Upravu si apsolutno stoji sve što si rekao ..ovo boldirano bi moglo postati recimo tema od jedno, brat- bratu 150 stranica rasprave i opet se nebi složiliIt_is_a_Leclerc wrote:Niste me, drugovi i drugarice, uvjerili potezanjem zgodne, doduše malo iščašene, ali svejedno vrlo zgodne paralele između Dodika i ovih Šešeljevaca. Mirko Blagojević, za čije prijedloge ruke dižu i odbornici SDA, je, da podsjetim, četnički vojvoda, čovjek koji se hvalio da je ubijao Bošnjake "ko muve", čovjek koji se i danas na sjednicama pojavljuje sa kokardom i šaljkačom... Usporediti SRS i SNSD je, nešto kao, usporediti NSDP i Slobodarsku stranku u Holandiji. Suštinski isto, ali ipak daleko drugačije.
Zaključimo - dok su im četničke vojvode najbolji drugovi, SDA bi trebala razmisliti prije nego krene sa držanjem lekcija o izdajama i prodajama.
Nego nešto drugp ja tebe hoću da pitam da si u Bijeljini i da imaš potrebu da ostvaruješ svoja elemantarna prava ,a da tvoja prava zastupa neko (u ovom slučaju SDA) ,ti bi ono odmah rekao ...Ma jok šta će meni to oni su.... pa onda nabbrojiš ??? Ili bi se malo ujeo za jezik i prihvatio činjenično stanje radi nade da nešto ipak možeš postići ...
Imaš slične situacije u nekim drugim opštinama .pa probaj pitati ljude kako se osjaćaju i kao ostvaruju svoja prava u slučajevima kad nemaju svojih predstavnika u vlasti ...Jadno jeste ,ali je realnost ...