FIFA- All about
Moderator: Benq
-
Mustang1
#526 Re: FIFA- All about
Ja sam danas primio glup go na Tevezu IF napravio penal i izjednacim kad lik ubaci Zlatana umjesto Ibarba a i ostali nema niko ispod 90 pace .. Zlatan me sjebo psihicki i fizicki i rezultatski
Zabio 2 gola u stilu "Ubij sve vrati se sam"
Ja jedva jedan ugurao u 85. ali dalje nisam mogao
Iako sam imao kamaru sansi ali jbg
-
febo_acm
#527 Re: FIFA- All about
Ma hajde kad me raznese i nije mi krivo... Ja još nisam vidio Hazarda, Zlatana, Mesija, Ronalda, Balea... Mogu misliti kakvi su 
Sada sam odlučio 4-5-1 i moje iz Serie A uzeti
Gervinho LM 93, Calejon CAM 89, Mertens 88 CAM, Biabiany 96 RM, Ibarbo 91 ST
Dole na CM neka Pjanić dijeli lopte
Stoperi Caceres 82 pace, Juan 78, De Sciglio 84 i tražim još LB. Možda onaj Ghoulam 82 
Koliko god se ja trudio da igram normalno, drugi se ne trude
Sada sam odlučio 4-5-1 i moje iz Serie A uzeti
Koliko god se ja trudio da igram normalno, drugi se ne trude
- Raigor Stonehoof
#529 Re: FIFA- All about
ja upravo zbog toga igram samo career modefebo_acm wrote:Što bi volio da je moguće napraviti negu grupu gdje ljudi igraju FIFE normalno... Baš mi na živce idu ovi što trče ko muhe bez glave s centra prema golu i driblaju ko budale... Fakat ono demorališu me neki likovi totalno
-
Mustang1
#530 Re: FIFA- All about
Kupim Walcotta sinoc i 6 utakmica sve porazi .. Treba mi 10 bodova da ostanem u ligi i na poluvremenu 7. utakmice gubim 1:0 izbacim Walcotta ubacim McGeady.a izjednacim i tako zavrsi i ostale 3 pobjedim
Theo mi narusio hemiju u timu ..I u medjuvremenu sam jos malo pojacao tim tako da je sad ono pravo .. Jos 50 hiljada mozda koje sam imao i kupio packove i mogao bih reci da nemam sta vise napredovati osim onih preko 100 hiljada igraca 
- agent_zero
#531 Re: FIFA- All about
Tipičan profil igrača fife
-
Mustang1
#532 Re: FIFA- All about
Trenutno mi je Bony u napadu i svaki put kad zabijem sa njim pomislim da hoce odigrati dobro za vikend da dobije IF .. Bio bi jeftin a strasan .. I evo zabije danas 2 i jebo bi EA.u sve ako ne dobije karticu
Razmisljao sam se da ubacim Dzeku crnog ali sada kad ide Bony nema potrebe za Dzekom 
- dzeno123
#533 Re: FIFA- All about
Ja udjoh u 1 diviziju, onaj Tevez je najbolji napadac na igri definitivno, imam jos engleze gdje mi je u napadu Remy pa kontam da dovedem Sturridgea, jel ga neko probao?
Mustang koji ti je psn id?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
febo_acm
#534 Re: FIFA- All about
Pa Bonny je svakako bolji od Džeke na FIFIMustang1 wrote:Trenutno mi je Bony u napadu i svaki put kad zabijem sa njim pomislim da hoce odigrati dobro za vikend da dobije IF .. Bio bi jeftin a strasan .. I evo zabije danas 2 i jebo bi EA.u sve ako ne dobije karticuRazmisljao sam se da ubacim Dzeku crnog ali sada kad ide Bony nema potrebe za Dzekom
-
Mustang1
#535 Re: FIFA- All about
Ma Bony je jak ali mu je sut malo losiji .. Nadam se IF gdje ce mu sut biti barem 84 i to bi bilo dovoljno
Odnosno ne znam ni koji mi je u pm
Hajd napisat cu poslije svima sto imaju ps4 pa nek dodaju ako hoce 
Evo mojs psn pa ko hoce nek doda .. Ja sam od jos jednog trazio psn i nikad nisam dodao nikoga jer zaboravim .. dok dodjem do ps4dzeno123 wrote:
-
Vertig0
#536 Re: FIFA- All about
Evo i Suareza na FUTu konacno. Al' cijena žara 
- Plavo-bijeli
#537 Re: FIFA- All about
Evo i mog sastava, ako može kakva preporuka, gdje najviše škripim i koga bi mogao dovesti na tu poziciju za neke normalne "pare". Nisam imao dosad puno sreće sa otvaranjem paketića pa sve što imam u ekipi sam teškom mukom "zaradio"
INače mi je ovo prva sezona da igram u četvrtoj ligi.

Veća rezolucija: http://klix.com/view.php?pic=o0x7ra&s=8#.VE49dBZh3K0
Tu mijenjam često Umtitia umjesto Evansa, a rijetko kad i Sakho dobije priliku. Zadnje veće coinse sam upravo dao na Sakhoa i Varanea i nisam baš previše zadovoljan istima. Često i Nzgobia dobija priliku umjesto diabya, te iako mu je DEF loš, pravo dobro obavlja defanzivne zadatke zahvaljujući svojoj brzini.
Igrao sam i pobjedio prekjučer frajera u 5 ligi koji je imao u špicu Van persiea i Rooneya(kasnije izbacio rooneya uveo Falcoa
) još iza njega Di maria, Walcott, Y.toure, Fabregas, u odbrani Kompany Zabaleta, Filipe Luis, na golu crni De Gea. STvarno ne znam odakle mu Coinsi za tako nešto? Iače uzeo sam ga 4-2
. Koliki levat moraš bit pa sa takvom ekipom gubiti 
INače mi je ovo prva sezona da igram u četvrtoj ligi.

Veća rezolucija: http://klix.com/view.php?pic=o0x7ra&s=8#.VE49dBZh3K0
Tu mijenjam često Umtitia umjesto Evansa, a rijetko kad i Sakho dobije priliku. Zadnje veće coinse sam upravo dao na Sakhoa i Varanea i nisam baš previše zadovoljan istima. Često i Nzgobia dobija priliku umjesto diabya, te iako mu je DEF loš, pravo dobro obavlja defanzivne zadatke zahvaljujući svojoj brzini.
Igrao sam i pobjedio prekjučer frajera u 5 ligi koji je imao u špicu Van persiea i Rooneya(kasnije izbacio rooneya uveo Falcoa
-
Mustang1
#538 Re: FIFA- All about
Je'l to na pc.u ili ps4 ? Posto su cijene izgleda dosta drugacije
Ja sam jucer igrao protiv lika koji ima IF Messia,Neymara i Bale.a .. A na CM mu Sturridge bio
Pobjedio ga 2-3:0 ne sjecam se i onda sljedecih 5 izgubio 
Ja sam jucer igrao protiv lika koji ima IF Messia,Neymara i Bale.a .. A na CM mu Sturridge bio
-
febo_acm
#539 Re: FIFA- All about
Ubaci Onouhu umjesto Varanea... Lik raznosi, a u pola cijene je. Lijevo ti je Jarvis odlican a jeftin na LM. Leroy Fer jebena zvijer na CDM ili CM meni troduplo bolji od Fellainija. Na CD zbog brzine moze i Smalling, a na RB Rafael. Goldzija Asmir zvjer i samim tim neces imati vise los chemistry.
LG G3
LG G3
-
Vertig0
#540 Re: FIFA- All about
Ja sam ubjedjen da skill nije najvazniji u FUTu.
- Plavo-bijeli
#541 Re: FIFA- All about
na PCu igram. Sad ću odmah te sve sagledati i pokupovati 
-
febo_acm
#542 Re: FIFA- All about
Odbrana može komotno LB Shaw - CB Kaboul(Onouha - sa Smallingom i ostalim u odbrani perfect chemistry)- CB Smalling, RB RafaelPlavo-bijeli wrote:na PCu igram. Sad ću odmah te sve sagledati i pokupovati
LM - Jarvis(dešnjak na lijevoj strani, cut inside i raspali u kontra rašlje
Sada dolazimo do napada... Meni bi nekako kao jeftinija opcija najbolje bilo Benteke, Bony i Jovetic i kombinovati njih.
-
febo_acm
#543 Re: FIFA- All about
Plavo-bijeli wrote:na PCu igram. Sad ću odmah te sve sagledati i pokupovati
Riješi se tih sporih igrača nemaš ništa posebno od njih... Sakho je meni kritičan, a i Fellaini nije daleko. Iako njega izvlači stamina. Meni je lično Diaby dosta bolji od ovog klocka čupavog na FIFI.
-
Mustang1
#544 Re: FIFA- All about
Najvaznije je imati brze igrace na svim pozicijama ne moras znati ni igratiVertig0 wrote:Ja sam ubjedjen da skill nije najvazniji u FUTu.
- Plavo-bijeli
#545 Re: FIFA- All about
Hvala, sve sam te poslušao. Kakva je frustracija imati spore igrače i gledati kako ih protivnikovi pretrčavajufebo_acm wrote:Odbrana može komotno LB Shaw - CB Kaboul(Onouha - sa Smallingom i ostalim u odbrani perfect chemistry)- CB Smalling, RB RafaelPlavo-bijeli wrote:na PCu igram. Sad ću odmah te sve sagledati i pokupovati
LM - Jarvis(dešnjak na lijevoj strani, cut inside i raspali u kontra rašlje), CM/CDM Leroy Fer(zovu ga mini Yaya Toure
), CM Diaby je OK i RM vidim imaš Sterlinga i to je ok i ja bi kao rezevru ostavio Campbella jer je lijeva noga desna strana
Sada dolazimo do napada... Meni bi nekako kao jeftinija opcija najbolje bilo Benteke, Bony i Jovetic i kombinovati njih.
Inače moram da pohvalim Zaratea koji ne košta skoro ništa, a frajer redovno riješava sve zicere a i svojom brzinom protivničku ekipu stavlja u velike probleme. Što se tiče fellainia svojom visinom zna dobar bit kod ubaćaja i inače mi je drag od fife 14 i evertona doduše u Carrer modeu... al eto i njega ću il na klupu il prodati ga.Inače sterlinga imam samo na posudbi, nažalost. Imal neko dobar na LB umjesto shawa, imam osjećaj da najviše golova primam preko te strane.
Jedva čekam da zaigram sa svim ovim novim pojačanjima i onda samo kupovati contracte i nadati se nekom Di mariji u nekom od premium paketa.
Jel se meni čini al su inače svi crnci pravo dobri na FIFI
-
febo_acm
#546 Re: FIFA- All about
Zato je meni SERIE A prejaka po tom pitanju
Biabiany munja, a stoperi Caceres preko 80 speed i Juan 79 
Meni ti likovi odgovaraju u Premier ligi, valdja će i tebi
Ako još imaš coinsa uzmi Taarabta na CM
5 star skill moves 
Meni ti likovi odgovaraju u Premier ligi, valdja će i tebi
Ako još imaš coinsa uzmi Taarabta na CM
-
Vertig0
#547 Re: FIFA- All about
Za Lb felipe luis iz celzija ako imas para posto je 20k.
-
the_stick
#548 Re: FIFA- All about
ima li iko da igra na android-u?
- Plavo-bijeli
#549 Re: FIFA- All about
Prodao Sakhoa, Varanea, nekoliko ih prodao na "quick sell" i još golmana da prodam.
Kupio Begovića, Onouhu, Smallinga, Rafaela, Jarvisa, Leroya i 2 contracta
.
Nije mi se dalo peglati oko cijena pa nisam baš najbolje prolazio mada me EA nagradio sa 2200 coinsa jer dok sam kupovao Begovića imao sam oko 2600, njega kupio za 2500 ja mislim kad ono 2200 ih imam... a sigurno nije ostalo ništa od prethodnih prodaja. Ekstra. Sad sam kokuz i nemam ni za kifle. Javim rezultate
Kupio Begovića, Onouhu, Smallinga, Rafaela, Jarvisa, Leroya i 2 contracta
Nije mi se dalo peglati oko cijena pa nisam baš najbolje prolazio mada me EA nagradio sa 2200 coinsa jer dok sam kupovao Begovića imao sam oko 2600, njega kupio za 2500 ja mislim kad ono 2200 ih imam... a sigurno nije ostalo ništa od prethodnih prodaja. Ekstra. Sad sam kokuz i nemam ni za kifle. Javim rezultate
-
Mustang1
#550 Re: FIFA- All about
Ma moze i Moreno dosta je jeftiniji a moze vala i Shaw koji je discard .. Ja imam Morena ali razmisljam da vratim ShawaVertig0 wrote:Za Lb felipe luis iz celzija ako imas para posto je 20k.