Transferi i prelazni rok (sve lige)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
KPNCTNJAH

#526 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by KPNCTNJAH »

Veron, Vieri, Nedved, Mancini, Claudio Lopez, Peruzzi, Stam itd... imao je Lazio odlicnih igraca u to vrijeme... a Crespo je bio masina u Parmi koja je isto tako imala odlicnu ekipu...
BHF_Manijak

#527 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by BHF_Manijak »

Tad je Italija bas sila bila, mislim na ligu. Imali su 6-7 strasnih ekipa. Trosili su i sakom i kapom, al' eto sad to sve kihaju.
Sjecam se one generacije Parme sa Veronom, Crespom, Cannavarom, Buffonom, Thuramom itd.., pre prestrasna ekipa bili! Lazio sa Mihajlovicem, Nestom, Peruzziem, Stankovicem, Manciniem ( :mrgreen: ), Salasom, Nedvedom...
ultima_palabra

#528 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by ultima_palabra »

Mislim da je tad Lazio dao Almeydu, Conceicaa i još para... nije bilo sve u kešu.
Logovan

#529 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by Logovan »

Daily Mail: Atletico Madrid spremio ponudu za Santija Cazorlu, vrijednu 20 miliona eura.

Agent Marquinhosa potvrdio da su stigle ponude od strane Barcelone, PSG-a i Manchester Uniteda.
PriNc_ba

#530 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by PriNc_ba »

ma znam ja da je crespo bio tada masina ali u to vrijeme ovoliko para je vrijedio mozda jedino debeli ronaldo i zidane iako im to nisu cifre bile za kupovinu... bili su tu i rivaldo i jos dosta igraca ali u to vrijeme si za 100 miliona mogao dovesti 6-7 igraca da ti ekipa gori. a lazio jeste tada imao dobar tim ali da su bili u top 10 u evropi vala i nisu... bili su dogurali ono jednom do 1/4 finala lige prvaka pa ispadose cini mi se od valensije i to prije dolaska krespa i to ono kad su bili prvaci i to je to... poslije toga se ja nesto ne sjecam njihovog nekog uspjeha u ligi prvaka. i zato mi sad sok bio kad se prisjetih te cifre za krespa pa kako god da je bilo placeno :D

a ovo za santija ne kontam fkt ako ode... doduse konta i wenger mozda da ce mu on biti dobar jos sezonu dvije i nece moci zaraditi nista na njemu :D
Herr Flick

#531 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by Herr Flick »

Napoliju je bolje da investira u onaj krs od stadiona :D :D
BegA_

#532 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by BegA_ »

gidra wrote:
_terminaš_ wrote:Zvanično... Uskoro počinje predstavljanje.
Image
koliko para?
Napoli je dobio 67 miliona + 8 miliona sto ce dobiti kroz nekakve bonuse. Levati. Mogao im je Aurelio ponudit jos kojeg igraca da se zaokruzi na 100m. :D

btw. Vec se moze reci da je Albiol novi igrac Napolija :arrow: 12 miliona. Maloprije je prosao ljekarske preglede.
Logovan

#533 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by Logovan »

SKY SPORTS: Hulk je dogovorio sve sa Monacom, te bi u narednih nekoliko dana trebao postati novi igrač Monaca! Zenit bi trebao dobiti 60 milijuna eura od ovog transfera!
:-) :-)
BHF_Manijak

#534 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by BHF_Manijak »

Znaci ni od njih nista naredne godine. Ovi timovi(cici) su postali isto igracka predmt u rukama razmazenih derista, pa ko ce bvise kupiti, potrositi i slicna sranja. Srecom prolazne su to akvizicije.
ultima_palabra

#535 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by ultima_palabra »

_terminaš_ wrote:SKY SPORTS: Hulk je dogovorio sve sa Monacom, te bi u narednih nekoliko dana trebao postati novi igrač Monaca! Zenit bi trebao dobiti 60 milijuna eura od ovog transfera!
:-) :-)
Rusi peru pare.
Šibicar

#536 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by Šibicar »

Ma seru...ovaj peru ih svi,fudbal je biznis kakvog nema,čim su se u njemu našli najbogatiji kopači nafte koji ne znaju ni pravila istog,uveli su nove standarde koje ostali moraju pratiti,htjeli ne htjeli,jer za pogane Arape ne postoji cifra koju ne mogu platiti,samo im stavi na papir onoliko nula koliko želiš i bićeš isplaćen,ostali su se samo prilagodili. :-)
PriNc_ba

#537 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by PriNc_ba »

BHF_Manijak wrote:Znaci ni od njih nista naredne godine. Ovi timovi(cici) su postali isto igracka predmt u rukama razmazenih derista, pa ko ce bvise kupiti, potrositi i slicna sranja. Srecom prolazne su to akvizicije.
pa mislim da ce monaco biti dobar s obzirom da ce ti tu biti 4-5 igraca porta sto bivsih sto onih koji su drito dosli iz porta , onda toulalan koji je po meni vrlo prilagodljiv igrac... dakle napad i vezni red ce im fercerati i vise nego dobro... eh sad samo je odbrana ta koja skripi i realno trebaju im jos golman i makar jedan odbrambeni.

negredo potpisao za city :) taman da dzeko opet visi na klupi :roll:
DonVito

#538 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by DonVito »

Sapunaru (R.ZARAGOZA) :arrow: Elche
Honda (CSKA.M) :arrow: Milan

Hulk ne ide u Monaco.
Herr Flick

#539 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by Herr Flick »

Lyle Taylor [Falkirk :arrow: Sheffield United]
Zatamnjena stakla

#540 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by Zatamnjena stakla »

Šibicar wrote:Ma seru...ovaj peru ih svi,fudbal je biznis kakvog nema,čim su se u njemu našli najbogatiji kopači nafte koji ne znaju ni pravila istog,uveli su nove standarde koje ostali moraju pratiti,htjeli ne htjeli,jer za pogane Arape ne postoji cifra koju ne mogu platiti,samo im stavi na papir onoliko nula koliko želiš i bićeš isplaćen,ostali su se samo prilagodili. :-)
Arapi normala :mrgreen:
PriNc_ba

#541 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by PriNc_ba »

evo izaslo i da je santi dogovorio licne uslove tako da je vjerovatno to gotovo... samo cekamo jos cifru a onda ce wenger za 4 miliona da dovede 6 igraca :lol:
SmokingMan

#542 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by SmokingMan »

Herr Flick wrote:Napoliju je bolje da investira u onaj krs od stadiona :D :D
Zaboravio si ti na "poreze" Camorre,njima (Napoli) neće ostati ni za kifle... 8-)
Logovan

#543 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by Logovan »

Nasser Al-Khelaifi (predsjednik PSG-a) : ''Ako Barcelona plati otpusnu klauzulu za Thiaga Silvu, onda onda ću ja platiti otpusnu klauzulu za Messija.'' :lol: :lol: :lol: Čuj ti ove prijetnje. :D
DonVito wrote: Hulk ne ide u Monaco.
Je l' ovo sigurno? Gdje si čitao?
Herr Flick

#544 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by Herr Flick »

Florent Malouda [Chelsea :arrow: Trabzonspor] Free
PriNc_ba

#545 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by PriNc_ba »

jovetic u city za 27 miliona ... :D sumnjam da ce stati na ovome a i vec ovde ima viska igraca naprijed tako da mislim da dzeki ne gine klupa ili ode negdje...

mislim da ce ovo biti prelazni rok sa najvise ovih vecih transfera ... ne racunam tu negreda i njemu slicne...
MyTao

#546 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by MyTao »

_terminaš_ wrote:Nasser Al-Khelaifi (predsjednik PSG-a) : ''Ako Barcelona plati otpusnu klauzulu za Thiaga Silvu, onda onda ću ja platiti otpusnu klauzulu za Messija.'' :lol: :lol: :lol: Čuj ti ove prijetnje. :D
Znali on da nije dovoljno platiti klauzulu... mora na taj transfer i igrac pristati...
skenderija04

#547 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by skenderija04 »

Koje devetke su jos na trzistu: Zlatan, Higuain i ko jos?
gidra

#548 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by gidra »

GAZZETTA DELLO SPORT - Predsjednik Intera, Massimo Moratti, prodao je 75% dionica indonezijskom investitoru, Ericku Thohiru, za 300 miliona eura, ali Moratti i dalje ostaje prvi čovjek kluba. Thohir je već ranije izjavio da će za ovo ljeto uložiti 150 miliona eura za šoping.
PriNc_ba

#549 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by PriNc_ba »

ne moze interu ni Bog tbj pomoci :D i 500 miliona bi oni skrsili i nista ne bi napravili :D
Logovan

#550 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)

Post by Logovan »

MyTao wrote:
_terminaš_ wrote:Nasser Al-Khelaifi (predsjednik PSG-a) : ''Ako Barcelona plati otpusnu klauzulu za Thiaga Silvu, onda onda ću ja platiti otpusnu klauzulu za Messija.'' :lol: :lol: :lol: Čuj ti ove prijetnje. :D
Znali on da nije dovoljno platiti klauzulu... mora na taj transfer i igrac pristati...
Vjerovatno zna ali šega mi kako prijeti. :lol: :D Mangup pravi.
Post Reply