Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
made_in_sarajevo wrote:posto na email ako je mimo sablonskih odgovora i pitanja ne zele odgovoriti, volio bi ako mogu mirza ili ing da izmahalaju sta se desava sa ponudama u BHT? ovo fakat bez zajebancije pitam, gledam mtel nabavio Alcatel Idol 4S, u telekomu ocigledno i ne pomisljaju na njega, zapitam se nekad jel znaju da je i izasao uopste, tableta nema ni na mapi,a drze ih na stranici uredno, eto svako malo se raja zali za modem ili STB, meni su kuci donijeli fiksni telefon polovan koji je ocuvan, kazu nemamo na stanju ni jedan i ne znamo kad ce biti. jarane cuj ne znas kad ce biti pa sta radite onda,a da ne znate uslove i rokove poslovanja sa dobavljacima.
opet kazem bez zajebancije pitam, jel neko bolji, skuplji, jeftiniji ne zanima me, zanima me konkretno sta se desava vise, meni na poslovni email ne zele odgovoriti vec sedmicu dana,a i zato cu im sad svima redom sloziti od do. kad ne platimo racun ekspresno ugase i zovu prijete tuzbama, kad ih ja konkretno pitam sta su mu dali u znak zahvalnosti za 20 godina koristenja usluga tad im vjerovatno ne radi email.
+1
Isti odgovor želim čuti.. Ponuda na MojMini očajna, bolja onda ultra ponuda. 17,00 ovako plaćam za nekih 500MB i 15 kredita kao, gdje su obračinsku stavili na 60 sekundi..užas..
A kad bi bio na ultri uradio bi slijedeće:
-napunio 5,00KM kredita za pozive
-svake sedmice aktivirao 1GB (3 KM) što na kraju mjeseca (4 sedmice) iznosi 12,00KM
Ukupno sve mj3secno 17,00 sa 5km kredita i 4 GB interneta.. Nemoj da neko počne pa imaš pogodnosti minute, uređaji, da mu ne bi nekoga spomenuo slučajno..
Zar je to logikq firme da neko ko nije ostavio ime i prezime registrovao broj, postpaid korosnik čitaj siguran korisnik, koji potpisuje ugovore pa da ima bolju ponudu od nekoga ko uzme broj na trafici i smije ti se u facu jer si prešao na pretplatu.. Popišam se na inžinjere i pozicije koje obnašaju 90% zaposlenih u BH Telecomu..
Šta se dešava sa tom firmom?
¸+1
Aferim. Imam isti paket a nekada se zapitam ima li logike da budem tu gdje jesam.
Onoga momenta kada kompanija prestane biti servis za uhljebljavanje stranačkog kadra i kada na čelo kompanije dođe profesionalac i čovjek koji ima znanje i viziju a na predsjednik Kantonalnog odbora SDA Ze-Do kantona, onda se i može očekivati neki salamet.
Do tada tatabrada, raskrsnice i mostovi tv kanali, deveranje sa tehničkim (ne)mogućnostima oko usluga i dalje će biti obilježje BHT.
Konkurencija samo za poželjeti.
Ovih par uposlenika na ovom topicu koji očigledno imaju znanje, hoće pomoći i uviđaju sve nedostatke BHT, nažalost na nivou su statističke greške i ne mogu ništa promijeniti jer se gube u masi lezihljebovića koji su u kompaniju ušli na raznorazne načine samo ne na osnovu znanja i stručnosti.
Ima više od mjesec dana kako ne radi:
- aplikacija za pregled trenutnog stanja računa
- web pregled proslomjesecnog stanja računa
- bonus plus stranica za prijavu na program
drugi profil wrote:Ima više od mjesec dana kako ne radi:
E al domaća firma, dobit ide nama, porez nama, gledaju se domaći kanali, šta hoćete više ba?
Kad je zadnji pomena vrjiedan kanal ušao u shemu Moja TV? HBO čini mi se, ne znam da je poslije šta normalno stiglo, uglavnom domaće smeće i web kamere.
Dobro je, dobro je....
Meni radi.
Ako koristiš stare bookmarke, onda ne radi, jer je stranica redizajnirana.
Dobro je, dobro je....
Meni radi.
Ma ne koristim nikakve bookmarke. Idem korak po korak. bhtelecom.ba pa prijava pa bonus plus: Poštovani,
došlo je do greške u pristupu programu lojalnosti Bonus plus. Molimo Vas da pokušate kasnije. Za više informacija pozovite besplatni broj 1444, Pozivni centar BH Telecoma.
Idemo dalje,
moj račun, stanje računa, prošlomjesečno stanje: Došlo je do greške! Molimo pokušajte kasnije.
Dobro je, dobro je....
Meni radi.
Ma ne koristim nikakve bookmarke. Idem korak po korak. bhtelecom.ba pa prijava pa bonus plus: Poštovani,
došlo je do greške u pristupu programu lojalnosti Bonus plus. Molimo Vas da pokušate kasnije. Za više informacija pozovite besplatni broj 1444, Pozivni centar BH Telecoma.
Idemo dalje,
moj račun, stanje računa, prošlomjesečno stanje: Došlo je do greške! Molimo pokušajte kasnije.
I meni je davno bilo da nisam mogao provjeriti stanje racuna, pa sam ih nazvao na 1444 i objasnio problem pa su mi rijesili to i radi kako treba, samo sto sam morao registraciju odraditi.
Otišao na šalter da se raspitam za uređaj preko kojeg mogu na strujnim utičnicama imati internet.
Djevojka reće da ih ima ali da bi dobio taj uređaj moraš potpisati ugovor na 2 god.
BarbaDue wrote:Otišao na šalter da se raspitam za uređaj preko kojeg mogu na strujnim utičnicama imati internet.
Djevojka reće da ih ima ali da bi dobio taj uređaj moraš potpisati ugovor na 2 god.
za besplatno koristenje ide uz ugovor
Ili mjesecno iznajmljivanje za 10 KM
Ili i treca opcija da kupish sam u privatnoj reziji
Uopce vise ne mogu da se loguje na bht stranici , na onaj servis za besplatne poruke i slicno, niti to mogu uciniti preko android aplikacije web2sms, zna li neko zasto se ovo desava? na aplikaciji izbaci "provjerite internet konekciju" , dok se bht stranica rusi prilikom pokusaja logovanja
Pozdrav raja, zelim povecati internet paket sa NetFlat 10 na NetFlat 20, prvi put kada sam zvao gospodja trazila licnu te rekla da ce unijeti zahtjev kako bi se mogla ispitati mogucnost vece brzine. Uzmem licnu nazovem ponovo i neki gospodin mi govori da oni nikako zahtjev ne mogu napraviti nego mogu iskljucivo sam preko BHT stranice. Trenutno mi nisu log in podaci pri ruci pa da vas pitam moze li se to putem telefonskog poziva ili ne?
arnes_king wrote:Pozdrav raja, zelim povecati internet paket sa NetFlat 10 na NetFlat 20, prvi put kada sam zvao gospodja trazila licnu te rekla da ce unijeti zahtjev kako bi se mogla ispitati mogucnost vece brzine. Uzmem licnu nazovem ponovo i neki gospodin mi govori da oni nikako zahtjev ne mogu napraviti nego mogu iskljucivo sam preko BHT stranice. Trenutno mi nisu log in podaci pri ruci pa da vas pitam moze li se to putem telefonskog poziva ili ne?
Može i mora !
samo zavisi ko radi na 1444 neko hoće da uzme podatke neko neće !
Naj bolje je napiši mail podršci zato što su na 1444 ovca do ovce ili ovna.
jebote trbalo im 15 dana samo da skontaju šta hoću pa da otklone smetnju...
Žalio mi se i poznanik koji radi u telekomu čak je i neki šef montera . Kže čuvjek da uopšte ne žele u podršci da provjere o čemu se radi nego samo šalju nalog iako se na kraju ispostavi da je to trebalo biti riješeno i ispitanao iz centra