Sarajevo City Center

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Sta bi zeljeli vidjeti u SCC????

H&M
15
14%
C&A
16
15%
Subway
9
8%
Müller
23
22%
Humanic
2
2%
Esprit
6
6%
Jack&Jones
6
6%
Decathlon
29
27%

Total votes: 106

karanana

#526 Re: Sarajevo City Center

Post by karanana »

izbjegavam kenjanje u javnim wc-ima ne znam kako cisti da su. mozda mi se jednom dvaput desilo da sam bas negdje morao uci.
nije sto mi se cini prljavo vec me nerviraju zvukovi kenjanja iz drugih separea i malo me sramota kad je pustim svoj zvuk. fuj, to mi se gadi.
ne znam kako vam je novi wc inspiracija i jedina pozitivna stvar otvaranja centra pa da morate imati planove gdje svracati od novog sarajeva do centra od importanea, alte, shidija i bbi-ja. otidzite na kolonoskopiju.
newlevel

#527 Re: AW: Sarajevo City Center

Post by newlevel »

emmir1 wrote:
newlevel wrote:U BBI uzasno smrdi.

Sent from my Nokia 3310.

Možda na prizemlju jer ogromna je frekvencija ljudi , popni se na prvi ili drugi sprat.

Na prizemlju je svima usput jer ipak je to centar grada
Kad mi bude zgodno svratit cu, znam da na petom isto smrdi, ne mozes ostati.

Sent from my Nokia 3310.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#528 Re: Sarajevo City Center

Post by Truba »

karanana wrote:izbjegavam kenjanje u javnim wc-ima ne znam kako cisti da su. mozda mi se jednom dvaput desilo da sam bas negdje morao uci.
nije sto mi se cini prljavo vec me nerviraju zvukovi kenjanja iz drugih separea i malo me sramota kad je pustim svoj zvuk. fuj, to mi se gadi.
ne znam kako vam je novi wc inspiracija i jedina pozitivna stvar otvaranja centra pa da morate imati planove gdje svracati od novog sarajeva do centra od importanea, alte, shidija i bbi-ja. otidzite na kolonoskopiju.
nužda zakon mijenja
najbolje je kući ali kad prigusti dobra je i livada :D
sarajevsko_pivo

#529 Re: Sarajevo City Center

Post by sarajevsko_pivo »

Image
staradis

#530 Re: Sarajevo City Center

Post by staradis »

Da li ce biti Massimo Dutti
VenomousV

#531 Re: Sarajevo City Center

Post by VenomousV »

staradis wrote:Da li ce biti Massimo Dutti
hoce, na prvom spratu, ako sam dobro vidjela :D
staradis

#532 Re: Sarajevo City Center

Post by staradis »

superiska nisam mogao naci na netu. Jesu skupi, nije neka ni kvaliteta ali mi bar komad traje 2-3 godine.
zenny

#533 Re: Sarajevo City Center

Post by zenny »

cuj nije neka kvaliteta, pa mislim da je najkvalitetnija radnja koju cemo imati u sarajevu... vecina stvari je pamuk, svila i kasmir kombinacije, jos ljudi inace bez ikakvih problema rade zamjene i reklamacije i to nasmijanih lica te docekaju ako se vec desi problem.
DaffyDuck

#534 Re: Sarajevo City Center

Post by DaffyDuck »

Hajvan wrote:
DiA 2005 wrote:
I upravo mi prodje kroz glavu da ce se sad zatvoriti i ono malo prodavnica sto jos radi u alti :roll:
no, to bi trebalo umanjiti cijenu zakupa prostora- to opet može potaknuti nekog drugog da otvori nešto potpuno novo.. zar ne?
a koliko kosta kvadrat u Alti?
Ripicipi

#535 Re: Sarajevo City Center

Post by Ripicipi »

Image

Image

Image

Slike sa ssc-a
Krizzia

#536 Re: Sarajevo City Center

Post by Krizzia »

OldMayor wrote:Mislim da zara nije napuhana zato sto ce se raja tamo ubit kupujuci, vec zato sto je Bakir spomenuo sto puta. I eto opet poznat je brend...

Isto ko i mcd, razvikan na sva vrata, ali da sad nesto razvaljuju, ne bas...

Ima u meppasu zara pa zjapi prazna, barem koliko sam ja vidio.

Zara vikendom ima promet od 10k km, prvi dan snizenja 40k... Nije bas da kupaca nema.
staradis

#537 Re: Sarajevo City Center

Post by staradis »

zenny wrote:cuj nije neka kvaliteta, pa mislim da je najkvalitetnija radnja koju cemo imati u sarajevu... vecina stvari je pamuk, svila i kasmir kombinacije, jos ljudi inace bez ikakvih problema rade zamjene i reklamacije i to nasmijanih lica te docekaju ako se vec desi problem.
Nije neka kvaliteta, recimo da su im materijali osjetno bolji nego u Zari. Nacin izrade, kvaliteta savova i slicno nije ni blizu recimo Tom Tailora. Massimo je zakon sto nudi stvari po recimo ok cijeni nakon snizenja koje nisu zadnji krik mode i mogu se nositi dugo.
cyprus

#538 Re: Sarajevo City Center

Post by cyprus »

karanana wrote:izbjegavam kenjanje u javnim wc-ima ne znam kako cisti da su. mozda mi se jednom dvaput desilo da sam bas negdje morao uci.
Samo da preporučim treći sprat BBI-a :-D U vremenskom periodu od 15-tak minuta, frenkvencija posjetitelja tamošnjeg WC-a je jedan do nijedan :mrgreen:
rimac

#539 Re: Sarajevo City Center

Post by rimac »

Netko reće da je investitor bio spreman finacirati i ostatak proširenja Vrbanja ulice (nulta transferzala), što je jedno 120 m. Imamo četiri trake od raskrsnice Marijin dvor do ulaza u SCC, 50 m, onda dvije trake jedno 120 m, pa most Vrbanja sa četiri trake. Uvijek bude tu gužve, a sad će biti još više. Stvarno ne razumijem Općinu Kanton da to nisu riješili, posebno ako je SCC bio spreman uraditi.
mayab

#540 Re: Sarajevo City Center

Post by mayab »

rimac wrote:Netko reće da je investitor bio spreman finacirati i ostatak proširenja Vrbanja ulice (nulta transferzala), što je jedno 120 m. Imamo četiri trake od raskrsnice Marijin dvor do ulaza u SCC, 50 m, onda dvije trake jedno 120 m, pa most Vrbanja sa četiri trake. Uvijek bude tu gužve, a sad će biti još više. Stvarno ne razumijem Općinu Kanton da to nisu riješili, posebno ako je SCC bio spreman uraditi.
U ovoj korumpiranoj drzavi, mislim da je problem objasnjen u videu
sarajevsko_pivo

#541 Re: Sarajevo City Center

Post by sarajevsko_pivo »

Otvorenje je preko sutra

Image
Hajvan

#542 Re: Sarajevo City Center

Post by Hajvan »

sarajevsko_pivo wrote:Otvorenje je preko sutra
preko sutra,
preko malo sutra :mrgreen:
mayab

#543 Re: Sarajevo City Center

Post by mayab »

Sinoc bio u nekom drustvu, i jedan lik je u nekom poslu oko tog centra, uglavnom, gori im prilicno, jer ZARA ima s njima potpisan ugovor, a kako otvorenje kasni u odnosu na dogovoreno, Zara im puca penale, novcane naravno :izet:
mali_balon

#544 Re: Sarajevo City Center

Post by mali_balon »

Ja bio, kazu da sam beznadezan slucaj :D
OldMayor

#545 Re: Sarajevo City Center

Post by OldMayor »

U četvrtak 20.03.2014. u 12:30 Al Shiddi International otvare vrata luksuznog centra u srcu Sarajeva!
O'zone
Globalni moderator

#546 Re: Sarajevo City Center

Post by O'zone »

OldMayor wrote:U četvrtak 20.03.2014. u 12:30 Al Shiddi International otvare vrata luksuznog centra u srcu Sarajeva!
Mada koliko sam čuo ne sve radnje nego samo one koje su spremne. Jer iskreno ima radnji koje uopšte nisu ni blizu otvorenja.
newlevel

#547 Re: Sarajevo City Center

Post by newlevel »

Hoce li biti rostiljada na dan otvorenja ?

Sent from my nokia 3310.
holowey

#548 Re: Sarajevo City Center

Post by holowey »

newlevel wrote:Hoce li biti rostiljada na dan otvorenja ?

Sent from my nokia 3310.
a korida? :D
newlevel

#549 Re: Sarajevo City Center

Post by newlevel »

Ne znam, to su neki obicaji kad se nesto pazari, ploca salije, ili otvoris birc.
Ono kamp kucicu ispred, par suncobrana, muzika od Jane, rostilj, miris cevapa.
Nemoj reci da nece biti rostiljade ?

Sto se tice koride, malo je frekventan dio, mogli bi se pomijesati sa onim volovima u susjednoj zgradi.

Sent from my nokia 3310.
StupskaBitanga

#550 Re: Sarajevo City Center

Post by StupskaBitanga »

O'zone wrote:
OldMayor wrote:U četvrtak 20.03.2014. u 12:30 Al Shiddi International otvare vrata luksuznog centra u srcu Sarajeva!
Mada koliko sam čuo ne sve radnje nego samo one koje su spremne. Jer iskreno ima radnji koje uopšte nisu ni blizu otvorenja.
otvorenje je i 6. Biće ovo ko indijska serija u 1500 nastavaka
Post Reply