Veza na daljinu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#526 Re: Veza na daljinu?

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
sherbett wrote: Zagrebackim ulicama, cesta mog zivota tece...
Pa one zidine Gornjeg grada nocu nisu lose :evil:
Mnogo mi fali Zagreb ponekad. Volim onaj miris prirode u Travnom, volim Ilicu i Trg, nedostaju mi kavice u Hebrangovoj i Tkalcicevoj, a boga mi ni Mercatone Emezzeta, kao i King Kros u Jankomiru :lol: . Tad takvih centara ovamo nije bilo :D

Gdje si u Zg? Mozes i na pp :)
Ja volum Radicevu Tkalcicvu, Kaptol i Gornji grad. Maksimir takodjer obozavam :oops: i na Sljeme :-D
A volim i ja Zg, mater mu!
Imam jedan posao na Sljemenu, neku skelu montirati.
Bato fali mi radne snage, jesi voljan raditi za malu dnevnicu?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#527 Re: Veza na daljinu?

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote: Imam jedan posao na Sljemenu, neku skelu montirati.
Jesam. Plus sam i na dijeti-dorucak-ponedjeljak, rucak-petak.
Ramzess Veliki

#528 Re: Veza na daljinu?

Post by Ramzess Veliki »

_BataZiv_0809 wrote:
Ramzess Veliki wrote: Imam jedan posao na Sljemenu, neku skelu montirati.
Jesam. Plus sam i na dijeti-dorucak-ponedjeljak, rucak-petak.
Srediću nam hranu piće i spavanje kod Šerbete da nam troškovi budu što manji ... ponijećemo joj deku mljevene i sitne kocke reda radi ... :oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#529 Re: Veza na daljinu?

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote: Srediću nam hranu piće i spavanje kod Šerbete da nam troškovi budu što manji ... ponijećemo joj deku mljevene i sitne kocke reda radi ... :oops:
Jedini je uslov da spavam kraj nje :D
Ramzess Veliki

#530 Re: Veza na daljinu?

Post by Ramzess Veliki »

_BataZiv_0809 wrote:
Ramzess Veliki wrote: Srediću nam hranu piće i spavanje kod Šerbete da nam troškovi budu što manji ... ponijećemo joj deku mljevene i sitne kocke reda radi ... :oops:
Jedini je uslov da spavam kraj nje :D
Pokušaću ti to riješiti, ali će te koštati pi.... uh, Ramazan ... pive poslije Ramazana. :oops:
dobar osjecaj

#531 Re: Veza na daljinu?

Post by dobar osjecaj »

Ramzess Veliki wrote:
dobar osjecaj wrote:Moze i bjesnilo :)

Nisam se naspavala i ugledah prvo ovu temu pa me podsjeti na to sto sam jucer gledala.
Inace, u toj emisiji svi ti sto meni ne izgledaju kao parovi su bili zestoki protivnici veza na daljinu pa ne znam da li su mi zbog toga manje djelovali kao parovi ili stvarno djeluju nekako neprikladno skupa :D

Inace, svaki muskarac koji je na pitanje "kakvi su vam planovi za dalje" dao neki besmislen, neodredjen odgovor mi nije materijal za vezu uopste a ne za tu komplikovanu vezu na daljinu. Muskarac kad zna sta hoce pun je planova, ideja i zelja za sto brzim rjesenjima kako da sto prije budu trajno skupa.
Mislim da previše idealiziraš. Biti pun planova ne znači da gazi nogama po zemlji.
Moguce da idealiziram na osnovu dobrih zivotnih rezultata. Inace, ima bezbroj ljudi ciji veliki planovi ostaju tek dio price, dramaturgije u ukupnom dozivljaju koji pokusavaju upriliciti o sebi i oko sebe. Medjutim, takvi nisu predmet mog interesovanja. Ja govorim iskljucivo o muskarcu koji zna sta zeli i koji se ne premislja i ne mulja. Taj muskarac poduzima konkretne zivotne korake, predlaze razlicita rjesenja, prilagodjava se situaciji i trazi najbolje od ponudjenih mogucnosti. Takav muskarac je pozeljan i treba da bude na cijeni.

Pacenici koji oko sebe grade scenu ocaja, izgubljenosti, "niko me ne razumije" i slicne furke ne trebaju uopste doci u razmatranje.
Ramzess Veliki

#532 Re: Veza na daljinu?

Post by Ramzess Veliki »

dobar osjecaj wrote:Moguce da idealiziram na osnovu dobrih zivotnih rezultata. Inace, ima bezbroj ljudi ciji veliki planovi ostaju tek dio price, dramaturgije u ukupnom dozivljaju koji pokusavaju upriliciti o sebi i oko sebe. Medjutim, takvi nisu predmet mog interesovanja. Ja govorim iskljucivo o muskarcu koji zna sta zeli i koji se ne premislja i ne mulja. Taj muskarac poduzima konkretne zivotne korake, predlaze razlicita rjesenja, prilagodjava se situaciji i trazi najbolje od ponudjenih mogucnosti. Takav muskarac je pozeljan i treba da bude na cijeni.

Pacenici koji oko sebe grade scenu ocaja, izgubljenosti, "niko me ne razumije" i slicne furke ne trebaju uopste doci u razmatranje.
Dobro je imati pozitivan duh. :thumbup:

Tu uzrečicu "paćenici" izbaci iz glave, jer da bi nekoga razumjela moraš biti u njegovoj koži.
Vidim da pod "paćenicima" podrazumijevaš svakoga ko nije u ovoj prvoj ciljnoj super-grupi koju si zamislila, a koja ... nije realna u našem postojećem okruženju.
To znam kao neko ko je ostvario mnogo u životu, pa bih sa visine mnogima mogao reći da su "paćenici" ali me ljudskost sprečava da nadjevam neprimjerene pridjeve osobama koje nisu imale sreće da se dese u pogodnijem okruženju.
Mnogo je veći procenat ljudi koji se nisu uspjeli ostvariti, sretnih je vrlo malo.
Ali to ne znači da su time "paćenici".
dobar osjecaj

#533 Re: Veza na daljinu?

Post by dobar osjecaj »

Ramzess Veliki wrote:
dobar osjecaj wrote:Pacenici koji oko sebe grade scenu ocaja, izgubljenosti, "niko me ne razumije" i slicne furke ne trebaju uopste doci u razmatranje.
Tu uzrečicu "paćenici" izbaci iz glave, jer da bi nekoga razumjela moraš biti u njegovoj koži.
Mnogo je veći procenat ljudi koji se nisu uspjeli ostvariti, sretnih je vrlo malo.
Nema potrebe da suosjecas s ljudima o kojima ja pisem. Ne pisem o ljudima koji imaju objektivne teskoce ili probleme u zivotu nego o glumcima, onima koji biraju da lazu, glume, da izigravaju zrtve. Valjda znas jasnu razliku izmedju stvarnih nevolja i lazne patnje i opste lijenosti.
Last edited by dobar osjecaj on 29/06/2015 15:10, edited 1 time in total.
annoy

#534 Re: Veza na daljinu?

Post by annoy »

Mislim da veze na daljinu mogu uspjeti, imam i sama iskustva s takvim oblikom veze, mislim da, kad se ima volje, želje, ljubavi i realnih mogućnosti, da se može uspjeti, ali ne kontam one što se dopisuju po godinu dana, i više, nikad se nisu vidjeti, a eto u vezi su :-) znam takvih par primjera iz svoje okoline, uglavnom se radi(lo) o jako velikim udaljenostima, drugim kontinentima, i tako se guraju bez nekakve realne mogućnosti da se vide u skorije vrijeme, nego samo skype, mobitel i mokri snovi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#535 Re: Veza na daljinu?

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote: Dobro je imati pozitivan duh. :thumbup:

Vidim da pod "paćenicima" podrazumijevaš svakoga ko nije u ovoj prvoj ciljnoj super-grupi koju si zamislila, a koja ... nije realna u našem postojećem okruženju.
To znam kao neko ko je ostvario mnogo u životu, pa bih sa visine mnogima mogao reći da su "paćenici" ali me ljudskost sprečava da nadjevam neprimjerene pridjeve osobama koje nisu imale sreće da se dese u pogodnijem okruženju.
Prepisujem u tefter :oops: :thumbup:
Ramzess Veliki

#536 Re: Veza na daljinu?

Post by Ramzess Veliki »

dobar osjecaj wrote:
Ramzess Veliki wrote:
dobar osjecaj wrote:Pacenici koji oko sebe grade scenu ocaja, izgubljenosti, "niko me ne razumije" i slicne furke ne trebaju uopste doci u razmatranje.
Nema potrebe da suosjecas s ljudima o kojima ja pisem. Ne pisem o ljudima koji imaju objektivne teskoce ili probleme u zivotu nego o glumcima, onima koji biraju da lazu, glume, da izigravaju zrtve. Valjda znas jasnu razliku izmedju stvarnih nevolja i lazne patnje i opste lijenosti.
Ne, ne srećem takve osobe. trudim se da ne upadam u loše društvo pa se družim samo sa ministrima i uspješnim privrednicima.
... ako voze motor i tetovirani su, i vole druženje uz opijate ... :oops:
dječak sa šibicama

#537 Re: Veza na daljinu?

Post by dječak sa šibicama »

Vjerovatno se ponavljam, ali veza na daljinu koja je kao takva i pocela, uglavnom je produkt cinjenice da je mnogim ljudima lakse biti otvoren "iza monitora" nego face to face.

Ne znam sto neki imaju toliku odbojnost prema tome. Nije bas svako "sa druge strane" zice manijak koji te namjerava ubiti i izrezati na dijelove/prodati ti organe na crnom trzistu.

Necemo sad o bolesnicima koji imaju taj neki fetish da lazu druge, izmisljaju price, stvaraju ljubav tamo gdje je nema niti je to ljubav, pa im je daljina zgodna za konstrukcije i lazi.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#538 Re: Veza na daljinu?

Post by Truba »

baš sam danas sreo jednu 1989
imala vezu 1+ god 2010 s nekim amrikenjcem
nisu se ni vidjeli za tu godinu
frajko došo odradio i kući legenda :lol:

znao sam jednu 3 godine s australijom veza nije se vidjela uživo
Aurelia Bronski

#539 Re: Veza na daljinu?

Post by Aurelia Bronski »

dobar osjecaj wrote:Moguce da idealiziram na osnovu dobrih zivotnih rezultata. Inace, ima bezbroj ljudi ciji veliki planovi ostaju tek dio price, dramaturgije u ukupnom dozivljaju koji pokusavaju upriliciti o sebi i oko sebe. Medjutim, takvi nisu predmet mog interesovanja. Ja govorim iskljucivo o muskarcu koji zna sta zeli i koji se ne premislja i ne mulja. Taj muskarac poduzima konkretne zivotne korake, predlaze razlicita rjesenja, prilagodjava se situaciji i trazi najbolje od ponudjenih mogucnosti. Takav muskarac je pozeljan i treba da bude na cijeni.

Ovaj podebljani dio :thumbup: od - do.

I da...ne idealiziras. :)
Je li net (a i RL) pun neshvacenih muskaraca i zena? Itekako jeste. Je li pun i onih koji pod nekim plastom k'o fol zaljubljenosti samo trose svoje slobodno vrijeme i tudju energiju? Jasta je, prepun.
Ali itekako postoje muskarci i zene koji zaista zele da budu zajedno i koji itekako punom parom rade na tome da to ostvare. Ljudi koji su spremni pomijerati planine ako treba i koji to i rade. Ljudima koji zaista zele biti skupa nikakva daljina nije prepreka, ustvari prepreke ne postoje. Postoji trenuni problem koji se zajedno rijesi i to je to (sad ce biti da i ja idealiziram :D).
nightvision

#540 Re: Veza na daljinu?

Post by nightvision »

dobar osjecaj wrote:Moze i bjesnilo :)

Nisam se naspavala i ugledah prvo ovu temu pa me podsjeti na to sto sam jucer gledala.
Inace, u toj emisiji svi ti sto meni ne izgledaju kao parovi su bili zestoki protivnici veza na daljinu pa ne znam da li su mi zbog toga manje djelovali kao parovi ili stvarno djeluju nekako neprikladno skupa :D

Inace, svaki muskarac koji je na pitanje "kakvi su vam planovi za dalje" dao neki besmislen, neodredjen odgovor mi nije materijal za vezu uopste a ne za tu komplikovanu vezu na daljinu. Muskarac kad zna sta hoce pun je planova, ideja i zelja za sto brzim rjesenjima kako da sto prije budu trajno skupa.
Malo pregrubo i previse generalizovano. I do zla boga sebicno. Da li je tebi citav zivot isplaniran na taj nacin? Da li te uhvati panika ako nemas razradjen prokol za sutra? Padas li u nesvijest kada se desi nesto nepredvidjeno? Ili ocekujes od drugog (muskarca) da ti isplanira zivot mjesto tebe?
Ne mislim, nego tvrdim, da si sa takvim stavom jako hladna i iskalkulisana osoba.
Ili zivot vidis ruzicastim bojama ali zivot ne trpi takva planiranja koja ti spominjes, pogotovo ne ovaj nas ovde, u ovakvim uslovima.
I jos da te pitam, sta ti sa svoje strane, od sebe, nudis kao rjesenje da sto prije budete trajno skupa? Je li mislis da je dovoljno da ga cekas rasirenih nogu? Ili mozda mozes zajedno sa svojim muskarcem planirati buducnost? Mozda mozes, malo za promjenu, i ti preuzeti odgovornost a ne ici linijom najmanjeg otpora i krivicu za neuspjeh prebacivati na drugog. Ili jos gore, iza gomile optuzbi na tudju adresu sakrivati vlastitu nemoc i nesposobnost da se nosis sa izazovima zajednickog zivota a pogotovo ne sa necim kao sto je veza na daljinu i razdvojenost sto zahtijeva odredjene zrtve i odricanja. Nesto na sta, ti sa takvim stavom, nisi spremna jer obicno trazis najbrze i najlakse rjesenje koje tebi odgovara a tvoja zrtva i tvoje odricanje to najcesce nije.
Shvati ovo kako hoces, ali ja zene sa tvojim stavom zaobilazim u sirokom luku jer vama nije bitan partner nego ono sto vam partner moze pruziti, i jer muskarca mijenjate ako, i kad, prestane ispunjavati vasa sebicna ocekivanja.
Mada priznajem umijete se dobro zakamuflirati i upakovati da vas je tesko prepoznati. :thumbup: :run:
hanamontanaa

#541 Re: Veza na daljinu?

Post by hanamontanaa »

Vezu na daljinu(ako je ozbiljna ili pretendira da bude) nije moguće održavati duže vrijeme, osim ako se svakodnevno i obostrano ne radi na njenoj konkretizaciji. Velika su očekivanja, želje, s druge strane, prepreke koje očito postoje, stvaraju nervozu, nestrpljenje, što dovodi do sve češćih svadja i trzavica :| treba požuriti.
Jedino kad je veza "opuštena ", nema očekivanja i planova,osim da vam je lijepo kad ste zajedno, vidite se kad možete i hocete, onda fercera i na daljinu i blizinu :mrgreen:
nightvision

#542 Re: Veza na daljinu?

Post by nightvision »

hanamontanaa wrote:Vezu na daljinu(ako je ozbiljna ili pretendira da bude) nije moguće održavati duže vrijeme, osim ako se svakodnevno i obostrano ne radi na njenoj konkretizaciji. Velika su očekivanja, želje, s druge strane, prepreke koje očito postoje, stvaraju nervozu, nestrpljenje, što dovodi do sve češćih svadja i trzavica :| treba požuriti.
Jedino kad je veza "opuštena ", nema očekivanja i planova,osim da vam je lijepo kad ste zajedno, vidite se kad možete i hocete, onda fercera i na daljinu i blizinu :mrgreen:
A sta sa vezom koja od prisne i bliske postane daljinska a sve kako bi se ista konkretizovala? Koga okriviti ako ne uspije?
hanamontanaa

#543 Re: Veza na daljinu?

Post by hanamontanaa »

nightvision wrote:
hanamontanaa wrote:Vezu na daljinu(ako je ozbiljna ili pretendira da bude) nije moguće održavati duže vrijeme, osim ako se svakodnevno i obostrano ne radi na njenoj konkretizaciji. Velika su očekivanja, želje, s druge strane, prepreke koje očito postoje, stvaraju nervozu, nestrpljenje, što dovodi do sve češćih svadja i trzavica :| treba požuriti.
A sta sa vezom koja od prisne i bliske postane daljinska a sve kako bi se ista konkretizovala? Koga okriviti ako ne uspije?
Pa i to znači da imaju neki plan. A ako se nesto u medjuvremenu desi, kriviti mogu samo sebe. Koga drugog :?
nightvision

#544 Re: Veza na daljinu?

Post by nightvision »

Znaci ako nisu oboje krivi krivo je musko? :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#545 Re: Veza na daljinu?

Post by Velkoski »

caaaaashpiiiijaaaaa
dobar osjecaj

#546 Re: Veza na daljinu?

Post by dobar osjecaj »

Aurelia Bronski wrote:Je li net (a i RL) pun neshvacenih muskaraca i zena? Itekako jeste. Je li pun i onih koji pod nekim plastom k'o fol zaljubljenosti samo trose svoje slobodno vrijeme i tudju energiju? Jasta je, prepun.
Ali itekako postoje muskarci i zene koji zaista zele da budu zajedno i koji itekako punom parom rade na tome da to ostvare. Ljudi koji su spremni pomijerati planine ako treba i koji to i rade. Ljudima koji zaista zele biti skupa nikakva daljina nije prepreka, ustvari prepreke ne postoje. Postoji trenuni problem koji se zajedno rijesi i to je to (sad ce biti da i ja idealiziram :D).
Ma zivis stvarni zivot i vjerovatno ti je jako stalo da imas kvalitetan zivot a susreces se kao i svi sa brojnim supljacima i rijetkim kvalitetnim ljudima pa znas o cemu pricam.
dobar osjecaj

#547 Re: Veza na daljinu?

Post by dobar osjecaj »

nightvision wrote: Malo pregrubo i previse generalizovano. I do zla boga sebicno. Da li je tebi citav zivot isplaniran na taj nacin? Da li te uhvati panika ako nemas razradjen prokol za sutra? Padas li u nesvijest kada se desi nesto nepredvidjeno? Ili ocekujes od drugog (muskarca) da ti isplanira zivot mjesto tebe?
Ne mislim, nego tvrdim, da si sa takvim stavom jako hladna i iskalkulisana osoba.
Ili zivot vidis ruzicastim bojama ali zivot ne trpi takva planiranja koja ti spominjes, pogotovo ne ovaj nas ovde, u ovakvim uslovima.
I jos da te pitam, sta ti sa svoje strane, od sebe, nudis kao rjesenje da sto prije budete trajno skupa? Je li mislis da je dovoljno da ga cekas rasirenih nogu? Ili mozda mozes zajedno sa svojim muskarcem planirati buducnost? Mozda mozes, malo za promjenu, i ti preuzeti odgovornost a ne ici linijom najmanjeg otpora i krivicu za neuspjeh prebacivati na drugog. Ili jos gore, iza gomile optuzbi na tudju adresu sakrivati vlastitu nemoc i nesposobnost da se nosis sa izazovima zajednickog zivota a pogotovo ne sa necim kao sto je veza na daljinu i razdvojenost sto zahtijeva odredjene zrtve i odricanja. Nesto na sta, ti sa takvim stavom, nisi spremna jer obicno trazis najbrze i najlakse rjesenje koje tebi odgovara a tvoja zrtva i tvoje odricanje to najcesce nije.
Shvati ovo kako hoces, ali ja zene sa tvojim stavom zaobilazim u sirokom luku jer vama nije bitan partner nego ono sto vam partner moze pruziti, i jer muskarca mijenjate ako, i kad, prestane ispunjavati vasa sebicna ocekivanja.
Mada priznajem umijete se dobro zakamuflirati i upakovati da vas je tesko prepoznati. :thumbup: :run:
Ti druze imas ozbiljne probleme koji su izvan mojih mogucnosti i interesovanja.
Ne mogu se osvrtati na neke ocite traume iz sfere (ne)rasirenih nogu. Ne zanimaju me takve teme.
Upada mi u oci epidemija jadikovki muskaraca na ovom forumu i stalna doskocica koju sam podebljala u tvom tekstu. Nasi uslovi ovdje, pogotovo kod nas ovdje i slicne doskocice su rijetko dobar izgovor da se potpuno ignorise i izbjegava zivot. Zivjeli su ljudi i u daleko losijim uslovima, s puno manje mogucnosti pa ih to nije sprijecilo da zive, vole, razmnozavaju se. Mozda grijesim ali cini mi se da se u ratu i poslije rata njegovani sadaka mentalitet znatno bolje ukorijenio kod nasih muskaraca nego zena. Na svako konkretno pitanje kmece, skupe se i posezu za opisima "ovi nasi uslovi ovdje". Neces nikad nigdje imati bolje uslove za sebe a zivot ti ionako ode u nepovrat.
nightvision

#548 Re: Veza na daljinu?

Post by nightvision »

dobar osjecaj wrote: Ti druze imas ozbiljne probleme koji su izvan mojih mogucnosti i interesovanja.
Ne mogu se osvrtati na neke ocite traume iz sfere (ne)rasirenih nogu. Ne zanimaju me takve teme.
Upada mi u oci epidemija jadikovki muskaraca na ovom forumu i stalna doskocica koju sam podebljala u tvom tekstu. Nasi uslovi ovdje, pogotovo kod nas ovdje i slicne doskocice su rijetko dobar izgovor da se potpuno ignorise i izbjegava zivot. Zivjeli su ljudi i u daleko losijim uslovima, s puno manje mogucnosti pa ih to nije sprijecilo da zive, vole, razmnozavaju se. Mozda grijesim ali cini mi se da se u ratu i poslije rata njegovani sadaka mentalitet znatno bolje ukorijenio kod nasih muskaraca nego zena. Na svako konkretno pitanje kmece, skupe se i posezu za opisima "ovi nasi uslovi ovdje". Neces nikad nigdje imati bolje uslove za sebe a zivot ti ionako ode u nepovrat.
Mogu samo slatko da se nasmijem na ovu tvoju patetiku.
Rekoh ja. Mjesto da i ti "zasuces rukave" i preuzmes dio odgovornosti, koja ti svakako pripada, lakse je optuziti drugog za "sadaka mentalitet".
Pod kojim ti staklenim zvonom zivis? Kojeg tate si ti princeza pa su "uslovi za zivot ovde" samo doskocica i izgovor?
Idi reci to onima pola miliona na birou
Tvrdis da neces nikad imati bolje uslove za zivot?.
Reci to svima koji su samo prosle godine napustili ovu zemlju.
Reci to 70% mladih koji zele otici odavde. Svima koji u ovim uslovima ne mogu zivjeti, voliti, razmonozavati se...
Probaj posjetiti oftamologa. Haman da ti dioptrija ne valja.
dobar osjecaj

#549 Re: Veza na daljinu?

Post by dobar osjecaj »

nightvision wrote:Mogu samo slatko da se nasmijem na ovu tvoju patetiku.
Rekoh ja. Mjesto da i ti "zasuces rukave" i preuzmes dio odgovornosti, koja ti svakako pripada, lakse je optuziti drugog za "sadaka mentalitet".
Pod kojim ti staklenim zvonom zivis? Kojeg tate si ti princeza pa su "uslovi za zivot ovde" samo doskocica i izgovor?
Reci to 70% mladih koji zele otici odavde. Svima koji u ovim uslovima ne mogu zivjeti, voliti, razmonozavati se...
Nemam namjeru da ti objasnjavam ko sam i koliko su moji rukavi spusteni ili zasukani.
Pricu o uslovima i zivotu ovdje slusam i od momaka kojima su roditelji obezbijedili i krov nad glavom i nasli posao i stekli znacajnu imovinu koju ce im ostaviti pa ti isti momci po inerciji trube pricu o uslovima ovdje. Ako mislis da bi negdje zivio kvalitetnije i bio vise sposoban da budes muskarac idi probaj pa donesi neki iskustveno potkovan sud. Ovako bezveze mlatis praznu slamu i ponavljas sadaka price koje su dosadile svima.
nightvision

#550 Re: Veza na daljinu?

Post by nightvision »

dobar osjecaj wrote:
nightvision wrote:Mogu samo slatko da se nasmijem na ovu tvoju patetiku.
Nemam namjeru da ti objasnjavam ko sam i koliko su moji rukavi spusteni ili zasukani.
Pricu o uslovima i zivotu ovdje slusam i od momaka kojima su roditelji obezbijedili i krov nad glavom i nasli posao i stekli znacajnu imovinu koju ce im ostaviti pa ti isti momci po inerciji trube pricu o uslovima ovdje. Ako mislis da bi negdje zivio kvalitetnije i bio vise sposoban da budes muskarac idi probaj pa donesi neki iskustveno potkovan sud. Ovako bezveze mlatis praznu slamu i ponavljas sadaka price koje su dosadile svima.
Sreco moja, jesi li to ti u dijaspori?
Jer ako jesi, nemamo mi vise o cemu razgovarati. Jednostavno nisi kompetenta da dajes svoj sud.
Ako nisi...
Opet toplo preporucujem posjetu oftamologu.
Post Reply