Radi se o xpetia xa

Moderator: Benq

zateznistub wrote:Zna li neko šta bi mogao biti razlog za ovo?
Radi se o xpetia xa
Tnx, mlada uzela da se gleda yt i gledaj šta je uradilaSarlo Akrobata wrote:
Meni se pokvasio nekad davno HTC One XL, isto je ovako izgledalo.
Ovaj model xperie ima očigledan problem s ekranom jer znam prijatelja koji ima ovakve probleme već tri puta je bio na servisu, četvrti put je reko da ga neće preuzeti uopšte.zateznistub wrote:Zna li neko šta bi mogao biti razlog za ovo?
Radi se o xpetia xa
Da sam ljut ne bih ti pomagao da dobijes telefonLikeLike wrote:Jesi to nesto ljut na mene?supercali wrote:Odvedes azdaju ovaj zenu I oni ti poklone mobitel iz sazaljenjaLikeLike wrote:Jel neko kupovao mobitele u asbisu? Kakve su im cijene?
a ovaj je bio 4 puta, sve zbog displeja ovo je najvjerovatnije od vode tako da ništa od servisaeeeeeee wrote:Ovaj model xperie ima očigledan problem s ekranom jer znam prijatelja koji ima ovakve probleme već tri puta je bio na servisu, četvrti put je reko da ga neće preuzeti uopšte.zateznistub wrote:Zna li neko šta bi mogao biti razlog za ovo?
Radi se o xpetia xa
Cijene su veleprodajne jer su ljudi veleprodaja tako da ako nemaš firmu ili nekoga da uzme za tebe...LikeLike wrote:Jel neko kupovao mobitele u asbisu? Kakve su im cijene?
Nedavno mi poznanik rece u asbisu kupio mob. Ne kontam kako ga je onda kupio tamo.O'zone wrote:Cijene su veleprodajne jer su ljudi veleprodaja tako da ako nemaš firmu ili nekoga da uzme za tebe...LikeLike wrote:Jel neko kupovao mobitele u asbisu? Kakve su im cijene?
Vjeruj ne znam. Pitaj ga.LikeLike wrote:Nedavno mi poznanik rece u asbisu kupio mob. Ne kontam kako ga je onda kupio tamo.O'zone wrote:Cijene su veleprodajne jer su ljudi veleprodaja tako da ako nemaš firmu ili nekoga da uzme za tebe...LikeLike wrote:Jel neko kupovao mobitele u asbisu? Kakve su im cijene?
semirsar wrote:laptop, monitor i mobitel uzeh kod njih kao privatno lice, niko me nije pitao za firmu.
ima kontakt telefon na stranici im
Kod Makbel gume u Dz. BijedicaLikeLike wrote:semirsar wrote:laptop, monitor i mobitel uzeh kod njih kao privatno lice, niko me nije pitao za firmu.
Gdje se nalaze oni tacno?
Zar tamo nije samo servis, ne vidjeh da imaju prodajni salon.semirsar wrote:Kod Makbel gume u Dz. BijedicaLikeLike wrote:semirsar wrote:laptop, monitor i mobitel uzeh kod njih kao privatno lice, niko me nije pitao za firmu.
Gdje se nalaze oni tacno?
ja bukvalno u skladistu preuzeo i platio uz regularan racun i garanciju, ima tome mislim cetiri godine kad sam zadnji put bio. Zato i kazem, ima kontakt telefon na adresi im pa nazovi, tako i ja uradih i sve utanacih.zateznistub wrote: Zar tamo nije samo servis, ne vidjeh da imaju prodajni salon.
Daj link za taj web shop molim te?semirsar wrote:ja bukvalno u skladistu preuzeo i platio uz regularan racun i garanciju, ima tome mislim cetiri godine kad sam zadnji put bio. Zato i kazem, ima kontakt telefon na adresi im pa nazovi, tako i ja uradih i sve utanacih.zateznistub wrote: Zar tamo nije samo servis, ne vidjeh da imaju prodajni salon.
P.S. Ima na web shopu im kod cijena mali kvadratic koji se stiklira pa se pokazu maloprodajne cijene
Nisam ni rekao da je web shop za fizicka lica, vec da sam nazvao kontakt i pitao da li mogu uzeti laptop kod njih, rekose da dodjem i da ce se vec naci neki modus. Dosao u skladiste i predstavio se, momak okrenuo neki broj, otisao i donio laptop, platih i dobih racun, nije fiskalni iz kase nego onaj obicni i garantni list uredno popunjen. Oni su ionako bili ovlasteni serviser za uredjaj.O'zone wrote: Daj link za taj web shop molim te?
Ja znam njihov B2B portal već par godina, radim sa njima, koji je za njihove partnere (firme) ali nigdje nema web shopa za fizička lica. Sad sam maksuzije zvao čovjeka koji radi u ASBISU i pitao ga mogu li prodati robu fizičkom licu i čovjek mi odgovrio negativno jer nisu u mogućnosti izdati maloprodajni račun nisu registrovani uopšte za maloprodaju.

E to je već druga stvarsemirsar wrote:.
Kako god, ja tad udjoh vidjeh okrenuh broj pitah i koliko je pisalo toliko i platih, zato sam i napisao da ima kontakt broj na stranici i neka nazove, ko ne pokusa ne moze ni da profitira.O'zone wrote:E to je već druga stvarsemirsar wrote:.neko izašao "u susret".
BTW print screen koji si postavio je uzorak B2B portala kako bi budući registorvani korisnici vidjeli kako izgleda forma i sa stvarnom ponudom nema ni najmanje veze.
Ali hej neka kolega proba nazvati....ako mu upali kao kod tebe dobro je
Ako nije problem, stavi potpuni print screen ponude mobilnih telefona. Ovo ovako ništa ne pomažesemirsar wrote:Nisam ni rekao da je web shop za fizicka lica, vec da sam nazvao kontakt i pitao da li mogu uzeti laptop kod njih, rekose da dodjem i da ce se vec naci neki modus. Dosao u skladiste i predstavio se, momak okrenuo neki broj, otisao i donio laptop, platih i dobih racun, nije fiskalni iz kase nego onaj obicni i garantni list uredno popunjen. Oni su ionako bili ovlasteni serviser za uredjaj.O'zone wrote: Daj link za taj web shop molim te?
Ja znam njihov B2B portal već par godina, radim sa njima, koji je za njihove partnere (firme) ali nigdje nema web shopa za fizička lica. Sad sam maksuzije zvao čovjeka koji radi u ASBISU i pitao ga mogu li prodati robu fizičkom licu i čovjek mi odgovrio negativno jer nisu u mogućnosti izdati maloprodajni račun nisu registrovani uopšte za maloprodaju.
web shop, za nevjerne tome evo slika, a za otvorit sta i kako, bujrum se potrudit'
veleprodajna cijena
maloprodajna cijena
agent_zero wrote:
Ako nije problem, stavi potpuni print screen ponude mobilnih telefona. Ovo ovako ništa ne pomaže.

Trazi da se prijavim. Otici cu do njih poslije da vidim vidim sta i kako moze pa javim sta je bilo.semirsar wrote:agent_zero wrote:
Ako nije problem, stavi potpuni print screen ponude mobilnih telefona. Ovo ovako ništa ne pomaže.
ne kontam majke mi, sto sami ne udjete?
Nije to tako tesko![]()
https://www.it4profit.com/shop/pages/ca ... 3D10480126