S Miletom? Pretpostavljam da ciljas na Milorada Dodika. Ne poznajem covjeka... Ne mozes sakrit frustracije, al nikako. Na temi o Palestini spominje se Mile. Jebote zivot, tacno me strah uhvati s kakvim tipovima dijelim planetuDead Man Walking wrote:Pozuri da s Miletom posaljes izraze podrske. A ni tabletica ne bi bila losa, malo si neurozan.salvatore paradise wrote: Po picki maternoj, eto gdje. Nemam fkt zivaca. Eto Izrael je zlo, Palestina dobro. Free Palestina, kill Jews. Sretni?
I, naravno, don't let the door hit your ass on the way out.
PALESTINA (vidi 1. post)
-
salvatore paradise
#526 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
-
salvatore paradise
#527 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Ovo su jevrejska djeca preobucena u palestinsku. Jasno kao dan, sad ce i "dokazi".dječak sa šibicama wrote:Nikakve tu razlike nema, osim jednostranog gledista.spinel_ wrote:art vandeley wrote:https://www.facebook.com/photo.php?v=68 ... =2&theater
jos jedan dokaz o nevinosti Izraela ... jbg moraju djecu uciti od malih nogu ko je prvi zapoceo
"I picture a dead Arabs and that makes me happy"
rece petogodisnjak i sjede u tenk
- BarbaDue
#528 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Samo mi reci još i ovo, jesmo li mi (Bošnjaci) trebali sjediti mirno i gledati kako nam okupator ubija braću i zauzima teritoriju?salvatore paradise wrote:Izrael. Medjutim vecina vas ne zeli ili ne moze da sagleda cjelokupnu situaciju. Zasto se sve to tako desilo? Je li Izrael iz cista mira poceo da ubija Palestince? Ili su ti fini, nevini Palestinci (uz pomoc "brace" Arapa) prvi napali Izrael...BarbaDue wrote:onu koju ti znaš...reci mi samo ko je okupator? molim te kratko i jasno.salvatore paradise wrote: Ima ih na hiljade, koju zelis da cujes?
- spinel_
#529 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
misljenje prosjecnog zidova i salvatorea nakon ubistva 4 djece:

- spinel_
#530 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
misljenje obicnog palestinca i SVAKOG ZDRAVOG RAZUMA

- zateznistub
#531 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Jako je cudno kako neki ne razanaju razliku između uzroka i posljedice...
...ili to jednostavno nece...
...ili to jednostavno nece...
-
dječak sa šibicama
#532 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Hamas Summer Camps

Jasno i nedvosmisleno... uciti djecu od malih nogu da ratuju, ubijaju, da budu spremni na sukob. Jedini programski cilj Hamasa, rat.
Uz ovakve prijatelje, Palestinskom narodu neprijatelj i ne treba.

Jasno i nedvosmisleno... uciti djecu od malih nogu da ratuju, ubijaju, da budu spremni na sukob. Jedini programski cilj Hamasa, rat.
-
salvatore paradise
#533 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Jesmo li mi Bosnjaci prvi napali Srbe? Ne. Jesmo li koristili terorizam i bombardovali ih u miru? Ne. Pa kako onda mozes povezati ta dva slucaja?BarbaDue wrote:Samo mi reci još i ovo, jesmo li mi (Bošnjaci) trebali sjediti mirno i gledati kako nam okupator ubija braću i zauzima teritoriju?salvatore paradise wrote: Izrael. Medjutim vecina vas ne zeli ili ne moze da sagleda cjelokupnu situaciju. Zasto se sve to tako desilo? Je li Izrael iz cista mira poceo da ubija Palestince? Ili su ti fini, nevini Palestinci (uz pomoc "brace" Arapa) prvi napali Izrael...
-
salvatore paradise
#534 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
A sta misle natprosjecni Jevreji? Ili oni ispodprosjecni? Daj nam i to, pa da napravimo neki presjek misljenja svih Jevreja.spinel_ wrote:misljenje prosjecnog zidova i salvatorea nakon ubistva 4 djece:
- zateznistub
#535 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Čime bi ti ucio djecu u zemlji koja se konstantno jebe zadnjih 6 decenija? Nosanju ljubicica...dječak sa šibicama wrote:Hamas Summer Camps
- spinel_
#536 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
miks to dvoje, u ovim svim komentarima daje prosjecnog jevreja:
jevreji u kinu s podrugljivim osmjehom:

fotomontaza

fotomontaza
-
salvatore paradise
#537 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Ucio bi ih da pokusaju drugim putem, jer ako nesto radis 6 decenija a ne funkcionira zapitas li se trebas li mozda promijeniti put? Znas li da je ludilo ponavljati jednu te istu stvar a ocekivati drugaciji rezultat?zateznistub wrote:Čime bi ti ucio djecu u zemlji koja se konstantno jebe zadnjih 6 decenija? Nosanju ljubicica...dječak sa šibicama wrote:Hamas Summer Camps
I da u pravu si, neki ne mogu ili nece da shvate sta je posljedica a sta uzrok. Uzrok je sto je Izrael napadnut cim je stvoren, a posljedica je sto je bio toliko jak da sad jebe kevu onima koji su htjeli da ga uniste.
-
dječak sa šibicama
#538 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Nista cudno, ovakva vremena su stvorena za antisemite svih boja.spinel_ wrote:miks to dvoje, u ovim svim komentarima daje prosjecnog jevreja:
fotomontaza
@zateznizub
Ja samo dajem kontru na pricu kako "jevrejska djeca zele ubijati". Nisu ni palestinska puno bolja, ocito.
- spinel_
#539 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
sahar tv ono nije prenio..
i sta sad, dao si mi fb profil ove kurvetine i sad ja trebam da istrazujem sta svrlja po zidu..
i sad ako je zanijekala da ja vjerujem kucki ?!
i sta sad, dao si mi fb profil ove kurvetine i sad ja trebam da istrazujem sta svrlja po zidu..
i sad ako je zanijekala da ja vjerujem kucki ?!
- hrastov žižak
#540 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Ključna riječ. Stvoren na mjestu gdje su živjeli drugi ljudi koji nisu željeli tu državu. Ponovo mješaš uzrok i posljedicusalvatore paradise wrote: Uzrok je sto je Izrael napadnut cim je stvoren, a posljedica je sto je bio toliko jak da sad jebe kevu onima koji su htjeli da ga uniste.
- insomnia78
#541 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Kloniranje je zabranjeno, otkrio te satAlit i velicanje Turske
Pa sto im svemocna Turska ne pomogne?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Pa sto im svemocna Turska ne pomogne?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- zateznistub
#542 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Ucio bi ih da pokusaju drugim putem, jer ako nesto radis 6 decenija a ne funkcionira zapitas li se trebas li mozda promijeniti put? Znas li da je ludilo ponavljati jednu te istu stvar a ocekivati drugaciji rezultat?salvatore paradise wrote: Čime bi ti ucio djecu u zemlji koja se konstantno jebe zadnjih 6 decenija? Nosanju ljubicica...
I da u pravu si, neki ne mogu ili nece da shvate sta je posljedica a sta uzrok. Uzrok je sto je Izrael napadnut cim je stvoren, a posljedica je sto je bio toliko jak da sad jebe kevu onima koji su htjeli da ga uniste.[/quote]
Čudan malo pogled na svijet, al' tvoj je. Ja ga ne mogu i necu mijenjati.
Samo mi odgovori, da nekim slucajem dođem u tvoj dom, zaposjednem sve tvoje prostorije, tebe strpamu zahod a sve jer sam ubijeđen da je to sad moje...da li bi me napao ili bi trazio drugi put?
I da li smo mi '92-'95 trebali traziti drugi put?
- spinel_
#543 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
salvatore paradise wrote: Ucio bi ih da pokusaju drugim putem, jer ako nesto radis 6 decenija a ne funkcionira zapitas li se trebas li mozda promijeniti put? Znas li da je ludilo ponavljati jednu te istu stvar a ocekivati drugaciji rezultat?
I da u pravu si, neki ne mogu ili nece da shvate sta je posljedica a sta uzrok. Uzrok je sto je Izrael napadnut cim je stvoren, a posljedica je sto je bio toliko jak da sad jebe kevu onima koji su htjeli da ga uniste.
dodji mi pred kucu, baci mi kamen na prozor..
za uzvrat ja cu tebe istjerati iz avlije i svako 5-6 godina dolaziti pred tvoju novu kucu da je razorim bombom nakon sto je ti nanovo sagradis...iako si samo jednom bacio kamen
uzrok u ovom slucaju nije jednak posljedici
Last edited by spinel_ on 18/07/2014 21:03, edited 1 time in total.
-
salvatore paradise
#544 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Pa sta ako su zivjeli ljudi koji nisu zeljeli tu drzavu? Da li je postojala Palestina? Da jeste, pa da je Izreal stvoren na njenoj teritoriji, tvoja prica bi imala smisla. Ovako nema.hrastov žižak wrote:Ključna riječ. Stvoren na mjestu gdje su živjeli drugi ljudi koji nisu željeli tu državu. Ponovo mješaš uzrok i posljedicusalvatore paradise wrote: Uzrok je sto je Izrael napadnut cim je stvoren, a posljedica je sto je bio toliko jak da sad jebe kevu onima koji su htjeli da ga uniste.
- hrastov žižak
#545 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Ma u ovoj raspravi se radi o dva različita pristupa. Salvatore povlači "zakon jačeg" argument, dok drugi insistiraju na moralnoj perspektivi, među njima i ja. Ta dva principa se ovdje ne mogu nikako pomirit.
-
salvatore paradise
#546 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Čudan malo pogled na svijet, al' tvoj je. Ja ga ne mogu i necu mijenjati.zateznistub wrote:Ucio bi ih da pokusaju drugim putem, jer ako nesto radis 6 decenija a ne funkcionira zapitas li se trebas li mozda promijeniti put? Znas li da je ludilo ponavljati jednu te istu stvar a ocekivati drugaciji rezultat?salvatore paradise wrote: Čime bi ti ucio djecu u zemlji koja se konstantno jebe zadnjih 6 decenija? Nosanju ljubicica...
Samo mi odgovori, da nekim slucajem dođem u tvoj dom, zaposjednem sve tvoje prostorije, tebe strpamu zahod a sve jer sam ubijeđen da je to sad moje...da li bi me napao ili bi trazio drugi put?
I da li smo mi '92-'95 trebali traziti drugi put?[/quote]
Rekoh vec da poredjenje ne valja. Bosnjaci (iliti Bosanci, bilo je i njih) niti su prvi napali Srbe, niti su koristili terorizam u doba mira. Tako da po svemu promaseno poredjenje.
-
swanfilter
#547 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Pa, sta ako su tu zivjeli ljudi koji nisu htjeli Izrael? Mislim, trebas biti jajara pa ovako suvereno postaviti ovakvo pitanje ....
-
salvatore paradise
#548 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Mislis li da je moralno napasti nekog sa zeljom da ga unistis, pa kad se situacija preokrene da places? To je licemjerno, nikako moralno. Zasto se stalno zaboravlja da su arapi PRVI NAPALI Izrael?hrastov žižak wrote:Ma u ovoj raspravi se radi o dva različita pristupa. Salvatore povlači "zakon jačeg" argument, dok drugi insistiraju na moralnoj perspektivi, među njima i ja. Ta dva principa se ovdje ne mogu nikako pomirit.
-
salvatore paradise
#549 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Eto sad tu zive ljudi koji ne zele Palestinu. U cemu je razlika? Zasto je jednima opravdano da ubijaju a drugima nije?swanfilter wrote:Pa, sta ako su tu zivjeli ljudi koji nisu htjeli Izrael? Mislim, trebas biti jajara pa ovako suvereno postaviti ovakvo pitanje ....
-
salvatore paradise
#550 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Da, pokusaj brisanja citave drzave sa lica zemlje je bacanje kamena na prozor. Onda je ovo sto se dogadja u Gazi nista drugo do malo zesceg kamenovanja. Mene bi bilo sramota, fkt.spinel_ wrote:salvatore paradise wrote: Ucio bi ih da pokusaju drugim putem, jer ako nesto radis 6 decenija a ne funkcionira zapitas li se trebas li mozda promijeniti put? Znas li da je ludilo ponavljati jednu te istu stvar a ocekivati drugaciji rezultat?
dodji mi pred kucu, baci mi kamen na prozor..
za uzvrat ja cu tebe istjerati iz avlije i svako 5-6 godina dolaziti pred tvoju novu kucu da je razorim bombom nakon sto je ti nanovo sagradis...iako si samo jednom bacio kamen
uzrok u ovom slucaju nije jednak posljedici