Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović sastala se večeras sa delegacijom Nacionalnog fronta iz Francuske, koja boravi u Banjaluci povodom proslave Dana Republike Srpske. Delegacija Nacionalnog fronta, koju predvode šef poslaničke grupe Nacionalnog fronta u Evropskom parlamentu Eduard Feran i poslanik u Evropskom parlamentu Dominik Bild izrazili su ovom prilikom nedvosmislenu podršku Republici Srpskoj i njenim institucijama. Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović upoznala je goste iz Francuske sa političkim karakterom odluka Ustavnog suda BiH u vezi sa Danom Republike Srpske.
"Uvaženi gospodine predsjedniče, želim Vam uspjeh u radu, a Republici Srpskoj postojanost i dugovječnost", istakao je Vučić u čestitki, navodi se u saopštenju.
- ili gladni narod tj. socijalni nemiri ili
- oni koji su ga i postavili na celo RS-a 2006 godine a to je SAD.
Prvo ce se tesko desiti jer nema kriticne mase za revoluciju. Jedino ostaje da zarad mira u regiji i Evropi ovaj bilmez bude uklonjen u tisini bez velikih potresa, jer i Evropi i Americi nije u interesu otvaranje jos jednog zarista, ovaj put u srcu Evrope, kada znamo da su vazniji Brexit i Sirija, te pitanje izbjeglica.
"Uvaženi gospodine predsjedniče, želim Vam uspjeh u radu, a Republici Srpskoj postojanost i dugovječnost", istakao je Vučić u čestitki, navodi se u saopštenju.
Do Kijametskog dana
Važnije od zvaničnih čestitanja je odnos PTC-a prema ovom cirkusu danas. Kako ga oni budu tretirali, takva je i zvanična politika Srbije. To je, čini mi se, najjasnija poruka.
mislim da je i pticama na grani do sada jasno... kad se promjene politike zagreba i beograda prema BiH tada će i biti mira il za jedno dvajs godina kad bine 80% muslimana pa kom obojci kom opanci... HaYa
Do Kijametskog dana
Važnije od zvaničnih čestitanja je odnos PTC-a prema ovom cirkusu danas. Kako ga oni budu tretirali, takva je i zvanična politika Srbije. To je, čini mi se, najjasnija poruka.
Pa RTS iz BG im radi prijenos. Vidio sam lično jučer vozila i ljude njihove.
Evo gledam fotografije sa proslave...
vise posjetilaca bi skupila Becka Filharmonija u Zivinicama.
Steta sto je neradni dan, inace bi mogli istjerati nekoliko odjeljenja srednjoskolaca, da "uvelicaju proslavu".
seln wrote:Evo gledam fotografije sa proslave...
vise posjetilaca bi skupila Becka Filharmonija u Zivinicama.
Steta sto je neradni dan, inace bi mogli istjerati nekoliko odjeljenja srednjoskolaca, da "uvelicaju proslavu".
Veoma je prijatno proslavljati Tebe kako dolikuje i istinskom vjerom i ovom, dakle pobožnom i radosnom riječju obratiti se Tebi, o prvomučeniče Hristov Stefane... jer Tvojim moljenjem primih blagodat od Gospoda Boga i udostojen bih vijenca i časti i skiptra carskoga mojih roditelja svetih, ranijih gospodara srpskih, kraljeva i careva.