sta vas najviise odbija (za dame)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#526 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

super_woofer wrote:sinoc s drugaricom bas pricao o ovoj temi.. i sve to stoji, ali da bi moj zakljucak nakon rasprave od 1h: zalosno je sto zensko da bi cijenilo muskarca mora iz njega izvuci ono najgore, a potenciram na ZALOSNO.
i ona meni gorovi, pa tako ti je to daanas, i kad skontam jest to tako
A jes' ... mogu one pričati šta hoće, ali pale se na opasne tipove.
Jednom davno me jaran i njegova cura nagovore da izađem sa njenom prijateljicom, popili dvije kahve gdje nisam riječ progovorio jer nije imala baš nikakvu temu za razgovor, i već me pita kad ću ju zvati u stan. Ja ono 'nako - Haj' sutra - ne misleći ništa ...
I sutra opa, odmah u krevet ... patnja živa, sve sam radiš, ona k'o krepan međed ... i mislim se ja što mi to treba, kako da je odbijem od sebe ...
I počnem izmišljati priču kako sam lopov, kriminalac, dužan, hoće da me upucaju ... a ona počela cmizdrit' kako me ona razumije i da će me voliti do kraja - dok me ne roknu ... :shock:
pakica_

#527 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

Ramzess Veliki wrote:
super_woofer wrote:sinoc s drugaricom bas pricao o ovoj temi.. i sve to stoji, ali da bi moj zakljucak nakon rasprave od 1h: zalosno je sto zensko da bi cijenilo muskarca mora iz njega izvuci ono najgore, a potenciram na ZALOSNO.
Jednom davno me jaran i njegova cura nagovore da izađem sa njenom prijateljicom, popili dvije kahve gdje nisam riječ progovorio jer nije imala baš nikakvu temu za razgovor, i već me pita kad ću ju zvati u stan. Ja ono 'nako - Haj' sutra - ne misleći ništa ...
I sutra opa, odmah u krevet ... patnja živa, sve sam radiš, ona k'o krepan međed ... i mislim se ja što mi to treba, kako da je odbijem od sebe ...
I počnem izmišljati priču kako sam lopov, kriminalac, dužan, hoće da me upucaju ... a ona počela cmizdrit' kako me ona razumije i da će me voliti do kraja - dok me ne roknu ... :shock:
:lol: :lol: :lol:
al' i ti imas tih dogodovstina :P sad cu ja k'o respo: hajmo na kafu, da mi to sve prepricas :lol: :lol:
zahebanciju na stranu, ne razumijem pripadnice svoje sorte kojima je srce k'o australija kad im frajer mlatne samarcinu, a ona procvjeta :shock:
eluna

#528 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by eluna »

pakica_ wrote:
Ramzess Veliki wrote:
:lol: :lol: :lol:
al' i ti imas tih dogodovstina :P sad cu ja k'o respo: hajmo na kafu, da mi to sve prepricas :lol: :lol:
zahebanciju na stranu, ne razumijem pripadnice svoje sorte kojima je srce k'o australija kad im frajer mlatne samarcinu, a ona procvjeta :shock:
+1 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
eluna

#529 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by eluna »

sad se sjtih šta me još odbija :zen:

kad upoznavanje počinju listom pitanja kao da su na sudu .......onako taksativno pobrojano, pa kao da čita iz podsjetnika :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

mislim - onda bolje da organizuje audiciju ili prijemni ispit, pa da barem znam da ne idem, da ne gubim vrijeme uzalud
madner

#530 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by madner »

Znaci padas na kvalifikacijama za posao. :D

Suhveli je to, kada ni osnovna pitanje ne mozes zadovoljiti.
sema911s

#531 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sema911s »

eluna wrote:sad se sjtih šta me još odbija :zen:

kad upoznavanje počinju listom pitanja kao da su na sudu .......onako taksativno pobrojano, pa kao da čita iz podsjetnika :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

mislim - onda bolje da organizuje audiciju ili prijemni ispit, pa da barem znam da ne idem, da ne gubim vrijeme uzalud
il kada ti pocen pricat o poslu,., kako je neki klinac,.nesto sefuje, kako njihova firma ima x uposlenika, kako fima zaradjuje milione,
Ramzess Veliki

#532 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

pakica_ wrote: :lol: :lol: :lol:
Ima toga ... podosta ...
Tipično za manipulatorke, koje muštraju dečka i lažu mu konstantno, dok on ne popizdi i ne nadegenjači je. Zbog toga ga i voli, jer je sama svjesna svojih mana, a marisana ih bar jedno vrijeme umiri od toga ... kažu - "On je prava muškarčina, samo on zna samnom ..."
:roll:
A on ... budala koja će trpjeti cijeli život ako ostane sa njom. Istina, ima i takvih frajera, nađe krpa zakrpu. :roll:
ultima_palabra

#533 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ultima_palabra »

Ramzess Veliki wrote:
pakica_ wrote: :lol: :lol: :lol:
Ima toga ... podosta ...
Tipično za manipulatorke, koje muštraju dečka i lažu mu konstantno, dok on ne popizdi i ne nadegenjači je. Zbog toga ga i voli, jer je sama svjesna svojih mana, a marisana ih bar jedno vrijeme umiri od toga ... kažu - "On je prava muškarčina, samo on zna samnom ..."
:roll:
A on ... budala koja će trpjeti cijeli život ako ostane sa njom. Istina, ima i takvih frajera, nađe krpa zakrpu. :roll:
To... degenek joj smiri savjest :mrgreen: Šta ako sam ja njega varala, i on mene tuče... i onda se nastavi ta neka nezdrava simbioza jednoćelijskih organizama :oops:
Ramzess Veliki

#534 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

ultima_palabra wrote: To... degenek joj smiri savjest :mrgreen: Šta ako sam ja njega varala, i on mene tuče... i onda se nastavi ta neka nezdrava simbioza jednoćelijskih organizama :oops:
Upravo kako kažeš ... :roll: Pravi ga budalom, primi batine, zatim se bubne sa njegovim drugom, primi veće batine, zatim dovede dvojicu, pa primi batine ... levat tuče i drka, ona ubilježena za dijalizu, dok drugima cvjetaju ruže ... :lol: :lol: :lol:
eluna

#535 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by eluna »

madner wrote:Znaci padas na kvalifikacijama za posao. :D

Suhveli je to, kada ni osnovna pitanje ne mozes zadovoljiti.
ma ne radi mi se sa svakim :D
Ramzess Veliki

#536 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

pakica_ wrote:
nego, da dodam na ovo sta me odbija: kad glumi ucviljenu trebu.. budi musko, navedi razloge durenja konkretno i jasno, nece ti niko glavu razbit.. nemoj da ja dumam sta je i kako je, jer mi glumis uvrijedjeno zensko sa svojim "u redu je" i sl. :roll:
Hoćeš reći - kad se ponaša kao žena. :lol: :lol: :lol:
Neka, neka ... da vidiš kako je nama sa vama ... 8-)
kloniran

#537 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by kloniran »

Ramzess Veliki wrote:
pakica_ wrote:
nego, da dodam na ovo sta me odbija: kad glumi ucviljenu trebu.. budi musko, navedi razloge durenja konkretno i jasno, nece ti niko glavu razbit.. nemoj da ja dumam sta je i kako je, jer mi glumis uvrijedjeno zensko sa svojim "u redu je" i sl. :roll:
:lol: :thumbup: :izet:
eluna

#538 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:
pakica_ wrote:
:-?
sha_ba

#539 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sha_ba »

pitanje velicina il tehnika :roll:

:mrgreen: :mrgreen:
staradis

#540 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by staradis »

Ramzess Veliki wrote:
pakica_ wrote:
Hahaha priznale su

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
eluna

#541 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by eluna »

sha_ba wrote:pitanje velicina il tehnika :roll:

hahahahhahahahaha

:novine: ......
Ramzess Veliki

#542 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

Ma ja ... odmah sumnjaš da mu je mali. :lol: :lol: :lol:
sha_ba

#543 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sha_ba »

eluna wrote:

hahahahhahahahaha

:novine: ......
ha ya, znas odma sta ti je ciniti :mrgreen: :mrgreen:
Kona__

#544 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Kona__ »

Ramzess Veliki wrote:
Kona__ wrote:Izfazonirana brada :run: pogotovo one tanke cize
Roza odjeca
Torbica
Bojler
Stimanje najbolje pozicije u kojoj se vide misici (neofirno zabaci ruku iza glave i drzi tako)
Duboko dekoltirane maje
Zalizana kosa briljantinima i raznim uljima
Sredjene obrve
Tup pogled
Majice sa raznim natpisima (game over, sex drugs, party all the time)
Nadmen stav
Izfazonirana brada pogotovo one tanke cize - Da, imam izfazoniranu bradu ... :oops:
Roza odjeca - Obožavam roze, kakav je to bajker koji ne nosi roza kožu ... :twisted:
Torbica - :D Najdraži komad moje garderobe - nosim po dvije tri odmah. Roze, svakako. :thumbup:
Bojler - Nije to bojler nego spremnik za gajbu piva. Nekad dvije. Tri. Kako kad, ali stane sve. I meza isto. :thumbup:
Stimanje najbolje pozicije u kojoj se vide misici (neofirno zabaci ruku iza glave i drzi tako) - Pa da pogledam zgodnog frajera moram se namjestiti ... :oops:
Duboko dekoltirane maje - :D Da se vide depilirana prsa. Nisam đabe pare dav'o ... :oops:
Zalizana kosa briljantinima i raznim uljima - Nivea ili Solea, a nekad mašinsko ulje.
Sredjene obrve - mislim da mi najbolje stoje kad ih iscrtam olovkom. :lol:
Tup pogled - :shock:
Majice sa raznim natpisima (game over, sex drugs, party all the time) - A gdje da nađeš fucking majicu bez toga ??? :twisted:
Nadmen stav - Ma to mi je od loše probave ... :oops:
Znači nisi se nigdje pronašao :D al' bez karikiranja priznaj ima vas ovakvih za izvoza
JThomas

#545 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by JThomas »

bogami zavisi gdje se krećeš. ovo gdje se ja krećem, ima takvih al' su incident a ne pravilo.
Ramzess Veliki

#546 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

Kona__ wrote: Znači nisi se nigdje pronašao :D al' bez karikiranja priznaj ima vas ovakvih za izvoza
Nemam ni jednog frenda koji tako izgleda. :roll:
Osim mene. :lol: :lol: :lol:

Ma u tekstu je nabacano previše toga, ima stvari koje se ne podudaraju tako da je teško spojiti sve u jednom frajeru.
One ćize po bradi su baš kretenske, imam jednog druga sa tom bradom ... pitam se da li ima ogledalo. :twisted:
Roza ... ko to još nosi ???
Torbica - već ranije rečeno i usaglašeno da nam treba radi pištolja, bombi i skraćenih sačmara ... a ponekad nosimo i dokumenta. :novine:
Bojler je individualna stvar. I vi imate i nemate sise, ne nosi svaka petice. :P
Pozicija za mišiće - a dobro, niavac, početnik, naučiće možda nekad da je najbolje poziranje ne pozirati.
Duboko dekoltirana maja - nikad vidio ...
Zalizana kosa briljantinom ... viđao sam masnu, rijetko Ronaldku ali vjerujem da postoji.
Obrve - znao sam jednog sa ćopanim obrvama, vozio dobar motor, ali ga nismo mogli trpjeti zbog ćopanih obrva ... :lol:
Tup pogled - svi moji prijatelji imaju tup pogled poslije nekog vremena. I poremećaj ravnoteže. I mučninu i glavobolju, i vide duplo.
Majice sa natpisima ... imam jednu na kojoj piše - Ride the best, fuck the rest. Na njoj motor i zgodna ženska. I to ide uz moto party, tu svi imaju takve slične majice. Iskreno ne možeš lako naći majicu bez nekog natpisa i slike ...

Eto ... :novine:
madner

#547 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by madner »

Pa gdje da stavim pistolj, dva okvira za isti i tablet bez torbice?
Ramzess Veliki

#548 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

madner wrote:Pa gdje da stavim pistolj, dva okvira za isti i tablet bez torbice?
E ... još da pive nosim u džepovima ... žene i logika ... :roll:
sha_ba

#549 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sha_ba »

madner wrote:Pa gdje da stavim pistolj, dva okvira za isti i tablet bez torbice?
pistolj za pas, okvire u dva prednje dzepa a tablet onako muski pod pazuh :oops:
sha_ba

#550 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sha_ba »

uskrsno_respo wrote:Tablet mu nije vodootporan
mislim da se ima negdje uzet i onaj okvir za to :lol: :lol: :lol:
Post Reply