Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#526 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:
F&N wrote:
JoseMujica wrote: moj zadnji derbi bijaše onaj kad se Ćelo provoza sa fijakerom....i skontam ja tad da nemam šta ovdje tražiti....pogotovu ne fudbal :-)
:run:
Šta ima Bakire Hadžiomeroviću
:lol: :lol: :lol: eh što me izofira ;-)

a fakat haj reci kad je zadnji put bila dobra utakmica i eto i mene u subotu na Koševo?
Mozda se derbi nece ni igrati ako ti ne dodjes. :D
Logovan

#527 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

ultima_palabra wrote:Ma i bolje što ne igra, kakav Zeba... jedino što bi valjao da penal izvede, a klinac ćeš od Alečkovića dobiti penal :oops:

Nego jel ko vidio one "akcije" Sarajeva u Travniku... isto na sokeru kad dobiješ jedno 3-4 crvena, a ove ostale pošalješ u napad :-D Trojica jurišaju na golmana, odbrambenih nigdje... pa jel moglo malo manje ofirno 8-)
Navijač želje se našao pričati o namještanju :-) :-) Trebamo mi još pure pojesti da budemo ko vi. :wink: :-D
Lakat Jebić

#528 Re: Sarajevski derbi

Post by Lakat Jebić »

zlo87 wrote:
ultima_palabra wrote:Ma i bolje što ne igra, kakav Zeba... jedino što bi valjao da penal izvede, a klinac ćeš od Alečkovića dobiti penal :oops:

Nego jel ko vidio one "akcije" Sarajeva u Travniku... isto na sokeru kad dobiješ jedno 3-4 crvena, a ove ostale pošalješ u napad :-D Trojica jurišaju na golmana, odbrambenih nigdje... pa jel moglo malo manje ofirno 8-)
Navijač želje se našao pričati o namještanju :-) :-) Trebamo mi još pure pojesti da budemo ko vi. :wink: :-D
pa trebate, zato je onako ofirno bilo :D
ultima_palabra

#529 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Lakat Jebić wrote:
zlo87 wrote:

pa trebate, zato je onako ofirno bilo :D
:thumbup: Daćemo im Nijaza na posudbu do kraja sezone... da izbore Evropu :mrgreen:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#530 Re: Sarajevski derbi

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote: Mozda se derbi nece ni igrati ako ti ne dodjes. :D
:lol: samo ako bude "naš" sudija :lol: da se ne sekiram
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#531 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

Bice pakleno
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#532 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

Image
F&N

#533 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

smoki_choko

#534 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

F&N wrote:Image
mogu se i ja prijaviti na fks info i srati o vasem navijanju. jest problem
Šibicar

#535 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

LSD wrote:Da otvore kapije stadiona i da mole raju da besplatno uđu i još da im daju po petaka na ulazu, opet nebi bilo više od 20 milja.
Ovako (sa ovim cijenama koje su sasvim OK) ako bude i 15 milja , to ce biti extra...ogadio se raji naš fudbal i ova liga i savez i sve i kriminalci u klubovima, sve se to ogadilo.
Zato se i prati više Real, Bayern, Barca,Čelzi i ostalo...a to bi trebali da se zapitaju malo majmuni u klubovima i savezu.

:thumbup: Sjećam se poslijeratnih derbija,pa to je ludnica bila,bukvalno mjesec dana pred derbi se osjećala atmosfera i počinjala su prepucavanja,onda razne emisije na radiju i TV-u,prognoze rezultata i sl.,napucavala se atmosfera,a sad....tuga brate. :-?
F&N

#536 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

smoki_choko wrote:mogu se i ja prijaviti na fks info i srati o vasem navijanju. jest problem
ocigledno da je imao sasvim dobre oci da je sa sjevera uspio da vidi desavanja na jugu :mrgreen: a i kolega sa istoka se slaze s njim :mrgreen:

ma da vas nema treba vas izmisliti :mrgreen:
Sa_u_srcu

#537 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

ja ocekujem oko 100.000 KM na racunu F.K.Sarajevo i pobjedu od 3-0....a za tribine, spektakl zagarantovan.... 8-)
samo_ovaj_put

#538 Re: Sarajevski derbi

Post by samo_ovaj_put »

pobjeda ne bi smjela doci u pitanje
smoki_choko

#539 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

F&N wrote:
smoki_choko wrote:mogu se i ja prijaviti na fks info i srati o vasem navijanju. jest problem
ocigledno da je imao sasvim dobre oci da je sa sjevera uspio da vidi desavanja na jugu :mrgreen: a i kolega sa istoka se slaze s njim :mrgreen:

ma da vas nema treba vas izmisliti :mrgreen:
bili smo prije vas bicemo i posle :thumbup:
Topla voda

#540 Re: Sarajevski derbi

Post by Topla voda »

nadam se da cemo i mi navijaci sarajeva docekati da jedan derbi protivniku budu iskljucena dva igraca :)
i da nam sudi neki sudija koji obitava na svakoj tekmi u nasoj lozi :)
ultima_palabra

#541 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Topla voda wrote:nadam se da cemo i mi navijaci sarajeva docekati da jedan derbi protivniku budu iskljucena dva igraca :)
E jeste napravili famu oko ta dva igrača... jedan zaradio dva žuta (još mu sudija jednom bio progledao kroz prste), a drugi isključen u paketu s našim igračem :roll:
A koji sudija sjedi u našoj loži?
Ja ću biti skroman pa poželiti dobro i pošteno suđenje, za promjenu...
Last edited by ultima_palabra on 05/05/2011 19:47, edited 1 time in total.
smoki_choko

#542 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

ultima_palabra wrote:
Topla voda wrote:nadam se da cemo i mi navijaci sarajeva docekati da jedan derbi protivniku budu iskljucena dva igraca :)
E jeste napravili famu oko ta dva igrača... jedan zaradio dva žuta (još mu sudija jednom bio progledao kroz prste), a drugi isključen u paketu s našim igračem :roll:
A koji sudija sjedi u našoj loži?
duško pekija, svaki derbi ima zagarantovano mjesto u lozi :lol:
samo_ovaj_put

#543 Re: Sarajevski derbi

Post by samo_ovaj_put »

Plavih_11 wrote:Jeli istina da ne igra Pehlić na derbiju?
ne igra
sva sreca vratili su vucinu,inace bi comor zauzeo to mjesto
smoki_choko

#544 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

samo_ovaj_put wrote:
Plavih_11 wrote:Jeli istina da ne igra Pehlić na derbiju?
ne igra
sva sreca vratili su vucinu,inace bi comor zauzeo to mjesto
ne igra limun, pa to je odmah prilika za nas :mrgreen:
necko_hz

#545 Re: Sarajevski derbi

Post by necko_hz »

smoki_choko wrote:nigdje snimke na youtubeu. nije bilo prenosa na tv-u pa raja napunila stadion :D

To je taj derbi ! :D
LSD

#546 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Tad je bilo 35 milja garant, sad ako dođe i 15 bice extra...na vrlo niske grane je spao derbi, a ta tendencija se nastavlja iz godine u godinu :(
necko_hz

#547 Re: Sarajevski derbi

Post by necko_hz »

Sigurno ! To je najbolji poslijeratni derbi, ako ništa bar po tribinama. Sjećam se kakve su najave bile za ovaj derbi a pogotovo se sjećam raznih ulijetanja na teren i Džineta na razglasu kada je čitav stadion poveo da navija. Bakljada i jednih i drugih za 10. Sada je puno drugačije vrijeme i okolnosti, ali čisto zbog tih dobrih rezultata kluba u zadnje vrijeme očekujem bar 15 milja na Koševu i naravno pobjedu na terenu i na tribinama !
TECHNO-FUTURA

#548 Re: Sarajevski derbi

Post by TECHNO-FUTURA »

..horde zla ocekuju pobjedu na tribinama..to se ne može dogoditi ni da željo igrra sa 7 igraca..hahahah...horde zla ..smjesna družina...nasilje ..fuj...horde su navijacka skupina koja je ostala u proslom stoljecu...njima je 1998 ..tako su i obučeni...nemash pitareee,nemash finaleeeee,nemash vještine ni za navijanjeeee...ale..alee..nemash pitareeee..!!!!
north

#549 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

TECHNO-FUTURA wrote:..horde zla ocekuju pobjedu na tribinama..to se ne može dogoditi ni da željo igrra sa 7 igraca..hahahah...horde zla ..smjesna družina...nasilje ..fuj...horde su navijacka skupina koja je ostala u proslom stoljecu...njima je 1998 ..tako su i obučeni...nemash pitareee,nemash finaleeeee,nemash vještine ni za navijanjeeee...ale..alee..nemash pitareeee..!!!!
Sine, salij stravu sebi dok nije kasno.....

Bože zdravlja.....
TECHNO-FUTURA

#550 Re: Sarajevski derbi

Post by TECHNO-FUTURA »

...northe,northe...tebi pjeva južna tribina...ale,ale..nemash finaleeeee...
Post Reply