Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pobjeda Veleza danas u Travniku sa 2:0, uz golove Mujanovica i Behrama. Drugi gol je pravo remek djelo Behrama, koji je postignut sa 20 metara. Prava bomba. Bravo rodjeni.
megaman4 wrote:Pobjeda Veleza danas u Travniku sa 2:0, uz golove Mujanovica i Behrama. Drugi gol je pravo remek djelo Behrama, koji je postignut sa 20 metara. Prava bomba. Bravo rodjeni.
Tek toliko da se vidi da ne puštamo utakmice kako su neki govorili. Inače smo sasvim dobro odigrali i kontrolisali utakmicu. Za sudjenje nemam zamjerki, doduše bilo je kartona.
megaman4 wrote:Pobjeda Veleza danas u Travniku sa 2:0, uz golove Mujanovica i Behrama. Drugi gol je pravo remek djelo Behrama, koji je postignut sa 20 metara. Prava bomba. Bravo rodjeni.
Tek toliko da se vidi da ne puštamo utakmice kako su neki govorili. Inače smo sasvim dobro odigrali i kontrolisali utakmicu. Za sudjenje nemam zamjerki, doduše bilo je kartona.
Hasic bi ih objesio za muda. Nema s njim zafrkancije. Ovdje jos nista nije gotovo.
Nikad mi ovo jedinstvo nece biti jasno. Zna li neko sta Se dogadja kod njih zadnjih 5-10godina? Imaju li ikakve planove?
Onako na prvu mi se cini kao steta, cijela Regija bez Premierligasa, Jos im treba da ispadnu i iz Ove lige. Ne kontam i ne znam sta Se desava kod njih. Ako ima neko upucen i raspolozen da nesto napiše, bilo bi pozeljno.
Jel ovo velez opet najavljuje ulazak u Premier ligu slijedece godine?
duminjo wrote:Nikad mi ovo jedinstvo nece biti jasno. Zna li neko sta Se dogadja kod njih zadnjih 5-10godina? Imaju li ikakve planove?
Onako na prvu mi se cini kao steta, cijela Regija bez Premierligasa, Jos im treba da ispadnu i iz Ove lige. Ne kontam i ne znam sta Se desava kod njih. Ako ima neko upucen i raspolozen da nesto napiše, bilo bi pozeljno.
Jel ovo velez opet najavljuje ulazak u Premier ligu slijedece godine?
Pa otprilike da klub nema skoro pa nikakvog sponzora isom nesto kane od grada Bihaca.Svi polako dizu ruke od kluba i cudo je da ovaj klub na zalos jos uvijek uopste postoji.Tuzno,jadno i zalosno da se fudbal u USK vjerovatno polako ali sigurno privodi kraju.Dok je Hamdija bio u klubu i bilo je nekog reda sad je sve otislo u q..c