a recimo da iskljucimo i to..zaboravila sam naglasit, imam poprilicno razloga da vjerujem da nije zbog povaljivanja tam neke... (al sad opet moguce je s vama svasta jelde)hhaarree wrote:burek_in_space wrote:Ne morash se pitati - garant ganja drugu da je povali.vicious21 wrote:moze li neki da mi objasni -ako izlazis ti ko frajer sa jaranima 5 dana u sedmici a imas curu (duza veza) i s njom izadjes recimo u petak a vec u subotu opet bi s jaranima, zanima me jel to do vase prirode cuga,jarani ,price..jednostavno da se opustite il bi se trebale zapitat da se ne krije nesto drugo iza toga![]()
![]()
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- vicious21
#5226 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- burek_in_space
#5227 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Dosadila si mu.
-
hhaarree
#5228 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa ima, mozda je malo pustio mozak na pasu i hoce s jaranima da se opija, zovu ga stalno nece da ih odbije itd.
al ako govorimo o vidjanu s curom (u duzoj vezi) jednom sedmicno a ostali dani dernek, onda je beli ovo sto je zeleni reko
mada sto ljudi sto cudi, mozda ovo veze nema ni sa cim, hoce lik da izlazi i cao
al ako govorimo o vidjanu s curom (u duzoj vezi) jednom sedmicno a ostali dani dernek, onda je beli ovo sto je zeleni reko
mada sto ljudi sto cudi, mozda ovo veze nema ni sa cim, hoce lik da izlazi i cao
- vicious21
#5229 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nisam vjeruj smor..mozda sam ja i kriva..nenametljiva sam i kazem zovni kad budes htio napolje... grsh a ja kod kuce sjedim danima.. nista znaci da ja idem na koncert sase kovacevica sad uskoro ce bit..a nisam zbog njega htjelaburek_in_space wrote:Dosadila si mu.
- vicious21
#5230 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
moze bit svasta....al nista sad onda cu taktiku udarit,pa cemo vidjet...hhaarree wrote:pa ima, mozda je malo pustio mozak na pasu i hoce s jaranima da se opija, zovu ga stalno nece da ih odbije itd.
- burek_in_space
#5231 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Strpi se vecheras do 21 h, vjeruj mi da cesh nakon ove poruke u inbox dobiti bar 4 pozivnice da idesh na koncert, i to dzabaleskuvicious21 wrote: nisam vjeruj smor..mozda sam ja i kriva..nenametljiva sam i kazem zovni kad budes htio napolje... grsh a ja kod kuce sjedim danima.. nista znaci da ja idem na koncert sase kovacevica sad uskoro ce bit..a nisam zbog njega htjela![]()
- žuta lala
#5232 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa pitaj ga. Glavni problem u skoro svim vezama je nedostatak komunikacije. Fino mu reci: "Ljubavi, je l' se meni čini ili me izbjegavaš?" Popričajte, reci mu da se osjećaš tako kako se osjećaš. Ako hoće prostora, daj mu prostora, ako hoće da se provodi, vidi odgovara li ti to, ako ne odgovara, raskini, ako ti je ok, onda makar znaš na čemu si...vicious21 wrote:nisam vjeruj smor..mozda sam ja i kriva..nenametljiva sam i kazem zovni kad budes htio napolje... grsh a ja kod kuce sjedim danima.. nista znaci da ja idem na koncert sase kovacevica sad uskoro ce bit..a nisam zbog njega htjelaburek_in_space wrote:Dosadila si mu.![]()
- alkalna_baterija
#5233 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
žuta lala wrote:Pa pitaj ga. Glavni problem u skoro svim vezama je nedostatak komunikacije. Fino mu reci: "Ljubavi, je l' se meni čini ili me izbjegavaš?" Popričajte, reci mu da se osjećaš tako kako se osjećaš. Ako hoće prostora, daj mu prostora, ako hoće da se provodi, vidi odgovara li ti to, ako ne odgovara, raskini, ako ti je ok, onda makar znaš na čemu si...vicious21 wrote:nisam vjeruj smor..mozda sam ja i kriva..nenametljiva sam i kazem zovni kad budes htio napolje... grsh a ja kod kuce sjedim danima.. nista znaci da ja idem na koncert sase kovacevica sad uskoro ce bit..a nisam zbog njega htjelaburek_in_space wrote:Dosadila si mu.![]()
- alchak.ba
#5234 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ima li pitanja?
- vicious21
#5235 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hahahaha ajd strpicu seburek_in_space wrote:Strpi se vecheras do 21 h, vjeruj mi da cesh nakon ove poruke u inbox dobiti bar 4 pozivnice da idesh na koncert, i to dzabaleskuvicious21 wrote: nisam vjeruj smor..mozda sam ja i kriva..nenametljiva sam i kazem zovni kad budes htio napolje... grsh a ja kod kuce sjedim danima.. nista znaci da ja idem na koncert sase kovacevica sad uskoro ce bit..a nisam zbog njega htjela![]()
- vicious21
#5236 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
žuta lala wrote:Pa pitaj ga. Glavni problem u skoro svim vezama je nedostatak komunikacije. Fino mu reci: "Ljubavi, je l' se meni čini ili me izbjegavaš?" Popričajte, reci mu da se osjećaš tako kako se osjećaš. Ako hoće prostora, daj mu prostora, ako hoće da se provodi, vidi odgovara li ti to, ako ne odgovara, raskini, ako ti je ok, onda makar znaš na čemu si...vicious21 wrote:nisam vjeruj smor..mozda sam ja i kriva..nenametljiva sam i kazem zovni kad budes htio napolje... grsh a ja kod kuce sjedim danima.. nista znaci da ja idem na koncert sase kovacevica sad uskoro ce bit..a nisam zbog njega htjelaburek_in_space wrote:Dosadila si mu.![]()
- PerverzMusharaf
#5237 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
misliš na sex?žuta lala wrote:Kako da prepoznamo kad nas iskorištavate za nešto što vam treba ili vam se stvarno sviđamo?
- PerverzMusharaf
#5238 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
iskorištava te ali je moguce i da mu se sviđaš.žuta lala wrote:Pa eto, počeli smo se češće viđati nego ranije, češće čuti nego ranije, ali skoro svaki put on priupita za nešto za šta bih mu mogla pomoći... Nije meni frka pomoći, već samo da znam kako stvari stoje.drag_gost wrote: Detalje koleginice, detalje.![]()
![]()
Ne zezaj!KB24 wrote: ne daj mu mjesec dana.
Pitanje nije bilo da li me iskorištava U ONOM smislukritichar wrote: ja te ne bi iskorištavao, pa ti vidi
-
mamiiiii
#5239 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
vise vam se svidjaju mrsave ili pak ugodno popunjene dame 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5240 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ugodno popunjene, logično.
- honky tonk
#5241 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
'bolje da ljulja nego da zulja' 
-
brazzo19
#5242 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ugodno popunjene jer samo se psi igraju sa kostima .... 
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
- Zatamnjena stakla
#5243 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Više me mrshavice furaju.mamiiiii wrote:vise vam se svidjaju mrsave ili pak ugodno popunjene dame
- dita von teese
#5244 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

A jel ovo marihuana?
-
hhaarree
#5245 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nije, otkud ti to pitanje molim te
- Ramzess Veliki
#5246 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Objasnim ti to slikovito ... imali mi jedno vrijeme ekipu, nas 6-7, kako kome plata legne mi u kafanu i skršimo mu platu za dva-tri dana, dok imaš častiš, kad nemaš neko te časti. po sedam dana u sedmici samo dernečenje ... i na kraju neko primijeti - ma ljudi šta je ovo sa nama, ništa nam ne fali a niko nema cure ... dok jedan dan Zoka nije došao uveče ... i mi se pitamo gdje je, šta je sa Zokom, a neko reče - Ma Zoka je sa Jacom, počeli se zabavljati. Hajd' mi ono kao sretni radi Zoke, neka, fino je to, ali nam Zoka fali.vicious21 wrote:moze li neki da mi objasni -ako izlazis ti ko frajer sa jaranima 5 dana u sedmici a imas curu (duza veza) i s njom izadjes recimo u petak a vec u subotu opet bi s jaranima, zanima me jel to do vase prirode cuga,jarani ,price..jednostavno da se opustite il bi se trebale zapitat da se ne krije nesto drugo iza toga![]()
![]()
Oko 11 uveče, eto Zoke ... čuti, pije ... neko ga upita - Zoka, a gdje ti je Jaca?
Zoka otpije pa poče:
- Ma ljudi, ja sam se uvijek pitao zašto niko od nas nema cure ... evo izašao ja sa Jacom, i sjedimo mi, ona mi priča neke priče koje sam sto puta čuo, ubi me, ne znam šta da sa njom pričam, i kontam - ja se dosađujem sa njom, a vi ovdje dernečite ... Jaco, hajde ti kući ... i eto mene.
- dita von teese
#5247 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Duga prica.hhaarree wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije, otkud ti to pitanje molim te![]()
-
hhaarree
#5248 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
dita von teese wrote:Duga prica.hhaarree wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije, otkud ti to pitanje molim te![]()
ugl nije vutra
- tendzera
#5249 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ovo ti je orahdita von teese wrote:
A jel ovo marihuana?
- dita von teese
#5250 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
tendzera wrote:Ovo ti je orahdita von teese wrote:
A jel ovo marihuana?
Ma 'ta ti znas.