Kemalizam
Moderator: _BataZiv_0809
-
Mlad i Nevin
#526 Re: Kemalizam
U avliji mi se ukazalo upravo.....

- Zokipfc
#528 Re: Kemalizam
Juce ja i cale gledamo TV. Kad ono, pojavi se reklama za neki koncert Prosvetitelja. Cale mi rece:"Koji je to coban, taj Malovcic."
Ja sam mu odma' lupio dva samara.
Nema njemu nade
Ja sam mu odma' lupio dva samara.
Nema njemu nade
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#529 Re: Kemalizam
Kemal Malovčić: Još uvijek mogu vodati klinke, ali pomislit će ljudi da sam pedofil!
Ni godine, ni ogovaranja, ni stalna putovanja Kemala Malovčića ne mogu da zaustave. Putuje iz države u državu, a gdje god da se pojavi nastane prava pomama za njim. Tako je bilo i u Luxemburgu gdje smo vodili ovaj razgovor, a prvo pitanje odnosilo se na to da prokomentariše Facebook stranicu "Kemal Malovčić prosvjetitelj uma"?
- Ja nemam pojma o komu se radi i ko to sve vodi. Ali, iskreno da ti kažem, za mene je to jako dobro. Ipak, malo se sekiram. Došli do broja 30.000 članova pa su stali, nešto im ne raste broj. Morat će opet nekako da me nacrtaju ili iskarikiraju da bi se brojka opet počela penjati. Dokle god me ljudi pominju u bilo kakvom svijetlu znači da vrijedim. Imaju nekih i loših stvari tu, ali nije loše. Dok me god ne udaraju i para ne traže, neka rade šta hoće, imaju moju podršku.
Kad smo kod loših stvari, tokom dugogodisnje karijere mnogi su vas napadali, izmišljali svašta, a to rade i danas. Kako sve to podnosite?
- Nisam nikada reagovao!. Uvjek je bilo onih koji me nisu voljeli, ali Bože dragi, ne mora mene svako ni da voli i to je potpuno ispravno, a tako je vjerovatno kod svakog pjevača. Meni je bitno da me publika voli, a ti kokošari koji pričaju o meni, u stvari me i ne interesuju.
Zašto baš žele da umrete?
- Ma to ti je jasno. Ima dosta tih mojih kopiranata, koji bi voljeli da me u tabutu pronosaju, da bi oni mogli reći "Eto sad kad nema Keme, tu sam ja koji pjevam kao on", a niko od njih nije ni približan meni. Oni pjevaju u stvari mene samog i nikada neće proći kod publike dok sam ja u životu, a i kad me nestane jednog dana, neće nikada dostići i postići ono što sam ja uradio za života. Ja imam kredit kod naroda koji se nikada neće potrošiti, a ti svi ostali mali "malovčići" uvjek će biti i ostati u svojim rupama.
Imate preko 60 godina. Da li je došao trenutak da se kaže pjesmi i nastupima zbogom?
- Što se tiče finansijske strane, ja bih sada to mogao da učinim, ali bi mi bilo veoma teško da se odvojim od naroda. Dok god sam zdrav i dok me ljudi traže ići ću na nastupe. A za sada sam kao mladić, u svakoj sferi života.
Zvanično ste penzioner u Austriji, ali ne živite penzionerske dane....?
- Ja sam se na vrijeme osvijestio i počeo da plaćam sve obaveze u Austriji, pa tako i penzijsko osiguranje, dok u BiH nisam dobio ništa za 17 godina staža. Kažu "tebi to ne treba", a ispod 20 godina staža po pitanju penzije u BiH nemam šta da tražim, i to je užasno.
Da ne nastupate, da li biste mogli normalno živjeti od te penzije u Austriji?
- Mislim da bih mogao, jer prije svega imam vlastiti stan, ne plaćam ga, samo režije, a ja sam oduvjek skromno živio i nikada mi nije bilo mnogo potrebno. Samo kažem, da budem zdrav, svega ostalog će da bude.
Da li ste nekada tokom svoje dugogodišnje karijere bili raskalašeni i rastrošni?
- Nisam zaista nikada bio ništa od toga. Oduvjek sam samo želio da imam dobro auto, da živim normalno, nisam nikada imao nekih stresova. Nisam bio neki veliki alkoholičar. Volio sam popiti ali u dobrom društvu i sa mjerom. Ali uvjek sam se malo više petljao oko žena, pa me možda sve to održavalo i još održava u snazi.
Da li to znači da je uvjek uz novi automobil išlo i po nekoliko novih žena?
- Pa, može se to tako reći. Dugo sam živio sam, imao sam slobodu, vjenčavao sam se i razvodio, imao dva promašena braka. Pa je onda uslijedila pauza između tih brakova i mogao sam radim šta hoću. Danas sam sa trećim brakom jako zadovoljan, imamo troje djece, a i moje vrijeme za budalaštine i seksualne orgije je prošlo.
Da li bi danas mogli pored sebe imati neku mladu djevojku?
- Mogao bih, što da ne. Vidiš i sam da danas mnoge svjetske zvijezde pored sebe imaju djevojke koje su po 20, 30, 40 godina mlađe. I ja sam regionalna zvijezda, lijepe se i dan danas za mene. Ja mogu da hoću da vodam klinke pored sebe, ali to je sramota danas više činiti, jer pomislit će ljudi da sam pedofil. Ali, što jest jest, lijepe se za mene, a ja bježim.
Da li je onda pjesma "Tek, tek ti je 16 godina" pedofilska?
- Ma, ja njoj u toj pjesmi poručujem da joj je još rano. Ja joj faktički kroz tu pjesmu dajem savjet, da ima vremena, da još malo sačeka.
A, ako se slučajno zadesi jedna takva mlada i jedra, da li bi mogli provesti cijelu noć sa njom u slatkim igrama bez vijagre?
- Naravno da bih mogao, jer do sada je nisam koristio, pa mi ne treba ni u budućnosti. Zdrav sam, može mi se, hoće mi se. To najbolje može da potvrdi moja žena, koja je 17 godina mlađa od mene. Zaista sam vjeran, imam dobru, lijepu i mladu ženu, šta mi više treba. Danas izbjegavam sva ta kurvanja, ima mnogo tih bolesti, tako da je sve postalo nesigurno.
Da li to znači da vodite nezaštićen sex?
- Pa, kako kad. Procjeniš kakva je, da li je ih je imala stotinu ili samo jednog ili dvojicu.
Da li bi mogli oprostiti nevjeru vlastitoj ženi?
- Ako bi mi već to uradila, a da ja ne znam, onda ne bih ni reagovao. Ja njoj u potpunosti vjerujem. Ali ako bi se to desilo, ne bih mogao preći preko toga i onda bi to završio. Ja na jednu,ona na drugu stranu.
Zašto nikada niste ništa napravili od svoje karijere u Sarajevu?
- Ja imam dvojno državljanstvo i državljanin sam BiH. Sarajevo je moj glavni grad, ali i grad koji me nikada nije podržao i u kojem nikada nisam uspio ništa da napravim. Prošao sam audicija i audicija, i tada su u žiriju bili Šerbo i Jovica i nikada mi nisu dali podršku, a kamo li da me puste da prođem audiciju. Onda sam se okrenuo Beogradu koji me podržao i sve što sam postigao u karijeri kretalo je iz tog grada. Ja sve dugujem Beograda i tu su mi sve dali, to je istina i od toga nikada ne bježim.
Ima li danas uopšte zvijezda na estradi?
- Ma, nema. To su sve pjevači koji traju jedno ili dva ljeta i onda idu na bauštelu da rade ili ženske idu da konobarišu da bi zaradili pare za novu pjesmu. Ja od moje prve ploče trajem evo već 45 godina, to je zvjezda!
Da li ste ikada imali seks sa nekom od pjevačica?
- Nikada, niti bih. Nikada nisam volio pjevačice jer sam znao njihov put do dolaska na estradu. Prvo ih "potroši" gazda kafane, pa konobar, pa urednik neke radio ili TV stanice, pa onda muzičari u studiju, menadžeri i tako do vrha. Ali, naravno da ima izuzetaka, neke su uspjele zbog svog glasa i pristojnog ponašanja, ali te su vrlo rijetke.
Da li je za vas estrada javna kuća?
- Znaš šta, kurvarluka na estradi je bilo, i uvjek će ga biti, tu se ništa ne može promjeniti. To je dinastija, sve je u rukavicama, svi imaju potajnog švalera ili švalerku. Pjevačicama se nude mnogi, a isto tako i nama pjevačima. Ponekad čovjek zaluta, zalomi mu se nešto dobro i podatno. Meni dolaze mnogi pa mi govore "daj Kemo sredi mi ovu ili onu pjevačicu, platit ću i tebi i njoj", a ja kažem "ma bježi od mene, sređuj sam, nisam ja njen makro da je prodajem".
Kada bi mogli da se vratite u mladost, da li bi išta mjenjali?
- Da, a to je da nikada ne bi bio pjevač. Ima i previše odricanja. Iza sebe imam dva rasturena braka. Danas imam dvije kćerke koje su se već udale i imaju vlastite porodice. Ja nikada nisam mogao da pratim njihovo odrastanje. Koliko sam samo pojeo konzervi i pašteta, spavao u rupama i šupama. Sa ovom današnjom pameti samo bih išao u školu, završio fakultet i imao miran porodičan život.
Legenda Živi
- Muhamed Đakmić
#530 Re: Kemalizam
Ali meni je on fakat običan i sto posto prirodan, boli ga ćuna šta će svijet misliti.
Car
Car
- van helsing
#531 Re: Kemalizam
Dobro, a gdje nas Kemo sa foruma ?
- MOSALJOZE
#532 Re: Kemalizam
Turneja je u tokuvan helsing wrote:Dobro, a gdje nas Kemo sa foruma ?
- van helsing
#534 Re: Kemalizam
Banovici ?MOSALJOZE wrote:Turneja je u tokuvan helsing wrote:Dobro, a gdje nas Kemo sa foruma ?
- MOSALJOZE
#536 Re: Kemalizam
Ma kakvi Banovići(nije banovan) ide po LA,Las Vegas,Nev jork....pa onda će skoknuti i do dalekog Japana gdje ga očekuje više miliona fanova,a neće ni izostaviti Kazahstan.van helsing wrote:Banovici ?MOSALJOZE wrote:Turneja je u tokuvan helsing wrote:Dobro, a gdje nas Kemo sa foruma ?
-
ZAGORS
#538 Re: Kemalizam
Malo su pretjerali sa Kemalizacijom. Slušao sam ga prije i dobar je bio. Jel iko zaboravio onog Fazliju sa svojim hitom Malo viski malo koka-kola
https://www.youtube.com/watch?v=FrIA78nCEBc
https://www.youtube.com/watch?v=FrIA78nCEBc
- hodža
-
NindzaBorac
#540 Re: Kemalizam
Sve se pjesme odvrnu do daske, samo KEMINE se odvrnu do daske, onda se skloni daska, pa se jos odvrne 
-
theTruePath
#541 Re: Kemalizam
E ne znam ko izmisli tzv kemalizam,ali je glup do bola,ali tipicno..zna se ko je budala Balkana...Mujo,Suljo,Haso,Huso,Fata
sad i Kemo
sad i Kemo
-
theTruePath
#542 Re: Kemalizam
NindzaBorac wrote:Sve se pjesme odvrnu do daske, samo KEMINE se odvrnu do daske, onda se skloni daska, pa se jos odvrne
- Point.
#543 Re: Kemalizam
Sam je kriv sa onakim glasom i stilom pjevanja. Ko ga nebi zajebavao.theTruePath wrote:E ne znam ko izmisli tzv kemalizam,ali je glup do bola,ali tipicno..zna se ko je budala Balkana...Mujo,Suljo,Haso,Huso,Fata
sad i Kemo
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#544 Re: Kemalizam
reći ću vas kemi