Day of the Republika Srpska
Monday, Jan 9, 2017
Calendar
Holidays in Bosnia and Herzegovina
vid šta mi izbaci kineski mobitel na googletovom kalendaru... ljudi moji ovo je patetika
Day of the Republika Srpska
Monday, Jan 9, 2017
Calendar
Holidays in Bosnia and Herzegovina
Ne da si on , nego da imas ovlasti , ne da si bukvalno bakir nego predsjednik zvani zatezni zubzateznistub wrote:
Objesio se o prvu raspoloživu granu
,,koji se q..c kurcis iz dijaspore dodji pa rijesi stvar"luckylaka wrote:Inace cini mi se samo da ovo postavljenje slika,ruganje na smotru i slicno vise predstavlja nasu nemoc da nesto pametno napisemo nego sto jeste stvarno stanje.Jednostavno ne mozemo dodi i dodicima nista i ostaje nam jedino ovo i ovakva slicna mjesta da istresemo svoju frustraciju.Sta drugo.Prvi put od nezavisnosti BiH jutros kazem,,Jebnem te drzavo na sto si spala".Naravno sada ce ,,patriota"napisati,,koji se q..c kurcis iz dijaspore dodji pa rijesi stvar"U pravu je.
Sta to covjece boli qrac dodu koliko mu je naroda doslo.Halo.On je svoje uradio na ocigled protivljena europljana i amera i pokazao da ne jebe nikog nikog ni 1%.Meni licno ovdje nista nema smijesno jedino sto od muke treba mi pola sata da napisem post koji sam nekada pisao za sekundu.Jadno,tuzno i zalosno i nimalo smijesno.sarajevoxxxx wrote:MOSALJOZE wrote:Više naroda na probi Dine MerlinaNuken wrote:ĐE LI IM JE TAJ INAT SILNI I SRCE JUNAČKO!?
![]()
![]()
Problem je sto smo mi uvijek na golu, a pensle nam sutaju Srbi i Hrvati. Uvijek Bosnje brsne i cuvaju...moramo okrenuti politiku, trebamo mi krenuti u napad, a to je da na sva zvona pricamo o ukidanju rs-a, da prijetimo dodiku na gori nacin nego sto on to radi prema nama(Bosnjacima, Bosancima).luckylaka wrote:Upravo sam mislio pitati ove pametnije.Vidim ,citam optuzuje se Bakir,Fahro,Zlatko stranke iz Federacije.Sta to oni mogu konkretno uraditi osim naprdjivati na forumu kao vecina ovdje.Ne mogu ih smjeniti,ne mogu sakcionisati ustvari ne mogu im 8nista.Da vidimo sta je jebeni inzko ili neko od europskih i svjetskih dzabalebarosa poduzeti.mO k3 wrote:Sta moze saada učiniti bakir ??
Tužilaštvo v???
Ako bude trebalo,kako jednom sta fali jos jednom.pici wrote:,,koji se q..c kurcis iz dijaspore dodji pa rijesi stvar"luckylaka wrote:Inace cini mi se samo da ovo postavljenje slika,ruganje na smotru i slicno vise predstavlja nasu nemoc da nesto pametno napisemo nego sto jeste stvarno stanje.Jednostavno ne mozemo dodi i dodicima nista i ostaje nam jedino ovo i ovakva slicna mjesta da istresemo svoju frustraciju.Sta drugo.Prvi put od nezavisnosti BiH jutros kazem,,Jebnem te drzavo na sto si spala".Naravno sada ce ,,patriota"napisati,,koji se q..c kurcis iz dijaspore dodji pa rijesi stvar"U pravu je.
Sa supljoglavcima na celu drzave nemamo nikakve sanse da preuzmemo incijativu.Nas vrh me podsjeca na Meshinu taktiku protiv Irske(ako se dobro sjecam)Niko ni sa kim.Bez autoriteta,respektaibizza wrote:Problem je sto smo mi uvijek na golu, a pensle nam sutaju Srbi i Hrvati. Uvijek Bosnje brsne i cuvaju...moramo okrenuti politiku, trebamo mi krenuti u napad, a to je da na sva zvona pricamo o ukidanju rs-a, da prijetimo dodiku na gori nacin nego sto on to radi prema nama(Bosnjacima, Bosancima).luckylaka wrote:Upravo sam mislio pitati ove pametnije.Vidim ,citam optuzuje se Bakir,Fahro,Zlatko stranke iz Federacije.Sta to oni mogu konkretno uraditi osim naprdjivati na forumu kao vecina ovdje.Ne mogu ih smjeniti,ne mogu sakcionisati ustvari ne mogu im 8nista.Da vidimo sta je jebeni inzko ili neko od europskih i svjetskih dzabalebarosa poduzeti.mO k3 wrote:Sta moze saada učiniti bakir ??
Tužilaštvo v???
I to ga gura sve vise a vecini nas to je smijesno.Bilo meni smijesno i kad raso u skupstini kaze,,a vs muslimana ce nestati".Zamalo ne pogodi do kraja.mO k3 wrote:Priznajmo dodik jebe ne vadi , ali do kada
Sve sto je jebo je pamet, ekonomski svojima samo uzima pare da obrise dupe o slavlja i slave.mO k3 wrote:Priznajmo dodik jebe ne vadi , ali do kada
Ko je doveo do stanja da im se ne može ništa?mO k3 wrote:luckylaka wrote:Upravo sam mislio pitati ove pametnije.Vidim ,citam optuzuje se Bakir,Fahro,Zlatko stranke iz Federacije.Sta to oni mogu konkretno uraditi osim naprdjivati na forumu kao vecina ovdje.Ne mogu ih smjeniti,ne mogu sakcionisati ustvari ne mogu im nista.Da vidimo sta je jebeni inzko ili neko od europskih i svjetskih dzabalebarosa poduzeti.mO k3 wrote:Sta moze saada učiniti bakir ??
Tužilaštvo v???![]()
Važnije je napisati , ispasti pametan bez konkretnijih rijeci kako i sta
General War wrote:Sve sto je jebo je pamet, ekonomski svojima samo uzima pare da obrise dupe o slavlja i slave.mO k3 wrote:Priznajmo dodik jebe ne vadi , ali do kada
Ali eto, crvene linije se prelaze...ce vidimo...samo mislim da je ovo ima neku pozadinu i podrsku dalje od srbije.
Nadam se da imam kakvih para za dobru PVO, cisto da ne dozvolimo rusima da dozivimo "precizne" udare kao Alepo.
commendatore wrote:General War wrote:Sve sto je jebo je pamet, ekonomski svojima samo uzima pare da obrise dupe o slavlja i slave.mO k3 wrote:Priznajmo dodik jebe ne vadi , ali do kada
Ali eto, crvene linije se prelaze...ce vidimo...samo mislim da je ovo ima neku pozadinu i podrsku dalje od srbije.
Nadam se da imam kakvih para za dobru PVO, cisto da ne dozvolimo rusima da dozivimo "precizne" udare kao Alepo.
ako je iko imo para imo je isil i rakete zapadne i para pa nista.... jebeno je prika moj srusit suhoj 3x
Nuken wrote:ĐE LI IM JE TAJ INAT SILNI I SRCE JUNAČKO!?
![]()
Ovdje ga je imao u sah mat poziciji. Zaista ne znam zasto ju je prokockao. Mozda fakat lik hoce bosnjakistan...pemanapemani wrote: Ko je prije mjesec, dva spasio Dodika i potpisao aranžman sa MMF?
Dokle sutiti? Ovo danas je bio mini drzavni udar. Koja je granica do koje se moze trpiti i ignorisati?sarajevo999999 wrote:Ko im jebe mater, šaka jada. Najbolje što možemo uraditi je ignore.
Ako baš budu isli u krajnosti, zna se sta nam je raditi. Do tad, pustiti neka se sramote ovim paradama sa 100 zastarjelih puškica
palermo wrote:Previše kukanja i crnčenja.
Samo je jedna stvar bitna. Da li postoji unutar onih koji Bosnu i Hercegovinu osjećaju svojom domovinom svijet o tome da smo je spremni braniti svim sredstvima. Ukoliko ta svijest postoji, ukoliko smo uvjereni u nju, onda je ovo što Dodik izvodi samo cirkuski perfomans bez ikakva smisla.
Ukoliko nismo spremni, i ukoliko nam Bosna i Hercegovina nije važna, onda je kukati nad njenom sudbinom samo obična demgogija.
a ja sam uvjeren da nam je važna. I da smo spremni to dokazati. Zlu ne trebalo
luckylaka wrote:Upravo sam mislio pitati ove pametnije.Vidim ,citam optuzuje se Bakir,Fahro,Zlatko stranke iz Federacije.Sta to oni mogu konkretno uraditi osim naprdjivati na forumu kao vecina ovdje.Ne mogu ih smjeniti,ne mogu sakcionisati ustvari ne mogu im nista.Da vidimo sta je jebeni inzko ili neko od europskih i svjetskih dzabalebarosa poduzeti.mO k3 wrote:Sta moze saada učiniti bakir ??
Tužilaštvo v???