insomnia78 wrote:Blamaza su reakcije "sarajeva"
Ljudi isukali kurcinu i pisaju po vama
To se naša bijeda samo pokušava vadit... Kao blamaža u RS-u, a ljude boli kurac za državom, državnim institucijama i odlukama Ustavnog suda.
insomnia78 wrote:Blamaza su reakcije "sarajeva"
Za ovako nesto reakcije nisu ni potrebne...mislim da svaki iole normalan zitelj entiteta se postidio jutrosnjeg alibabe i 40 hajduka..insomnia78 wrote:Blamaza su reakcije "sarajeva"
Pa super,iskuliraj ondaGeeTnT wrote:Za ovako nesto reakcije nisu ni potrebne...mislim da svaki iole normalan zitelj entiteta se postidio jutrosnjeg alibabe i 40 hajduka..insomnia78 wrote:Blamaza su reakcije "sarajeva"
Ja pak mislim da ce velika vecina zitelja boljeg dijela BiH biti jako ponosnaGeeTnT wrote:Za ovako nesto reakcije nisu ni potrebne...mislim da svaki iole normalan zitelj entiteta se postidio jutrosnjeg alibabe i 40 hajduka..insomnia78 wrote:Blamaza su reakcije "sarajeva"
ozbiljno mislišGeeTnT wrote:Za ovako nesto reakcije nisu ni potrebne...mislim da svaki iole normalan zitelj entiteta se postidio jutrosnjeg alibabe i 40 hajduka..insomnia78 wrote:Blamaza su reakcije "sarajeva"
...eh da je svinjoglavi istrgao zastavu onom djikanu u uniformi i bacio je ...onda bi to bilo pisanje, seselj bi je sigurno zapalio, ali cemu qurcenje kad su m00da kao ljeljci....Yug wrote:Pa super,iskuliraj ondaGeeTnT wrote:Za ovako nesto reakcije nisu ni potrebne...mislim da svaki iole normalan zitelj entiteta se postidio jutrosnjeg alibabe i 40 hajduka..insomnia78 wrote:Blamaza su reakcije "sarajeva"
Ma vidis da se covjek sali.muha_sa wrote:ozbiljno mislišGeeTnT wrote:Za ovako nesto reakcije nisu ni potrebne...mislim da svaki iole normalan zitelj entiteta se postidio jutrosnjeg alibabe i 40 hajduka..insomnia78 wrote:Blamaza su reakcije "sarajeva"
Nije valjda da si drz'o stopericu....nego, objasni yugu i novinarima od kada PUK broji 40 vojnika..Alfons Kauders wrote:Ma vidis da se covjek sali.muha_sa wrote:ozbiljno mislišGeeTnT wrote: Za ovako nesto reakcije nisu ni potrebne...mislim da svaki iole normalan zitelj entiteta se postidio jutrosnjeg alibabe i 40 hajduka..
Zna on vrlo dobro kako prosjecan Srbin reaguje na zastave, puske i uniforme - orgazmom od 17 minuta.
Možda su preslikali HVO model na ustroj OSBiH?GeeTnT wrote:Nije valjda da si drz'o stopericu....nego, objasni yugu i novinarima od kada PUK broji 40 vojnika..Alfons Kauders wrote:Ma vidis da se covjek sali.muha_sa wrote:
ozbiljno misliš
Zna on vrlo dobro kako prosjecan Srbin reaguje na zastave, puske i uniforme - orgazmom od 17 minuta.
jes jes hihihhi,jesmo Hin zayebali.Nemaju pojma kolko su suplji.archi_a wrote:Čuj, mašu nekakvom zastavom države pored spomenika "palim" junacima koji su dali život da te države ne bude.![]()
Stvarno su se popišali.
Ovaj ivanić u želji da ispadne mangup, ustvari se popišao po spomeniku i vijencima.
Ovo tebi orkestar? Zamal filharmonija jebote...Yug wrote:Cuj od kada PUK broji 40 ljudi,Pa ne idu u rat,po protokolu OS BIH tj. orkestar i vojnici 3 PUKA OS ucestvuju u polaganju cvijeca i odavanju posti poginulim vojnicima Republike Srpske i to se uvjek radi 8 Januara.Jakih brigada i oruzanih snaga cijele BiH u P.M,vise su naoruzani grobari i delije sa Karaburme i Banovog Brda
Yug wrote:jes jes hihihhi,jesmo Hin zayebali.Nemaju pojma kolko su suplji.archi_a wrote:Čuj, mašu nekakvom zastavom države pored spomenika "palim" junacima koji su dali život da te države ne bude.![]()
Stvarno su se popišali.
Ovaj ivanić u želji da ispadne mangup, ustvari se popišao po spomeniku i vijencima.
Pa Guardian reče da su OS BiH "NATO vojska"...Yug wrote:jes jes hihihhi,jesmo Hin zayebali.Nemaju pojma kolko su suplji.archi_a wrote:Čuj, mašu nekakvom zastavom države pored spomenika "palim" junacima koji su dali život da te države ne bude.![]()
Stvarno su se popišali.
vidider orkestraGeeTnT wrote:
Jbt...koja blamaza...
Dok ovaj salutira lik u pozadini kopa po gepeku....lol
Taj što kopa po gepeku je prljavi Hare. Malo respekta molim.GeeTnT wrote:
Jbt...koja blamaza...
Dok ovaj salutira lik u pozadini kopa po gepeku....lol
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić zloupotrijebio je Treći pješadijski puk (Republika Srpska) Oružanih snaga BiH, koji je postrojio danas u Banja Luci tokom ceremonije polaganja cvijeća u okviru aktivnosti obilježavanja neustavnog praznika Dana RS, piše Patria.
Ivanić je na osnovu propisa o upotrebi Počasne jedinice OS BiH imao na osnovu odobrenja ministrice odbrane Marine Pendeš, kao član Predsjedništva BiH, pravo samo na Počasnu jedinicu, ali ne i na Treći pješadijski puk (Republika Srpska) OS BiH.
Da bi Treći pješadijski puk, kao i druga dva puka OS BiH prema Zakonu o odbrani i postojećim podzakonskim aktima, mogao biti učesnik neke svečanosti potrebna je saglasnost sva tri člana Predsjedništva BiH, što u ovom slučaju se nije desilo.
Pukovima nije u opisu posla da dočekuje članove Predsjedništva BiH i odaju počast, osim ukoliko sva tri člana postignu konsenzus o tome.
Ripicipi wrote:Ja kako znam danas je 8. a ne 9ti januar