Transferi i prelazni rok (sve lige)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- KPNCTNJAH
#526 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Veron, Vieri, Nedved, Mancini, Claudio Lopez, Peruzzi, Stam itd... imao je Lazio odlicnih igraca u to vrijeme... a Crespo je bio masina u Parmi koja je isto tako imala odlicnu ekipu...
- BHF_Manijak
#527 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Tad je Italija bas sila bila, mislim na ligu. Imali su 6-7 strasnih ekipa. Trosili su i sakom i kapom, al' eto sad to sve kihaju.
Sjecam se one generacije Parme sa Veronom, Crespom, Cannavarom, Buffonom, Thuramom itd.., pre prestrasna ekipa bili! Lazio sa Mihajlovicem, Nestom, Peruzziem, Stankovicem, Manciniem (
), Salasom, Nedvedom...
Sjecam se one generacije Parme sa Veronom, Crespom, Cannavarom, Buffonom, Thuramom itd.., pre prestrasna ekipa bili! Lazio sa Mihajlovicem, Nestom, Peruzziem, Stankovicem, Manciniem (
- ultima_palabra
#528 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Mislim da je tad Lazio dao Almeydu, Conceicaa i još para... nije bilo sve u kešu.
- Logovan
#529 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Daily Mail: Atletico Madrid spremio ponudu za Santija Cazorlu, vrijednu 20 miliona eura.
Agent Marquinhosa potvrdio da su stigle ponude od strane Barcelone, PSG-a i Manchester Uniteda.
Agent Marquinhosa potvrdio da su stigle ponude od strane Barcelone, PSG-a i Manchester Uniteda.
- PriNc_ba
#530 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
ma znam ja da je crespo bio tada masina ali u to vrijeme ovoliko para je vrijedio mozda jedino debeli ronaldo i zidane iako im to nisu cifre bile za kupovinu... bili su tu i rivaldo i jos dosta igraca ali u to vrijeme si za 100 miliona mogao dovesti 6-7 igraca da ti ekipa gori. a lazio jeste tada imao dobar tim ali da su bili u top 10 u evropi vala i nisu... bili su dogurali ono jednom do 1/4 finala lige prvaka pa ispadose cini mi se od valensije i to prije dolaska krespa i to ono kad su bili prvaci i to je to... poslije toga se ja nesto ne sjecam njihovog nekog uspjeha u ligi prvaka. i zato mi sad sok bio kad se prisjetih te cifre za krespa pa kako god da je bilo placeno 
a ovo za santija ne kontam fkt ako ode... doduse konta i wenger mozda da ce mu on biti dobar jos sezonu dvije i nece moci zaraditi nista na njemu
a ovo za santija ne kontam fkt ako ode... doduse konta i wenger mozda da ce mu on biti dobar jos sezonu dvije i nece moci zaraditi nista na njemu
- Herr Flick
#531 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Napoliju je bolje da investira u onaj krs od stadiona

- BegA_
#532 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Napoli je dobio 67 miliona + 8 miliona sto ce dobiti kroz nekakve bonuse. Levati. Mogao im je Aurelio ponudit jos kojeg igraca da se zaokruzi na 100m.gidra wrote:koliko para?_terminaš_ wrote:Zvanično... Uskoro počinje predstavljanje.
btw. Vec se moze reci da je Albiol novi igrac Napolija
- Logovan
#533 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
SKY SPORTS: Hulk je dogovorio sve sa Monacom, te bi u narednih nekoliko dana trebao postati novi igrač Monaca! Zenit bi trebao dobiti 60 milijuna eura od ovog transfera!

- BHF_Manijak
#534 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Znaci ni od njih nista naredne godine. Ovi timovi(cici) su postali isto igracka predmt u rukama razmazenih derista, pa ko ce bvise kupiti, potrositi i slicna sranja. Srecom prolazne su to akvizicije.
- ultima_palabra
#535 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Rusi peru pare._terminaš_ wrote:SKY SPORTS: Hulk je dogovorio sve sa Monacom, te bi u narednih nekoliko dana trebao postati novi igrač Monaca! Zenit bi trebao dobiti 60 milijuna eura od ovog transfera!
![]()
- Šibicar
#536 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Ma seru...ovaj peru ih svi,fudbal je biznis kakvog nema,čim su se u njemu našli najbogatiji kopači nafte koji ne znaju ni pravila istog,uveli su nove standarde koje ostali moraju pratiti,htjeli ne htjeli,jer za pogane Arape ne postoji cifra koju ne mogu platiti,samo im stavi na papir onoliko nula koliko želiš i bićeš isplaćen,ostali su se samo prilagodili. 
- PriNc_ba
#537 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
pa mislim da ce monaco biti dobar s obzirom da ce ti tu biti 4-5 igraca porta sto bivsih sto onih koji su drito dosli iz porta , onda toulalan koji je po meni vrlo prilagodljiv igrac... dakle napad i vezni red ce im fercerati i vise nego dobro... eh sad samo je odbrana ta koja skripi i realno trebaju im jos golman i makar jedan odbrambeni.BHF_Manijak wrote:Znaci ni od njih nista naredne godine. Ovi timovi(cici) su postali isto igracka predmt u rukama razmazenih derista, pa ko ce bvise kupiti, potrositi i slicna sranja. Srecom prolazne su to akvizicije.
negredo potpisao za city
- DonVito
#538 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Sapunaru (R.ZARAGOZA)
Elche
Honda (CSKA.M)
Milan
Hulk ne ide u Monaco.
Honda (CSKA.M)
Hulk ne ide u Monaco.
- Herr Flick
#539 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Lyle Taylor [Falkirk
Sheffield United]
- Zatamnjena stakla
#540 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Arapi normalaŠibicar wrote:Ma seru...ovaj peru ih svi,fudbal je biznis kakvog nema,čim su se u njemu našli najbogatiji kopači nafte koji ne znaju ni pravila istog,uveli su nove standarde koje ostali moraju pratiti,htjeli ne htjeli,jer za pogane Arape ne postoji cifra koju ne mogu platiti,samo im stavi na papir onoliko nula koliko želiš i bićeš isplaćen,ostali su se samo prilagodili.
- PriNc_ba
#541 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
evo izaslo i da je santi dogovorio licne uslove tako da je vjerovatno to gotovo... samo cekamo jos cifru a onda ce wenger za 4 miliona da dovede 6 igraca 
- SmokingMan
#542 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Zaboravio si ti na "poreze" Camorre,njima (Napoli) neće ostati ni za kifle...Herr Flick wrote:Napoliju je bolje da investira u onaj krs od stadiona![]()
- Logovan
#543 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Nasser Al-Khelaifi (predsjednik PSG-a) : ''Ako Barcelona plati otpusnu klauzulu za Thiaga Silvu, onda onda ću ja platiti otpusnu klauzulu za Messija.''
Čuj ti ove prijetnje.
Je l' ovo sigurno? Gdje si čitao?DonVito wrote: Hulk ne ide u Monaco.
- Herr Flick
#544 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Florent Malouda [Chelsea
Trabzonspor] Free
- PriNc_ba
#545 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
jovetic u city za 27 miliona ...
sumnjam da ce stati na ovome a i vec ovde ima viska igraca naprijed tako da mislim da dzeki ne gine klupa ili ode negdje...
mislim da ce ovo biti prelazni rok sa najvise ovih vecih transfera ... ne racunam tu negreda i njemu slicne...
mislim da ce ovo biti prelazni rok sa najvise ovih vecih transfera ... ne racunam tu negreda i njemu slicne...
- MyTao
#546 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Znali on da nije dovoljno platiti klauzulu... mora na taj transfer i igrac pristati..._terminaš_ wrote:Nasser Al-Khelaifi (predsjednik PSG-a) : ''Ako Barcelona plati otpusnu klauzulu za Thiaga Silvu, onda onda ću ja platiti otpusnu klauzulu za Messija.''![]()
![]()
Čuj ti ove prijetnje.
- skenderija04
#547 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Koje devetke su jos na trzistu: Zlatan, Higuain i ko jos?
-
gidra
#548 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
GAZZETTA DELLO SPORT - Predsjednik Intera, Massimo Moratti, prodao je 75% dionica indonezijskom investitoru, Ericku Thohiru, za 300 miliona eura, ali Moratti i dalje ostaje prvi čovjek kluba. Thohir je već ranije izjavio da će za ovo ljeto uložiti 150 miliona eura za šoping.
- PriNc_ba
#549 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
ne moze interu ni Bog tbj pomoci
i 500 miliona bi oni skrsili i nista ne bi napravili 
- Logovan
#550 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Vjerovatno zna ali šega mi kako prijeti.MyTao wrote:Znali on da nije dovoljno platiti klauzulu... mora na taj transfer i igrac pristati..._terminaš_ wrote:Nasser Al-Khelaifi (predsjednik PSG-a) : ''Ako Barcelona plati otpusnu klauzulu za Thiaga Silvu, onda onda ću ja platiti otpusnu klauzulu za Messija.''![]()
![]()
Čuj ti ove prijetnje.