Infaze Studio wrote:Cinjenica je da je fudbalska repka Hrvatske najuspjesnija u region po rezultatima do sada. Ne znam samo do kada planiraju trubiti da su najuspjesniji I zivjeti od stare slave. Jos 10, 20, 50 godina?
dok nas netko ne prestigne

.......isto kao što mi nećemo zbog ovog zadnjeg eurobasketa misliti da smo glavni u košarci na ovim prostorima.....zna se tko je tu glavni....
Bili na najvise velikih takmicenja...u redu. Eto pade Hrvatska nisko na FIFA ljestvici na kojoj se isto tako u obzir uzimaju rezultati iz proslosti itd...
pala je zbog rezultata u ovoj godini.....ali ipak još nije izgubila SP....lako se opet može vratiti.....
ako ispadne od islanda,onda se može govoriti o ozbiljnom padu.....
Imam osjecaj da ako
Hrvatska nastavi redati ovakve "uspjehe" u sljedecih 50 godina, a recemo BiH nastavi uspon u istom tom period, da ce opet nakon tih 50 godina Hrvatska biti balkanska velesila.

to se ionako neće dogodit.....mada niste ni sad nešto posebno bolji.....bar po igračkom potencijalu.....niti vam je budućnost svijetlija....
vaša prednost u ovim kvalifikacijama :
1. pametniji trener (nije ni sušić mourihno,ali može se reći da je mourinho za štimca)
2. lakše grupa (i sam sušić je to priznao)
3. veća nabrijanost igrača jer im je ovo prvo natjecanje.....
4 bolja atmosfera oko reprezentacije
vidjet ćemo hrvatsku sada pod kovačem....nije ni on pretjerano iskusan,ali sigurno nije glup kao štimac.....vjerujem da je njegov dolazak pozitivan šok za igrače