Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ho oponopono wrote:...ona razvedena ,5 godina mladja od mene,jest zgodna i lijepa,mogu reci moj je tip iskreno...čekaj bolan gdje nestadoše tri godinice one pobogu...?!
...to se ona zbunila dok si joj mobać sređivao...oprošteno joj!
Tad nisam znao ,predpostavljao sam kroz njenu pricu,znas da se zensko ne pita za godine Dok sam to sinoc saznao bez da sam pitao
ho oponopono wrote:...ona razvedena ,5 godina mladja od mene,jest zgodna i lijepa,mogu reci moj je tip iskreno...čekaj bolan gdje nestadoše tri godinice one pobogu...?!
Tad nisam znao ,predpostavljao sam kroz njenu pricu,znas da se zensko ne pita za godine Dok sam to sinoc saznao bez da sam pitao
...ma uredu je, vidiš da nije lijepo pretpostavljati, već pitati...ne treba biti u zabludi pobogu!
... jest fina i rekla ti koliko ima godina sama od sebe, dobro ti nju čuvaj...ja sve djeve vazda pitam za godinice!
Ovdje neće biti sretnog završetka, u najboljem slučaju će ostati u lošem braku. Kroz neko vrijeme će švalerka tražiti svoj dio kolača, a on neće ni pomisliti da ostavi svoju finu ženicu zbog nekakve tamo radodajke. Očaj će se produbiti švalerkinim insistiranjem na fer odnosu prema njoj s jedne i ženinom "don't give a fuck" (doslovce) s druge strane. Švalerka će početi da ga svojata, što će insana ohladiti, a ako slučajno bude prihvatila da mu bez obaveze daje kad god mu se prohtije i to će ga ohladiti, jer će je uzeti zdravo za gotovo. U svakoj varijanti švalerka je najugroženija, jadnica
fidoremilienko wrote:sta ima veze, neka se udara. Dok se moze.
Neka udara, ali njemu nije do udaranja, nego vapi za bliskošću. Da mu je do udaranja platio bi profi damu bez da sebi komplikuje život. Nije ni svjestan kako se samo još više ukopao.
Insan73 wrote:Reko sam da necu piti,ali na stolu me docekala flasa Blatine,tako da ,svjece,vecera lagana,romantika ko u filmovima,nisam naviko na to pa se jos cudim jel to bilo ili sam sanjo,prica,o svemu,ona zna moju situaciju,a ja njenu,jednostavno nasli smo se u pravo vrijeme na pravom mjestu,nista necu predvidjati ali mislim da bi ovo moglo biti na duze staze Sex se naravno desio,malo sam bio nespretan jer nisam dugo sa nekim novim ,kasnije sam se uhodao pa mislim da sam zasluzio finu 7 od 1-10 skali ,veceras bi trebalo biti jos bolje jer sad znam sta me tacno ceka
Ponosan sam na ovog covjeka! Svaka cast! Dosta je bilo ugnjetavanja muskaraca od strane zena!!!