xcober wrote:ma neda je majka, ona je babino zlato... razmazena zena sa mozgom djevojcice, koji odron, braca ako imalo pameti imas bjezi od tog glavom bez obzira, imao sam zenu slicnih osobina, svaki dan zove mamu po 3 puta, samo da joj kaze sta smo jeli, sta smo pili, jesmol gdje bili, ko je tu ko nije, da prostis je***ol se, razlog "sta ima veze pricam sa mamom"...
dok smo bili u vezi kuhala je gori, sve je znala, cim se udala 2-3 mjeseca druga prica, ja nevolim da kuham, perem, cistim, kako bi fino bilo da pomocnicu uzmemo, sve pocinje da joj smeta, sto moj kum kaze, jeli moguce, kad je dosla covjek nije mogo sam casu vode natocit, neda, ona ce to, sad nesmijes zatrazit vode, donesi sebi al pazi koju ces casu uzet... ja se furam na "drugarski" brak, kako je meni tako i tebi a ona bi da bude komadant, stalno je nesretna, sve joj se pocelo gadit, da joj zvijezde skines ona bi rekla sto bas te, mogul one... uglavnom da ne se*em vise, sretan si ako se na vrijeme kutarises, "ne bacaj bisere pred svinje" je zlatna, nastavi dalje pametniji, bar ces znat sta neces, a ona nek ostane sa roditeljima, tu joj je najbolje, tu je sve po njenom, kakva crna ljubav, to je samo jedan hir, ono da proba...
a ti si se citavo vrijeme pitao- otkud meni tako savrsena zena?
klasican slucaj udavace. i jos jedan lik koji se prima.
ono sto me fascinira- sto nije bitno je li lik manje ili vise inteligentan, svaki je toliko sujetan da uvijek padne na savrsenu "da dragi" udavacu.