Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sunrise00

#526 Re: Varate li?

Post by Sunrise00 »

duplanula wrote:
Sunrise00 wrote:
kennwood wrote:Zasto muskarci varaju? -Jer stede svoju zenu. :lol:

Prvo da se ogradim, protiv varanja sam, ne varam i pazim se uvijek da ne upadnem u takva iskusenja, jer ne zelim raditi nekome nesto sto ne bi htio da se i meni radi.

Cesto putam gledam na BN-u tv-e emisiju CRVENO. Emisija je jako poucna i teme su uglavnom o seksu i ljubavi. U emisiji redovni gost je profesor doktor psiholog Jovan Maric. I da ne duljim dalje, bila je jednom emisija u kojoj je tema bila varanje. I bila je rasprava i sad jedan drugi gost je spomenuo da je bolje da musko vara nego zensko. I sad slijedi objasnjenje psihologa Marica, koji je rekao da je opasnije po brak da zena vara muskarca, jer zene su po prirodi dosta osjecajnija bica od nas muskaraca, i zbog toga postoji veca mogucnost raspada braka kada zena vara, jer su zene dosta emotivnije i brze se vezu za nekoga, tako da bi brak i sve moglo pasti u vodu zbog te prevari, dok se muskarci teze vezu za nekoga pa tako postoji manja sansa da ce muskarac ostaviti familiju zbog druge zene.

Uglavom ja sam protiv bilo kakvih vidova prevare, mad smatram da je puno jadnije kad zena prevara muskarca, ima ona stara narodna Ako jednu bravu otvaraju 3 različita ključa to je onda loša brava. Ali ako jedan ključ otvara 10 različitih brava to je onda dobar ključ ! haha
Image

Ovaj puke je garant za ove kljuceve :D hahahaha :run:
za citav post, pogotovo zadnji pasus :D
zauzeti username

#527 Re: Varate li?

Post by zauzeti username »

Great Cornholio wrote:
zauzeti username wrote: Ma promijenila se ona kroz ovih nešto više od 10 godina braka. Nekad je bila skromna i tiha.
Sigurno su djeca imala zaslugu u ovome, vremenom je postala galamdžija i komandant. I vazda treba para, čovjek ne zna kako ali imao ti platu od 500 ili 50,000 maraka na mjesec vazda su troškovi tu negdje ali opet nešto fali, vazda si kratak za nešto :-)
Šalim se ja, nemam ja pritužbi, ako ručak zagori progunđam koju.
Nadam se da ti žena ne posjećuje forum :evil: :run: :lol:

Pa normalno je da ljudi vremenom sazrijevaju, postaju samostalniji, odgovorniji, kad djeca dođu pogotovo.

Dobro je sve dok te ne počne tuć' :cry: :lol:
Na radnom sam mjestu, al kažem ja njoj ovo kroz šalu i ovako, i ona meni, kod nas nema tih tajni. Samo je nezgodno kad neko u goste dođe pa kad se sa ovim stvarima zezam pred nekim ljudima kad ona hoće da ostavi dobar dojam (čitaj: rodbina i dobri prijatelji), zavisi dokle priča ode, ne valja pretjerat.
A ako si oženjen onda znaš pravilo kad npr puno ručak kudiš - ako ti se ne sviđa, kuhaj sam! :)
Jašta, dobro je dok ne počnem degeneke primat. A ako bude, e onda nek udara po leđima, puno sjedim u stolici, što na poslu, što u autu, što kući, bit će opet valjda malo koristi. Ma šalim se ja, ona je nježno stvorenje ali da više nije povučena to znamo i ona i ja.
sokkia

#528 Re: Varate li?

Post by sokkia »

prico mi jaran;

veli kako se trebao vratiti sa posla petkom, ali taj put vrati se srijedom (ne znam zbog cega) te sretne dobrog jarana koji ga po svaku cjenu svrati na po jednu,mada se on kako prica otimao i htjeo otici do stana ,oprati se, malo odmoriti "odraditi partiju"(naravno bio je oženjen) i onda izaci na po jednu.

taj jaran je znao šta mu se dešava kod kuce i pošto nije htjeo da mu to on kaže skonto da je najbolje da se sam uvjeri i sa tom namjerom ga gotovo na silu odvede do kafane.
lijepo se zasjelo i napilo i oko 23h krene da "odradi tu partiju"
dolazi pod prozor i vidi svjetlo upaljeno, ulazi u hodnik i cuje glasnu muziku unutra i pošto je imao kljuc ulazi unutra.
i ima šta da vidi: jaran vec "odrađiva njegovu nesuđenu partiju" :-)
kad su ga spazili , j...c stao uza zid i samo ponavlja :nemoj me ubit,nemoj me ubit matere ti.
polomi neke đogere i metle od njega išuta ga nekoliko puta i izbaci ga onako potpuno golog,a sa njom se posebno pozabavi tako da nekoliko dana nije došla sebi.
pitao sam ga je li imao ikakve sumnje u vjernost žene -ma apsulutno sam joj vjerovao ,kaže jedino što je malo više trošila,ali pošto je radio u Austriji ni to nije bio problem.

poslije je saznao da je sav komšiluk znao da ga žena vara ali mu to niko nije htjeo reci, i valjda zbog toga da onaj ko ima rogove zadnji sazna za njih :D :D :D
e sad, haj vjeruj ženi :lol:
Great Cornholio

#529 Re: Varate li?

Post by Great Cornholio »

zauzeti username wrote: Na radnom sam mjestu, al kažem ja njoj ovo kroz šalu i ovako, i ona meni, kod nas nema tih tajni. Samo je nezgodno kad neko u goste dođe pa kad se sa ovim stvarima zezam pred nekim ljudima kad ona hoće da ostavi dobar dojam (čitaj: rodbina i dobri prijatelji), zavisi dokle priča ode, ne valja pretjerat.
To je najvažnije, međusobno povjerenje i potpuna iskrenost između dvoje koje hoće da stvore jedno , koje je veće od to dvoje zajedno ( ovo neki umjetnici veličaju brak :-) :D )je osnov zdrave veze/braka :)

Znači jedini problem je to što se ti nekad zezaš o tim stvarima, a ona bi i zbog zezancije "ošinula" :cry: :lol:
Pa ne zezaj se , i mirna "Bosna".

E sad što ručak nekad zagori - pilot pa pogriješi, a vala mogao si ga i ti nekad skuhat, ne bi ti kruna s glave spala :D :lol:
dust in the wind

#530 Re: Varate li?

Post by dust in the wind »

vidi na forumu postenjacina, niko ne vara.... hhehe. jasta. kad bi se zezali. ima gorih stvari od prevare
madFlava

#531 Re: Varate li?

Post by madFlava »

Prevario đevojku, rekao joj fino jer nisam mogao drzat u sebi. Prekinuli i to je to.
Tkd

#532 Re: Varate li?

Post by Tkd »

madFlava wrote:Prevario đevojku, rekao joj fino jer nisam mogao drzat u sebi. Prekinuli i to je to.

Koristi ruku :-)

Šalim se ja, znam na što smi mislio :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#533 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

debeljko20 wrote:Dragi dnevniče, nikad nisam varao svoje djevojke ali su djevojke i žene varale svoje momke i muževe samnom. Da li sam grešan? :-?
nisi
ako one ne znaju da imaju momke i muzeve, zasto bi ti morao znati

tvoj devnik :D
debeljko20

#534 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

plain vanilla wrote:
debeljko20 wrote:Dragi dnevniče, nikad nisam varao svoje djevojke ali su djevojke i žene varale svoje momke i muževe samnom. Da li sam grešan? :-?
nisi
ako one ne znaju da imaju momke i muzeve, zasto bi ti morao znati

tvoj devnik :D
Baš ti hvala moj dragi dnevniče, sad mogu mirne duše da se konektujem. :D
monkeymoney

#535 Re: Varate li?

Post by monkeymoney »

Varao? Jesam. Bio prevaren? Jesam. Da li bih ponovio varanje? Čisto sumnjam a zavisi i koga.

Sve je za ljude, a ne cijenim ni one koji nikad nisu varali. Probajte, ljudi, ima neke čari u tome. Kažem probajte, a ne da konstanto to radite, ipak nije ljudski :x

Usput, treba otvoriti temu o 'sportskom' sexu za nas slobodne ;-)
Aqua_S

#536 Re: Varate li?

Post by Aqua_S »

sokkia wrote:prico mi jaran;

veli kako se trebao vratiti sa posla petkom, ali taj put vrati se srijedom (ne znam zbog cega) te sretne dobrog jarana koji ga po svaku cjenu svrati na po jednu,mada se on kako prica otimao i htjeo otici do stana ,oprati se, malo odmoriti "odraditi partiju"(naravno bio je oženjen) i onda izaci na po jednu.

taj jaran je znao šta mu se dešava kod kuce i pošto nije htjeo da mu to on kaže skonto da je najbolje da se sam uvjeri i sa tom namjerom ga gotovo na silu odvede do kafane.
lijepo se zasjelo i napilo i oko 23h krene da "odradi tu partiju"
dolazi pod prozor i vidi svjetlo upaljeno, ulazi u hodnik i cuje glasnu muziku unutra i pošto je imao kljuc ulazi unutra.
i ima šta da vidi: jaran vec "odrađiva njegovu nesuđenu partiju" :-)
kad su ga spazili , j...c stao uza zid i samo ponavlja :nemoj me ubit,nemoj me ubit matere ti.
polomi neke đogere i metle od njega išuta ga nekoliko puta i izbaci ga onako potpuno golog,a sa njom se posebno pozabavi tako da nekoliko dana nije došla sebi.
pitao sam ga je li imao ikakve sumnje u vjernost žene -ma apsulutno sam joj vjerovao ,kaže jedino što je malo više trošila,ali pošto je radio u Austriji ni to nije bio problem.

poslije je saznao da je sav komšiluk znao da ga žena vara ali mu to niko nije htjeo reci, i valjda zbog toga da onaj ko ima rogove zadnji sazna za njih :D :D :D
e sad, haj vjeruj ženi :lol:
Ne vjeruj ženi koja laže :D :D :D
Tkd

#537 Re: Varate li?

Post by Tkd »

monkeymoney wrote:Varao? Jesam. Bio prevaren? Jesam. Da li bih ponovio varanje? Čisto sumnjam a zavisi i koga.

Sve je za ljude, a ne cijenim ni one koji nikad nisu varali. Probajte, ljudi, ima neke čari u tome. Kažem probajte, a ne da konstanto to radite, ipak nije ljudski :x

Idi popni se na krov i baci se na leđa, eventualno glavu da nam svima skratiš muku. :lol:

Ps: Ja ovdje nikoga ne navodim na suicid, da se odmah ogradim ;-)
alchak.ba

#538 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

meni se jedan jaran zalio da ga je prevarila shema! jan ovako :shock:
amphora

#539 Re: Varate li?

Post by amphora »

alchak.ba wrote:meni se jedan jaran zalio da ga je prevarila shema! jan ovako :shock:
sram je bilo :lol: :lol:
alchak.ba

#540 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

amphora wrote:
alchak.ba wrote:meni se jedan jaran zalio da ga je prevarila shema! jan ovako :shock:
sram je bilo :lol: :lol:
to sam i ja reko, a on sjeban
In love with Bosnia

#541 Re: Varate li?

Post by In love with Bosnia »

alchak.ba wrote:
da vara, ne bi bio! :lol:
alchak.ba

#542 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

In love with Bosnia wrote:
alchak.ba wrote:
da vara, ne bi bio! :lol:
kao oni su imali dogvoor, da su shema i da su jedno drugom jedini.....
staradis

#543 Re: Varate li?

Post by staradis »

Great Cornholio wrote:
sokkia wrote: e to ne zavisi samo od mene :D
Da, tako je, za varanje je potrebno dvoje. Ako se nađu dvije osobe koje su emotivno "gladne", socijalno neostvarene i sa slabom kontrolom nad seksualnim nagonom, onda je tu prevara zagrantovana.

Emotivno ispunjena, socijalno ostvarena i osoba koja ima jaku kontrolu nad seksualnim nagonom neće podleći iskušenjima, u stvari ona će pokušaje neke emotivno "gladne", socijalno neostvarene, osobe sa slabom kontrolom nad seksualnim nagonom smatrati bolesnim ponašanjem, na koje i ne treba odgovarati, neće u tome ni vidjeti iskušenje.
A takvih je 1 u 20 ljudi,svima nesto fali :x
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#544 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

monkeymoney wrote:Varao? Jesam. Bio prevaren? Jesam. Da li bih ponovio varanje? Čisto sumnjam a zavisi i koga.

Evo sacemo, kad si nam ti rekao, moramo vala da probamo.

A teme o sportskom sexu mozes otvarati na takvim stranicama. :oops:
debeljko20

#545 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

Puno poštenije je i prevariti nego spavati s nekim a misliti na drugog/drugu. Kao što radi ova solo igračica. :D

RibaRibiOdgrizla

#546 Re: Varate li?

Post by RibaRibiOdgrizla »

Aqua_S wrote:Jel ovdje iko osim mene i fantomskog Saliha prizno da je šarao???

za Saliha ..respect :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Jesam ja.
Tkd

#547 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Kako je to poštenije ?

Kakva je to glupost , jadan ne bio. Ni u blizu ranga te riječi nije to . Etika nam je očigledno u mnogih dno dna.
debeljko20

#548 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

Tkd wrote:Kako je to poštenije ?

Kakva je to glupost , jadan ne bio. Ni u blizu ranga te riječi nije to . Etika nam je očigledno u mnogih dno dna.
Svidi ti se neka, misliš o njoj, zaljubiš se... Onda je fino zbariš, odvedeš u krevet, odljubiš se, vratiš se ženi kući i to je to. :D A ne da godinama spavaš sa ženom a žmiriš dok je :dance: i zamišljaš da je neka druga. Hoću da kažem, poštenije e prevariti fizički nego varati u glavi.
RibaRibiOdgrizla

#549 Re: Varate li?

Post by RibaRibiOdgrizla »

debeljko20 wrote:

Svidi ti se neka, misliš o njoj, zaljubiš se... Onda je fino zbariš, odvedeš u krevet, odljubiš se, vratiš se ženi kući i to je to. :D A ne da godinama spavaš sa ženom a žmiriš dok je :dance: i zamišljaš da je neka druga. Hoću da kažem, poštenije e prevariti fizički nego varati u glavi.
hahahaha...prakticno razmisljanje :mrgreen:
alchak.ba

#550 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

veze s vezom wrote:
debeljko20 wrote:

eis cuj postenije...... :lol:
pa zenama je gora emocionalna nego fizicka prevara milion puta
Post Reply