pogodno vrijeme, al mislim da će iranci pregaziti debele saude, prije ili poslije.japin_mutapi wrote:iran pod hitno da se uključi u akciju i stavi na raspolaganje saudiji
- japin_mutapi
#543 Re: Jemen
rusija okrenula rakete na SA
- asurbanipal
#544 Re: Jemen
mO k3 wrote: Onda ce uletjeti amerikanci,izrael , rusija ..-. i sta onda??
Biće veselo...
- Kaćunak
#545 Re: Jemen
mogu da razumijem ove forumske srbe, oni mrze Islam, al da se 'muslimani' ismijavaju sa Allahovim imenom..
- mO k3
#546 Re: Jemen
Svijet je poludio ...
-
mudrac2
#547 Re: Jemen
ma nije svijet nego zaostali arapi. ostatak svijeta vrlo dobro zna šta radi, samo se arapi kolju.mO k3 wrote:Svijet je poludio ...
- salik79
#548 Re: Jemen
Kaćunak wrote:mogu da razumijem ove forumske srbe, oni mrze Islam, al da se 'muslimani' ismijavaju sa Allahovim imenom..
A ritualna klanja, te cascenja ljudskim organima i dijelovima tijela, "pravovjernih muslimana", uz opetovano tekbiranje, je zikr i takvaluk u svom izvornom obliku...
- asurbanipal
#549 Re: Jemen
salik79 wrote:Kaćunak wrote:mogu da razumijem ove forumske srbe, oni mrze Islam, al da se 'muslimani' ismijavaju sa Allahovim imenom..
A ritualna klanja, te cascenja ljudskim organima i dijelovima tijela, "pravovjernih muslimana", uz opetovano tekbiranje, je zikr i takvaluk u svom izvornom obliku...
I raznošenje pred džamijama, mesdžidima, tekijama, pijacama...
- insomnia78
#550 Re: Jemen
Gledam sinoc Al Jazeru, dok pricaju o Jemenu idu iza slike aviona, aerodroma isl, nema pucnjave, nema zrtava ni rusevina
Krenu prica o Siriji i Assadu odmah iza slika krvavog djeteta, rusevine...
Saudijske bombe izgleda imaju oci, a i nisu barel
Krenu prica o Siriji i Assadu odmah iza slika krvavog djeteta, rusevine...
Saudijske bombe izgleda imaju oci, a i nisu barel