Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
- JohnnyS
#526 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Ne budi lud, ne skrivaju se Židovi već čim zrakoplov uđe u zračni prostor Obećane zemlje GPS signal se preusmjeri u aparat za raspršivanje otrova koji se odmah automatski gasi. Nakon što letjeelicu preuzme jordanska, sirijska ili egipatska zračna kontrola nastavlja se bacanje kemikalije kojom se ograničava svjetska populacija, smanjuje ili povećava globalno zatopljenje (ovisno o youtube kanalu) i izazivaju karcinomi.
-
Sonron
#527 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Vojni Piloti nose maske zato što im je povezana cijev sa sistemom kiseonika i omogučava pilotu disanje na velikim visinama, na nižim visinama pilotu mogu odstraniti masku i udisati obični zrak ili ako im se razbije sigrunosno staklo maska im omogučava da dišu ili ako dođe do nesreće pilot se može katapultirati iz vazduhoplova, e onda je važni imati masku ili umireš, a u civilnih piloti se zaključavaju zato što : Sigurnost zrakoplova je u rukama pilota, ne žele da ih se ometa u poslu, kabine suposebno hermetizovane i osigurane od raznih upada stranih materijala ili puntika, metka ili eksplozije, a maske u civilnim zrakoplovima se stavlja kad dođe do opadanja nivoa kisika u zrakoplovu,i svi puntici, osoblje i pilotu stavljalju maske i traže najbliži areodrom da slete u slučaju nužde ili nesreće.Avetinho wrote:Gleadao sam one filmove kao Top Gun i slicno, svi nose maske. A za civilne ne mozes ni znati, kad se odmah zakljucaju pa niko ne smije uci.Sonron wrote:Maske kod vojnih zrakoplova ili civilnih?Avetinho wrote:Sad je valjda svima jasno zasto piloti nose one maske -- da se ne otruju dok nas zaprasuju. Ali glupani ih poskidaju kad slete. Valjda je to dio zavjere, da nas zbune.Ako ima neko pitanja neka me pita. MTVS
A vidio sam da su jevreji prestali da lete, samo se sakrivaju po podrumima kad god koji avion naidje.
-
Avetinho
#528 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Sve su to jeftini izgovori. Valjda youtube bolje zna od tebe.Sonron wrote:Vojni Piloti nose maske zato što im je povezana cijev sa sistemom kiseonika i omogučava pilotu disanje na velikim visinama, na nižim visinama pilotu mogu odstraniti masku i udisati obični zrak ili ako im se razbije sigrunosno staklo maska im omogučava da dišu ili ako dođe do nesreće pilot se može katapultirati iz vazduhoplova, e onda je važni imati masku ili umireš, a u civilnih piloti se zaključavaju zato što : Sigurnost zrakoplova je u rukama pilota, ne žele da ih se ometa u poslu, kabine suposebno hermetizovane i osigurane od raznih upada stranih materijala ili puntika, metka ili eksplozije, a maske u civilnim zrakoplovima se stavlja kad dođe do opadanja nivoa kisika u zrakoplovu,i svi puntici, osoblje i pilotu stavljalju maske i traže najbliži areodrom da slete u slučaju nužde ili nesreće.Avetinho wrote:Gleadao sam one filmove kao Top Gun i slicno, svi nose maske. A za civilne ne mozes ni znati, kad se odmah zakljucaju pa niko ne smije uci.Sonron wrote: Maske kod vojnih zrakoplova ili civilnih?Ako ima neko pitanja neka me pita. MTVS
A vidio sam da su jevreji prestali da lete, samo se sakrivaju po podrumima kad god koji avion naidje.
-
Sonron
#529 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Vojni Piloti nose maske zato što im je povezana cijev sa sistemom kiseonika i omogučava pilotu disanje na velikim visinama, na nižim visinama pilotu mogu odstraniti masku i udisati obični zrak ili ako im se razbije sigrunosno staklo maska im omogučava da dišu ili ako dođe do nesreće pilot se može katapultirati iz vazduhoplova, e onda je važni imati masku ili umireš, a u civilnih piloti se zaključavaju zato što : Sigurnost zrakoplova je u rukama pilota, ne žele da ih se ometa u poslu, kabine suposebno hermetizovane i osigurane od raznih upada stranih materijala ili puntika, metka ili eksplozije, a maske u civilnim zrakoplovima se stavlja kad dođe do opadanja nivoa kisika u zrakoplovu,i svi puntici, osoblje i pilotu stavljalju maske i traže najbliži areodrom da slete u slučaju nužde ili nesreće.[/quote]
Sve su to jeftini izgovori. Valjda youtube bolje zna od tebe.[/quote]
Ne, ne zna, školovao sam se za Vazduhoplovnog Tehničara. Nažalost u vazduhoplovstvo je ko svaka druga grana industrije, nula. ( ne baš svaka )
Sve su to jeftini izgovori. Valjda youtube bolje zna od tebe.[/quote]
Ne, ne zna, školovao sam se za Vazduhoplovnog Tehničara. Nažalost u vazduhoplovstvo je ko svaka druga grana industrije, nula. ( ne baš svaka )
- insomnia78
#530 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Avetinho wrote:Sad je valjda svima jasno zasto piloti nose one maske -- da se ne otruju dok nas zaprasuju. Ali glupani ih poskidaju kad slete. Valjda je to dio zavjere, da nas zbune.
Avetinho wrote:Gleadao sam one filmove kao Top Gun i slicno, svi nose maske. A za civilne ne mozes ni znati, kad se odmah zakljucaju pa niko ne smije uci.Sonron wrote:Maske kod vojnih zrakoplova ili civilnih?Avetinho wrote:Sad je valjda svima jasno zasto piloti nose one maske -- da se ne otruju dok nas zaprasuju. Ali glupani ih poskidaju kad slete. Valjda je to dio zavjere, da nas zbune.Ako ima neko pitanja neka me pita. MTVS
JohnnyS wrote:Ne budi lud, ne skrivaju se Židovi već čim zrakoplov uđe u zračni prostor Obećane zemlje GPS signal se preusmjeri u aparat za raspršivanje otrova koji se odmah automatski gasi. Nakon što letjeelicu preuzme jordanska, sirijska ili egipatska zračna kontrola nastavlja se bacanje kemikalije kojom se ograničava svjetska populacija, smanjuje ili povećava globalno zatopljenje (ovisno o youtube kanalu) i izazivaju karcinomi.
Avetinho wrote:Sve su to jeftini izgovori. Valjda youtube bolje zna od tebe.Sonron wrote:Vojni Piloti nose maske zato što im je povezana cijev sa sistemom kiseonika i omogučava pilotu disanje na velikim visinama, na nižim visinama pilotu mogu odstraniti masku i udisati obični zrak ili ako im se razbije sigrunosno staklo maska im omogučava da dišu ili ako dođe do nesreće pilot se može katapultirati iz vazduhoplova, e onda je važni imati masku ili umireš, a u civilnih piloti se zaključavaju zato što : Sigurnost zrakoplova je u rukama pilota, ne žele da ih se ometa u poslu, kabine suposebno hermetizovane i osigurane od raznih upada stranih materijala ili puntika, metka ili eksplozije, a maske u civilnim zrakoplovima se stavlja kad dođe do opadanja nivoa kisika u zrakoplovu,i svi puntici, osoblje i pilotu stavljalju maske i traže najbliži areodrom da slete u slučaju nužde ili nesreće.Avetinho wrote: Gleadao sam one filmove kao Top Gun i slicno, svi nose maske. A za civilne ne mozes ni znati, kad se odmah zakljucaju pa niko ne smije uci.
Ovo
- Locker
#531 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Evo već drugi dan otrovi su se u vidu magle spustili na zemlju i još jače nas truju. Najveća koncentracija otrova je "slučajno" oko aerodroma. Dokle više!
- drndalo
#532 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Nisu to otrovi, to ti je reciklaza, bila akcija graha u Adazal-u, pa se ljudi iz Kasindolske namirili za cijelu zimu... 
- cyprus
#533 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Meni još niko ništa ne odgovori...cyprus wrote:nadžak wrote:Od 2:30 imaš izlaganje tipa koji se zove David Keith.Da, zaista je lako izguglat ovog Davida Keitha... Evo ga kao gost u Colbert Reportu:BlackSteel wrote:http://www.ted.com/talks/david_keith_s_ ... e#t-940848
Pametnom dosta. Dosta vas se nalozilo da ste aman zaman pametni jer imate diplome faxa njakog poslijeratnog. Vi ste ona vrsta ljudi koja ismijava insana kad vam kaze da se neke planete vide golim okom. Vi ste ona vrsta skolovanih koja se smije na fakt da je sunce zvjezda. Al hajd on je doktor. Vi ste isti koji su se smijali mozda prije 10 godina nekom ludom jaranu koji vam je pricao o ovome o cemu ovaj cikica prica i sta vise ne kriju da se radi. Joke is on you suckers. I btw, da se ne pravimo glupi slucajno, kad guglam ovog lika ima bruka linkova sa validnim sajtovima ukljucujuci i harward. Znaci lik nije kako bi vi bosanski uceni rekli lujka neka, vec vas ucenjak, kolega. Uzivajte.
Poslo sa njakog hepeka, vazdan nesta bibiche.
http://dotearth.blogs.nytimes.com/2013/ ... nner/?_r=0
Međutim, kako li su teoretičari zavjere uspjeli ovo predstaviti kao 'dokaz' da avioni pršću chemtreilove? Meni je zaista nejasno... Ovaj naučnik ima ideju o tome kako bismo mogli umanjiti globalno zagrijavanje, i to na način da u stratosferu ili čak mezosferu ubaci veće količine (čini mi se) sumpor dioksida, te priznaje da postoje nus-pojave tog plana, ali eto on očito smatra da bi njih bilo lakše podnijeti u globalu, nego efekte globalnog zatopljenja... Ideja jeste vrlo i kontroverzna i diskutabilna i većina se vjerovatno neće složiti sa njom, ali zaista ne znam kako njegova priča predstavlja ikakav dokaz o chemtrailsima... On sam kaže da se o tome vodi diskusija u uskom krugu naučnika i da bi se o ovom pitanju trebala voditi mnogo šira debata...
Dakle, evo bez smajlija postavljam pitanje vama dvojici: moguće da sam nekako preskočio taj dio, pa možete li me tačno uputiti gdje on to direktno ili indirektno otkriva da se ova ideja o geoinžinjeringu već sprovodi u djelo i to putem chemtrailsa? Bio bih vam zahvalan...
-
Sonron
#534 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Pa sa mog gledista, ne znam da li je moguce smanjiti globalno zagrijavanjecyprus wrote:Meni još niko ništa ne odgovori...cyprus wrote:nadžak wrote:Od 2:30 imaš izlaganje tipa koji se zove David Keith.Da, zaista je lako izguglat ovog Davida Keitha... Evo ga kao gost u Colbert Reportu:BlackSteel wrote:http://www.ted.com/talks/david_keith_s_ ... e#t-940848
Pametnom dosta. Dosta vas se nalozilo da ste aman zaman pametni jer imate diplome faxa njakog poslijeratnog. Vi ste ona vrsta ljudi koja ismijava insana kad vam kaze da se neke planete vide golim okom. Vi ste ona vrsta skolovanih koja se smije na fakt da je sunce zvjezda. Al hajd on je doktor. Vi ste isti koji su se smijali mozda prije 10 godina nekom ludom jaranu koji vam je pricao o ovome o cemu ovaj cikica prica i sta vise ne kriju da se radi. Joke is on you suckers. I btw, da se ne pravimo glupi slucajno, kad guglam ovog lika ima bruka linkova sa validnim sajtovima ukljucujuci i harward. Znaci lik nije kako bi vi bosanski uceni rekli lujka neka, vec vas ucenjak, kolega. Uzivajte.
Poslo sa njakog hepeka, vazdan nesta bibiche.
http://dotearth.blogs.nytimes.com/2013/ ... nner/?_r=0
Međutim, kako li su teoretičari zavjere uspjeli ovo predstaviti kao 'dokaz' da avioni pršću chemtreilove? Meni je zaista nejasno... Ovaj naučnik ima ideju o tome kako bismo mogli umanjiti globalno zagrijavanje, i to na način da u stratosferu ili čak mezosferu ubaci veće količine (čini mi se) sumpor dioksida, te priznaje da postoje nus-pojave tog plana, ali eto on očito smatra da bi njih bilo lakše podnijeti u globalu, nego efekte globalnog zatopljenja... Ideja jeste vrlo i kontroverzna i diskutabilna i većina se vjerovatno neće složiti sa njom, ali zaista ne znam kako njegova priča predstavlja ikakav dokaz o chemtrailsima... On sam kaže da se o tome vodi diskusija u uskom krugu naučnika i da bi se o ovom pitanju trebala voditi mnogo šira debata...
Dakle, evo bez smajlija postavljam pitanje vama dvojici: moguće da sam nekako preskočio taj dio, pa možete li me tačno uputiti gdje on to direktno ili indirektno otkriva da se ova ideja o geoinžinjeringu već sprovodi u djelo i to putem chemtrailsa? Bio bih vam zahvalan...
prskanjem sa raznim hemijskim supstancama, jer ako ista dodas u kerozin smanjuje energetsku i zapaljivost goriva, jer turbo mlazni motori ili turbo elisni bi gubili potisak dodavanjem bilo cega u gorivu, jer ako dodas nesto koze doci do povecanje temperature pri izgaranju goriva, time bi narusio sigurnost vazduhoplova i topljenje materijalan. A sto se tice chemitrails, sve jebobjanjeno u proslim postovima. Ne znam da li bi i jedna kompanija rizikovala gubitak vazduhoplova koji kosta veoma skupo, i najvaznije pilota, jer u vazduhoplovstvu je najvazniji zivot pilota i osoblja nego masine, jer masinu mozes uvijek zamijeniti a pilota ne.
-
Avetinho
#535 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Mozes zamijeniti sefa drzave (osim Asada, Putina i Huge Chaveza), a sto ne bi mogao pilota.Sonron wrote:{...}
Ne znam da li bi i jedna kompanija rizikovala gubitak vazduhoplova koji kosta veoma skupo, i najvaznije pilota, jer u vazduhoplovstvu je najvazniji zivot pilota i osoblja nego masine, jer masinu mozes uvijek zamijeniti a pilota ne.
Hmmm, kad bolje razmislim, mozes i Hugu Chaveza.
-
FreakyStyley
#536 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Jos uvijek raspravljate o ovome...
Krivi su Illuminati.
Oni su svugdje oko nas.

Krivi su Illuminati.

-
Sonron
#537 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Pa po danas je lakse postati politicar i supljirati, jer svi zele sjediti u kancelarijama i primati placu. Dok obuka pilota traje godinama da postanes co-pilot, a jos godine i godine, sate i sate letenja da postanes pilot. Veeca je odgovornost pilota nego 20 politicara, u vazduhoplovu ti je 600 putnika i vrijedan najmanje 100 milion Dolara, jer iz godine u godinu sve je vise vazduhoplova i veca potraznja za pilotima, tehnicarima, inzinjerima. Lakse je biti politicar jer mozes pogrijesiti u sitnicima, nego biti odgovoran za 300 zivota i stetu od 100 mil, zato sto nisi stavio odgovarajuci vijak ili dio.Avetinho wrote:Mozes zamijeniti sefa drzave (osim Asada, Putina i Huge Chaveza), a sto ne bi mogao pilota.Sonron wrote:{...}
Ne znam da li bi i jedna kompanija rizikovala gubitak vazduhoplova koji kosta veoma skupo, i najvaznije pilota, jer u vazduhoplovstvu je najvazniji zivot pilota i osoblja nego masine, jer masinu mozes uvijek zamijeniti a pilota ne.
-
Avetinho
#538 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Sad se sjecam, i meni je tata pricao kako je vazno biti kondukter. Velika je to odgovornost.
-
Keiko
#539 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Zar ne vidis da saltaju ove teoreticare zavjere?Sonron wrote:Pa po danas je lakse postati politicar i supljirati, jer svi zele sjediti u kancelarijama i primati placu. Dok obuka pilota traje godinama da postanes co-pilot, a jos godine i godine, sate i sate letenja da postanes pilot. Veeca je odgovornost pilota nego 20 politicara, u vazduhoplovu ti je 600 putnika i vrijedan najmanje 100 milion Dolara, jer iz godine u godinu sve je vise vazduhoplova i veca potraznja za pilotima, tehnicarima, inzinjerima. Lakse je biti politicar jer mozes pogrijesiti u sitnicima, nego biti odgovoran za 300 zivota i stetu od 100 mil, zato sto nisi stavio odgovarajuci vijak ili dio.Avetinho wrote:Mozes zamijeniti sefa drzave (osim Asada, Putina i Huge Chaveza), a sto ne bi mogao pilota.Sonron wrote:{...}
Kad krenu sa chemtrails-ima, Haarp-ovima, vakcinama, Monsantom, covjek bi pomislio da su Bosna, Srbija i ostale banana drzavice neki pravo bitan faktor da bi se Amerikanci, Rusi, Englezi, Nijemci i ostali mocnici s' njima zamajavali.
- drndalo
#540 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Stize spas za sve nas, u pravi cas...
HOMEOPATHIC CHEM TRAIL FORMULA DETOX

HOMEOPATHIC CHEM TRAIL FORMULA DETOX
- hashishar_3rd
#541 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Neda mi se otvarati nova tema zbog jednog pitanja, nadam se da nije problem što je offtopic.
Je li možda neko od vas vidio ovakvu "zvijezdu" kao na videu ispod. Sinoć oko ponoći je bila na nebu prvo krećući se i nakon toga se zaustavila, na prvu sam pomislio da je avion ili da tripujem, ali "zvijezda" je bila tu na nebu. (Puno zanimljivih komentara ima ispod videa.)
Je li možda neko od vas vidio ovakvu "zvijezdu" kao na videu ispod. Sinoć oko ponoći je bila na nebu prvo krećući se i nakon toga se zaustavila, na prvu sam pomislio da je avion ili da tripujem, ali "zvijezda" je bila tu na nebu. (Puno zanimljivih komentara ima ispod videa.)
- sema911s
-
Keiko
#543 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
International Space Station? Na NASA-inoj web stranici mozes prijaviti svoju lokaciju i email da ti svakodnevno salju tacno vrijeme i koodinate vidljivosti ISS-a.hashishar_3rd wrote:Neda mi se otvarati nova tema zbog jednog pitanja, nadam se da nije problem što je offtopic.
-
Pjanic15
#544 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Čestitke ko je smislio ovo, neka tare džepove zabluđenika.drndalo wrote:Stize spas za sve nas, u pravi cas...
HOMEOPATHIC CHEM TRAIL FORMULA DETOX![]()
-
omar little
#545 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
mjesecima vec gledam ime ove teme, ne klikam jer pretpostavljam da je neko ludilo i tek jutros uberem ko je otvarac, reko' sta je njemu, aj bas da vidim sta je to...majko moja, ne mogu vjerovati sta sam sve procitala ovdje.
postoji li uopce fizika u osnovnim i srednjim skolama?
no, makar znam da otvarac nije siso s uma kako prvobitno mislih.
- Alfons Kauders
#546 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
ne postojiomar little wrote:mjesecima vec gledam ime ove teme, ne klikam jer pretpostavljam da je neko ludilo i tek jutros uberem ko je otvarac, reko' sta je njemu, aj bas da vidim sta je to...majko moja, ne mogu vjerovati sta sam sve procitala ovdje.![]()
![]()
![]()
ali zato vjeronauk dolazi u obdanista
-
Keiko
#547 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Tako i treba! Pa valjda se zna neki red i sta je vaznije (i korisnije)!Alfons Kauders wrote:ne postojiomar little wrote:mjesecima vec gledam ime ove teme, ne klikam jer pretpostavljam da je neko ludilo i tek jutros uberem ko je otvarac, reko' sta je njemu, aj bas da vidim sta je to...majko moja, ne mogu vjerovati sta sam sve procitala ovdje.![]()
![]()
![]()
ali zato vjeronauk dolazi u obdanista
- Opetja033
#548 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
dezurni_ucenik wrote:JohnnyS wrote:Živimo u doba kad je ljudski vijek sve duži i duži, više je stogodišnjaka nego ikad, ali i dalje ima degenerika koji su uvjereni da nas "oni" truju. Pa jebem vam logiku, da nas truju, ljudi bi sve kraće, ne sve duže živjeli.
Mozda trolas,ali ne znam otkud tebi da je ljudski vijek sve duzi i duzi
Ti se zajebajes? Sarkastican si naravno. Nema drugog objasnjenja, nema.
- Locker
#549 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Sinoć su stvarno pretjerali sa chemtrailsima. Prst se pred okom ne vidi od otrova. Disati se ne može. Dokle više!
- jao_situacije
#550 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Šta je ovo zamrla tema pff
Da čujemo šta kažu Švabe na ZDF u emisiji o globalnom zatopljenu, sprečavanju istog i ispuštanju SO2 i drugih plinova iz aviona da bi se zaustavilo globalno zatopljenje ne znam ko razumije Njemački, ali eto..
Da čujemo šta kažu Švabe na ZDF u emisiji o globalnom zatopljenu, sprečavanju istog i ispuštanju SO2 i drugih plinova iz aviona da bi se zaustavilo globalno zatopljenje ne znam ko razumije Njemački, ali eto..