Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

garankich2013

#526 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

Momkovi Ameri dolaze 13.Augusta na Kosevo.Msm da ce bit ispunjeno do posljednje neostecene stolice.To je 3 dan Bajrama a drzava puna dijaspore. :bih:
garankich2013

#527 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

udrch wrote:joj kako ćemo ih razvaliti..
Festival nogometa ili ti ga fudbala u Rigi
horion_bosona

#528 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by horion_bosona »

lajkujMe wrote:
KvaziExpert wrote:'ta ćete vi tad, šaka jada baklju zapalili :mrgreen:

Sjecam se ove tekme, u 97 minuti sam skoro imao slomljenu pesnicu i razvaljen ormar, udario sam ormar punom snagom u nedostatku onog sudije da njega zveknem tako. Ono nam fala bogu vise ne rade da nam sude ko da samo zadnje propalice.
:lol: i ja sam tad razvalio ormar, gledo kod druga i kad pade gol, lupim objema rukama onaj gornji dio, on se odvoji... :D neko je i daljinski razbio, ovaj jedan poceo plakat starom na telefon :lol:

ta mi je utakmica teze pala i od Danske i od Srbije na marakani

Steve Bennett je sudio :-x
todd_smith

#529 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by todd_smith »

garankich2013 wrote:Momkovi Ameri dolaze 13.Augusta na Kosevo.Msm da ce bit ispunjeno do posljednje neostecene stolice.To je 3 dan Bajrama a drzava puna dijaspore. :bih:
Dolaze da gledaju svoje, a i repku BiH ce da gledaju.
DonVito

#530 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

garankich2013 wrote:
todd_smith wrote:Dzeko 2x i Lulic.

Lula jos nema gola u repki a tako dobro igra steta
Ajd sto nema gola :mrgreen: al brat bratu u repki ga nema od tekme protiv Rumunije u Zenici :sad:
garankich2013

#531 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

DonVito wrote:
garankich2013 wrote:

Ajd sto nema gola :mrgreen: al brat bratu u repki ga nema od tekme protiv Rumunije u Zenici :sad:[/quote

bio je dobar protvi Lux upisao asistenciju,protiv France kad mu Pjanke loptu posla na prse strasan prijem imao je jos neke prilike protiv francuske,samo se zajebo protiv portugala,al stvarno steta sto nema golova co'jek
DonVito

#532 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Protiv Francuske je imao zicer.
BHF_Manijak

#533 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by BHF_Manijak »

DonVito wrote:
garankich2013 wrote:

Ajd sto nema gola :mrgreen: al brat bratu u repki ga nema od tekme protiv Rumunije u Zenici :sad:
Slazem se, od te tekme ga cekamo! Bilo je tu jos solidnih partija, ali za igraca njegovog kalibra to mora biti bolje. Da li je do taktike i pozicije koju kod nas igra ili ne - ne znam, ali nije da stalno kod nas beka igra. Protiv Latvije je igrao dosta ofanzivno pa opet nista, protiv Grka takodjer.
garankich2013

#534 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

DonVito wrote:Protiv Francuske je imao zicer.
Dobro on 1,a Dzeko pored gola sto je dao mogo je jos 3.
garankich2013

#535 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

On bi trebao igrati na mjestu gdje Salihovic igra cijela lijeva strana,ali ne moze jer mi nemamo LB pa tu igra Salihovic
DonVito

#536 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

garankich2013 wrote:
DonVito wrote:Protiv Francuske je imao zicer.
Dobro on 1,a Dzeko pored gola sto je dao mogo je jos 3.
Ovdje je rijec o Luli.
Dzeko je druga prica.
DonVito

#537 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Protiv Lih. je odradio kaznu crvenog kartona ali onu jednu tekmu je izaso u 20nekoj min. zbog mesara :oops: sad ne mogu tacno sjetiti dali je bilo protiv Latvije ili Litvanije, cini mi se protiv Litvanije.
jeza u ledja

#538 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

Rob_Atl wrote:Ako cemo strahovat od 110 reprezentacije na svijetu onda ne treba ni igrati
Pa buraz, nije to pitanje "strahovanja", vec se svakome dogodi los dan, pa moze i nama.

Na papiru, i u svakom pogledu, nemamo se cega bojati. Recimo, sanse da nas Latvija nadigra su gotovo nepostojece, ali sanse da ih ne pobjedimo su mnogo vece od toga. Jedan kontranapad, greska odbrane, korner, a sa druge strane 10 sansi, precke, stative, ili mozda crveni za nas i eto belaja. Svima se moze desiti, svima, stoga normalno da te je "strah", jer 3 boda su imperativ i mozes mnogo vise izgubiti nego dobiti.

Jedino te ne moze biti strah neke zemlje patuljka, gdje ono znas da makar igrali na stiklama da cemo ih uzeti. Sve ovo ostalo, pa makar to bila i 110 reprezentacija na svijetu, desavaju se kiksevi, jebiga.
Eto zato je "strah".

I nema tu ono, samo odigrajte kako znate i doci ce na svoje, kvalitet ce isplivati, itd. Imas samo 90 minuta da pokazes taj kvalitet, a "lopta je okrugla" :D. Zato svi volimo fudbal, zato sto manji moze pobjediti vecega.
Bosanski_kralj

#539 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Bosanski_kralj »

horion_bosona wrote:
lajkujMe wrote:
KvaziExpert wrote:'ta ćete vi tad, šaka jada baklju zapalili :mrgreen:

Sjecam se ove tekme, u 97 minuti sam skoro imao slomljenu pesnicu i razvaljen ormar, udario sam ormar punom snagom u nedostatku onog sudije da njega zveknem tako. Ono nam fala bogu vise ne rade da nam sude ko da samo zadnje propalice.
:lol: i ja sam tad razvalio ormar, gledo kod druga i kad pade gol, lupim objema rukama onaj gornji dio, on se odvoji... :D neko je i daljinski razbio, ovaj jedan poceo plakat starom na telefon :lol:

ta mi je utakmica teze pala i od Danske i od Srbije na marakani

Steve Bennett je sudio :-x
Mene poslije te utakmice drhtavica uhvatila, počeo me neki hladan znoj oblivati, mislio sam da ću umrijeti. :D Uh kad se sjetim
DonVito

#540 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Ali imali smo i srece pa spanjolci su tad pogadjali tri, cetri puta precku :mrgreen: 20 kusur kornera izveli :lol: :lol:
Bosanski_kralj

#541 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Bosanski_kralj »

DonVito wrote:Ali imali smo i srece pa spanjolci su tad pogadjali tri, cetri puta precku :mrgreen: 20 kusur kornera izveli :lol: :lol:
Pa najgore je upravo to što smo svakojake situacije u toku utakmice preživjeli i onda primiš go u 97`. :cry:
DonVito

#542 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Bosanski_kralj wrote:
DonVito wrote:Ali imali smo i srece pa spanjolci su tad pogadjali tri, cetri puta precku :mrgreen: 20 kusur kornera izveli :lol: :lol:
Pa najgore je upravo to što smo svakojake situacije u toku utakmice preživjeli i onda primiš go u 97`. :cry:
Ko ne može da prati nogometu neka gleda šah. :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#543 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by It_is_a_Leclerc »

Ta utakmica protiv Španije će ostati upamćena po ... hmmm... osebujnom crvenom kartonu Mirsada Bešlije koji je loptu, 'ladno, uhvatio objema rukama.. :D
SamoBosna

#544 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by SamoBosna »

Ne trebamo se plašit,to je najgore.
SamoBosna

#545 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by SamoBosna »

Voli bih da Pjanić sa 25 metara probije Vaninsa.
Stari

#546 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Stari »

Ne kontam povezanost ove predstojece utakmice sa utakmicom protiv Spanjolske prije par godina ....jel vi to slutite isti ili slican rasplet dogadjaja ? ...ono u stilu mi ga zavucemo na guzove ... a nakon toga Letonci jedno pun sa(h)at vremena lome nase stative i precke sutevima iz 5-erca ... a recimo Spahic, :D u odsutnome momentu elegantno uhvati loptu sa obe ruke :D (cineci pritom duplu kao i gresku u koracima sto mu ostroumni i vrlo trezveni arbitri zamjeraju naravno) ... Zuti karton ipak ne dobija on nego neduzni Mirko Hrgovic kojeg su uhvatili u zapisnickom stolu neprijavljenom odlasku u nuznik ...

PS: Nesto se ne mogu sjetit ...jel postoje i neki kulturni - ...kad ce nas ovi rastaviti na PROSTE faktore
_mufljuz_

#547 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by _mufljuz_ »

ne mogu se otet utisku da smo tad protiv spanije imali jaci igracki sastav nego danas....
Thinker

#548 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Thinker »

Prihvatam svoj dio krivice za raspirivanje šizofrenije!
garankich2013

#549 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

DonVito wrote:Protiv Lih. je odradio kaznu crvenog kartona ali onu jednu tekmu je izaso u 20nekoj min. zbog mesara :oops: sad ne mogu tacno sjetiti dali je bilo protiv Latvije ili Litvanije, cini mi se protiv Litvanije.
Sjecam se tog da je odrađivao crveni,al mi nije jasno sto nije igro pa to su bile kvalifikacije za EURO 2012 kada je dobio crveni protiv Portugla
palermo

#550 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by palermo »

_mufljuz_ wrote:ne mogu se otet utisku da smo tad protiv spanije imali jaci igracki sastav nego danas....
:? vjerovatno nisi ozbiljan.

Vidić, Grlić, Grujić........jaki nema šta (mada su meni i Grlić i Grujić bili dragi igrači)
Locked