Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bice stream kod bosanaca iz australije u grupi, snima Enver sto je zivio jedno vrijeme na Ciglanama, bio cesto u onoj kafani "London".
On nosi Toshiba kameru, to ce moci unijeti i laptop, ali pitanje kako ce njega. Ako mu daju da unese laptop, bice stream dal preko ustream dal preko veetle.
On ima internet 20mbps/10mbps a za gledanje bez stekanja ce biti potrebno 4mbps.
Koji Enver iz Londona? Ceha?
Ne zivi on u Melburnu, vec u Sidneju. Super ideja samo one tribine su male, sve se vidi.. kako ce mu dati da unese laptop, da snima.. hoce se pobuniti ovi?
Ja kontam da ne bi bio problem unijeti samo kameru, ili samo laptop jer ne možeš s njim ništa, ali oboje istovremeno bi možda mogao biti problem. Pa eto, ako ga neko odavde zna, nek' mu predloži da kameru unese neko drugi ko će ući poslije njega.
Ali svejedno svaka čast čovjeku ako pokuša, kako god završilo.
Bice stream kod bosanaca iz australije u grupi, snima Enver sto je zivio jedno vrijeme na Ciglanama, bio cesto u onoj kafani "London".
On nosi Toshiba kameru, to ce moci unijeti i laptop, ali pitanje kako ce njega. Ako mu daju da unese laptop, bice stream dal preko ustream dal preko veetle.
On ima internet 20mbps/10mbps a za gledanje bez stekanja ce biti potrebno 4mbps.
već se ovaj tvoj post opasno širi po forumima, zato bi bolje bilo da stvarno bude ovako
klixmix wrote:Imam rodjaka koji ce pratiti mec na turniru. Lik ima Iphone 4. Kakve su sanse da on pusti stream preko U-streama?
Jel' dozvoljeno?
Velike. Neka skine ustream na telefon i nastima sve do veceras. To su 3 klika. Na terenu ima free wireless. Pokrene ustream i da nam link ovdje. Eto nek odmah sad proba.
Ali, je li besplatan i neograničen Ustream? Nisam nikad ništa streamovao pa ne znam, ali malo gledam po njihovoj stranici i ako sam dobro shvatio daju besplatni trial koji može podnijeti samo 5 gledalaca? Ostalo se plaća.
Last edited by Ajatolah_ on 14/01/2014 17:44, edited 1 time in total.
Nego jel istina ovo da samo petoro istovremeno može gledati?
Jel ima neka druga zamjena da svi gledaju, nemojte da čovjek namjesti, pa da zajebano sve..
Stvarno šteta...
2 kolo Australian Opena, a nema nam prijenosa..
Bolje onda da je Đokovića izvuk'o il' nekog a ne ovako..
Nit' cu ga gledat, a nit ' cu ga vidjeti u trecem kolu..
Najviše bih volio da griješim..
Bas je tuga sto necemo najvjerovatnije imati priliku da ga vidimo uzivo, jer ovo preko live score je bas bezveze. Ali eto nada zadnja umire sa tim streamom