VARANJE !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
radostan dan
#526 Re: VARANJE !
ihhh, u tebe je to nauka, u šolji moŠ da mlatiš šta hoćeš...
šta sam se mačaka (nevjerstvo), lisica (lukavstvo), zmija i škorpija nagledao.
set meč mi je bio - žutina ti Naka na dnu, de ubodi želju, možda bude bolje...
- Ramzess Veliki
#527 Re: VARANJE !
Ma ja sam udarao direktnije ... na leptiriće.radostan dan wrote:ihhh, u tebe je to nauka, u šolji moŠ da mlatiš šta hoćeš...
-
Bodkin
#528 Re: VARANJE !
uh jebote nisam ni znao da sam ovakavRamzess Veliki wrote:Eeee ... da, ima istine, nešto gubiš, ali dobijaš analni seks, a to je već nešto.whitelegend07 wrote:Nekom već napisah...ako odrasti znači postati proračunato đubre, koje na sve gleda razumom, čisto logikom, proračunato...ako odrasti znači izgubiti maštu, ljubav i čaroliju u svom životu, onda ne želim nikad da odrastem.rezolutni wrote:@whitelegend07, kada odrasteš (figurativno) mnogo će ti lakše padati na pleća, tjelesno od vantjelesnog varanja....
Nije mi jasno samo šta takve proračunate ljude u životu tjera naprijed?
Ako nisi u SDP-u gdje ćeš isto imati dosta analnog seksa, ali ne kakvog bi ti želio.
Znači Strijelac je ... iskreno, njeno ponašanje nije tipično za Strijelca. To padanje u depresivna stanja više je karakteristika Blizanaca i Djevica, Strijelac je uglavnom veseo i društven, i sam odabira i osvaja partnera koji mu se svidi.
Ali i ostavlja. Strijelac voli da se igra sa svojim plijenom, dok mu ne smjesti strijelu u čelo, a nakon toga je sezona lova završena i Strijelac ode dalje tražiti novu metu.
Ti si Lav, i od Strijelca tražiš dovoljnu dozu divljenja, ali ako se Strijelac tebe zasitio i potražio drugu žrtvu, zaboravi, Strijelac se ne vraća na ustrijeljenu lovinu. A ti ćeš biti nezadovoljan jer ti potreba za njenim divljenjem nije zadovoljena. Trebaš biti strašan igrač pa ponovo osvojiti Strijelca koji te je ostavio ... u toj igri moraš nastupiti kao potpuno različita osoba od one kakvom te je Strijelac ranije upoznao da bi ga zainteresirao.
Vidi nešto - Strijelac je lepršav i ne dozvoljava da ga se veže. Strijelac mora da bude slobodan, i traži mjesta za svoje avanture. I varaće te. Strijelac voli i one night stand, a seksualno će ga privući svaka osoba koja zrači seksepilom. Nevjeran znak ... vrlo nevjeran ...
-
radostan dan
#529 Re: VARANJE !
pa i na politici mi o ljubavi i seksu, ja ne znam kako ti to doživljavaš, ali - to je to.
-
registrovana onako
#530 Re: VARANJE !
jel ova tema i dalje o whitelegend07 
-
radostan dan
#531 Re: VARANJE !
svi smo mi - whitelegend07.
- shmizlica
#532 Re: VARANJE !
trenutno su reklame 
- fantom slobode
#533 Re: VARANJE !
sta ces...kad su u krizi, pa ne mogu da dobace...takve su ti inteligentne djevojke...slabost se da iskoristiti, ali nekako nije plijen bog zna sto...ono usput, da se vjezba...radostan dan wrote:šta sam ih ja pokupio na - gledanje u šolju i - najbolja drugarica...
-
radostan dan
#534 Re: VARANJE !
općenje, općenje... 
-
whitelegend07
#535 Re: VARANJE !
Kako misliš?radostan dan wrote:svi smo mi - whitelegend07.
-
radostan dan
#536 Re: VARANJE !
svi smo mi prošli kroz to o čemu pričaš, u određenim fazama svog života.
vidjeti pod - sex.
nekad trpaš, nekad te trpaju.
jbg, c est la vie...

vidjeti pod - sex.
jbg, c est la vie...
-
whitelegend07
#537 Re: VARANJE !
Nekad te trpaju, kažeš?radostan dan wrote:svi smo mi prošli kroz to o čemu pričaš, u određenim fazama svog života.
vidjeti pod - sex.
jbg, c est la vie...![]()
Čuj, Zvonkec, mene ne buju trpali.
-
radostan dan
#538 Re: VARANJE !
da ti ispričam vic o cigi kog peder uhvati i hoće da ga sprči...
kaže - hoćeš sa vazelinom, biće ti lakše?
oću.
evo ti.
uzme cigo vazelin i maže se između grudi i stomaka.
kaže derpe - šta radiš to budalo, ne maže se to tu...
maže, maže, drug peder. bol u dupe će da prođe, al bol u dušu neće...
o tom trpanju u dušu ti pričam...
-
whitelegend07
#539 Re: VARANJE !
A to?radostan dan wrote:![]()
da ti ispričam vic o cigi kog peder uhvati i hoće da ga sprči...
kaže - hoćeš sa vazelinom, biće ti lakše?
oću.
evo ti.
uzme cigo vazelin i maže se između grudi i stomaka.
kaže derpe - šta radiš to budalo, ne maže se to tu...
maže, maže, drug peder. bol u dupe će da prođe, al bol u dušu neće...
o tom trpanju u dušu ti pričam...
Živio ti meni.
-
hurmasica:D
#540 Re: VARANJE !
@whitelegend07
da ti nesto iskreno kazem ... vidim da si temu prenio na sebe i svoje JA ... opisujes emotivne susrete sa svojom vec bivsom djevojkom...ko je kome sta rekao sta se zapravo iza svega toga krije jer pobogu ti si citac misli i nije onako kako ona kaze da je tako nego onako kako ti mislis da jeste i nikako drugacije ...ono sta ti je ...
znas zbog cega te cura vise nece ?!
jer si egocentrican i puno meljes al bas puno !
ne voli niko da mu neko filozofira a ti to doslovno radis .. mene si izludio svojim esejima a kamoli nju toliko vremena ..nema cura snage da ti kaze da si naporan ..hah ..nasla lika koji puno ne prica nego djeluje
eto, bez ikakve licne uvrede ipak je ovo samo forum 
da ti nesto iskreno kazem ... vidim da si temu prenio na sebe i svoje JA ... opisujes emotivne susrete sa svojom vec bivsom djevojkom...ko je kome sta rekao sta se zapravo iza svega toga krije jer pobogu ti si citac misli i nije onako kako ona kaze da je tako nego onako kako ti mislis da jeste i nikako drugacije ...ono sta ti je ...
jer si egocentrican i puno meljes al bas puno !
-
whitelegend07
#541 Re: VARANJE !
Ja saznah šta je, a ti i valter i dalje uživajte u uvjerenju da sam egoistični "sebeljubus". Bože moj, ne mogu me svi ni voljeti, jel'?hurmasica:D wrote:@whitelegend07
jer si egocentrican i puno meljes al bas puno !ne voli niko da mu neko filozofira a ti to doslovno radis .. mene si izludio svojim esejima a kamoli nju toliko vremena ..nema cura snage da ti kaze da si naporan ..hah ..nasla lika koji puno ne prica nego djeluje
eto, bez ikakve licne uvrede ipak je ovo samo forum
- eluna
#542 Re: VARANJE !
hajd' barem si se makao sa mrtve tačke
-
registrovana onako
#543 Re: VARANJE !
razvlacimo tacku vec 23 stranice 
-
radostan dan
#544 Re: VARANJE !
i šta je razlog?Ja saznah šta je...
-
Great Cornholio
#545 Re: VARANJE !
Ja mislim da je ova @bijela legenda @kumberlator.radostan dan wrote:i šta je razlog?Ja saznah šta je...
-
whitelegend07
#546 Re: VARANJE !
kumber šta?Great Cornholio wrote:Ja mislim da je ova @bijela legenda @kumberlator.radostan dan wrote:i šta je razlog?Ja saznah šta je...
Neka razloga po strani, da ne bih pročitao još pametnih komentara.
-
Great Cornholio
#547 Re: VARANJE !
Samo naprijed, narodu je dosadno, izmišljaj i dalje preokretewhitelegend07 wrote: kumber šta?![]()
- shmizlica
#548 Re: VARANJE !
ako ne kaže jeste garantGreat Cornholio wrote:Ja mislim da je ova @bijela legenda @kumberlator.radostan dan wrote:i šta je razlog?Ja saznah šta je...
legendo kad si kakio na volko strana de nam i epilog da možemo spavati mirno
-
whitelegend07
#549 Re: VARANJE !
Great Cornholio wrote:Samo naprijed, narodu je dosadno, izmišljaj i dalje preokretewhitelegend07 wrote: kumber šta?![]()
Reći ću ti isto što sam rekao nekome ranije, na istu konstataciju: I ti ovako "izmišlj'o preokrete". A onda ću se ja smijati.
-
Great Cornholio
#550 Re: VARANJE !
Sutra nek se brine za sebe, dosta je svakom danu njegove muke. Samo ti nastaviwhitelegend07 wrote:Great Cornholio wrote:Samo naprijed, narodu je dosadno, izmišljaj i dalje preokretewhitelegend07 wrote: kumber šta?![]()
Neka razloga po strani, da ne bih pročitao još pametnih komentara.![]()
![]()
![]()
Reći ću ti isto što sam rekao nekome ranije, na istu konstataciju: I ti ovako "izmišlj'o preokrete". A onda ću se ja smijati.