Kraj!!!!
Rutinska tri boda iz Prijedora.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
wannabe_ultra wrote:VOLIM TE SARAJ'VO
Donau wrote:ne mogu da vjerujem
Ovo je po principu : Corava koka nadze zrnoart vandeley wrote:Donau wrote:ne mogu da vjerujem
pa kada smo vec krenuli sa najavama da smo vec prvi na tabeli, i spominje se titula...wannabe_ultra wrote:zar postoje u fildzan ligi rutinske pobjede, pogotovo u gostima ?todd_smith wrote:sta mi ima biti nesto posebno drago, ovo i treba da bude rutinska pobjeda
Tako je, i jos njih jedno najmanje 13 (rutinski pobjeda) pred domacim navijacimatodd_smith wrote:sta mi ima biti nesto posebno drago, ovo i treba da bude rutinska pobjeda
ma dobro, meni je samo licno pun k... prosipanja bodova u ovim utakmicama i onda govoriti tezak teren, bolja su ekipa bili, bla bla blawannabe_ultra wrote: da ali na nekim terenima u nasoj drzavi bi i juventus krv propisao dok bi upisao 3 boda, od raznoraznih drvosjeca i vulkanizera
profesore, neću reći da vam je priča glupa...todd_smith wrote:sta mi ima biti nesto posebno drago, ovo i treba da bude rutinska pobjeda
Utakmicu po utakmicu,nikoga ne shvatati olako. Ne gubiti bodove protiv malih kuci,kao dva boda protiv Celika. Ne dozivljavati poraze u borbi sa direktnim konkurentima,nego ako ne moze pobjeda,ici na nerijeseno. Pobijediti vecinu malih u gostima. Ma puno toga ima,puno do kraja. Zato samo utakmicu,po utakmicu i svaku igrati kao da je odlucujuca a i jeste.art vandeley wrote:Tako je, i jos njih jedno najmanje 13 (rutinski pobjeda) pred domacim navijacimatodd_smith wrote:sta mi ima biti nesto posebno drago, ovo i treba da bude rutinska pobjeda, ali bojim se da se opet kod igraca ne pojavi proslosezonski strah i neugodnost od domace publike i terena, pa podbace i lose odigraju susret
leškarenje wrote:Haj ovi sto su hinjski prizeljkivali kiks neka idu traziti pecat,a nas koji vjerujemo u ovu ekipu neka puste da uzivamo jer je ovo bila teska tekma nakon ispadanja i uvjeren sam da ce nasa forma lagano ici prema gore.Samo jos napadac.
iskreno bilo sta ispod 12 bodova je lose, neka dobiju sve po 1-0, sto se mene tice ali neka bude 12 bodova tuzlo87 wrote:Pokazali su da mogu pobijediti kad hoće, kad se trude.
Naredne četiri utakmice se igraju u Sarajevu.![]()
Sarajevo - Gradina
Olimpic - Sarajevo
Sarajevo - GOŠK
Sarajevo - Velež
Treba utakmici po utakmicu rješavati i ako Bog da osvojiti svih 12 bodova u ovim mečevima. Valjda nam igrači neće biti u oblacima.
znas kad smo mi iz slicnog rasporeda osvojili 12 bodovazlo87 wrote:Pokazali su da mogu pobijediti kad hoće, kad se trude.
Naredne četiri utakmice se igraju u Sarajevu.![]()
Sarajevo - Gradina
Olimpic - Sarajevo
Sarajevo - GOŠK
Sarajevo - Velež
Treba utakmici po utakmicu rješavati i ako Bog da osvojiti svih 12 bodova u ovim mečevima. Valjda nam igrači neće biti u oblacima.