1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko prolazi u finale?

Njemačka
50
47%
Italija
56
53%

Total votes: 106

hypko_nurko

#526 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by hypko_nurko »

Italija nije izvela ni jedan korner veceras 8-)
citadela

#527 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by citadela »

Italijanima svaka cast. Iako mi nema mrze reprezentacije od Italije, iako mi nema nista mrze od italijanskog fudbala, iako mi nema mrzih klubova i igraca od italijanskih, na ovom Euru im se nema sta prigovoriti. Ne mogu da vjerujem da ce po prvi put moje simpatije biti na strani Italije u finalu.

Ali koliko svrsavanja na Italiju, odvadite ba malo, sta vam je. :roll:
Jokericious

#528 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Jokericious »

@hypko_nurko
Bravo care. :thumbup:
Samo ne znam kako ti se dalo. :D
Jesi vidio kak me uvredil, a ja bum bio upravu. :dance:
Imas li mu broj moba? Strah me jel ok. :cry:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#529 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by I am Happy »

@hypko_nurko
Neka si ih :thumbup:
BHF_Manijak

#530 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by BHF_Manijak »

todd_smith wrote:Neiskustvo mladih Svaba u punom izdanju veceras
Pa ne mogu sto turnira biti mladi i neiskusni picka im materna retardirana!!! :x :(

Ovo je poraz Loewa i ovim je pokazao da jednostavno nije taj covjek koji ce do kraja odvesti ekipu, sramotna postava, sramotna!!! :( :( Jebo li mu Kroos i Podolski majku milu! Kroos na krilu :lol: Podolski se ne vidi cijeli turnir i opet gira ispred Reusa :lol: poraz Loewa i nista drugo! NOGA dakle! :wink:

Sto se Italijana tice, rapsodija, Njemacka sem prvih 15 minuta, kada su odlicno igrali i vezali, imali dobre sanse, nista nije napravila. Ja posto nisam ljubitelj one "spanske dominacije " i vrtenja ispred 16 metara ko prdez u gacama, onda ne mogu ni reci da su Svabe lafo nesto dominirale u drugom poluvremenu, jebo ti posjed i inicijativu ako ne stvaras gol sanse.
Zaletili su se prvih 10 minuta drugog pol. i kad tu nisu dali gol, nisu ga kasnije fantasticnoj odbrani mogli ni dati.
Italija odlicna, iznenadili su me lijepom i napadackom igrom. Iskreno mislio sam da im je ovo nikad gori sastav otkako pradi fudbal, a to je 15-16 godina, no demantovali su me.
Nijemcima jednostavno oni ne odgovaraju i to je to, historija je tu neumoljiva.

Nijemci se naivno ko bekani zaletili, kontali odmah svim silama napasti, a relno nisu imali te kalibre igraca za to. Da su tu bili Reus, pa iSchurrle i Klose iole, no ovako smijesno je to izgledalo. Centarusetevi pored onih Italijana u odbrani i Buffona nema sanse da su prolazili, ljudi odlicni.

I sad se pokazalo ispravnim sto je Hansi Flick govorio Loewu, jebo mu ja mater, da vjezbaju i treniraju prekide sto je Joahim odbijao uz iizgovor da ima bitnijih stvari i da je iz igre nesto napraviti prece, eto ti igra jebla te ona, imo si milion prekida i ni iz jednog nisi polusanse stvorio, a ne sansu! Korner nijedan nije izveden kako treba, NIJEDAN, sve frljoke nekakve na prvu.
Odbrana smijesna kod golova, Badstuber mogo je i suncane naocale staviti da isprati prvi gol, otac ga jebo. Drugi Lahm usro, lafo ono onolisno da skace na loptu... :x
Ma debili jednostavno!

Ova generacija je sad zivotnu sansu imala, na vrhuncu su i u najboljim godinama, ovi nece nikad jista osovjiti, zapamtite sta vam kazem, ovo je bila posljednja sansa i sad nek idu u tri picke materne, nek nesto mijenjaju, ova generacije nije sposobna za veliki turnir osvojit.
Kovo sam ih u zvijezde, no nula, nula bodova!

PS Flop turnira SCHWEINSTEIGER! Ja sto se Bayern zajeba sto onda levati ne uzese 50mil eura za njega od Reala, frajeru je SP bilo period karijere, nikad taj vise nece imati onu formu, nikad. Na ovom euru nikad losijeg igraca nisam gledo na zadnjem veznom, kriminalno los i kumovo je debelo porazu! Milion gresaka, pogresnih pasova, bez impulsa naprijed.., odron!
Zlocin&Kazna

#531 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Zlocin&Kazna »

Image
Muhamed Đakmić

#532 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Muhamed Đakmić »

Mogle bi se ovako ganjati prognoze za svaku utakmicu. Ti si College Gunner prognozirao i pobjedu Holandije nad Njemačkom, pa te nismo nešto puno provaljivali poslije tog.
Dr. Kuca

#533 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Dr. Kuca »

Sarajevo1946 wrote:Mogle bi se ovako ganjati prognoze za svaku utakmicu. Ti si College Gunner prognozirao i pobjedu Holandije nad Njemačkom, pa te nismo nešto puno provaljivali poslije tog.

Zato jer niko ne navija za holandiju :lol: :lol:
hypko_nurko

#534 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by hypko_nurko »

CollegeGunner wrote:@hypko_nurko
Bravo care. :thumbup:
Samo ne znam kako ti se dalo. :D
Jesi vidio kak me uvredil, a ja bum bio upravu. :dance:
Imas li mu broj moba? Strah me jel ok. :cry:
evo ga ziv je :D
Yahel wrote:@hypko_nurko
Neka si ih :thumbup:
mora se malo iz naftalina, da procitamo raznorazne nebuloze
elmirčo

#535 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by elmirčo »

KAKO KEDIRE MILERI EZILI SVAJNSTAJGERI NOJERI hahaha

kupite sebi jednu picu za ponijeti, dug je let do berlina :dance: :dance:
Muhamed Đakmić

#536 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Muhamed Đakmić »

Pa niđe veze, navijalo je pola foruma za Njemačku, moglo mu se krvi napiti :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#537 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by odesveuhonduras »

Loew je definitivno jedna arogantni konj koji je očito tu samouvjerenost i "ne mere nam niko ništa, razvalili smo azerbejdžan i austriju" prenio i na igrače. Mada, s obzirom, da je gro igrača bayerna u ekipi, nije mu trebalo puno da ih ufura.
hau jes no

#538 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by hau jes no »

prandelli sta uradi za dvije godine :thumbup: ... dopadljiv fudbal, netipican za italijane, sa manje vise igracima istog kalibra sa svjetskog prvenstva prije dvije godine u africi. eno fiorentine nigdje nema od kako ih je napustio. najzasluzniji za uspjeh italijana, trenerski mag :thumbup:
Verocious

#539 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Verocious »

2407 wrote: Za Chiellinia se nista ne zna, poceo je trenirati s ostatkom ekipe. Motta ce najvjerovatnije biti oporavljen a Abate i DDR su za sada pod znakom pitanja.

Njemacka je sve do sada odigrala bez problema, nisu naletitli niti na jednu prepreku koju nisu mogli preskociti, niti jedan problem koji nisu mogli rjesiti. Samopuzdanje je na vrhuncu. I upravo u tome ja vidim njihov pad. Ulaze u utakmicu kao veliki favoriti sve im ide po planu, mozda malo olako shvataju utakmicu zaneseni svim dosadasnjim uspjesima(znam da to bas ne lici na svapski mentalitet al ni oni nisu roboti).

Italiji stvari i nisu isle bas kako su to oni htjeli, morali su improvizirati, nadoknadjivati sve nedostatke trkom, ulaze u utakmicu umorniji, dva dana manje odmora, ali i rastereceni uloge favorita. Neki kljucni igraci su im pod znakom pitanja, tako da ce i te stvari morati nadoknadjivati trkom i borbenoscu. Da bi uradili nesto vise protiv svaba morat ce popraviti realizaciju, koja kad tad mora otcepiti. Mislim da je ova utakmica pravo vrijeme za to.

Bilo da se Prandelli odabere 4-4-2 ili 3-5-2, gledat cemo odlicnu utakmicu u kojoj ce borbene rimske legije rasturiti dobro ustimana i postavljena germanska plemena 8-)

Forza Italia!!!
:dance: :dance: :dance:

Nogometna rapsodija u reziji talijanskih majstora 8-)

Spanci stizemo 8-)

Forza Italia!!!
ascari

#540 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by ascari »

Image
Logovan

#541 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Logovan »

Mogu vam reći da mi je drago što je Njemačka ispala. :D Imam samo jedan razlog a to je što se svaki put nafuraju da su glavni favoriti a vazda ih neko zguzi il' u finalu il' u polufinalu.

Italiju najviše mrzim od svih ovih velikih reprezentacija tako da se nadam da će ih Španija pobijediti. Po meni su Španci zaslužili da uzmu ovo prvenstvo jer stvarno imaju na okupu sjajne igrače koji godinama igraju zajedno. Ovo prvenstvo nisu baš bili na visokom nivou ali opet su u prednosti nad Italijanima zbog osvojena dva prethodna prvenstva.

Balotelli - :thumbup: :thumbup: bravo momak, izenadio si me. Posebno sa drugim golom. Što bi Kemal Ahmetović rekao dobra je to šutina bila. :mrgreen:
Last edited by Logovan on 29/06/2012 00:21, edited 1 time in total.
TheMule

#542 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by TheMule »

Cestitke Talijanima. Nisam gledo prvo poluvrijeme, u drugom su nadjacali Njemacku. Njemci su podbacili skroz zbog neiskusnosti, nisu znali sta da rade kad gube 2-0, uhvatila ih panika, i onda poceli ko Englezi da ubacuju u sesnesterac i gube lopte. Nisu mi bili nesto ni energeticni, kao da su se predali nakon 60 minuta.
Interesuje me da li ce selektor podnijeti ostavku nakon ovog.
Atticus Finch

#543 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Atticus Finch »

Verocious wrote:
2407 wrote: Za Chiellinia se nista ne zna, poceo je trenirati s ostatkom ekipe. Motta ce najvjerovatnije biti oporavljen a Abate i DDR su za sada pod znakom pitanja.

Njemacka je sve do sada odigrala bez problema, nisu naletitli niti na jednu prepreku koju nisu mogli preskociti, niti jedan problem koji nisu mogli rjesiti. Samopuzdanje je na vrhuncu. I upravo u tome ja vidim njihov pad. Ulaze u utakmicu kao veliki favoriti sve im ide po planu, mozda malo olako shvataju utakmicu zaneseni svim dosadasnjim uspjesima(znam da to bas ne lici na svapski mentalitet al ni oni nisu roboti).

Italiji stvari i nisu isle bas kako su to oni htjeli, morali su improvizirati, nadoknadjivati sve nedostatke trkom, ulaze u utakmicu umorniji, dva dana manje odmora, ali i rastereceni uloge favorita. Neki kljucni igraci su im pod znakom pitanja, tako da ce i te stvari morati nadoknadjivati trkom i borbenoscu. Da bi uradili nesto vise protiv svaba morat ce popraviti realizaciju, koja kad tad mora otcepiti. Mislim da je ova utakmica pravo vrijeme za to.

Bilo da se Prandelli odabere 4-4-2 ili 3-5-2, gledat cemo odlicnu utakmicu u kojoj ce borbene rimske legije rasturiti dobro ustimana i postavljena germanska plemena 8-)

Forza Italia!!!
:dance: :dance: :dance:

Nogometna rapsodija u reziji talijanskih majstora 8-)

Spanci stizemo 8-)

Forza Italia!!!
Kralju! :dance:
Ali_G

#544 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Ali_G »

Svaka cast Italiji. Izdominirali su Njemce u svakom segmentu. Balo veceras u elementu. Hladnokrvno zabija k'o na treningu. Steta one 3 odlicne prilike u drugom da se stavi tacka na i.
Suma sumarum, Italija zasluzeno u finalu. Po meni su igrali najljepse i konstantni su. U finalu bi moglo biti svega.
fosil

#545 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by fosil »

odesveuhonduras wrote:Loew je definitivno jedna arogantni konj koji je očito tu samouvjerenost i "ne mere nam niko ništa, razvalili smo azerbejdžan i austriju" prenio i na igrače. Mada, s obzirom, da je gro igrača bayerna u ekipi, nije mu trebalo puno da ih ufura.
Nije on nista prenio na igrace, ono je jedan licemjer. Sad ce koda gledam optuziti Reusa i Klosea da nisu preokrenuli utakmicu. Njegova sreca pa DFB ima princip da ne nogira selektore, a kakav je covjek vidjecemo u slijedecih mjesec dana. Bilo kako bilo, Berti je donio zadnju titulu u Njemciju. :D
horion_bosona

#546 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by horion_bosona »

Balonja mi kapiten na uefa-inom fantasyu :dance: uz Prandellia pokazao sam najvise povjerenja prema tom uzornom mladicu, hitrog kasa i razornog suta... :mrgreen:

Svabe nisu zasluzile ni taj aljkav gol iz penala, realno trebalo je biti 3 do 4:0, razmontirali su ih...

ovaj Euro je razbio dosadasnju maksimu u fudbalu, da su Nijemci ti koji najvise trce, nevjerovatno je da su u tom segmentu medju najlosijim reprezentacijama na Euru...

sve sam fulio u prognozama u onom postu pred sam pocetak prvenstva, sem da ce Talijani igrati finale... :roll:
BHF_Manijak

#549 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by BHF_Manijak »

I za sve one okoji su me prozivali unazad 6-7 stranica, prvo ne mogu da vjerujem da ljudi lafo prate utakmicu a istu prate od kuce uz forum :shock: :roll: valjda se izadje vani s rajom, popije sok/piva ko sta vec pije, a ne ko levat sjedit uz racunar i pisati komentare u toku utakmice, pa nije prvo kolo jebote, polufinale je :roll: a druga stvar, nisam takva picka od covjeka da se povuce i uhinji bez komentara, ispali zasluzeno i to je to, bez puno pompe. Nisam ocekivao ali i mnogo drugih stvari mi se kroz zivot dogadja koje ne ocekujem, valjda je to normalno u picku maternu. :oops: :roll: Nameracili se i neka ste, no onda budite i vi toliki karakter pa se pojavite i pisite kada vam omiljene ekipe ispadnu a ne ko picke se povuci po 5 dana, cast pojedincima.

Garantujem da vas pola ne bi bilo da je situacija obrnuta i da je Njemacka prosla...

PS Loewu jos jednom ti se sjetim mile majke retardirane, jebo te i Podolski i Kroos, a Bogami i Schweinsteiger! daj kakvu celicnu ruku na klupu, jebo sminkera ba! :x :x :x
Brat

#550 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Brat »

Svi mudri poslije utakmice, zanimljivo.
Humelse imaš fanova i po Sarajevu za junački duel prsa u prsa sa sudijom u 93. Hvala majstore.
Zalizani daj nam titulu, nemoj nas žedne pred izvorom ostaviti.
Locked