Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ChataDodajStaHoces wrote: ↑03/12/2024 10:00
Koji broker ima najmanju naknadu za trgovanje? ASA digla na 1,6%, VGT mi se cini da je 2,5% sto su znacajne cifre..
raiffeisen ima 1,2% (veci % je ako je transakcija ispod 2500 - tu su im fiksne naknade)
Meni se ne sviđa kod raiffeisena što visinu provizije obračunavaju na realizovani iznos naloga.
Npr. ako dam nalog vrijedan 10.000 maraka provizija bi trebala biti 1,4% i ako taj dan realizuješ samo dio naloga, npr 2000 maraka onda ti naplate proviziju 1,8%.
Ja kod ASA Brokera imam 0,8% bez obzira na vrijednost naloga i na realizovanu vrijednost.
0,8% sve i da kupim jednu dionicu BHT za 14 maraka.
po zvanicnom tarifniku i ASA isto radi. Pise zavisi od iznosa izvrsene transakcije, a 1,6%.
Da li si ti ranije zakljucio ugovor ili se moze dobiti bolja ponuda od zvanicne?
raiffeisen ima 1,2% (veci % je ako je transakcija ispod 2500 - tu su im fiksne naknade)
Meni se ne sviđa kod raiffeisena što visinu provizije obračunavaju na realizovani iznos naloga.
Npr. ako dam nalog vrijedan 10.000 maraka provizija bi trebala biti 1,4% i ako taj dan realizuješ samo dio naloga, npr 2000 maraka onda ti naplate proviziju 1,8%.
Ja kod ASA Brokera imam 0,8% bez obzira na vrijednost naloga i na realizovanu vrijednost.
0,8% sve i da kupim jednu dionicu BHT za 14 maraka.
po zvanicnom tarifniku i ASA isto radi. Pise zavisi od iznosa izvrsene transakcije, a 1,6%.
Da li si ti ranije zakljucio ugovor ili se moze dobiti bolja ponuda od zvanicne?
Moźe se dogovarati.
Naravno ne moźe se dogovarati ako će tvoja trgovina za njih biti beznačajna, ispod 10.000 godišnje.
drug_profi wrote: ↑17/12/2024 00:37
A brate SASE, Novosti emitenata...
Ili SASE pa nadjes po simbolu kojj te zanima pregled novosti
Pa saznas sta se desava sa tvojom imovinom.
Ulagaci,
ima li kakvih novih ulaganja,nekih dionica sa potencijalom na nadem trzistu...
Mozda je vecina precjenjena ili ima jos mogucnosti za rano ukrcavanje...
Malo da cujemo otkucaje trzista.