Šta im fali? Everton je uvijek u vrhu Premiershipa, nisu neka kanta za nabijanje.Gandalf wrote:pa kud baš u Everton
Muhamed Besic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#526 Re: Muhamed Besic
-
nema me tamo
#527 Re: Muhamed Besic
Logovan wrote:Šta im fali? Everton je uvijek u vrhu Premiershipa, nisu neka kanta za nabijanje.Gandalf wrote:pa kud baš u Everton
Navija za Liverpool lik pa vjerovatno govori kud baš tamo...
Everton strašan klub..
A momku svaka cast da iz Ferencvarosa ode pravo u najbolju ligu svijeta..
- drug_profi
#528 Re: Muhamed Besic
Jes, indid.noiserr wrote:Everton mi je uvjek bio simpa. A pogotovo sa Robertom Martinezom, koji je fantastican manager.
- Logovan
#529 Re: Muhamed Besic
Znači zbog toga, nisam pogledao koji je nick.nema me tamo wrote:Logovan wrote:Šta im fali? Everton je uvijek u vrhu Premiershipa, nisu neka kanta za nabijanje.Gandalf wrote:pa kud baš u Everton
Navija za Liverpool lik pa vjerovatno govori kud baš tamo...
Everton strašan klub..
A momku svaka cast da iz Ferencvarosa ode pravo u najbolju ligu svijeta..
Valja mu sad navijati i za Everton.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#530 Re: Muhamed Besic
Propade debi protiv Uniteda
S kim Everton otvara?
S kim Everton otvara?
- drug_profi
#531 Re: Muhamed Besic
Malo je poznato da su prvi Bosanski moreplovci imali svoju bazu na Otoku Angliji bas na mjestu danasnjeg Liverpoola.
Tamo su ustanovili pravila igre "loptanje" i iscrtali prvi teren. Moj cukundeda je bio piratski skipper i najvise je volio plavu boju, sto je u nasoj porodici znacilo da si plava (crna) ovca pa je stoga i morao otploviti sto dalje, jer ko ce sa cukunbabom na kraj izaci.
Kako je meni pricao u dugim zimskim nocima, od svojih plavih gaca i kosulje napravio je sluzbenu odjecu za igru loptanja.
Pricao je i kako je poslije dvije godine ta odjeca izblijedila na svjetlo plavu, ali tad su vec otisli do Mađestera (danas Manchester) u lutanju za djevicama te i tamo utemeljili i popularisali ovu igru...
Tamo su ustanovili pravila igre "loptanje" i iscrtali prvi teren. Moj cukundeda je bio piratski skipper i najvise je volio plavu boju, sto je u nasoj porodici znacilo da si plava (crna) ovca pa je stoga i morao otploviti sto dalje, jer ko ce sa cukunbabom na kraj izaci.
Kako je meni pricao u dugim zimskim nocima, od svojih plavih gaca i kosulje napravio je sluzbenu odjecu za igru loptanja.
Pricao je i kako je poslije dvije godine ta odjeca izblijedila na svjetlo plavu, ali tad su vec otisli do Mađestera (danas Manchester) u lutanju za djevicama te i tamo utemeljili i popularisali ovu igru...
- MOSALJOZE
#532 Re: Muhamed Besic
@drugi ono što sam ja mogao istraziti kod mojih,ne razlikuje se puno od tvoje priče.Ma ja znao sam da u nama vrije plava krv
-
todd_smith
#533 Re: Muhamed Besic
ja karamele od malih nogu jos jedem
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#534 Re: Muhamed Besic
Kod mene je prapradjed sa oceve strane na lijevoj strani grudi imao istetoviran grb Evertona.
Bio je toliki navijac Evertona da je ozenio unuku jednog od osnivaca Liverpula (Elizabet moja prapranena) i preveo na pravi i jedini put, put navijanja za Everton.
I na samrti zadnju rijec koju je rekao bila je EVERTON.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Bio je toliki navijac Evertona da je ozenio unuku jednog od osnivaca Liverpula (Elizabet moja prapranena) i preveo na pravi i jedini put, put navijanja za Everton.
I na samrti zadnju rijec koju je rekao bila je EVERTON.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
- Iago
#535 Re: Muhamed Besic
drugi profil wrote:Malo je poznato da su prvi Bosanski moreplovci imali svoju bazu na Otoku Angliji bas na mjestu danasnjeg Liverpoola.
- pirmin
#536 Re: Muhamed Besic
Istina, ne pratim spansku ligu ono bas intenzivno al nije mi zapalo za oko da tamo ucestvuje nekinema me tamo wrote: A momku svaka cast da iz Ferencvarosa ode pravo u najbolju ligu svijeta..
klub imena "Everton". Mozda grijesim.
- Idemedosumom
#537 Re: Muhamed Besic
Na Toffeetalk forumu su pojedini bas odusevljeni Besicevim potencijalnim dolaskom, drugi su ipak skepticni u smislu, tesko da moze igrac iz Mađarske lige "toliko" valjat.
Nadam se da ce prec tamo, i da ce postat player of the year
Nadam se da ce prec tamo, i da ce postat player of the year
- p206
#538 Re: Muhamed Besic
ta će njihovi navijači, pola ih još ima dresove Gravesena u ormaru 
ali to je ta veza, Gravesen je igrao u HSV-u, pa Evertonu, i onda u Realu
Mume je išao malo okolnim putem ali će zato prije u Real
ali to je ta veza, Gravesen je igrao u HSV-u, pa Evertonu, i onda u Realu
Mume je išao malo okolnim putem ali će zato prije u Real
- noiserr
#539 Re: Muhamed Besic
Everton je odlican tim. Sa malo love deru ove sampione. Ako su ga stvarno uzeli za 4m, nema sanse da ce biti na klupi. Ovo bi stvarno bio fantastican potez.
- MOSALJOZE
#540 Re: Muhamed Besic
Ma malo je toIdemedosumom wrote: Nadam se da ce prec tamo, i da ce postat player of the year
- Point.
#541 Re: Muhamed Besic
Prvo je haman potpiso za labudove iz Velsa, pa sad Everton. Ne vjerujem nista.
-
tr_ba
#542 Re: Muhamed Besic
Fakat,imal mu ko broj telefona u babe mu?
Ovo se fakat oduzilo...
Ovo se fakat oduzilo...
- noiserr
#543 Re: Muhamed Besic
Nije niko rekao da je potpisao za njih, nego da se radilo na tome, ali navodno on izabrao Everton.Point. wrote:Prvo je haman potpiso za labudove iz Velsa, pa sad Everton. Ne vjerujem nista.
- Logovan
#545 Re: Muhamed Besic
Valjda neće ispasti glup pa otići u taj propali klub.oridjidji wrote:Navodno ga želi i Inter
-
oridjidji
#546 Re: Muhamed Besic
To su špekulacije. Da bog da da bude išta od toga.Logovan wrote:Valjda neće ispasti glup pa otići u taj propali klub.oridjidji wrote:Navodno ga želi i Inter
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#547 Re: Muhamed Besic
da ne bude na kraju Turska ili Rusija majke 
e vala nemam ni dede ni čukundede da je za Galatasaraj ili Kuban navijao pa kud puklo da puklo
e vala nemam ni dede ni čukundede da je za Galatasaraj ili Kuban navijao pa kud puklo da puklo
- bingov buraz
#548 Re: Muhamed Besic
Ferencvaros igra sa Rijekom u cetvrtak u pretkolu Europa lige.
-
channel10
#550 Re: Muhamed Besic
Na kraju nece nigdje ni otici, kao sto nece ni ostali reprezentativci.OldMayor wrote:Znaci nista od Evertona?