emko1234 wrote:Don Zivconi wrote:Obicno se predje na kurac kad nema vise argumenata i kad google nista novo ne izbacuje, a da probas sa yahoo.konj
argumenti s vama ne vrijede.
kakav argument dat covjeku koji me ubjedjuje da razmatra polovnu alfu koja 6 godina stara kosta 80 000, ili recimo tebi koji me ubjedjujes da si mogao umjesto alfe kupit audija za iste pare, pa onda kazes kako je to zapravo bio audi a3 sa 60 000km vise. pa dje to isto? i sta, sad ja s vama trebam ulazit jos dublje u polemiku,
covjek me vrijedja u 5 postova, i kad mu na kraju odgovorim kako treba, ja primitivac?
ma nabijem vas sve redom. ko vas jebe, sa stokom se pricam motikom, a ne rijecima. a s glupanima se ne prica nikako.
Tito dragi
Nisam ja ni jednom spomenuo da je alfa 80.000km nego nas kolega sa foruma (ja spominjao da je moja presla 270.000km)

cudi me da u Norveskoj nije i skuplja znam ja njega hebe se njega za alfu on trazio audija pa naletio na ovu TI a prema njoj niko ne moze ostati ravnodusan pa ni ti. Mogu samo zamisliti koliko je kakav audi kod njega u susjedstvu

. Jos da sam ja rekao kako sam kupio Alfu a mogao audija nisam, e stvarno Emko si zvekno ko tromblon. Realno ja znam da je Alfa slabije kavlitete od audija, a isto tako znam da je i jeftinija al ti moram reci da moja alfa ima kod blatobrana na djelu kod pragova skinutu farbu ima 3 godine i nije bacila hrdju a do je Audi koji je bio star tri godine na tom istom mjestu bacio hrdju i mi se zajebavali da je kineski primjerak

.
Uglavnom da sumiramo raja te ispizdila do te mjere da ni sam vise ne znas ko je sta rekao, samo cekam kad ces poceti argumentovano braniti nase stavove jer si premoren hebem ga ja
Hajde fino da diskutujemo, ustvari da diskutujete ja se i onako samo zajebavam