Eto ti još malo, Tuzlaka i proplih studenataBosanski_kralj wrote:Po dosadašnjim informacijama trenutno se može reći sigurno da se ovako glasalo. Značenje boja mislim da ne treba posebno objašnjavati.Predsjednik Glavnog odbora
Saša Magazinović
Potpredsjednici Glavnog odbora
Boban Ivan
Mijatović Vojin
Mujkanović Marina
Muslić Albin
Okić Azra
Osmić Zekerijah
Članovi Glavnog odbora
Abrahamsdotter Emina
Aćimović Draško
Ahmetović Mirsad
Arnautović Admir
Atanasijević Ljubinka
Azinović Krešimir
Badnjević Ernest
Bajić Selma
Bakić Dajana
Bećirović Denis
Beganović Fatima
Begić Jasminka
Begić Senaid
Bijedić Enver
Bijedić Nedim
Boban Ivan
Borić Besima
Bošnjak Željka
Brigić Vera
Buljubašić Ferid
Čajdin Irhana
Čavlović Ivana
Čengić Irfan
Čolić Armin
Ćavar Mladen
Ćemalović Nermina
Delić Rifat
Delić Salih
Demirović Ibrahim
Dervišagić Edis
Divković Ivo
Dizdar Nerin
Domazet Anto
Dubravac Mehmed
Dupovac Mirsad
Džulbegović Mulija
Đelilović Samira
Đugum Avdija
Đukić Goran
Đurić Branka
Efendić Munib
Filipović Karlo
Filipović Damir
Frašto Emir
Gazibegović Azra
Golubić Suad
Grgić Mira
Hadžić Dževad
Hadžović Suada
Halkić Razim
Hasić Mujo
Havić Hajrudin
Helez Zukan
Helez Nijaz
Helić Nusret
Hodžić Amila
Husejnagić Munib
Iličić Dragan
Ilić Slađan
Imamović Jasmin
Imamović Irfan
Jakupović Selma
Jakupović Sead
Jović Srđan
Jurić Slavko
Karahodžić Safira
Karajbić Elvir
Karić Alen
Karić Emira
Kaser Vedran
Kasumović Adi
Kerošević Mijo
Komšić Ivo
Kurt Edina
Kušljugić Mirza
Lagumdžija Zlatko
Lazović Miro
Lekić Meliha
Lendo Fajkić Fatima
Ler Željko
Lihić Kemal
Lipovača Hamdija
Lonić Mladen
Ljubijankić Mira
Magazinović Saša
Mašić Damir
Meholjić Hakija
Mesihović Rusmir
Mešić Mirsad
Mešić Azra
Mikulić Zoran
Mitrić Aleksandra
Mladina Nada
Mujezinović Melisa
Mujkanović Marina
Muslić Albin
Okić Azra
Omičević Zehid
Osmanović Adil
Osmić Zekerijah
Pejanović Mirko
Pekić Jelena
Perić Dositej
Popović Hilmo
Prlić Lana
Prša Ivan
Račić Nedim
Salkičević-Dizdarević Ermina
Sandić Dario
Saračević Sanjin
Saradžić Vesna
Seksan Miloje
Sjekirica Vildana
Sobo Adnan
Srna Bajramović Segmedina
Stjepanović Krsto
Stojanović Igor
Subašić Senad
Suljkanović Enes
Šabanović Damir
Šećić Nedžad
Šućur Slaviša
Tanović Maida
Terzimehić Alma
Terzimehić Lemana
Tomljenović Zora
Topić Radomir
Trifunović Mirko
Vasiljević Vesna
Vidović Tomo
Vrhovčić Denis
Vujinović Tamara
Vujović Žarko
Zahirović Amir
Zaimović-Uzunović Nermina
Zgodić Esad
Zildžić Alma
Zlatar Emir
Zolota Adem
Zubić Jasmina
Zulum Ismet
Živanović Miroslav
Živojević Nihad
Žuljević Aner
SDP
-
Heller
#52376 Re: SDP
Last edited by Heller on 10/02/2019 23:22, edited 1 time in total.
-
daddy-kool
#52377 Re: SDP
Slažem se.palermo wrote:
ma dobro, to cool i seljaci je onako postao i folklor.......ali to što SDP ne shvata da je stranka u koju gleda čitava država (barem ovaj pro-bih dio) je stvarni problem
Tržišnim riječnikom, ko nema poštovanja prema svojim mušterijama izgubiće te mušterije.
- kamen spoticanja
#52378 Re: SDP
de ne bacaj šuplju i vrati zlatka na avatarmadner wrote:Budzet i javni presing. Zar nismo dovoljno puta vidili tu predstavu, kada Bake gleda zabrinuto ali drzavnicki porucuje da je SDA ta koja je spremna na bolne kompromise, dok su ovi ostali malo neozbiljni pa ce ih mozda morati zamjeniti.kamen spoticanja wrote:ope' on dogovorenomadner wrote:
Pogotovo kada je sve dogovoreno izmedju pajdasa.![]()
Pedja jedini cetnik sa kojim SDA nije mogla.
pa ko bi mogao natjerati crvene da glasaju za to dogovoreno i da su unutra
ti ko da si zaboravio tihica,fudu kasumovica i onaj nesretni budjet![]()
i zivka budimira
Dogovoreno jeste, pogledaj kako su pozurili da obezbjede veto i HDZ i SNSDu. To se ne radi ako hoces da vodis politiku.
i cekaj utorak
- Leverage
#52379 Re: SDP
Mislim da Nusret Helić, Mujo Hasić i Edis Dervišagić idu u zeleno. Pretpostavljam i Munib Efendić.
Inače, odličan odabir boja
-
Heller
#52380 Re: SDP
Tuzlaci u crveno osim Žareta i Envera, ostatak kantona vjerovatno u zeleno.Leverage wrote:Mislim da Nusret Helić, Mujo Hasić i Edis Dervišagić idu u zeleno. Pretpostavljam i Munib Efendić.
- madner
#52381 Re: SDP
Samo Bake, HDZovac.kamen spoticanja wrote:de ne bacaj šuplju i vrati zlatka na avatarmadner wrote:Budzet i javni presing. Zar nismo dovoljno puta vidili tu predstavu, kada Bake gleda zabrinuto ali drzavnicki porucuje da je SDA ta koja je spremna na bolne kompromise, dok su ovi ostali malo neozbiljni pa ce ih mozda morati zamjeniti.kamen spoticanja wrote: ope' on dogovoreno
pa ko bi mogao natjerati crvene da glasaju za to dogovoreno i da su unutra
ti ko da si zaboravio tihica,fudu kasumovica i onaj nesretni budjet![]()
i zivka budimira
Dogovoreno jeste, pogledaj kako su pozurili da obezbjede veto i HDZ i SNSDu. To se ne radi ako hoces da vodis politiku.
i cekaj utorak
- Leverage
#52382 Re: SDP
Pokušavam biti oprezan dok ne bude konačna potvrda. Radi se o veleizdaji tako da ne bih da nekog etiketiram na taj način prije nego što budem siguran.Heller wrote:Tuzlaci u crveno osim Žareta i Envera, ostatak kantona vjerovatno u zeleno.Leverage wrote:Mislim da Nusret Helić, Mujo Hasić i Edis Dervišagić idu u zeleno. Pretpostavljam i Munib Efendić.
Ali 99% si u pravu.
-
daddy-kool
#52383 Re: SDP
Leverage wrote:
Pokušavam biti oprezan dok ne bude konačna potvrda. Radi se o veleizdaji tako da ne bih da nekog etiketiram na taj način prije nego što budem siguran.
-
zippoo87
#52384 Re: SDP
Daso i Mujo u koaliciji sa SDA vec par godina...vuk sit i ovce na brojuLeverage wrote:Mislim da Nusret Helić, Mujo Hasić i Edis Dervišagić idu u zeleno. Pretpostavljam i Munib Efendić.
gracanicki SDP je cak i gori od slike koja prati SDA,jer su uzeli sve lose od SDA i jos dodali malo svojih aferima
- Leverage
#52385 Re: SDP
Šta se klebariš?daddy-kool wrote:Leverage wrote:
Pokušavam biti oprezan dok ne bude konačna potvrda. Radi se o veleizdaji tako da ne bih da nekog etiketiram na taj način prije nego što budem siguran.
-
daddy-kool
#52386 Re: SDP
Ima li demokratije i slobode mišljenja?Leverage wrote:Šta se klebariš?daddy-kool wrote:Leverage wrote:
Čuj, veleizdaja.
- Leverage
#52387 Re: SDP
To mi je poznata priča, nije isključeno ni da je ideja originalno njihova, makar vjerujem da nije trebalo Bijedića nešto previše ubjeđivati.zippoo87 wrote: Daso i Mujo u koaliciji sa SDA vec par godina...vuk sit i ovce na broju
gracanicki SDP je cak i gori od slike koja prati SDA,jer su uzeli sve lose od SDA i jos dodali malo svojih aferima
- Leverage
#52388 Re: SDP
Znaš li ti šta je sloboda mišljenja?daddy-kool wrote: Ima li demokratije i slobode mišljenja?
Čuj, veleizdaja.
To je kad njih 31 kaže da želi u koaliciju sa SDA i kad ja to nazovem veleizdajom jer to smatram veleizdajom.
I niko ne snosi nikakve sankcije.
To ti je sloboda mišljenja.
Sloboda mišljenja je doduše i tvoje klebarenje.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#52389 Re: SDP
Neka nas, sad cemo.nabaviti i drugu kozukamen spoticanja wrote: al da se vratimo na tuzlanske seljake...![]()
-
daddy-kool
#52390 Re: SDP
Demokratizacije odlučivanja u SDP je uvedena zbog samovoljnog odlučivanja "otuđenih centara moći" i neprikosnovenih lidera.
Šta sad treba proganjati ljude koji su glasali drugačije? SDP je donio manje-više ispravnu odluku po meni, i to je dovoljno.
Može se dozvoliti i poneki disident?

Šta sad treba proganjati ljude koji su glasali drugačije? SDP je donio manje-više ispravnu odluku po meni, i to je dovoljno.
- Leverage
#52391 Re: SDP
Ne znam šta ti nije jasno iz mog prethodnog posta, onako baš je sve jasno kao dan ako se potrudiš.daddy-kool wrote:Demokratizacije odlučivanja u SDP je uvedena zbog samovoljnog odlučivanja "otuđenih centara moći" i neprikosnovenih lidera.
Činjenica je da je njihovo glasanje moglo ugroziti samo postojanje SDP-a, a sve radi njihovih ličnih interesa. I svako ima puno pravo da to primijeti.
Oni nit će bit' proganjani nit' bilo šta slično. Nevjerovatno je da ti uopšte insinuiraš da ja želim tako nešto i to na osnovu ničeg.
Ako zbog ovakve odluke budu trpili na narednim unutarstranačkim izborima to je već njihov problem. Otuđili su se od baze, ne slušaju ni članove ni glasače i to ih može koštati partijskih funkcija. I to je također demokratski.
- vatrogasac
#52392 Re: SDP
Pa jeste, koji to grad ima spomenike koze?plain vanilla wrote:Neka nas, sad cemo.nabaviti i drugu kozukamen spoticanja wrote: al da se vratimo na tuzlanske seljake...![]()

-
daddy-kool
#52393 Re: SDP
Glasovi su išli 2:1, zar je svaki treći sdpovac u GO izdajnik i želi propast SDP?Leverage wrote:Ne znam šta ti nije jasno iz mog prethodnog posta, onako baš je sve jasno kao dan ako se potrudiš.daddy-kool wrote:Demokratizacije odlučivanja u SDP je uvedena zbog samovoljnog odlučivanja "otuđenih centara moći" i neprikosnovenih lidera.
Činjenica je da je njihovo glasanje moglo ugroziti samo postojanje SDP-a, a sve radi njihovih ličnih interesa. I svako ima puno pravo da to primijeti.
Oni nit će bit' proganjani nit' bilo šta slično. Nevjerovatno je da ti uopšte insinuiraš da ja želim tako nešto i to na osnovu ničeg.
Ako zbog ovakve odluke budu trpili na narednim unutarstranačkim izborima to je već njihov problem. Otuđili su se od baze, ne slušaju ni članove ni glasače i to ih može koštati partijskih funkcija. I to je također demokratski.
- plain vanilla
#52394 Re: SDP
Pa zar nije slatkavatrogasac wrote:Pa jeste, koji to grad ima spomenike koze?plain vanilla wrote: Neka nas, sad cemo.nabaviti i drugu kozu![]()
Loze se ljudi na ruralno, kao da je to neka uvreda. Uvijek se zabavimo sporednim stvarima.
-
daddy-kool
#52395 Re: SDP
vatrogasac wrote:Pa jeste, koji to grad ima spomenike koze?plain vanilla wrote:Neka nas, sad cemo.nabaviti i drugu kozukamen spoticanja wrote: al da se vratimo na tuzlanske seljake...![]()
![]()
- plain vanilla
#52396 Re: SDP
Koji grad nema vode? 
- Leverage
#52397 Re: SDP
Ne kažem da žele propast SDP-a nego da su svojim sebičnim glasanjem zarad ličnog interesa doveli u pitanje opstanak SDP-a.daddy-kool wrote: Glasovi su išli 2:1, zar je svaki treći sdpovac u GO izdajnik i želi propast SDP?
I zbog toga su za mene veleizdajnici. Iako, ponavljam, na to imaju puno pravo.
-
daddy-kool
#52398 Re: SDP
To već nije smiješno.plain vanilla wrote:Koji grad nema vode?
- plain vanilla
#52399 Re: SDP
daddy-kool wrote:To već nije smiješno.plain vanilla wrote:Koji grad nema vode?
- Banksy
#52400 Re: SDP
Toucheplain vanilla wrote:Koji grad nema vode?