Prvi seks

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#526 Re: Prvi seks

Post by Truba »

TAFKAP wrote:
Black swan wrote:poslije sam dobio nogu na isti datum 4 godine poslije
reko kud baš danas...
ona blenula preko telefona ..vidim niš ne konta...kad sam objasnio možda se sjetila tog užasno lošeg iskustva :oops:
...
Čuj tačno na jubilej... Kako je samo mogla? :-)
Dobro je izdržala 4 godine sa biti u vezi u kojoj ona ima muda.

Sad kad se sjetim u mene bila maltene ista situacija, samo bez jubileja... Poslala mi sliku ruže, kao stilsko sredtvo metafore za nevinost koju mi je uzela :lol: :lol: :lol:

lako je vrijeđati sada
ali 8 godna poslije i dalje imam traume
nisam jedini
mnogima taj jedan prekid donese probleme čitav život
Ramzess Veliki

#527 Re: Prvi seks

Post by Ramzess Veliki »

Nastasia wrote:Ja 22 godine, on 28. :D
:shock: Stasitol'ko cekala ???
Nastasia

#528 Re: Prvi seks

Post by Nastasia »

Ramzess Veliki wrote:
Cekala sam da pozelim seks, seksa radi, a ne radi ispunjavanja njegovih zelja. Htjela sam da se jebem jer to zelim, a ne zato sto me strah da ce me momak ostaviti ako to ne uradimo, niti misleci da ce se zaljubit u mene nakon toga. I cekala sam da budem emotivno, psihicki stabilna i finansijski neovisna, ako fasujem slucajno kakve genitalne bradavice da mogu sebi kupovat lijekove, ako se omakne pa zatrudnim da mogu sebi platit abortus i tako te stvari.

I cekala sam nekoga ko ce biti svjestan da i ja imam potrebe kao i on i da me ne gleda ko "neku" zato sto se jebem s likom kojeg skoro ni da ne znam.

Jebiga, moras shvatito da sam ja generacija internet djece gdje je popularno hvaliti se sa takvim stvarima, djece i omladine gdje ces na svakom koraku cuti subhanalah, i nagledala sam se golih slika djevojaka po internetu koje su objavljivali njihovi partneri, naslusala sam se prica prijateljica kako je bio u vezi s njom sve dok mu nijje dala a onda sut karta, adio amore. Slusala sam prijatelje koji su za cure sa kojima su spavali govorili kurva, vaka naka. I nisam htjela da mi se desi ista od toga.

Ja sam svog "prvog" upoznala slucajno, nakon prvog razgovora s njim sam znala: e ti si taj. Izasli smo na jednu kafu, jer je on predlozio da se prvo nadjemo u kaficu "ako ti budem creepy lakse je otic iz kafica nego iz mog stana", nakon kafe od dva sata otisli kod njega, napusili se i jebali se i meni je prvi seks bio ekstra. Nula neugode, nula bola, mozda je i bilo bola al ga nisam osjetila od uzbudjenosti. Jedno super iskustvo zbog kojeg se nikad nisam pokajala. Ponavljali smo to super iskustvo mjesecima dok jednostavno presutno nismo shvatili da kad nema emocija u odnosu i seks brzo dojadi i tad smo se i razisli.
Eto iscrpan odgovor.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#529 Re: Prvi seks

Post by _BataZiv_0809 »

Sa zenskom koju sam upoznao jedva dva sata ranije. Rekao sam joj da je volim post festum :lol:
Euridika
Globalna šefica

#530 Re: Prvi seks

Post by Euridika »

Nastasia wrote:... Eto iscrpan odgovor.
Nato, svjesna sam da ću sad zvučati kao stara tetka, ali zbog čega iznosiš ovoliko detalja iz svog privatnog života na forumu? Nemaš se potrebu nikome ovdje pravdati niti objašnjavati (a i prilično sam sigurna da te je Ramo zezao).
Iako sam prilično odsutna od foruma u zadnje vrijeme, s vremena na vrijeme pratim dešavanja (zbog eventualnih izgreda :roll:), i upratila sam da su te zadnje vrijeme stariji forumaši prozivali da si klon i attention-seeker, a ti si se pokušavala sve više i više opravdavati, umjesto da to sve ignoriraš. Ne trebaš ti nikog uvjeravati da nisi klon niti bot, to je posao moderacije da čisti, a što se tiče svih ostalih forumaša, dosta ih namjerno trola, posebno još kad vide da se neko uhvati na to.

Znači, chill and ignore. Ili, kako to Hopka kaže: :gunjastajl: ili :pusi2:
klixoris

#531 Re: Prvi seks

Post by klixoris »

Euridika wrote:
Nato, svjesna sam da ću sad zvučati kao stara tetka, ali zbog čega iznosiš ovoliko detalja iz svog privatnog života na forumu? Nemaš se potrebu nikome ovdje pravdati niti objašnjavati (a i prilično sam sigurna da te je Ramo zezao).
Iako sam prilično odsutna od foruma u zadnje vrijeme, s vremena na vrijeme pratim dešavanja (zbog eventualnih izgreda :roll:), i upratila sam da su te zadnje vrijeme stariji forumaši prozivali da si klon i attention-seeker, a ti si se pokušavala sve više i više opravdavati, umjesto da to sve ignoriraš. Ne trebaš ti nikog uvjeravati da nisi klon niti bot, to je posao moderacije da čisti, a što se tiče svih ostalih forumaša, dosta ih namjerno trola, posebno još kad vide da se neko uhvati na to.

Tetko ! :oops: :mrgreen:
Norm

#532 Re: Prvi seks

Post by Norm »

..ja jos uvijek cekam pravu...ili pravog... :lol:
Euridika
Globalna šefica

#533 Re: Prvi seks

Post by Euridika »

klixoris wrote:
Euridika wrote:

Tetko ! :oops: :mrgreen:
Ooooo mišu, i ti si tu. :D
klixoris

#534 Re: Prvi seks

Post by klixoris »

Euridika wrote: Ooooo mišu, i ti si tu. :D
Ciju ciju, yes :mrgreen:
Nastasia

#535 Re: Prvi seks

Post by Nastasia »

Euridika wrote:

Tetka :D

Pisala s i zasto je tako. Djelom i zbog toga sto sam ja na forum dosla da razmjenjujem misljenja, iskustva, stavove, i da se zezam i zajebavam kad je za to prilika. A nisam dosla da trolam, potvaram i zajebavam druge forumase :)
klixoris

#536 Re: Prvi seks

Post by klixoris »

Nastasia wrote:
Euridika wrote:

Tetka :D

Pisala s i zasto je tako. Djelom i zbog toga sto sam ja na forum dosla da razmjenjujem misljenja, iskustva, stavove, i da se zezam i zajebavam kad je za to prilika. A nisam dosla da trolam, potvaram i zajebavam druge forumase :)
Meni samo nije jasno kako je taj tvoj hairlija mogao napusen :izet:
U tom stanju mogu samo spavat :mrgreen:
ovo_mi_je_nick

#537 Re: Prvi seks

Post by ovo_mi_je_nick »

Dobro je dok ne bude "zadnji seks" :lol:
Ramzess Veliki

#538 Re: Prvi seks

Post by Ramzess Veliki »

Nastasia wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Cekala sam da pozelim seks, seksa radi, a ne radi ispunjavanja njegovih zelja. Htjela sam da se jebem jer to zelim, a ne zato sto me strah da ce me momak ostaviti ako to ne uradimo, niti misleci da ce se zaljubit u mene nakon toga. I cekala sam da budem emotivno, psihicki stabilna i finansijski neovisna, ako fasujem slucajno kakve genitalne bradavice da mogu sebi kupovat lijekove, ako se omakne pa zatrudnim da mogu sebi platit abortus i tako te stvari.

I cekala sam nekoga ko ce biti svjestan da i ja imam potrebe kao i on i da me ne gleda ko "neku" zato sto se jebem s likom kojeg skoro ni da ne znam.

Jebiga, moras shvatito da sam ja generacija internet djece gdje je popularno hvaliti se sa takvim stvarima, djece i omladine gdje ces na svakom koraku cuti subhanalah, i nagledala sam se golih slika djevojaka po internetu koje su objavljivali njihovi partneri, naslusala sam se prica prijateljica kako je bio u vezi s njom sve dok mu nijje dala a onda sut karta, adio amore. Slusala sam prijatelje koji su za cure sa kojima su spavali govorili kurva, vaka naka. I nisam htjela da mi se desi ista od toga.

Ja sam svog "prvog" upoznala slucajno, nakon prvog razgovora s njim sam znala: e ti si taj. Izasli smo na jednu kafu, jer je on predlozio da se prvo nadjemo u kaficu "ako ti budem creepy lakse je otic iz kafica nego iz mog stana", nakon kafe od dva sata otisli kod njega, napusili se i jebali se i meni je prvi seks bio ekstra. Nula neugode, nula bola, mozda je i bilo bola al ga nisam osjetila od uzbudjenosti. Jedno super iskustvo zbog kojeg se nikad nisam pokajala. Ponavljali smo to super iskustvo mjesecima dok jednostavno presutno nismo shvatili da kad nema emocija u odnosu i seks brzo dojadi i tad smo se i razisli.
Eto iscrpan odgovor.
:shock:
... a ja samo cekao koja ce mi dati ... sad nemam nista fino i tako detaljno da mogu da napisem ... :zid:

... salim se, bio sam silovan.
I sad kad se sjetim osmijeh mi ne silazi sa lica. :oops:
Ramzess Veliki

#539 Re: Prvi seks

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Nastasia wrote:. Djelom i zbog toga sto sam ja na forum dosla da razmjenjujem misljenja, iskustva, stavove, i da se zezam i zajebavam kad je za to prilika. A nisam dosla da trolam, potvaram i zajebavam druge forumase :)
Meni samo nije jasno kako je taj tvoj hairlija mogao napusen :izet:
U tom stanju mogu samo spavat :mrgreen:
Ja se samo cerekam k'o na nekim drogama kad sam (bio nekad) napusen. Ustvari dvaput ... pa sam skonto da me ljudi cudno gledaju, a I da oni meni cudno izgledaju.

Nisam to prob'o nikad na nekim drogama, imao sam zelju ali mi jedina prilika za to ode u ameriku, a poslije se kol'ko tol'ko uozbiljih, ono zena djeca pos'o motociklisticke bande i partiji sa gologuzim plesacicama, I ne dade mi se da probam ... :sad:
Ommadawn

#540 Re: Prvi seks

Post by Ommadawn »

Moglo se to desiti kad sam imao 16 sa jednom koja se seksala sa svima za kutiju cigara ili limenku pive, rođak
me nagovarao kao lud ali ja jednostavno nisam mogao.
Ispao među “rajom” pizda i pička, sve dok im jedna starija treba ne začepi usta “ovaj mali ima dostojanstvo”.

Par godina kasnije, zajedno sa curom već tri-četiri
mjeseca, napaljen ja, napaljena ona, meni muda nabrekla ali kad god dođemo do toga da ga metnem, ona “Stani! Ne mogu. Izvini...” I zagrlimo se samo, poljubim je u kosu, ležimo jedno kraj drugog i slušamo muziku. Mjesec dana kasnije posvađamo se oko nekih stvari, ne pričamo sedam dana a viđamo se u školi, sjedim s prijateljicom (inače trebom i po), dolazi ona, hoće da razgovaramo na samo,
ponovo svađa, moli me da je odbacim autom kući, otpratim je do vrata, ona ljuta kao osa, poljubim je u čelo, počnemo se ljubiti, uletimo u kuću, skinemo se, sve super, stavim kondom, uđem u nju - i odmah svršim! Jebem sebi samom sve po spisku a ona se smješka.
merlin246

#541 Re: Prvi seks

Post by merlin246 »

Ommadawn wrote:Moglo se to desiti kad sam imao 16 sa jednom koja se seksala sa svima za kutiju cigara ili limenku pive, rođak
Ispao među “rajom” pizda i pička, sve dok im jedna starija treba ne začepi usta “ovaj mali ima dostojanstvo”.

mjeseca, napaljen ja, napaljena ona, meni muda nabrekla ali kad god dođemo do toga da ga metnem, ona “Stani! Ne mogu. Izvini...” I zagrlimo se samo, poljubim je u kosu, ležimo jedno kraj drugog i slušamo muziku. Mjesec dana kasnije posvađamo se oko nekih stvari, ne pričamo sedam dana a viđamo se u školi, sjedim s prijateljicom (inače trebom i po), dolazi ona, hoće da razgovaramo na samo,
ponovo svađa, moli me da je odbacim autom kući, otpratim je do vrata, ona ljuta kao osa, poljubim je u čelo, počnemo se ljubiti, uletimo u kuću, skinemo se, sve super, stavim kondom, uđem u nju - i odmah svršim! Jebem sebi samom sve po spisku a ona se smješka.
Meni ovo nista cudno nije. Ja sam bila u vezi dvije godine s deckom i to bi se desavalo svaki put.
I naravno smjeskas se a u sebi kontas, Boze sta meni ovo treba.. :roll:
pirmin

#542 Re: Prvi seks

Post by pirmin »

Znaci u toj Svedskoj sve trebeipo.
Zoya

#543 Re: Prvi seks

Post by Zoya »

Ramzess Veliki wrote: :shock:
... a ja samo cekao koja ce mi dati ... sad nemam nista fino i tako detaljno da mogu da napisem ... :zid:

A ove iz Indonezije, kakve su? Je li vrišću?
Tomahawk11
Globalni moderator

#544 Re: Prvi seks

Post by Tomahawk11 »

Zoya wrote:

Mora dobro paziti, ima ih dosta što se izdaju pod Sakibu, a ono ovamo Sakib :oops:
Zoya

#545 Re: Prvi seks

Post by Zoya »

Nije zar? :shock:
klixoris

#546 Re: Prvi seks

Post by klixoris »

Tomahawk11 wrote:
Zoya wrote:

Mora dobro paziti, ima ih dosta što se izdaju pod Sakibu, a ono ovamo Sakib :oops:
Ja se tako na Tajlandu u restoranu okrenu za "jednom konobaricom", reko "vidi sto je dobra zenska, dajgle nogu", kad ono dugokosi konobar koji me je noc prije usluzio u tom istom restoranu, samo ovaj put nabacio suknjicu, stiklice, napravio kikice.... Lady boy... :shock:

Ko kad imaju te nekakve zenskaste face, pravo sitni, prosjecno musko tamo je gabarita kao prosjecna evropska zena
triconja

#547 Re: Prvi seks

Post by triconja »

klixoris wrote: Ja se tako na Tajlandu u restoranu okrenu za "jednom konobaricom", reko "vidi sto je dobra zenska, dajgle nogu", kad ono dugokosi konobar koji me je noc prije usluzio u tom istom restoranu, samo ovaj put nabacio suknjicu, stiklice, napravio kikice.... Lady boy... :shock:

Ko kad imaju te nekakve zenskaste face, pravo sitni, prosjecno musko tamo je gabarita kao prosjecna evropska zena
I jel pao prvi homoseksualni ses? :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#548 Re: Prvi seks

Post by Truba »

merlin246 wrote:
Ommadawn wrote:Moglo se to desiti kad sam imao 16 sa jednom koja se seksala sa svima za kutiju cigara ili limenku pive, rođak

Meni ovo nista cudno nije. Ja sam bila u vezi dvije godine s deckom i to bi se desavalo svaki put.
I naravno smjeskas se a u sebi kontas, Boze sta meni ovo treba.. :roll:
što reći nego žene :D

a što ga ne izdrka pola sata prije
klixoris

#549 Re: Prvi seks

Post by klixoris »

triconja wrote:
klixoris wrote: Ja se tako na Tajlandu u restoranu okrenu za "jednom konobaricom", reko "vidi sto je dobra zenska, dajgle nogu", kad ono dugokosi konobar koji me je noc prije usluzio u tom istom restoranu, samo ovaj put nabacio suknjicu, stiklice, napravio kikice.... Lady boy... :shock:

I jel pao prvi homoseksualni ses? :lol:
Jok, bio sam sa zenom :mrgreen:
isx

#550 Re: Prvi seks

Post by isx »

Ramzess Veliki wrote:
Čuj šta je čekala. Nije rekla 52, nego 22. :D
Post Reply