Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Havatar wrote:Divna podmazala pleh sa svinjskom mascu da bi podvalila ovima sto ne jedu svinjetinu i komentarise sa Sarom da to nece oni primjetiti a Sara kaze samo se foliraju . Koja govna i sljam .
Po meni bi obje trebale dobiti zabranu ulaska u kuhinju, to sto je uradila je fuj
Havatar wrote:Divna podmazala pleh sa svinjskom mascu da bi podvalila ovima sto ne jedu svinjetinu i komentarise sa Sarom da to nece oni primjetiti a Sara kaze samo se foliraju . Koja govna i sljam .
Po meni bi obje trebale dobiti zabranu ulaska u kuhinju, to sto je uradila je fuj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni je Divna bila sasvim ok, ne mogu da vjerujem da je to uradila....
I je li divna to uradila? Ja nekako ne vjerujem. Zorica mi je fuj... osoba koja misli da je veoma pametna, a ne vidi dalje od nosa. Kako se Mića uspaničio da ga ne svrstaju u muslimane
Odbija seljober da bude sluga, ko da on nije naviko da bude u štali. Pravi se čistunac neki, a tek danas presvuko onu plavu pidžamu(kažu neki da je trenerka)
tetaissa wrote:I je li divna to uradila? Ja nekako ne vjerujem. Zorica mi je fuj... osoba koja misli da je veoma pametna, a ne vidi dalje od nosa. Kako se Mića uspaničio da ga ne svrstaju u muslimane
Ma Zorica slagala...isto tako ono na prosloj farmi sa Memom i pismom..
tetaissa wrote:I je li divna to uradila? Ja nekako ne vjerujem. Zorica mi je fuj... osoba koja misli da je veoma pametna, a ne vidi dalje od nosa. Kako se Mića uspaničio da ga ne svrstaju u muslimane
Ma Zorica slagala...isto tako ono na prosloj farmi sa Memom i pismom..
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Ne laze bilo je uzivo kad se to dogodilo ja sam gledao, zato je Ognjan i pitao sinoc sve kuhare da li kazu ukucanima kad stave mast u jelo.