zato pregledas fino sve granicesizifinho wrote:malo falilo Bgm, al jbg, rekoh ja - zenit s hulkom je druga priča.radiša wrote:steta jebi ga
A ovamo Daryl Dixon pokupio sve živo i neživo- što je kladara, kad te krene, dobro ili loše...ne zna stati.
mene oboriše žuti, ne vjerujem-znači ricoli uvijek poznat po kartonima, večeras ih štedi...
Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- PriNc_ba
#52276 Re: Kladionica - vol. 2
- Daryl Dixon
#52277 Re: Kladionica - vol. 2
EDIT: red je bio da krene nisam od početka mjeseca ništa dobio.
Last edited by Daryl Dixon on 23/04/2015 23:50, edited 1 time in total.
- Daryl Dixon
#52278 Re: Kladionica - vol. 2
Večeras 3 tekme NBA, pišite sigurice da iskombinujemo stogod

-
sizifinho
#52279 Re: Kladionica - vol. 2
prince, ma jebi ga, nisam bacio neki ulog, sad ganjam male pare...ko kad nemam marke u dzepu
daryl...ja kad bih od tebe prepisao, pali bismo sigurno hah
p.s, ima li ko slucajno 0.5 €
na wwinu da posudi, vracam s naknadom haha
daryl...ja kad bih od tebe prepisao, pali bismo sigurno hah
p.s, ima li ko slucajno 0.5 €
na wwinu da posudi, vracam s naknadom haha
- PriNc_ba
#52280 Re: Kladionica - vol. 2
u inat pau over
makar spickao sav dobitak zadnja 2 mjeseca pratit cu ga over majku mu jebem 
a ovako nekako sta ja ocekujem
mozgov under skokovi
bass over poeni
zeller under skokovi
turner jebeni over asistencije, spustili su mu granicu a i ocekujem bolju sutersku noc bostona veceras pa samim tim i da ce lagano ass proci s obzirom da bi ih imao sigurno 10ak po tekmi u prve dvije tekme da su pogadjali svako drugo njegovo dodavanje makar.
pachulia over skokovi... ovo bi trebalo biti pickin dim s obzirom da veceras nece biti mirotica koliko skontah pa se nece imati s kim krviti. proslu stao na granici i izasao nakon dvije tehnicke zbog frke s miroticem...
kumpo kod kuce lagano zabija minimalno 12
dakle over poeni 
butler bi takodjer mogao under skokove veceras. ocekujem ga nekako jednu under jednu over sto se skokova tice i sve tako
iz ove prve dvije tekme fkt sam pratio svaki detalj... realno bucksi imaju problem sto im glavni igraci fauliraju puno i to ih satra... imam osjecaj da bi mogli veceras promijeniti taktiku sa udvajanja gasola na udvajanje butlera jer rosea sut nesto specijalno nije sluzio... zato ocekujem da ce popustiti malo paua veceras jer ocigledno su ga odlicno zatvorili u prva dva meca ili se sam zatvorio ne znam to ali butlera realno nema ko cuvati u bucksima zato ga moraju udvojiti veceras ili im je metla ako ga opet krene s obzirom da kad se raspucao proslu ni trojica ga nisu mogla zaustaviti... u tom slijedu dogadjaja
ocekujem znaci pau over poeni, butler under poeni i noah ili rose (po vasem izboru) over asistencije. ocekujem takodjer carter wiliamsa under asistencije iako jbg ovo im je prva kod kuce pa se moze sve takticki obrnuti ali po prikazanom u prve dvije tekme nema sanse 5 ass da podjeli.
no i gs nisam pratio tekme nesto pretjerano. malo prvu tekmu nesto i to je to... ocekujem naravno boguta over skokove... ne znam zasto ali veceras ocekujem blowout na ovoj tekmi u neciju korist i samim tim neki od zicera bi mogli u under, tipa green over skokovi koji inace igra 40+ minuta. uglavnom ako me prevari osjecaj i bude koliko toliko gutava tekma onda davis over poeni, bogut over skokovi, green over skokovi, thompson over poeni...
eto svega nekako nabacah mozda je i nepregledno ali kako zurim pa halal'te
nadam se kakvom prolazu
na glavni mi idu turner ass over, pau over poeni sigurno
dalje jos ne znam 
a ovako nekako sta ja ocekujem
mozgov under skokovi
bass over poeni
zeller under skokovi
turner jebeni over asistencije, spustili su mu granicu a i ocekujem bolju sutersku noc bostona veceras pa samim tim i da ce lagano ass proci s obzirom da bi ih imao sigurno 10ak po tekmi u prve dvije tekme da su pogadjali svako drugo njegovo dodavanje makar.
pachulia over skokovi... ovo bi trebalo biti pickin dim s obzirom da veceras nece biti mirotica koliko skontah pa se nece imati s kim krviti. proslu stao na granici i izasao nakon dvije tehnicke zbog frke s miroticem...
kumpo kod kuce lagano zabija minimalno 12
butler bi takodjer mogao under skokove veceras. ocekujem ga nekako jednu under jednu over sto se skokova tice i sve tako
iz ove prve dvije tekme fkt sam pratio svaki detalj... realno bucksi imaju problem sto im glavni igraci fauliraju puno i to ih satra... imam osjecaj da bi mogli veceras promijeniti taktiku sa udvajanja gasola na udvajanje butlera jer rosea sut nesto specijalno nije sluzio... zato ocekujem da ce popustiti malo paua veceras jer ocigledno su ga odlicno zatvorili u prva dva meca ili se sam zatvorio ne znam to ali butlera realno nema ko cuvati u bucksima zato ga moraju udvojiti veceras ili im je metla ako ga opet krene s obzirom da kad se raspucao proslu ni trojica ga nisu mogla zaustaviti... u tom slijedu dogadjaja
no i gs nisam pratio tekme nesto pretjerano. malo prvu tekmu nesto i to je to... ocekujem naravno boguta over skokove... ne znam zasto ali veceras ocekujem blowout na ovoj tekmi u neciju korist i samim tim neki od zicera bi mogli u under, tipa green over skokovi koji inace igra 40+ minuta. uglavnom ako me prevari osjecaj i bude koliko toliko gutava tekma onda davis over poeni, bogut over skokovi, green over skokovi, thompson over poeni...
eto svega nekako nabacah mozda je i nepregledno ali kako zurim pa halal'te
nadam se kakvom prolazu
na glavni mi idu turner ass over, pau over poeni sigurno
-
nema me tamo
#52281 Re: Kladionica - vol. 2
Daryl Dixon wrote:Večeras 3 tekme NBA, pišite sigurice da iskombinujemo stogod![]()
Jamesa Bradleya i Stepha over
- PriNc_ba
#52282 Re: Kladionica - vol. 2
pachulia u startnoj
trpanje na skokove over brze bolje 
- PriNc_ba
#52283 Re: Kladionica - vol. 2
jebem ti kosarku kad mozgov mrtvi fintira igrace haahhahahahah
turner 2 ass
bass 4 poena
aferim za dobar pocetak
bradley katastrofa na pocetku
edit
turner glat prosao u 4oj minuti druge cetvrtine
a kako me nerviraju ovi skokovi... jbt mozgovu ce jos malo poceti ubrajati u skokove i kad mu suigraci dodaju loptu a on skoci i uhvati je
znaci skace levat jednom rukom odbija loptu i zajedno s crowderom je hvata i fol mu uracunaju to kao skok jbm im mamu usta
a crowderu to kao ukradena lopta

i evo ga opet isto
a napad prije lik skoci u napadu i gurne loptu odbojkaski na tricu loveu i to kao nije skok 
turner 2 ass
bass 4 poena
aferim za dobar pocetak
bradley katastrofa na pocetku
edit
turner glat prosao u 4oj minuti druge cetvrtine
a kako me nerviraju ovi skokovi... jbt mozgovu ce jos malo poceti ubrajati u skokove i kad mu suigraci dodaju loptu a on skoci i uhvati je
znaci skace levat jednom rukom odbija loptu i zajedno s crowderom je hvata i fol mu uracunaju to kao skok jbm im mamu usta
i evo ga opet isto
-
nema me tamo
#52284 Re: Kladionica - vol. 2
Ma ja samo overe lupam..
Bradley 10 poena meni je granica njemu 12..
Možda nije prešao u zadnje dvije, al' opet kuci igraju sad..
Plus u sezoni je znao po 30 poena dati..
James majmun od 10 minute na 11 poena.
Edit e'o sace bit' 14, 15 za 13 sekundi.
Bradley 10 poena meni je granica njemu 12..
Možda nije prešao u zadnje dvije, al' opet kuci igraju sad..
Plus u sezoni je znao po 30 poena dati..
James majmun od 10 minute na 11 poena.
Edit e'o sace bit' 14, 15 za 13 sekundi.
- Tony Soprano
#52285 Re: Kladionica - vol. 2
Izgleda i ovaj Irving se pobogaljio.
- PriNc_ba
#52287 Re: Kladionica - vol. 2
za sad sve fino ide...
gasola opet udvajaju jebem im mrtve
al valjda se trzne... nadam se da ce dobiti dosta slobodnih ako nista pa mi je tu neka nada a i granicu su mu spustili pa eto... nije lose ni 5 u prvoj pod uslovom da pred kraj koliko udje zabije makar 4 poena
kumpo haman pa presao i onda cekati davisa za lovu 
gasola opet udvajaju jebem im mrtve
-
nema me tamo
#52288 Re: Kladionica - vol. 2
Tony Soprano wrote:Izgleda i ovaj Irving se pobogaljio.
Lik uništava svaku partiju u zadnjih bruku meceva..
Veceras mi je sekunda falila da ga dodam poene over..
Inace prince prođe onaj popravni sinoc.
Nego opet si igrao Gasola?
Nema šanse da ga ja treci put odigram over.
- PriNc_ba
#52289 Re: Kladionica - vol. 2
A igrat cu ga do kraja over dok ne budem kokuz il dok ne predje. Kumpa i turnera prosao u prvom.. pau 6 treba jos al ubi me rose mrtvi prosralo ga i svi mu dodaju. A i kad ga ne udvoje pau nece na kos da krene. Fkt mi je precudno ovo i kako se krece i nezainteresovanost za kos :/al eto nadam se da ce proci pa da cekam jos davisa.
Al hoce mi nesto biti kad vidim ovakvog majstora da primi loptu u reketu i nece na kos nego gleda kome da doda tito ga jebo...a i ova taktika ce kidda kostati metle vjerovatno... ubise ih s vanjskih pozicija zbog udvajanja paua. Meni je to fkt besmisleno da im je draze zaustaviti lika koji moze imati i losu sutersku noc pada ne zabije toliko nego da puste drugu dvojicu ubica da i uz losu sutersku noc mogu da im zabiju 20+
Al ajd.... kidd prekaljeni trener i takticar
ko sve prima milione danas tacno mi se place 
Pau 2 u trecoj
opet ce biti na prosjeku izgleda. U gutavom kraju sumnjam da ce ici ista drugo osim lebronovanje od strane butlera.
Al hoce mi nesto biti kad vidim ovakvog majstora da primi loptu u reketu i nece na kos nego gleda kome da doda tito ga jebo...a i ova taktika ce kidda kostati metle vjerovatno... ubise ih s vanjskih pozicija zbog udvajanja paua. Meni je to fkt besmisleno da im je draze zaustaviti lika koji moze imati i losu sutersku noc pada ne zabije toliko nego da puste drugu dvojicu ubica da i uz losu sutersku noc mogu da im zabiju 20+
Al ajd.... kidd prekaljeni trener i takticar
Pau 2 u trecoj
-
nema me tamo
#52290 Re: Kladionica - vol. 2
Šuti Kidd se pokazao strašan kao trener, ovaj tim dovest u play off..
Za svaku pohvalu baš..
'ajde Stefe udri.
Za svaku pohvalu baš..
'ajde Stefe udri.
- CSKA
#52291 Re: Kladionica - vol. 2
Samo produzetak moze izvaditi stvari 
-
nema me tamo
#52292 Re: Kladionica - vol. 2
Evo zašto ce mi košarka uvijek biti najdraži sport..
- Daryl Dixon
#52293 Re: Kladionica - vol. 2
Pika li premijer skokove u OT-u? Pačulia čučno na 6 skokova već sahat vremena... 
- CSKA
#52294 Re: Kladionica - vol. 2
Dodatnih pet minuta da dozivamo Gasola
Rose hvala ti na promasenom bacanju.
Rose hvala ti na promasenom bacanju.
-
nema me tamo
#52295 Re: Kladionica - vol. 2
16 je granica gasolu jel' tako? 
- Daryl Dixon
#52296 Re: Kladionica - vol. 2
Je.em li ti Paculia mamu Henson 33+ minuta 14 jebe.nih skokova

Jeste ja mislim @nema me tamo
Jeste ja mislim @nema me tamo
Last edited by Daryl Dixon on 24/04/2015 04:38, edited 1 time in total.
- CSKA
#52297 Re: Kladionica - vol. 2
izbacio Gasola,o treneru sunce ti
Nece on dati 17 pa da igraju deset produzetaka.
- Daryl Dixon
#52298 Re: Kladionica - vol. 2
Usao je.CSKA wrote:izbacio Gasola,o treneru sunce ti![]()
- Daryl Dixon
#52299 Re: Kladionica - vol. 2
Hajde Kur'ana ti Pačulia uđi!!!
- CSKA
#52300 Re: Kladionica - vol. 2
Nista cekamo ga u drugom produzetku.
Ovako sam prije cetiri godine jurio Duranta tri produzetka za kintu.
Ovako sam prije cetiri godine jurio Duranta tri produzetka za kintu.