BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Timotije
#526 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Odgledao sam sinoc nase mlade nade, i sad sam uvjeren da mi je ovo sigurno prva i zadnja prilika vidjeti nase na SP-u.
Skinuli su mi lovu u srijedu, ali jos nema povratnog maila, trebam li se malo zabrinuti?
Skinuli su mi lovu u srijedu, ali jos nema povratnog maila, trebam li se malo zabrinuti?
- hatemondays
#527 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
No sikiriki Tomotije doci ce valja poslati svima email posao je to.
- Dionysios
#528 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Haj ne rise, vrijeme je da se prestane sa tim podjelama, svi mi volimo Bosnu. Prema tome, raja pisite ovdje sve oko organizacije, siguran sam da ima ljudi koji se jos premisljaju, a ovo je jednom u zivotuAdi-g wrote:Mozes ti iz svedske nama se hvalit...iz bosne nece biti ni 5% od ukupnog broja nasih navijacaŠveđanin wrote:I neko kaže neće nas biti u Brazilu..
Alaaaaaa, brojim dane, brojim!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
- Šveđanin
#529 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Post je nepotreban, pa ni ne želim odgovarati na njega. 
- Droog
#530 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Prvo sto vrijedjas covjeka?? Cuj "ne rise"! Kuci pa to prosipaj!Dionysios wrote:Haj ne rise, vrijeme je da se prestane sa tim podjelama, svi mi volimo Bosnu. Prema tome, raja pisite ovdje sve oko organizacije, siguran sam da ima ljudi koji se jos premisljaju, a ovo je jednom u zivotuAdi-g wrote:Mozes ti iz svedske nama se hvalit...iz bosne nece biti ni 5% od ukupnog broja nasih navijacaŠveđanin wrote:I neko kaže neće nas biti u Brazilu..
Alaaaaaa, brojim dane, brojim!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Drugo...vjerovatno je mislio na finansijske mogucnosti ljudi koji zive u BiH da ne mogu (bar njih 95%) otici u Brazil...dok ovi iz Skandinavije (bar njih 70-80%) mogu. Dakle, to veze zive nema sa tim ko voli Bosnu vise ili manje...
-
Adi-g
- Dionysios
#532 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Nisam nikoga uvrijedio, dobio je odgovor u skladu sa komentarom koji je napisao.
Za sve ostalo pm, da nedavimo ljude.
Za sve ostalo pm, da nedavimo ljude.
- hatemondays
#533 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Imam jedan prijedlog ako budemo mogli organizovati, predlazem da mi navijaci "dijasporci" probamo skupiti novac i pokusati poslati makar jednog navijaca iz Bosne na svjetsko u Brazil.Ako uspijemo recimo skupiti circa 10 milja KM ,mozemo uplatiti preko neke nase agencije da taj navijac ode. Cilj je naci makar 100 dijasporaca sa klixa , ja sam prvi tu, svi po 100 km i eto ga. Jedini zadatak za klixovce iz Bosne bi bio da nadju osobu od povjerenja koja bi skupila novac i naravno navijaca kojeg bi usrecili.
Pokusajmo makar i na ovaj nacin omoguciti da nas bude sto vise u Brazilu, prepucavanja dijaspora - domaci ostavite za neke druge teme.
Pokusajmo makar i na ovaj nacin omoguciti da nas bude sto vise u Brazilu, prepucavanja dijaspora - domaci ostavite za neke druge teme.
- Reglan
#534 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
hatemondays wrote:Imam jedan prijedlog ako budemo mogli organizovati, predlazem da mi navijaci "dijasporci" probamo skupiti novac i pokusati poslati makar jednog navijaca iz Bosne na svjetsko u Brazil.Ako uspijemo recimo skupiti circa 10 milja KM ,mozemo uplatiti preko neke nase agencije da taj navijac ode. Cilj je naci makar 100 dijasporaca sa klixa , ja sam prvi tu, svi po 100 km i eto ga. Jedini zadatak za klixovce iz Bosne bi bio da nadju osobu od povjerenja koja bi skupila novac i naravno navijaca kojeg bi usrecili.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#535 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Već he bio taj prijedlog i neko ga opasno gura jer vidi priliku za laku zaradu.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- hatemondays
#536 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
[quote="un1ted"]Već he bio taj prijedlog i neko ga opasno gura jer vidi priliku za laku zaradu.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[/quote
Ideja je super, nazalost u nasim glavama uvijek neko hoce da nas izradi, nemoze nista posteno.Ako si procitao moj post mene nema nigdje osim u tome da dam novac ako ideja predje u realizaciju.Zar svaka postena inicijativa treba biti popljuvana u startu.Aferim unitede pozitivan si neki tip.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[/quote
Ideja je super, nazalost u nasim glavama uvijek neko hoce da nas izradi, nemoze nista posteno.Ako si procitao moj post mene nema nigdje osim u tome da dam novac ako ideja predje u realizaciju.Zar svaka postena inicijativa treba biti popljuvana u startu.Aferim unitede pozitivan si neki tip.
- luckylaka
#537 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Bravo majstoreun1ted wrote:Već he bio taj prijedlog i neko ga opasno gura jer vidi priliku za laku zaradu.
- Edin H.
#538 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Bolje da nappavimo piramidu, a na vrhu piramide luckyluckylaka wrote:Bravo majstoreun1ted wrote:Već he bio taj prijedlog i neko ga opasno gura jer vidi priliku za laku zaradu.
Sent from my GT-I9300 using TapatalkOvu ideju sam predlagao jos prije 6 mjeseci(znaju to oni koji prate ovaj forum)Konto sam za pocetak napraviti akciju ,,100x $100,,za pocetak da vidimo kako bi to islo.Javilo mi se za par dana 20-30 ljudi koji su bili spremni odmah uplatiti za pomenutu akciju.Ideja je bila i stupiti u kontakt sa selektorom i celnicima N.S. BiH koji su trenutno u St.L. i da danasnji trening na Bush stadionu otvore za javnost i naplate ulaz nekih $ 20-30 i da te pare usmjere za tu akciju.Juce smo cak pricali sa predstavnicima BHF i oni us za to.ALI.Na zalost ima i ovakvih koji sumnjaju u svaku akciju(premda Lucky-u nije bilo ni na kraj pameti da uzme ni jedan cent,ne daj Boze)tako i u ovu iako smo mi ponudili da se pare uplacuju na javni ziro racun ili negdje gdje bi svako imao uvid u svaki dolar,marku ili euro koji se uplai.Jos jednom.NA ZALOST zbog samo par pojedinaca odustalo se od ideje da sigurno desetak mozda i vise navijaca iz BiH odvedemo u Brazil.P.S.I nazalost kao i ovdje vjerovatno ce ovakve i slicne akcije kritikovati uvijek oni koji nikada ne daju ni zasto.
-
BornInHell
#539 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Šaljite meni na paypal a ja ću naći pravog kandidata, nije problem hehe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- cvrčak_na_hedonizmu
#540 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Bolje se utalite, skupite novac za kakvu javnu kuhinju. Ljudi gladni hodaju.
-
Djubre_
#541 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Nije narod duzan da hrani gladne. Razumijem tvoju poruku i humanost, duzna je drzava.
Povedite mene u brazil. Ne treba 10.000. Moze se proci i sa 6.000.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Povedite mene u brazil. Ne treba 10.000. Moze se proci i sa 6.000.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- insaneinthebrain
#542 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Bolje se utalite, skupite novac za kakvu javnu kuhinju. Ljudi gladni hodaju.
-
Galamdzija
#543 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Dogovorio sam se sa kolegama oko odlaska u Brazil par dana poslije pobjede protiv Litvanije. Novac imamo ustedjen od 2010 bas za ovakve svrhe gdje smo cekali da se nasa reprezentacija plasira na neko veliko takmicenje, znaci orocenih 5-10k za koje smo zaboravili. Poslije velike euforije, kako dani prolaze polako se "hladimo" od te ideje zbog nekoliko razloga. Mnogo love je u opticaju i s tim parama se moze odgledati SP na neutralnom terenu, u vikendici na Vlasicu. Imamo plan da uzmemo 25 dana godisnjeg u isto vrijeme gdje bi prvi dio godisnjeg proveli uz reprezentaciju gledajuci grupnu fazu takmicenja i eventualno osminu finala ukoliko prodjemo dalje. Za to vrijeme nase djevojke i supruge nebi "smetale" tj dolazile kod nas, bilo bi kao da smo otisli.
(pitanje za zene, da li one lazu
)
Drugi dio godisnjeg bi proveli porodicno u Turskoj gdje bi uz odmor odgledali najzanimljivije utakmice nockout faze.
- Kolega nam rece jucer slijedece: " Zamislite mi odemo tamo, BiH igra protiv Gane, u nasem timu opet Avdija Visca Sunjic Zahirovic, pa maneken Dzeko nece da trci, Miske jos deblji, ljudi nas rasture ko beba zvecku a mi ostane ko popisani na Brazilskom suncu? I tako ukrug 3 meca, osvojimo eventualno bod i hajde kuci. Puno je to para i da nismo onda skupili daj boze da bi sada pricali o odlasku tamo. Prodjes toliki put da bodris nase a oni odigraju bas onako isto kao protiv Argentine.
Drugi dio godisnjeg bi proveli porodicno u Turskoj gdje bi uz odmor odgledali najzanimljivije utakmice nockout faze.
- Kolega nam rece jucer slijedece: " Zamislite mi odemo tamo, BiH igra protiv Gane, u nasem timu opet Avdija Visca Sunjic Zahirovic, pa maneken Dzeko nece da trci, Miske jos deblji, ljudi nas rasture ko beba zvecku a mi ostane ko popisani na Brazilskom suncu? I tako ukrug 3 meca, osvojimo eventualno bod i hajde kuci. Puno je to para i da nismo onda skupili daj boze da bi sada pricali o odlasku tamo. Prodjes toliki put da bodris nase a oni odigraju bas onako isto kao protiv Argentine.
- Butmiran
#544 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Galamdzija wrote:Dogovorio sam se sa kolegama oko odlaska u Brazil par dana poslije pobjede protiv Litvanije. Novac imamo ustedjen od 2010 bas za ovakve svrhe gdje smo cekali da se nasa reprezentacija plasira na neko veliko takmicenje, znaci orocenih 5-10k za koje smo zaboravili. Poslije velike euforije, kako dani prolaze polako se "hladimo" od te ideje zbog nekoliko razloga. Mnogo love je u opticaju i s tim parama se moze odgledati SP na neutralnom terenu, u vikendici na Vlasicu. Imamo plan da uzmemo 25 dana godisnjeg u isto vrijeme gdje bi prvi dio godisnjeg proveli uz reprezentaciju gledajuci grupnu fazu takmicenja i eventualno osminu finala ukoliko prodjemo dalje. Za to vrijeme nase djevojke i supruge nebi "smetale" tj dolazile kod nas, bilo bi kao da smo otisli.(pitanje za zene, da li one lazu
)
Zajebi ti to sve, gledati repku uživo na svjetskom je nešto što bi svako živ volio. Ja da sam u mogućnosti da odem sekunde jedne se ne bi dvoumio. Jebo i Vlašić i Tursku.
- hatemondays
#545 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Pocele su vadione, zena , djeca, misimovic, visca , pa kao turista vrijedi otici, a kamoli gledati jednu i jedinu jos.Lova se uvijek potrosi jal na Vlasic jal na kakvu drugu zahebanciju.Butmiran wrote:Galamdzija wrote:Dogovorio sam se sa kolegama oko odlaska u Brazil par dana poslije pobjede protiv Litvanije. Novac imamo ustedjen od 2010 bas za ovakve svrhe gdje smo cekali da se nasa reprezentacija plasira na neko veliko takmicenje, znaci orocenih 5-10k za koje smo zaboravili. Poslije velike euforije, kako dani prolaze polako se "hladimo" od te ideje zbog nekoliko razloga. Mnogo love je u opticaju i s tim parama se moze odgledati SP na neutralnom terenu, u vikendici na Vlasicu. Imamo plan da uzmemo 25 dana godisnjeg u isto vrijeme gdje bi prvi dio godisnjeg proveli uz reprezentaciju gledajuci grupnu fazu takmicenja i eventualno osminu finala ukoliko prodjemo dalje. Za to vrijeme nase djevojke i supruge nebi "smetale" tj dolazile kod nas, bilo bi kao da smo otisli.(pitanje za zene, da li one lazu
)
Zajebi ti to sve, gledati repku uživo na svjetskom je nešto što bi svako živ volio. Ja da sam u mogućnosti da odem sekunde jedne se ne bi dvoumio. Jebo i Vlašić i Tursku.
-
Timotije
#546 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Posao veliki jestehatemondays wrote:No sikiriki Tomotije doci ce valja poslati svima email posao je to.
I sedmica dana prodje, a mail ne dodje. Moracu im pisati, iako ne znam sta bi jos moglo u njemu stajati sto vec nemam, kad se logiram na Fifa-inu stranicu vidim = request number- successful!?
Iz Lissabona je trenutno najjeftinija konekcija za preko bare, plasirase se i oni, poskupice i to.
Bice interesantno pratiti cijene letova i hotela poslije izvlacenja grupa, ocekujem eksploziju.
-
Tipicoti
#547 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
=========================================================================
Puno je to para........20-tak dana Brazil x 2 osobe = ca. 20-25.000 KM.
Bolje ovo:

+

+

+

Puno je to para........20-tak dana Brazil x 2 osobe = ca. 20-25.000 KM.
Bolje ovo:

+

+

+

- Logovan
#548 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Bolje potrošiti 20 - 25.000 maraka na Brazil, nego 1700 maraka na Golfa dvicu. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#549 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Kako se to cesto i desava. Ako imas love, nemas mentalitet. Ako imas mentalitet, nemas love.Galamdzija wrote:Dogovorio sam se sa kolegama oko odlaska u Brazil par dana poslije pobjede protiv Litvanije. Novac imamo ustedjen od 2010 bas za ovakve svrhe gdje smo cekali da se nasa reprezentacija plasira na neko veliko takmicenje, znaci orocenih 5-10k za koje smo zaboravili. Poslije velike euforije, kako dani prolaze polako se "hladimo" od te ideje zbog nekoliko razloga. Mnogo love je u opticaju i s tim parama se moze odgledati SP na neutralnom terenu, u vikendici na Vlasicu. Imamo plan da uzmemo 25 dana godisnjeg u isto vrijeme gdje bi prvi dio godisnjeg proveli uz reprezentaciju gledajuci grupnu fazu takmicenja i eventualno osminu finala ukoliko prodjemo dalje. Za to vrijeme nase djevojke i supruge nebi "smetale" tj dolazile kod nas, bilo bi kao da smo otisli.(pitanje za zene, da li one lazu
)
A ima i onih 2-3 % sretnika, koji imaju i jedno i drugo. Njima pravo zavidim.
- Kinaski
#550 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Hoce li Svrsajevic ici