Ramzess Veliki wrote:Nastasia wrote:Ja 22 godine, on 28.

Stasitol'ko cekala ???
Cekala sam da pozelim seks, seksa radi, a ne radi ispunjavanja njegovih zelja. Htjela sam da se jebem jer to zelim, a ne zato sto me strah da ce me momak ostaviti ako to ne uradimo, niti misleci da ce se zaljubit u mene nakon toga. I cekala sam da budem emotivno, psihicki stabilna i finansijski neovisna, ako fasujem slucajno kakve genitalne bradavice da mogu sebi kupovat lijekove, ako se omakne pa zatrudnim da mogu sebi platit abortus i tako te stvari.
I cekala sam nekoga ko ce biti svjestan da i ja imam potrebe kao i on i da me ne gleda ko "neku" zato sto se jebem s likom kojeg skoro ni da ne znam.
Jebiga, moras shvatito da sam ja generacija internet djece gdje je popularno hvaliti se sa takvim stvarima, djece i omladine gdje ces na svakom koraku cuti subhanalah, i nagledala sam se golih slika djevojaka po internetu koje su objavljivali njihovi partneri, naslusala sam se prica prijateljica kako je bio u vezi s njom sve dok mu nijje dala a onda sut karta, adio amore. Slusala sam prijatelje koji su za cure sa kojima su spavali govorili kurva, vaka naka. I nisam htjela da mi se desi ista od toga.
Ja sam svog "prvog" upoznala slucajno, nakon prvog razgovora s njim sam znala: e ti si taj. Izasli smo na jednu kafu, jer je on predlozio da se prvo nadjemo u kaficu "ako ti budem creepy lakse je otic iz kafica nego iz mog stana", nakon kafe od dva sata otisli kod njega, napusili se i jebali se i meni je prvi seks bio ekstra. Nula neugode, nula bola, mozda je i bilo bola al ga nisam osjetila od uzbudjenosti. Jedno super iskustvo zbog kojeg se nikad nisam pokajala. Ponavljali smo to super iskustvo mjesecima dok jednostavno presutno nismo shvatili da kad nema emocija u odnosu i seks brzo dojadi i tad smo se i razisli.
Eto iscrpan odgovor.