Ovaj Jardim iz Monaca je dobar. Napravio je ekipu koja daje 3-4 gola po utakmici.LSD wrote:E pa takvog nema trenutno u svijetu. Nema toga ko može njih držati na lancu duže od godine, svakoga bi sažvakali i ispljunuli.mali_milojica wrote:Barcelona prvo treba prestati ici niz dlaku Messiju. Covjek je genije,takvog igraca Barcelona nece imati narednih 50 god,treba ga trpiti (ali ima granica).omar little wrote:kao da je blizina osvajanja lp garancija necega? treba trener koji je filozofski komplementaran barci, da se ekipa obnovi i stavi na noge za buducnost. u protivnom ce barca zavrsiti ko junajted.
Klubu je puno donio,ali ne moze se igrac pitati ko ce biti trener,ko ce doci,ko otici i svaku god dvije traziti povecanja plate.
30 mu je godina,ja bih ga slozio blentavim arapima dok jos zele za njega platiti 200mil
I slazem se,Barcelona treba trenera koji razumije filozofiju kluba,nacina igre,ali i da je ime koji moze igrace drzati na lancu. Prvenstveno Messija i Suareza.
Krojf je dva metra pod zemljom, a Pep u Cityu.
Pada mi na pamet Bielsa, ali on je previše lud i nepredvidiv da bi vodio neki veliki klub.
Ali prvo i osnovno,mozda bolno (ali cini mi se jedini izbor) ,ali sto prije naprave lakse ce im biti. Zivjeti zivot bez Messija. Znam,predsjednika koji bi ga prodao bi razapeli navijaci,a nikome se ne gube izbori i predsjednicka pozicija. Ali sta sutra ili 2-3 godine.