Nažalost nije, barem ne u dogledno vrijeme.Da li je moguć novi rat?
DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lidera
-
ObserverMode
#526 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
-
liberty02
-
muzicar_iz_parka
#528 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Kome se ratuje ima Irak, Avganistan, Siriju, Egipat i još puno sličnih destinacija, uvijek rado primaju dobrovoljce razne strane.ObserverMode wrote:Nažalost nije, barem ne u dogledno vrijeme.Da li je moguć novi rat?
- Hajvan
#529 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
evo ti šipakmuzicar_iz_parka wrote:Kome se ratuje ima Irak, Avganistan, Siriju, Egipat i još puno sličnih destinacija, uvijek rado primaju dobrovoljce razne strane.ObserverMode wrote:Nažalost nije, barem ne u dogledno vrijeme.Da li je moguć novi rat?
što ću tamo ratovat?
Ja bih radije ratovao u Švici, ŠveCkoj, Vatikanu
- bingov buraz
#530 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Vidi ovog trola, ako ja stavim nik Svetozar možda neko i povjeruje da sam nebeskiamko761 wrote:Ajmo, ajmo, šta se čeka? Mani se priče, djela!semirizsvemira wrote:Slabo mu ide mobilizacija . pa evo da iskreno kazem ako Bog da racunajte na mene i jos na stotine ljudi kojima su cetnici silovali i pobili pola familije a i onih sto su bili po zatvorima . Mogu samo reci da ljudi ni o cemu ne razmisljaju vec o osveti . Mozes zamislit sta je takvih hiljadu u stanju uraditi . Bilo bi big problem za nejac u zbijegovima
Ajmo u Bratunac, niste valjda miševi po internetima. Bošnjaci napad.
Švecka me čeka
I ti barpy, ajmo u Bratunac, napad!
Inače se ciklicno ponavljaju ove teme, Bošnjaci dokazuju da bi se borili a Srbi i Hrvati ismijavaju njihove postove, već vidjeno.
- area51
#531 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
muzicar_iz_parka wrote:Kome se ratuje ima Irak, Avganistan, Siriju, Egipat i još puno sličnih destinacija, uvijek rado primaju dobrovoljce razne strane.ObserverMode wrote:Nažalost nije, barem ne u dogledno vrijeme.Da li je moguć novi rat?
-
PM72
#532 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Zamisli kakav mentol moraš biti da ovo napišeš kao odgovor na pitanje je li moguć novi rat.
Svi ovi što se "sekiraju" hoće li biti rata a na tastaturi im slova poput "Ö ili å" neka beru brigu radi najave smanjenja socijale-neka se uhvate posla jer nam ne trebaju tumači niti gatare,imamo ih ovdje dovoljno.Ako se i zakuha,njihov će doprinos konačnoj "borbi za oslobođenje" biti ravan onom u prošlom sranju a koliko smo sposobni i ko nas vodi,neka naprave u Skandinaviji mjesta za nas preživjele,da se i mi malo patimo...
U kući ti rat izbio - u što skorije vrijeme!Nažalost nije, barem ne u dogledno vrijeme.
Svi ovi što se "sekiraju" hoće li biti rata a na tastaturi im slova poput "Ö ili å" neka beru brigu radi najave smanjenja socijale-neka se uhvate posla jer nam ne trebaju tumači niti gatare,imamo ih ovdje dovoljno.Ako se i zakuha,njihov će doprinos konačnoj "borbi za oslobođenje" biti ravan onom u prošlom sranju a koliko smo sposobni i ko nas vodi,neka naprave u Skandinaviji mjesta za nas preživjele,da se i mi malo patimo...
-
Hafis
#533 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Molim te da nas ovdje nacionalno ne prebrojavaš. To i jest odvelo ovu državu gdje i jeste danas.bingov buraz wrote: Inače se ciklicno ponavljaju ove teme, Bošnjaci dokazuju da bi se borili a Srbi i Hrvati ismijavaju njihove postove, već vidjeno.
Mi smo svi ovdje prvenstveno članovi foruma.
-
RATM56
#534 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ako se ne varam, ovaj čovek se, razočaran svakodnevicom vratio na poziciju zagovornika Jugoslavije?liberty02 wrote:
-
PM72
#535 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
U pravu si,uvalio se u zgradu preko puta Predsjedništva i na volšeban način pokušao klepiti petosoban stan pa kad ga je popušio,ne valja mu država,vlast...ko biva,za koga se borio.
A borio se tako što je osnovao nekakvu umjetničku četu što je šatro čuvala muzeje i kulturna znamenja.Sin mu ima najmoderniji i najbolji studio,Josip vozi novog ML-a i opet nezadovoljan...
A prodavao se kao Hrvat sa Vlašića.Brat mu Mitar.Sad ni on ne zna šta je.Pa jebem ga ja,nisam dobio od ove države ni 2 h besplatnog parkinga.I neka nisam,nisam radi toga uzeo pušku.Ja svoj patriotizam ne naplaćujem.
A prodavao se kao Hrvat sa Vlašića.Brat mu Mitar.Sad ni on ne zna šta je.Pa jebem ga ja,nisam dobio od ove države ni 2 h besplatnog parkinga.I neka nisam,nisam radi toga uzeo pušku.Ja svoj patriotizam ne naplaćujem.
- veljaca
#536 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Sta te ima ko prebrojavati - kada se sami prebrojavamo i deklarisemo .....Hafis wrote:Molim te da nas ovdje nacionalno ne prebrojavaš. To i jest odvelo ovu državu gdje i jeste danas.bingov buraz wrote: Inače se ciklicno ponavljaju ove teme, Bošnjaci dokazuju da bi se borili a Srbi i Hrvati ismijavaju njihove postove, već vidjeno.
Mi smo svi ovdje prvenstveno članovi foruma.
Mirnog razdruzivanja nema i ne moze biti - valjda je to jasno svakome ko ima IQ veci od broja svojih cipela ...
- _mufljuz_
#537 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
patriotizam je post'o da ti kazem iskreno devalvirana valuta.... sad ne znas je l mirise je l smrdi koliki je koliko je ima svoju nominalnu i realnu vrijednost..... ono sto je ocito jeste to da ga svaka šuša posjeduje - nominalno i puna ga je toliko da im ispada iz dzepova i iz usta i iz rukuPM72 wrote:U pravu si,uvalio se u zgradu preko puta Predsjedništva i na volšeban način pokušao klepiti petosoban stan pa kad ga je popušio,ne valja mu država,vlast...ko biva,za koga se borio.A borio se tako što je osnovao nekakvu umjetničku četu što je šatro čuvala muzeje i kulturna znamenja.Sin mu ima najmoderniji i najbolji studio,Josip vozi novog ML-a i opet nezadovoljan...
-
Hafis
#538 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Pravi naziv za ''pretjerani'' patriotizam je nacionalizam.
Isto vrijedi za svaki prertjerani ''zam''.
Ali dobro dođe za maskiranje.
Isto vrijedi za svaki prertjerani ''zam''.
Ali dobro dođe za maskiranje.
- _mufljuz_
#539 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
prvo domaci izdajnici profiteri kriminalci sverceri po metak u potiljak pa cemo tek onda da predjemo na stavku ratovanja
-
PM72
#540 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
nestalo bi ti municije_mufljuz_ wrote:prvo domaci izdajnici profiteri kriminalci sverceri po metak u potiljak pa cemo tek onda da predjemo na stavku ratovanja
-
Manix
#541 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Meni licno je najsmjesnija floskula i fraza kada se kaze ,, Dabogda ti se dogodio u kuci ako ga volis , to biva rat
( niko ne voli rat i ova fraza je glupa da ne moze biti gluplja ) U stopu je prati ona ,, Dabogda se nikom ne ponovilo,, Kome ????????? Karadjicu ! ? Dabogda mu se ponovilo
i to u kuci naravno

( niko ne voli rat i ova fraza je glupa da ne moze biti gluplja ) U stopu je prati ona ,, Dabogda se nikom ne ponovilo,, Kome ????????? Karadjicu ! ? Dabogda mu se ponovilo
Last edited by Manix on 22/08/2013 19:37, edited 1 time in total.
- _mufljuz_
#542 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
manjina narodne podrske je gora od manjka municije....PM72 wrote:nestalo bi ti municije_mufljuz_ wrote:prvo domaci izdajnici profiteri kriminalci sverceri po metak u potiljak pa cemo tek onda da predjemo na stavku ratovanja
AP ZAP BIH je najbolji dokaz kako narodno stojimo...
to je kao i prdoklacenje o ukidanju administrativnog entiteta okupiranih teritorija koje eto i mi politicki zovemo RS - a u sustini i cinjenicno su to okupirane teritorije i da imamo imalo gradjanske nacionalne i narodne svijesti taj teritorij bi se zvao OKUPIRANE TERITORIJE, ali dok "kod nas" cvjeta kriminal i organizovani i politicki na svaki moguci nacin u svim nivoima zivota mi nemamo sta da baljezgamo o ratovanju sa sumarima.....
Last edited by _mufljuz_ on 22/08/2013 19:19, edited 1 time in total.
- tataćusak
#543 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Šta ovo na svim kanalima o raspadu BiH, hrt1, srna
-
radostan dan
#544 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
ublažio komšić izjavu.tataćusak wrote:Šta ovo na svim kanalima o raspadu BiH, hrt1, srna
kao, nema rata, nema raspada, nema ukidanja.
tako da se rat završio.
samo ovim na temi niko nije javio.
-
Basvod
#545 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Jos samo da se politicari usaglase da li ce biti mirni ili nemirni.tataćusak wrote:Šta ovo na svim kanalima o raspadu BiH, hrt1, srna
Jbt pa ni to se ne mogu dogovoriti.
-
cindrlimindrli
#546 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ko ga misli nabrat' neka se uhvati noge dok se nije zarokalo, kad pocne belaj i ne okrenes se a vec si u nekakvom transeu
do vrata u blatu. Nadati se da ce prevladati razum, mada sumnjam da bi dugo trajalo i ako bi puklo, tanke su logistike.
do vrata u blatu. Nadati se da ce prevladati razum, mada sumnjam da bi dugo trajalo i ako bi puklo, tanke su logistike.
-
muzicar_iz_parka
#547 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ja bi prije ukinuo te državne kanale (hrt me se ne tiče), ionako niti kakvog programa niti kakve koristi od njih, bolje pojest ćevape za preplatu.tataćusak wrote:Šta ovo na svim kanalima o raspadu BiH, hrt1, srna
-
muzicar_iz_parka
#548 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Nemeš sad, vraćaju "lažne azilante", ni azil više nemeš dobiti bez razloga, ako ništ drugo iz bivše države ko je god otišao nije se morao vraćat nazad, svi djelili azil kao baklavu za Bajram.cindrlimindrli wrote:Ko ga misli nabrat' neka se uhvati noge dok se nije zarokalo, kad pocne belaj i ne okrenes se a vec si u nekakvom transeu
- muha_sa
-
muzicar_iz_parka
#550 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Samo ponesi meda i oraha, čuo sam da su Šveđanke nezasitne, počni sad skupljati.muha_sa wrote:ja ti odoh Bosnu brani ti.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0pjJQYyAl1k [/youtube]