Arapska naselja oko Sarajeva- nova etnička slika BiH?!
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#526 Re: Arapska naselja oko Sarajeva- nova etnička slika Bi
vidi ba ovih prepadnutih
- Hajvan
#527 Re: Arapska naselja oko Sarajeva- nova etnička slika Bi
i još samoo u JU ES fakin' EJanimals wrote:Sve u svemu mislim da Bosnjaci imaju najslabije politicare u BIH..nisu stvarno ni za sta sposobni..i da predsjednik najace stranke, nasljedi oca ima samo jos u Sjevernoj Koreji ili Kubi, brat..
-
Bodkin
#528 Re: Arapska naselja oko Sarajeva- nova etnička slika Bi
Hajvan wrote:i još samoo u JU ES fakin' EJanimals wrote:Sve u svemu mislim da Bosnjaci imaju najslabije politicare u BIH..nisu stvarno ni za sta sposobni..i da predsjednik najace stranke, nasljedi oca ima samo jos u Sjevernoj Koreji ili Kubi, brat..
Samo sto ga bus nije naslijedio ali to znamo i ti i ja
-
Haman
#529 Re: Arapska naselja oko Sarajeva- nova etnička slika Bi
Kupuju zemlju, da li su sta sagradili, da li su se doselili, cime se bave, kakvi su sa komisjama, da li hoce pomoci u kosidbi, kupljenu sijena, kako teferice, sami ili u drustvu sa starosjediocima, sta im se posebno dopada, a sta nikoko ne vole. Za koga ce glasati u BiH itd.

-
Drinski
#530 Re: Arapska naselja oko Sarajeva- nova etnička slika Bi
Jedino je poznato da ce glasati za reisa. Prvi čovjek u dzamiji je i prvi u drzavi.Haman wrote:Kupuju zemlju, da li su sta sagradili, da li su se doselili, cime se bave, kakvi su sa komisjama, da li hoce pomoci u kosidbi, kupljenu sijena, kako teferice, sami ili u drustvu sa starosjediocima, sta im se posebno dopada, a sta nikoko ne vole. Za koga ce glasati u BiH itd.
![]()
![]()
![]()
- muha_sa
- bach
#532 Re: Arapska naselja oko Sarajeva- nova etnička slika Bi
Mi smo ih doveliHaman wrote:Kupuju zemlju, da li su sta sagradili, da li su se doselili, cime se bave, kakvi su sa komisjama, da li hoce pomoci u kosidbi, kupljenu sijena, kako teferice, sami ili u drustvu sa starosjediocima, sta im se posebno dopada, a sta nikoko ne vole. Za koga ce glasati u BiH itd.
![]()
![]()
![]()
Evoluirali su
Pobunili su se
Mnogo ih je
I IMAJU PLAN
https://www.youtube.com/watch?v=E-jC2x09AcM
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#533 Re: Arapska naselja oko Sarajeva- nova etnička slika Bi
legitimno je otvoriti temu o kupovini zemlje, doseljavanju stranaca, dolasku na odmor štaliveć.bach wrote:Mi smo ih doveliHaman wrote:Kupuju zemlju, da li su sta sagradili, da li su se doselili, cime se bave, kakvi su sa komisjama, da li hoce pomoci u kosidbi, kupljenu sijena, kako teferice, sami ili u drustvu sa starosjediocima, sta im se posebno dopada, a sta nikoko ne vole. Za koga ce glasati u BiH itd.
![]()
![]()
![]()
Evoluirali su
Pobunili su se
Mnogo ih je
I IMAJU PLAN
https://www.youtube.com/watch?v=E-jC2x09AcM
međutim, plesao si po ivici u samom naslovu, al ovaj citirani post predstavlja definitivnu dehumanizaciju. budi sretan što nećeš biti banovan, nego samo zaključana tema.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#534 Re: Arapska naselja oko Sarajeva- nova etnička slika Bi
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» emko1234
mjesec
» emko1234
mjesec