Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- Zox
#526 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Rjesenje za nezaposlenost: pootvarati jos nadzornih odbora.
-
CungaLunga
#527 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Šta sam ja sve ovdje pročitao
Ne mogu da vjerujem

Dženi, najveća mi je želja da glasam za vas ali na moju veliku žalost nisam iz Zavidovića,
mogu li da postanem počasni građanin? Onda možete biti sigurni u moj glas za vas i SBB
Ne mogu da vjerujem
Dženi, najveća mi je želja da glasam za vas ali na moju veliku žalost nisam iz Zavidovića,
mogu li da postanem počasni građanin? Onda možete biti sigurni u moj glas za vas i SBB
-
Dženana Čamdžić
#528 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Rješenje za početak otjerati one što su svo vrijeme upropaštavali privredu i fabrike te dovesti poštene ljude koji će raditi na tome da se zasita nešto učini da ljudi imaju posao i za hljeba...Ovi sve upropastiše..Zox wrote:Rjesenje za nezaposlenost: pootvarati jos nadzornih odbora.
- johnny_blazze
#529 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
dosla je tako tiho i usla u srca forumasa...
- mousstapha
#530 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Stari Grci su govorili: "Hljeba i igara," a Bosanci danas govore: "Hljeba i izbora." Kako god okrenes u ovoj zemlji je najinteresantniji period igara bez granica zvane predizborna kampanja.
Inace, nemam nikakvo misljenje o Dzenani, pisem ovaj post cisto da mi ova tema ne promakne. GO AHEAD!

Inace, nemam nikakvo misljenje o Dzenani, pisem ovaj post cisto da mi ova tema ne promakne. GO AHEAD!

-
Dženana Čamdžić
#531 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Hvala najljepša !johnny_blazze wrote:dosla je tako tiho i usla u srca forumasa...
-
sarajevomd
#532 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Zivim za dan da te vidim na ulicama Zavidovica....Dženana Čamdžić wrote:Hvala najljepša !johnny_blazze wrote:dosla je tako tiho i usla u srca forumasa...![]()
![]()
-
Dženana Čamdžić
#533 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ljudi treba da se okrenemo oko sebe i pogledamo do čega su nas doveli ..Bosanci i Hercegovici su školovani ljudi a šta su sebi dozvolili da im ovi 20 godina rade..Strašno !Dženana Čamdžić wrote:Hvala najljepša !johnny_blazze wrote:dosla je tako tiho i usla u srca forumasa...![]()
![]()
-
Dženana Čamdžić
#534 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ljudi treba da se okrenemo oko sebe i pogledamo do čega su nas doveli ..Bosanci i Hercegovici su školovani ljudi a šta su sebi dozvolili da im ovi 20 godina rade..Strašno !Dženana Čamdžić wrote:Hvala najljepša !johnny_blazze wrote:dosla je tako tiho i usla u srca forumasa...![]()
![]()
-
Wind
#535 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
A ko su ti "ovi-oni"?
Znači da imate informacije o tome? Da li ste prijavili te ljude? Niste? Zašto?
- Industrialyzer
#536 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote:Moj muž ima takvu hrabrost, neustrašivost , inteligenciju, znanje , poštenje i strahovitu pravičnost da joj se samo mogu divjeti !mmaar wrote:Jasno je da iza svakog hrabrog i pravednog muskarca stoji jos hrabrija i pravednija zena.Dženana Čamdžić wrote: DA za jednog jako hrabrog i pravednog čovjeka !.![]()
Dženi, ja ti predvidjam blistavu politicku karijeru, ali ne znam gdje bi nam bila korisnija, ili u unutrasnjoj ili u vanjskoj politici.Ako uspijemo uci u EU, nije pretjerivanje ako kazem da vjerujem da bi mogla premasiti i gospodju Ashton. Steta sto u bh politici nema vise takvih odvaznih i pametnih zena poput tebe.
Takvi ljudi kao on su predviđeni za nešto veliko, jako veliko !
Hvala najljepša !
![]()
![]()
Zato je dobio tebe
-
Dženana Čamdžić
#537 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ja sa svojim Amirom redovno šetam ulicama Zavidovića !sarajevomd wrote:Zivim za dan da te vidim na ulicama Zavidovica....Dženana Čamdžić wrote:Hvala najljepša !johnny_blazze wrote:dosla je tako tiho i usla u srca forumasa...![]()
![]()
![]()
Časni i pošteni ljudi (samo sa malo više petlje i ljudske hrabrosti u odnosu na druge koji se boje i svoje sjene) !
Ponovo hvala najljepša !
-
photo&video
#538 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Citam, citam i nemogu da se nacitam tvojih gluposti draga Dzenana. Mozda zaradim i ban al jbg moram reci: nekenjaj vise $$$$$ te Fahra vise na vrh si mi glave i ti i SBB i Sdp i SDA i svi ostali koji prosipaju samo iz suplje u prazno.
Toliko imas posla da nam ovdje po forumu prosipas fahrOva misljenja. Lutko zamisli da si kengur i zajedno sa fahrom i slicnim od$$$bi u skokovima iz nase lijepe BiH.
P.S. povedite i tihica i lagumdziju sa sobom.
Toliko imas posla da nam ovdje po forumu prosipas fahrOva misljenja. Lutko zamisli da si kengur i zajedno sa fahrom i slicnim od$$$bi u skokovima iz nase lijepe BiH.
Last edited by photo&video on 02/09/2012 16:15, edited 1 time in total.
- Zox
#539 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ja mislio neko se zali na ovo tvoje "Hvala najljepsa". U fazonu, bosanci su skolovani ljudi, a vidi šta su dozvolili, da im ova osoba bude kandidat a ne konta ironiju.Dženana Čamdžić wrote:Ljudi treba da se okrenemo oko sebe i pogledamo do čega su nas doveli ..Bosanci i Hercegovici su školovani ljudi a šta su sebi dozvolili da im ovi 20 godina rade..Strašno !Dženana Čamdžić wrote:Hvala najljepša !johnny_blazze wrote:dosla je tako tiho i usla u srca forumasa...![]()
![]()
pogledam bolje, kad komentar TVOJ
- Challenger__
#540 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Za jedan jedini dan preko 25.000 pogleda na temu... Naprosto nevjerovatno, fakat!
-
Dženana Čamdžić
#541 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Odgovor je tu:Wind wrote:A ko su ti "ovi-oni"?
http://www.youtube.com/watch?v=LRsBuHpFKso
Pa ti razmisli kada čovjek javno progovori o kriminalu teškom 250 do 300 miliona maraka !
Da li taj čovjek ima petlju ?
- forest gump
#542 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
photo&video wrote:Citam, citam i nemogu da se nacitam tvojih gluposti draga Dzenana. Mozda zaradim i ban al jbg moram reci: nekenjaj vise $$$$$ te Fahra vise na vrh si mi glave i ti i SBB i Sdp i SDA i svi ostali koji prosipaju samo iz suplje u prazno.
Iz tebe izbija zavist.
- Challenger__
#543 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
I meni se čini.forest gump wrote: Iz tebe izbija zavist.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#544 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Djenana kuhaš li ti Amiru šta ili je na suhom dnevnom obroku?Otkad truniš na forumu ni jaja ne bi
uspjela napraviti.
P.S.Ili je stigao paket iz NSPM-a.
uspjela napraviti.
-
jahorina13
#545 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
photo&video wrote:Citam, citam i nemogu da se nacitam tvojih gluposti draga Dzenana. Mozda zaradim i ban al jbg moram reci: nekenjaj vise $$$$$ te Fahra vise na vrh si mi glave i ti i SBB i Sdp i SDA i svi ostali koji prosipaju samo iz suplje u prazno.
-
Dženana Čamdžić
#546 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Bitno je da neko prepozna intelektualni kapacitet kada neće "naši" hoće ko hoće ! Ko zna njemu jedan vrhunski intelektualac više ! Što da ne ? Zašto da ne iskoriste znanje jednog fakultetski obrazovanog čovjeka .Kada neće onaj kome je čovjek svo vrijeme bio pred očima neka uzimaju i iskoriste oni koji znaju...Pametni ljudi.prljavi Hare wrote:Djenana kuhaš li ti Amiru šta ili je na suhom dnevnom obroku?Otkad truniš na forumu ni jaja ne bi
uspjela napraviti.
- Gorštak
#547 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Challenger__ wrote:Ako si trol, car si, ako si Dženana, opet si car..![]()
Ja se divim jednom tako mladom i uspješnom bračnom paru. Samo tako nastavite i ne osvrćite se na ove koji vam zavide.
Moje pitanje od prije nekoliko stranica ostalo je nezapaženo:
Kako mislite riješiti odvoz smeća i pitanje javne rasvjete u rubnim dijelovima općine? Hvala!
- forest gump
#548 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Eno sad opet po pravopisu. Pa neće nas pravopis izvući iz ove dubioze.
-
sasa_t
#549 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pa ako ne zna bar pravopis kako bi znala makroekonomiju?forest gump wrote:Eno sad opet po pravopisu. Pa neće nas pravopis izvući iz ove dubioze.
-
HM 2011
#550 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
1. Čekaj malo - taj čovjek je progovorio o kriminalu - i šta je rekao - ko je bio u talu ?Dženana Čamdžić wrote:Odgovor je tu:Wind wrote:A ko su ti "ovi-oni"?
http://www.youtube.com/watch?v=LRsBuHpFKso
Pa ti razmisli kada čovjek javno progovori o kriminalu teškom 250 do 300 miliona maraka !
Da li taj čovjek ima petlju ?
2. Koliki je profit Krivaje ostvaren za vrijeme privatizacije za svaku godinu ?
3. Ako se zna koliki je profit - zna li se ko je dijelio taj profit, postoji li papirni trag ?
4. Odkud tužilaštvo iz drugog kantona da vodi istragu u Zavidovićima - ima li od te istrage išta ?
5. Šta stoji u opštem kolektivnom ugovoru - kolika je minimalna plata - kad je zadnji put u Krivaji svim radnicima isplaćena plata u skladu sa opštim kolektivnim ugovorom za FBiH - pod a) prije privatizacije,
pod b) za vrijeme privatizacije
ili pod c) poslje privatizacije
ili je možda d) već duži niz godina krši se opći kolektivni ugovor za teritorij FBiH u Krivaji bez obzira pod čijom je kontrolom Krivaja ?
Krivaja kao kompanija je gigant poput Agrokomerca - ali ne postoji opravdanje za uništavanje Krivaje - osim ljudske gluposti i bezobrazluka.....
Ja lično Krivaju nikom ne halalim - a svako će se naći u tome i zna da izgleda neće biti potrebe da traži bilo kakav halal - jer se to izgleda nikada više neće podići na noge....
PRilikom poređenja sa Agrokomercom - bitno je napomenuti da Zavidovići nisu bili niti pokušaj autonomije niti bilo šta protiv BiH - uvjek bili za Bosnu i Hercegovinu i stvarno kao grad propatili u ratu, ali takođe je bitno napomenuti da je samo jedan manji dio Krivaje spaljen ratnim dejstvima - sve ostalo je preživljelo rat -
ali jako su male šanse da će preživjeti mir - a posebno branitelje poput Čamdžića -
kojem izgleda nije problem dopuštati kršenje općeg kolektivnog ugovora prilikom isplate plata radnicima - jel to istina - ako je to istina -
6. šta je onda bilo kriminalnije od isplaćivanja manje od Opštim kolektivnim ugovorom zagarantovane plate radnicima - pa je Amir Čamdžić došao u sukob sa poslodavcem i ostao bez posla ?
Last edited by HM 2011 on 02/09/2012 16:49, edited 2 times in total.