da preporučim
Moderator: anex
ubuduće prelakiraj bezbojnim lakom nokte pa stavljaj lakove u boji.Irm@ wrote:a hvala ti.. sok od limuna stavljam svake sedmice prije lakiranja ali opet nista..
a ne mogu da ne lakiram jednostavno ne izgledaju lijepo a radim tako da ta ideja mi se ne svidja
to ne znači da ne trebaš probati.Irm@ wrote:e hvala i tebi.. a probat cu sa bezbojnim prvo..
a za ovaj tutorial pise: It does not work well for removing set in yellow stains that develop over time from wearing dark polishes.
a to je bas ono sto ja imam
ovo se i meni desiloIrm@ wrote:zene da pitam kako da se rijesim zutila na noktima koje je nastalo od tamnih lakova tako da mi je french sada mission impossible![]()
je si li je u bih kupila .......sophieEl wrote:
da preporučim
Ja samo da kazem da u CM-u nema onog afroditinog gelaMilloni wrote:Ima vise od godinu da sam ja to pocela vidjati u CM-u.ladyblue18 wrote:Kad je doslo kod nasja sam dugo vremena trazila ali odustala na kraju jer nije bilo
Moram pogledati
Meni su s olovkom bili neprirodno bijeli.Sapunicom samo,po potrebi četkicom za nokte.Čistoća je zakon.Uostalom,ti zbog namaza ne lakiraš tako da čistoća nije upitna kod tebe.Bitno je samo da nisu žuti,a ne moraju biti blještavo bijeli.Prirodno.niti lakiram (iz vjerskih razl.) , ali bih voljela makar onako milimetar-dva
sour cherry wrote:Meni su s olovkom bili neprirodno bijeli.Sapunicom samo,po potrebi četkicom za nokte.Čistoća je zakon.Uostalo,ti zbog namaza ne lakiraš tako da čistoća nije upitna kod tebe.Bitno je samo da nisu žuti,a ne moraju biti blještavo bijeli.Prirodno.niti lakiram (iz vjerskih razl.) , ali bih voljela makar onako milimetar-dva
ma mozes ih srediti sa onim turpijama za poliranje, ono nesto 1-2-3 faza to je super alternativa za sredjene nokte bez lakaema_ wrote:Meni da je samo da ostane onako kao kad su mokre ruke, samo nokat od ispod; a odozgo nokat, boja, tekstura i oblik mi je sve ok, da mi je samo znači od ispod izraslog nokta malo urediti, a da je trajnije od tek opranih ruku...
Da potvrdim ovo. Isprobala sam dosta različitih "za jačanje" lakova (istina nisam famozni Allessandro, malo mi se zamanta od njegove cijenesour cherry wrote:namaži limunom,B vitamine pij,zdravo se hrani.To je sve što možeš da učiniš.Meni su isto krhki nokti,ali evo poboljšali su se.Rimmel Nail Rescue bezbojni lak.Odličan je.Čini mi se da se sad zove Nail Nurse,tako nekako,ali ja to brzo skidam.To treba da stoji duže da bi imalo efekat.Uglavnom,da lijep sjaj.Ne znam kakav uticaj na nokte imaju ti cirkončići.Možda ti neki lak ne odgovara ili prehranu da promijeniš.Što više vitamina.To je sve što možeš da uradiš.Meni su tanki uvijek bili,ali poboljšali su se.Bar se ne lome,ali su prilično kratki.