evo prijateljska Achen - Schalke 0:5 , Keller tek sad uvodi u igru Kolasinca u 57. minuti
dodamo li tome da je bio na U21 prvenstvu , a nije odigro ni minute , zakljucak je samo
ko stvoren za repku (gluho bilo)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Oficielni odgovor: FAKE!KvaziExpert wrote:Kolasinac ofanzivac
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Imam zvanicne informacije da Sead Kolasinac NIJE POKRENUO postupak ni dobijanja pasosa niti promjene sportskog drzavljanstva.KvaziExpert wrote:Jasno da nije, samo zar se nije mogao barem malo informisati
Cabadahija wrote:Da javim da ce Sead Kolasinac 100% igrati za BiH !!!
Covjek zna svoj posao, i dobro je da javnost ne zna svaki detalj.... kad bude sve zavrseno, cucete....
.... do tada, strpljen - spasen!
Cabadahija wrote:NAJNOVIJA od jucer (ponedeljak, 01.07.2013.) informacija IZ PRVE RUKE, Seo je dobio PASOS BiH !!!
Sve je 100% PROVJERENO !!! bas sam HEPi, dobili smo IGRACINU za narednih 10 a morebit i VISE godina !!!
Seo, MAJSTORE !!!![]()
![]()
Jarane, dogovori se ti prvo sam sa sobom kakve informacije imaš. Kakav trolCabadahija wrote:Imam zvanicne informacije da Sead Kolasinac NIJE POKRENUO postupak ni dobijanja pasosa niti promjene sportskog drzavljanstva.KvaziExpert wrote:Jasno da nije, samo zar se nije mogao barem malo informisati
Sve je NAJOBICNIJI TRIK familije Kolasinac koja na ovaj nacin pokusava natjerati selektora Njemacke Löwa da zovne Kolasinca u A reprezentaciju Njemacke.
Volio bih da grijesim, ali toliko cekati papire i muljati, pa evo vec ima GODINA dana kako se ta prica vlachi po medijima, od portala do zute stampe, a na kraju je za ocekivati jedno veliko - NISTA !!!
Kolasinac jeste klasa, dobar je igrac, ali NIKADA nece imati dovoljnu minutazu u A reprezentaciji Njemacke, a Bosnu i Hercegovinu ZLOUPOTREBLJAVA kako bi se reklamirao u Njemackoj!!!
Ne vidim sta je tu novo i kako tako dobre informacije imas. On zeli garancije zato Begic i ide kod njega! NIje dolazio u Bosnu a ne postoji drugi nacin za dobijanje prvo licne pa onda pasosa a nije se odrekao Njemacke reprezentacije jer nije ni trazio dokumenat da mu posalju na potpis pa ne bi isli u Njemacku da je vec potpisao.Cabadahija wrote:Imam zvanicne informacije da Sead Kolasinac NIJE POKRENUO postupak ni dobijanja pasosa niti promjene sportskog drzavljanstva.KvaziExpert wrote:Jasno da nije, samo zar se nije mogao barem malo informisati
Sve je NAJOBICNIJI TRIK familije Kolasinac koja na ovaj nacin pokusava natjerati selektora Njemacke Löwa da zovne Kolasinca u A reprezentaciju Njemacke.
Volio bih da grijesim, ali toliko cekati papire i muljati, pa evo vec ima GODINA dana kako se ta prica vlachi po medijima, od portala do zute stampe, a na kraju je za ocekivati jedno veliko - NISTA !!!
Kolasinac jeste klasa, dobar je igrac, ali NIKADA nece imati dovoljnu minutazu u A reprezentaciji Njemacke, a Bosnu i Hercegovinu ZLOUPOTREBLJAVA kako bi se reklamirao u Njemackoj!!!
alphonse kauders wrote:Cabadahija wrote:Da javim da ce Sead Kolasinac 100% igrati za BiH !!!
Covjek zna svoj posao, i dobro je da javnost ne zna svaki detalj.... kad bude sve zavrseno, cucete....
.... do tada, strpljen - spasen!Cabadahija wrote:NAJNOVIJA od jucer (ponedeljak, 01.07.2013.) informacija IZ PRVE RUKE, Seo je dobio PASOS BiH !!!
Sve je 100% PROVJERENO !!! bas sam HEPi, dobili smo IGRACINU za narednih 10 a morebit i VISE godina !!!
Seo, MAJSTORE !!!![]()
Jarane, dogovori se ti prvo sam sa sobom kakve informacije imaš. Kakav trolCabadahija wrote:Imam zvanicne informacije da Sead Kolasinac NIJE POKRENUO postupak ni dobijanja pasosa niti promjene sportskog drzavljanstva.KvaziExpert wrote:Jasno da nije, samo zar se nije mogao barem malo informisati
Nova akcija Kolašinac: Dino Begić krenuo po Seju
Novi menadžment NFSBiH ne gubi dragocjeno vrijeme pa tako, umjesto da se, po uzoru na svoje prethodnike, bezbrižno izležava po plažama Zaostroga i Podaca dok naš fudbal propada, planiraju nove poteze kojima će pokušati ojačati reprezentaciju BiH.
NSBIH PLANIRA PUT U NJEMAČKU Izvor: Avaz.ba
Tako će predsjednik NSBiH Elvedin Begić i generalni sekretar Jasmin Baković uskoro otputovati u Njemačku kako bi obavili razgovor sa potencijalnim reprezentativcem BiH Seadom Kolašincem.
Situacija s obećavajućim stoperom Schalkea, koji je porijeklom iz Čapljine, dosta je neizvjesna. S jedne strane, član je mlade njemačke reprezentacije i jedan od najtalentiranijih mladih igrača Bundeslige, a s druge, u nekoliko navrata izražavao je želju da u budućnosti igra za BiH.
No, na tome je do sada i ostajalo.
Sead je u razgovorima isticao da je obaveze u vezi s dokumentacijom prebacio na oca tako da Begić i Baković namjeravaju i s njim sjesti za stol kako bi vidjeli je li stvar krenula sa mrtve tačke.
"Cilj nam je otići kod njega i u otvorenom razgovoru vidjeti kakvi su njegovi planovi i razmišljanja. Tačan termin još ne znamo, jer nam je želja da popričamo s kompletnom porodicom", rekao je Begić.
Planirano je da posjeta bude krajem jula, ali to će zavisiti od planova porodice Kolašinac.
Moram se složiti sa Hozetom - s tim da bih dodao, da kada cvileći i podvijenog repa dođe do nas, bojim se da će već tada igrati an nivou prosječne ekipe 1. švajcarske lige...JoseMujica wrote:hebo vas Seo više....nije ni prvi ni zadnji pakaša...samo što Švabe libo tuki za njim jer imaju barem petoricu istih lokalnih kloceva za odbrane tako da je jedino mogo sebe ložit da će igrat za Njemačku.
doće on sam na koljenima po pasoš za 3-4 godine kad skonta da neće dobit švabski poziv...
Stvarno, izgleda da je tako.....novi.dan.nova.nafaka wrote:Moram se složiti sa Hozetom - s tim da bih dodao, da kada cvileći i podvijenog repa dođe do nas, bojim se da će već tada igrati an nivou prosječne ekipe 1. švajcarske lige...JoseMujica wrote:hebo vas Seo više....nije ni prvi ni zadnji pakaša...samo što Švabe libo tuki za njim jer imaju barem petoricu istih lokalnih kloceva za odbrane tako da je jedino mogo sebe ložit da će igrat za Njemačku.
doće on sam na koljenima po pasoš za 3-4 godine kad skonta da neće dobit švabski poziv...
JoseMujica wrote:hebo vas Seo više....nije ni prvi ni zadnji pakaša...samo što Švabe libo tuki za njim jer imaju barem petoricu istih lokalnih kloceva za odbrane tako da je jedino mogo sebe ložit da će igrat za Njemačku.
doće on sam na koljenima po pasoš za 3-4 godine kad skonta da neće dobit švabski poziv sve da ga i poflauta Joachimu
Prica ne pije... dok ne poduzme nesto oko papira a onda mu valja cekati.........Anel Džaka: Kolašinac je odlučio da igra za BiH!
Anel Džaka, bh. internacionalac u njemačkom Koblenzu nedavno je razgovarao sa Seadom Kolašincem koji mu je potvrdio da će igrati za Bosnu i Hercegovinu...
"Kolašinac je odlučio; igrat će za BiH! Razgovarao sam sa njim. Oduševio me. Pričali smo prije i poslije utakmice. Schalke je gostovao kod nas, dobili su nas 4:1. Bio je spektakl, veliki događaj, dobra utakmica, koju sam iskoristio da popričam sa Kolašincem. Priznao mi je da će igrati za Bosnu i Hercegovinu!"
"Obradovalo me to. I ja sam ga podržao. Ispričao sam mu svoj primjer; šta sam sve prošao i šta sam izgubio. Nije mogao imati bolji primjer. I ja sam igrao za njemačku mladu reprezentaciju. Baš u njegovim godinama. Tada sam igrao za Bayer. Kolašinac je jedan od najboljih defanzivaca u Bundesligi. BiH će dobiti puno sa njim. I sa Bičakčićem. Nadam se da Savez i selektor Safet Sušić znaju kakvog imaju kapitalca- izjavio je Anel Džaka, prvo ime Koblenza, koji je prije desetak godina bio najveća nada Bayer Leverkusena.
mudro zboris , slazem se sa tvojim pogledom , pravimo VELIKU nepravdu prema Bicakcicu , momak se dokazao bezbroj puta kao patriota , a izrastao je fudbalsku licnost koja je vrijedna paznje , vise nego kokosinjac .svi u napad wrote:Mislim da ovu temu treba zatvoriti. Bio sam jedan od najvecih zagovornika da se ovaj momak angazuje za nasu repku. Zbog njega sam bio i banovan mjesec (EDIT: Nema potrebe za ovim). Volio bih da decko zaigra, jar sa njim i Bicakcicem bit cemo strasni na WM ali mislim da ne trebamo biti naivni i ne nasjedati na seljacke poteze igraca i njihovih familija (slicno kao i Hajrovici). Mislim da gosp. Begic radi pravi posao i da cemo krajem mjeseca znati na cemu smo. Ako hoce bujrum trebamo te, ako nece igracemo mi na WM-u i bez tebe. Politika njega i babe je naivna i providna, no oni znaju da imaju posla sa naivnim zemljacima kojima jejedina zelja da vide po svaku cijenu repku u Brazilu. Kao i Izmet on Preko nase repke zeli i Njemacku repku i putem "nekog" pritiska misli da ce Svabe reagirati kao Svicarci. Svabe imaju bar 5 takvih kao on i on moze samo za 3-4 godine da udje u konkurenciju kod njih, a to je dug period i svasta se moze desiti (ne daj boze povrede). Plan B mu je da preko medija (sto nije glupo) udje na velika vrata nase repke i preko noci postane zvijezda tima (uz Djeku, Spahu, Mireta i Misketa). Ne znam kako ce igraci reagovati na ovu varijantu, ali znam da je Izmet npr. napravio sebi medvjedju uslugu i trebace mu puno vremena da mu igraci pocnu vjerovati (znanja fudbalskog ima ali moras biti i licnost da budes prihvacen). Da zavrsim temu ako hoce bujrum i pisimo o njemu pod temom o buducim potencijalnim reprezentativcima. Puno smo ga digli (mediji najvise) i nepravedni smo prema Bicakcicu koji je proglasen najboljim defanzivcem cvajte i sad ce takodje igrati prvu ligu kao i Seo. Ostajte mi zivo i zdravo svi vi koji voli te i navijate za svoju jedinu domovinu Bosnu, a bogami i Hercegovinu. Vidimo se u Brazilu.