Kakvi mitomani.
#podrzisrpsku
GeeTnT wrote:..pogledaj komentare na rtvbn![]()

Pa jesmo li se dogovorili u Lisabonu 1992,nije bilo nikakve Republike Srpske,na sve se pristalo samo da krv ne padne.Neka druga raja vam je kasnije zabila noz u ledja.Kod Srba nema tih hinjskih fora.archi_a wrote:Al pazi, sa srbinom se dogovoriti, al po srpskom: "il ćemo ovako il kako mi kažemo".
Kakvi mitomani.
#podrzisrpsku
Na BN su jedno 60 % Bosnjaci (citaj zelje i pozdrave i komentare )GeeTnT wrote:..pogledaj komentare na rtvbnYug wrote:Smejem se smejem se a plakao biGeeTnT wrote:ovde ce neki i bez kose ostati
![]()
nisam ni znao da je djikanima bitnije sta ce bosnjaci odgovorit
![]()
Ne znam care,pitaj ih.Sa papcima se ne druzim niti gledam.GeeTnT wrote:pa sta radi tih 40% srba na rtvbn
Hoćete li se dogovoriti , ali da bude sve po našemYug wrote:Nikad Srbi nisu radili nikome iza ledja.Nece ni sada kad NATO bude njihova raja od 20Januara.Ljudi kazu otvoreno "hocemo li se dogovoriti" i uvjek su govorili tako i sad jasno to kazu.I kada u naredne 4 godine minimumAlfons Kauders wrote:Yug wrote:Alfonso od 20 Januara NATO JE nasa raja![]()
![]()
![]()
![]()
Zbog takvih i slicnih bajki i jeste u kurcu.
Lijepo se nadati, ali ko drugome jamu kopa...,budu u dobroj situaciji nudit ce dogovor.Samo ne trcite po stranim ambasadama i ne kmecite i bit ce nam svima dobro u ovoj lijepo zemlji.
Turbofolk je u ekspanziji...KENJAC wrote:Milorad Dodik 2097 stranica
Bakir Izetbegovic 96 stranica
Koji je najpoznatiji forum u RS , da vidim kako tamo stvari stoje ? Ovo je , za mene, zaista neobjasnjiv fenomen !?
90te p.n.e.archi_a wrote:Update: dogovori se sa ovim mitomanima koji tvrde da je već 9.1.1992 nastao ovaj pi si entitet, a neki idu tako daleko da tvrde i da ste formirani 90
U Sjevernoj Koreji su zabranjeni forumi.KENJAC wrote:Milorad Dodik 2097 stranica
Koji je najpoznatiji forum u RS , da vidim kako tamo stvari stoje ? Ovo je , za mene, zaista neobjasnjiv fenomen !?
Ne ljudino moja. U Sjevernoj Koreji je zabranjeno kritikovat Kimovu vlast. Jako je pozeljno kritikovat Juznu Koreju !Acid25 wrote:U Sjevernoj Koreji su zabranjeni forumi.KENJAC wrote:Milorad Dodik 2097 stranica
Edit: Mislio sam reći u RS-u, izvinjavam se.
Ovakav 5ti korpus je jaci nego sada OS BiHNuken wrote:ludice, ovo je parada! Sve ostalo su loši pokušaji
Yug wrote:Nikad Srbi nisu radili nikome iza ledja.Nece ni sada kad NATO bude njihova raja od 20Januara.Ljudi kazu otvoreno "hocemo li se dogovoriti" i uvjek su govorili tako i sad jasno to kazu.I kada u naredne 4 godine minimumAlfons Kauders wrote:Yug wrote:Alfonso od 20 Januara NATO JE nasa raja![]()
![]()
![]()
![]()
Zbog takvih i slicnih bajki i jeste u kurcu.
Lijepo se nadati, ali ko drugome jamu kopa...,budu u dobroj situaciji nudit ce dogovor.Samo ne trcite po stranim ambasadama i ne kmecite i bit ce nam svima dobro u ovoj lijepo zemlji.
Ja bih te "OS BiH" rastjerao kao macke sa jebista....Alfons Kauders wrote:Ja ovdje i ne vidim neki problem.
Ako Srbi nece u OSBiH... Neka se brate povuku. Meni ne trebaju, niti cu ih moliti da ostanu.
Ponovo osnovati MOFBiH, rasformirati "zajednicku" vojsku i cao. Tako je u jednu ruku i bolje, jer je alternativa da nemamo vojsku. Dugorocno, to ce uvidjati sve veci broj ljudi.
Zato hvala Mile i Mladene, povukli ste prvi potez ka ponovnom formiranju ARBiH.
Kome smeta Varta - taj ce da gleda grb Kotromanica.
I rak na plucima je dio tijela, takooo da ne vidim u cemu je problem.General War wrote:..i PC je isto dio te drzave..takooo da ne vidim sta je bukvalno ili cudno.Hamolj wrote:Zastava je državna, vojska je državna, ne shvataj bukvalno.General War wrote:otkad je ovo zastava ABiH?
Problem je u pusenju, kod odabva primjera, jednom metaforicki a drugi doslovno...barem tako medicina kaze.seln wrote:I rak na plucima je dio tijela, takooo da ne vidim u cemu je problem.General War wrote:..i PC je isto dio te drzave..takooo da ne vidim sta je bukvalno ili cudno.Hamolj wrote: Zastava je državna, vojska je državna, ne shvataj bukvalno.