Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#52451 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Day of the Republika Srpska
Monday, Jan 9, 2017
Calendar
Holidays in Bosnia and Herzegovina

vid šta mi izbaci kineski mobitel na googletovom kalendaru... ljudi moji ovo je patetika :lol: :lol: :lol: :lol:
mO k3

#52452 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Trebalo se to odraditi 1995 , banja luku sa zemljom sravniti nanijeti im poraz kao u Hrvatskoj i na Kosovu jebo li ih klinton koji ih odbrani
mO k3

#52453 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

zateznistub wrote:
Objesio se o prvu raspoloživu granu
Ne da si on , nego da imas ovlasti , ne da si bukvalno bakir nego predsjednik zvani zatezni zub
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#52454 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

luckylaka wrote:Inace cini mi se samo da ovo postavljenje slika,ruganje na smotru i slicno vise predstavlja nasu nemoc da nesto pametno napisemo nego sto jeste stvarno stanje.Jednostavno ne mozemo dodi i dodicima nista i ostaje nam jedino ovo i ovakva slicna mjesta da istresemo svoju frustraciju.Sta drugo.Prvi put od nezavisnosti BiH jutros kazem,,Jebnem te drzavo na sto si spala".Naravno sada ce ,,patriota"napisati,,koji se q..c kurcis iz dijaspore dodji pa rijesi stvar"U pravu je.
,,koji se q..c kurcis iz dijaspore dodji pa rijesi stvar" :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#52455 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Malo sto hakeri udaraju na PreCjednicke odbrambene linije, pa i na ovu temu navalili :mrgreen:
Hare, reaguj! Zovi Dzevada :twisted: :oops: :mrgreen:
luckylaka

#52456 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckylaka »

sarajevoxxxx wrote:
MOSALJOZE wrote:
Nuken wrote:Image ĐE LI IM JE TAJ INAT SILNI I SRCE JUNAČKO!? :izet: :lol:
Više naroda na probi Dine Merlina :bih:
:lol: :thumbup:
Sta to covjece boli qrac dodu koliko mu je naroda doslo.Halo.On je svoje uradio na ocigled protivljena europljana i amera i pokazao da ne jebe nikog nikog ni 1%.Meni licno ovdje nista nema smijesno jedino sto od muke treba mi pola sata da napisem post koji sam nekada pisao za sekundu.Jadno,tuzno i zalosno i nimalo smijesno.
ibizza

#52457 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ibizza »

luckylaka wrote:
mO k3 wrote:Sta moze saada učiniti bakir ??
Tužilaštvo v???
Upravo sam mislio pitati ove pametnije.Vidim ,citam optuzuje se Bakir,Fahro,Zlatko stranke iz Federacije.Sta to oni mogu konkretno uraditi osim naprdjivati na forumu kao vecina ovdje.Ne mogu ih smjeniti,ne mogu sakcionisati ustvari ne mogu im 8nista.Da vidimo sta je jebeni inzko ili neko od europskih i svjetskih dzabalebarosa poduzeti.
Problem je sto smo mi uvijek na golu, a pensle nam sutaju Srbi i Hrvati. Uvijek Bosnje brsne i cuvaju...moramo okrenuti politiku, trebamo mi krenuti u napad, a to je da na sva zvona pricamo o ukidanju rs-a, da prijetimo dodiku na gori nacin nego sto on to radi prema nama(Bosnjacima, Bosancima).
luckylaka

#52458 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckylaka »

pici wrote:
luckylaka wrote:Inace cini mi se samo da ovo postavljenje slika,ruganje na smotru i slicno vise predstavlja nasu nemoc da nesto pametno napisemo nego sto jeste stvarno stanje.Jednostavno ne mozemo dodi i dodicima nista i ostaje nam jedino ovo i ovakva slicna mjesta da istresemo svoju frustraciju.Sta drugo.Prvi put od nezavisnosti BiH jutros kazem,,Jebnem te drzavo na sto si spala".Naravno sada ce ,,patriota"napisati,,koji se q..c kurcis iz dijaspore dodji pa rijesi stvar"U pravu je.
,,koji se q..c kurcis iz dijaspore dodji pa rijesi stvar" :bih:
Ako bude trebalo,kako jednom sta fali jos jednom. :bih:
mO k3

#52459 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Priznajmo dodik jebe ne vadi , ali do kada
luckylaka

#52460 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckylaka »

ibizza wrote:
luckylaka wrote:
Tužilaštvo v???
Upravo sam mislio pitati ove pametnije.Vidim ,citam optuzuje se Bakir,Fahro,Zlatko stranke iz Federacije.Sta to oni mogu konkretno uraditi osim naprdjivati na forumu kao vecina ovdje.Ne mogu ih smjeniti,ne mogu sakcionisati ustvari ne mogu im 8nista.Da vidimo sta je jebeni inzko ili neko od europskih i svjetskih dzabalebarosa poduzeti.
Problem je sto smo mi uvijek na golu, a pensle nam sutaju Srbi i Hrvati. Uvijek Bosnje brsne i cuvaju...moramo okrenuti politiku, trebamo mi krenuti u napad, a to je da na sva zvona pricamo o ukidanju rs-a, da prijetimo dodiku na gori nacin nego sto on to radi prema nama(Bosnjacima, Bosancima).
Sa supljoglavcima na celu drzave nemamo nikakve sanse da preuzmemo incijativu.Nas vrh me podsjeca na Meshinu taktiku protiv Irske(ako se dobro sjecam)Niko ni sa kim.Bez autoriteta,respekta
shbc

#52461 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by shbc »

Jebo majku, koliko je ovih iz dijaspore ratovalo, pa tek onda otislo vani, stvarno me cudi kako je rat potrajao toliko dugo. Tacno je ABiH mogla goloruka oslobodit Bosnu za dan samo na brojnost.
luckylaka

#52462 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckylaka »

mO k3 wrote:Priznajmo dodik jebe ne vadi , ali do kada
I to ga gura sve vise a vecini nas to je smijesno.Bilo meni smijesno i kad raso u skupstini kaze,,a vs muslimana ce nestati".Zamalo ne pogodi do kraja. :(
General War

#52463 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Sve sto je jebo je pamet, ekonomski svojima samo uzima pare da obrise dupe o slavlja i slave.
Ali eto, crvene linije se prelaze...ce vidimo...samo mislim da je ovo ima neku pozadinu i podrsku dalje od srbije.
Nadam se da imam kakvih para za dobru PVO, cisto da ne dozvolimo rusima da dozivimo "precizne" udare kao Alepo.
pemanapemani

#52464 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pemanapemani »

mO k3 wrote:
luckylaka wrote:
Tužilaštvo v???
Upravo sam mislio pitati ove pametnije.Vidim ,citam optuzuje se Bakir,Fahro,Zlatko stranke iz Federacije.Sta to oni mogu konkretno uraditi osim naprdjivati na forumu kao vecina ovdje.Ne mogu ih smjeniti,ne mogu sakcionisati ustvari ne mogu im nista.Da vidimo sta je jebeni inzko ili neko od europskih i svjetskih dzabalebarosa poduzeti.
:thumbup:
Važnije je napisati , ispasti pametan bez konkretnijih rijeci kako i sta
Ko je doveo do stanja da im se ne može ništa?
Ko je svih ovih godina koalicioni partner sa fašistima?
Ko je prije mjesec, dva spasio Dodika i potpisao aranžman sa MMF?
Ko je prokockao međunarodnu podršku 1996. - 2006.?
Ko je pokrao jebene donacije sa kojima si patriotski dio BiH mogao srušiti, ponovo izgraditi i još da svi možemo živjeti godinu dana sa sve četiri u zraku?
Ko je pristao na popis stanovništva kojim je izjednačeno nacionalno i narodno?
Ko je pristao na to da se degenerični termin entitetsko državljanstvo može institucionalizirati upisom u lične dokumente građana?
Ko je pristao da se izbaci G iz JMBG?
Ko novinare sa javnog servisa (Bošnjake i Hrvate) tjera da izbacuju prefiks "bosanski" iz imena gradova?
Ko je sjebao povratak?

Jebo me svako, ako ne bih mogao nabrajati do sutra. Onda se nakon svega ibretimo i pitamo kako...
Najžalosnije od svega i nakon svega, traže se opravdanja za nesposobni kriminalni ljudski otpad, kao, pa šta su mogli uraditi :-)
commendatore

#52465 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by commendatore »

General War wrote:
Sve sto je jebo je pamet, ekonomski svojima samo uzima pare da obrise dupe o slavlja i slave.
Ali eto, crvene linije se prelaze...ce vidimo...samo mislim da je ovo ima neku pozadinu i podrsku dalje od srbije.
Nadam se da imam kakvih para za dobru PVO, cisto da ne dozvolimo rusima da dozivimo "precizne" udare kao Alepo.

ako je iko imo para imo je isil i rakete zapadne i para pa nista.... jebeno je prika moj srusit suhoj 3x
General War

#52466 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

commendatore wrote:
General War wrote:

ako je iko imo para imo je isil i rakete zapadne i para pa nista.... jebeno je prika moj srusit suhoj 3x
:-) jasta je...Pitaj turke :D
BlueBlood

#52467 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BlueBlood »

Nuken wrote:Image ĐE LI IM JE TAJ INAT SILNI I SRCE JUNAČKO!? :izet: :lol:

veca gej parada u beogradu bila nego ova dodikova vojna parada
junior3

#52468 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by junior3 »

Dobari dio srba slavi slavu. :mrgreen:
sarajevo999999

#52469 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sarajevo999999 »

Ko im jebe mater, šaka jada. Najbolje što možemo uraditi je ignore.
Ako baš budu isli u krajnosti, zna se sta nam je raditi. Do tad, pustiti neka se sramote ovim paradama sa 100 zastarjelih puškica
palermo

#52470 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by palermo »

Previše kukanja i crnčenja.

Samo je jedna stvar bitna. Da li postoji unutar onih koji Bosnu i Hercegovinu osjećaju svojom domovinom svijet o tome da smo je spremni braniti svim sredstvima. Ukoliko ta svijest postoji, ukoliko smo uvjereni u nju, onda je ovo što Dodik izvodi samo cirkuski perfomans bez ikakva smisla.
Ukoliko nismo spremni, i ukoliko nam Bosna i Hercegovina nije važna, onda je kukati nad njenom sudbinom samo obična demgogija.

a ja sam uvjeren da nam je važna. I da smo spremni to dokazati. Zlu ne trebalo
apsidejzi

#52471 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by apsidejzi »

pemanapemani wrote: Ko je prije mjesec, dva spasio Dodika i potpisao aranžman sa MMF?
Ovdje ga je imao u sah mat poziciji. Zaista ne znam zasto ju je prokockao. Mozda fakat lik hoce bosnjakistan...
Point.

#52472 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

sarajevo999999 wrote:Ko im jebe mater, šaka jada. Najbolje što možemo uraditi je ignore.
Ako baš budu isli u krajnosti, zna se sta nam je raditi. Do tad, pustiti neka se sramote ovim paradama sa 100 zastarjelih puškica
Dokle sutiti? Ovo danas je bio mini drzavni udar. Koja je granica do koje se moze trpiti i ignorisati?
leškarenje

#52473 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by leškarenje »

palermo wrote:Previše kukanja i crnčenja.

Samo je jedna stvar bitna. Da li postoji unutar onih koji Bosnu i Hercegovinu osjećaju svojom domovinom svijet o tome da smo je spremni braniti svim sredstvima. Ukoliko ta svijest postoji, ukoliko smo uvjereni u nju, onda je ovo što Dodik izvodi samo cirkuski perfomans bez ikakva smisla.
Ukoliko nismo spremni, i ukoliko nam Bosna i Hercegovina nije važna, onda je kukati nad njenom sudbinom samo obična demgogija.

a ja sam uvjeren da nam je važna. I da smo spremni to dokazati. Zlu ne trebalo
:thumbup: :kiss:
bh.tornjak

#52474 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

luckylaka wrote:
Tužilaštvo v???
Upravo sam mislio pitati ove pametnije.Vidim ,citam optuzuje se Bakir,Fahro,Zlatko stranke iz Federacije.Sta to oni mogu konkretno uraditi osim naprdjivati na forumu kao vecina ovdje.Ne mogu ih smjeniti,ne mogu sakcionisati ustvari ne mogu im nista.Da vidimo sta je jebeni inzko ili neko od europskih i svjetskih dzabalebarosa poduzeti.

ne mogu nista uraditi.......osim da skinu gace i da se nagu*ze....da im sto dublje udje...
arzuhal

#52475 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Pa, svi mi znamo i svi stalno ponavljamo kako "znamo da MZ neće ništa uraditi", kako znamo iz naše bliske historije kako MZ (ne) djeluje i sl. Pa, ako to znamo, onda znamo i da je MZ djelovala, odnosno počela nekako djelovati tek onda kada je vidjela da se ovaj narod nije dao pobit i kada je ustao da se brani i nije pao na koljena.

Ergo, ako Dodik radi što hoće, ako se sistematski negira genocid a zločinci se slave kao heroji i vizionari, dočekuju s počastima i veličaju, ako se stalno poziva na otcjepljenje i najavljuje referendum u tu svrhu, Bošnjaci se frontalno prikazuju kao "muslimani koji provode Islamsku deklaraciju koja je temelj nastanku ISIL-a" i slične ublehe, ako se povratnicima negira pravo da govore bosanskim jezikom, ako patrijarh Irinej RS zove božijom državom, ako iz Srbije svako malo zapjenjeno laju Dačić, Vulin, Gicko Stefanović na svaku stvar u BiH, sve sa vojvodom Tomom Grobarom na čelu, itd. itd.

...ne znam zašto onda i bošnjački političari ne bi počeli praviti neka sranja, ne bi li konačno reagirala MZ, pa makar podijelili BiH ako im je to cilj. Jer - ponavljam, povijest nas uči! - MZ neće reagovati sve dok vidi da nama to sve odgovara, da trpimo, tolerišemo, da smo mi ok sa svime što se govori i što se radi, da se ne bunimo previše, itd. Pa što bi onda djelovala USA ili EU? Nema potrebe, osim ponekog pogodnog priopćenja na nivou ambasada kojim izražavaju svoju zabrinutost i izražavaju podršku integritetu i suverenitetu BiH.

Međutim, nekako vjerujem i ne mogu da se otmem dojmu da su baš oni, koji su ranije govorili kako "Bošnjaci ne trebaju da reaguju na Dodikove ispade i provokacije, da mu ne daju na važnosti, da mu se ne podiže rejting i da on baš time hoće da radikalizuje situaciju kako bi opet Srbi listom glasali za njega", isti oni koji se sada pitaju:"Pa šta čekaju bošnjački političari, što ne reaguju, hoćel još spustit hlače, još se bolje nagnut!?"

Po meni, vic i jest u tome da treba nekako još više podstaknuti srpski narod u RS-u da glasa za Dodika a ne da ne glasaju za njega...Dodik garantuje pustošenje RS-a i ja nekako vjerujem da će Dodik biti trajna vrijednost i kategorija srpskog naroda a Srpska - dokle mogne izdržat...
Last edited by arzuhal on 09/01/2017 14:42, edited 1 time in total.
Locked