Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je to za veceras dijasporo! Palili ste,pucali ste a sada na main event veceri uz Enesa i Elviru!
Lose,lose,lose! Podrzavao sam Susica sve dosad,ali nakon ove vecerasnje utakmice sam se zapitao,utjeha sto je prijateljska!
Samo da hrvatski mediji ne budu u pravu izjavom da nasa preprezentacija ne moze odigrati jos jedne uspjesne kvalifikacije!
SmokingMan wrote:
Nakon ovoga,nemoj garantovati ništa,sve je moguće kada smo mi u pitanju,odlična igra=visoka pobjeda,a zatim blamaža,igra zvana četiri godišnja doba....
mislim isključivo na pristup. mislim da se ne treba bojati da će ovaj nivo (de)motivacije biti na svjetskom. to ne ide tako.
a što se tiče kvaliteta, ovi koji su mislili da ćemo se prošetati protiv irana i nigerije su svakako budale.
Kemal Malovčić wrote:Drago mi je da se forum osviejstio i vidi kakav je pape amater. Oni dogmati poput lakija lake će i dalje govorit papepapepape, ali pravi pametni ljudi vide svojim očima.
Izasli misevi iz rupa pa kolo vode.
Kakvi miševi ba? Ja i realni ljudi sve vrijeme kritiziramo amatera papeta.
Misevi kojih nije bilo od oktobra. Pogledaj malo po forumu. Procitaj komentare od danas. Jedno su kritike, a drugo seljakluk i primitivizam.
ma jašta...hajmo sad svi bacati drek po Papetu, a to što Spahić igrao ko zadnji amater i poklanje golove, što Džeko nece da potrci 90 minuta, što je Vedo pogriješio doslovno u svakom pasu, ukratko što je citav tim odigrao za qrac - to ništa jelde
jedine dvije svijetle tacke su bili Kolašinac u prvom poluvremenu i Hajrović u drugom ostatak katastrofa
I neka su nas ljudi otresli ko slinu, da se malo spustimo na zemlju
Najvjerovatnije bi Pjanić ili Misimović ovdje u početku donijeli prevagu na našu stranu. Ako ništa ne bi morali gledati jadnog Salihovića kako se muči na poziciji centralog veznog Ne kritikujem Papeta nikad, ali mislim da je vrijeme da preispita svoj stil igranja sa Vedom i Džekom skupa u napadu. Mora puno više koristiti Hajrovića..
groove wrote:a sta ocekujete od igre bez pjanica i misimovica, jednostavno bez ove dvojice nema kreativne igre.
Zalaganje? Pozrtvovanost? Zelju?
Jbte ako se bojis povrede ili si umoran ili bilo sta drugo, reci i nemoj ni igrat .
Pape nije igrao, nije kriv ni za taktiku jer taktike nije ni bilo, igraci jednostavno nisu igrali kako znaju i kako mogu.
IcedMFEarth wrote:Seo dobar
Lulić solidan
Tino solidan
Vranješ solidan
ostalo...
Za ovu trojicu stoji, ali sto ti je Vranjes solidan majke ti, ja cu Susicu sve oprostiti ako crvene kartone da : Hadzicu, Vranjesu, Visci i Vrsajevicu.
Eh da Salihovic veceras odigrao
Rin Tin TIni dobio prolaz sto se mene tice, samo da skontaju na koje mjesto da ga stave
groove wrote:a sta ocekujete od igre bez pjanica i misimovica, jednostavno bez ove dvojice nema kreativne igre.
Zalaganje? Pozrtvovanost? Zelju?
Jbte ako se bojis povrede ili si umoran ili bilo sta drugo, reci i nemoj ni igrat . Pape nije igrao, nije kriv ni za taktiku jer taktike nije ni bilo, igraci jednostavno nisu igrali kako znaju i kako mogu.
IcedMFEarth wrote:Seo dobar
Lulić solidan
Tino solidan
Vranješ solidan
ostalo...
Za ovu trojicu stoji, ali sto ti je Vranjes solidan majke ti, ja cu Susicu sve oprostiti ako crvene kartone da : Hadzicu, Vranjesu, Visci i Vrsajevicu.
Eh da Salihovic veceras odigrao
Rin Tin TIni dobio prolaz sto se mene tice, samo da skontaju na koje mjesto da ga stave
Pa počistio je Salaha kad je bio jedan na jedan i uštopo je ono njihovo lijevo krilo što je pravio probleme. S obzirom kako su ostali igrali, on je bio dobar,