Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Narode, kako mogu izaći iz serverskog ciljnika kada udjem u taj modus igre? Da li je uopće moguće izaći iz tog modusa kada se jednom u toku odredjene igre udje u njega?
manekenka u penziji wrote:Narode, kako mogu izaći iz serverskog ciljnika kada udjem u taj modus igre? Da li je uopće moguće izaći iz tog modusa kada se jednom u toku odredjene igre udje u njega?
Sent from my Galaxy Nexus
mislis, auto-aim mode?
pritisni E ili desni klik na misu
manekenka u penziji wrote:Narode, kako mogu izaći iz serverskog ciljnika kada udjem u taj modus igre? Da li je uopće moguće izaći iz tog modusa kada se jednom u toku odredjene igre udje u njega?
mislis, auto-aim mode?
Mislim da mislimo na isto. Ja držim ctrl i desni klik za taj mod, da ga pokrenem, evo sad sam pokušala sa E i sa klikanjem,ali ne mogu da izadjem iz moda. Ne znam do čega je
Edit: ne mislimo na isto. Ovo je sasvim druga stvar, serverski ciljnik a ti mi pričaš o automatskom nisanenju.
Last edited by manekenka u penziji on 12/07/2013 23:19, edited 1 time in total.
mislis, auto-aim mode?
Mislim da mislimo na isto. Ja držim ctrl i desni klik za taj mod, da ga pokrenem, evo sad sam pokušala sa E i sa klikanjem,ali ne mogu da izadjem iz moda. Ne znam do čega je
Edit: ne mislimo na isto. Ovo je sasvim druga stvar, serverski ciljnik a ti mi pričaš o automatskom nisanenju.
Settings -> Controls > vidi sta ti pise pored "Disable Auto-Aim" ...i to klikni
Znam ja sta je auto aim,ali to nije to. Ovo nema veze sa automatskim nasanjenjem, iako nazivi podsjećaju jedni na druge. Vjerovatno nisi otkrio još taj modus, a daje potpuno drugačiju dimenziju igre. P.s. u serverskom ciljnik u ne možeš koristiti auto aim.
manekenka u penziji wrote:Znam ja sta je auto aim,ali to nije to. Ovo nema veze sa automatskim nasanjenjem, iako nazivi podsjećaju jedni na druge. Vjerovatno nisi otkrio još taj modus, a daje potpuno drugačiju dimenziju igre. P.s. u serverskom ciljnik u ne možeš koristiti auto aim.
onda je ovo:
Setting -> Game -> Enable Server Reticle
(probaj Caps + 0)