Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5226 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

blago tebi :D
Rijeka_snova

#5227 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rijeka_snova »

Saian wrote:
Rijeka_snova wrote:Prvi izlaz prosao okej, normalan momak poprilicno, necu cjepidlaciti. :D Poslije toga, pricamo mi o drugom izlazu kad frajer natuknu da bih mu trebala reci koju cu boju nositi na drugom izlazu da i on zna sta da obuce :lol: Da se uparimo :cry: :run:

smedju ? :D

Ljubicastu

:run:
supercali

#5228 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

gnjev wrote:Imal ko preko mirca da se uzeo :D
ovi preko mirca imaju djecu srednjoskolce :D
ho oponopono

#5229 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

Raigor Stonehoof wrote:imal još neko da se oženio sa dernek.ba? :D
...mi tu... :pisnula: i :pisnuo:
Russki

#5230 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Russki »

supercali wrote:
bivši komšo se oženio preko Texas HoldEm pokera, eno ga sad na Islandu, skače oko gejzira i othranjuje troje djece :D
cassius

#5231 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by cassius »

imal ko da se preko teletexta ozenio ? :-)
sunceKOtepsija

#5232 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sunceKOtepsija »

supercali wrote:
ovi preko mirca imaju djecu srednjoskolce :D
pred penziju ljudi
sunceKOtepsija

#5233 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sunceKOtepsija »

Russki wrote:
supercali wrote:
bivši komšo se oženio preko Texas HoldEm pokera, eno ga sad na Islandu, skače oko gejzira i othranjuje troje djece :D
:lol:
Averus

#5234 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

Moj jaran upoznao djevojku iz Bolivije preko Chatroulette.com

Oženio je, žive u Boliviji :D
KPNCTNJAH

#5235 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

Moj jaran se razveo, upozn'o zenu u Jezu
Rockefeller

#5236 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rockefeller »

:lol:
medaaa

#5237 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by medaaa »

ja i muz se upoznali na hi5.com :kiss: fakat!
Averus

#5238 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

KPNCTNJAH wrote:Moj jaran se razveo, upozn'o zenu u Jezu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Capajebo

#5239 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Capajebo »

e to je kvalitetna "sala" :lol: :mrgreen:
todd_smith

#5240 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

Zoya wrote:Ja Todi sve vjerujem :cry: Čula sam najmanje dva puta to za Sarajlije.

Posteno se ismijah Nikolaiu :lol: :lol: :lol:
zoya brat moi

inace najljepsa forumasica :mrgreen:
Vučkica

#5242 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Vučkica »

Spominjanje bračnih veza začetih na Mircu refrešira mi mirc iskustva. :D

Bješe to zlatno doba Mirca. U pauzama od spremanja ispita znala bih zaglaviti na chatu do kasno u noć razvijajući svoj smisao za humor i zajebanciju s nepoznatim likovima. I tako ne primjetih da sam već u stalnoj komunikaciji s jednim tipom. Super chat, zeza.... Zatraži mi on sliku. Ja, naravno niti sam je tada imala u elektronskom formatu niti bi mu je znala poslati (sve da sam i htjela). Ali uspije mi on iskamčiti broj telefona.
Jedno veće šalje poruku oko ponoći: „Hajd' navrati u Internet“. :shock: :? Bez neke posebne želje da ga zaista upoznam i vizualiziram, ipak prevlada onaj osjećaj dosade poslije ispitnih rokova i odlućih da se nađemo sutra oko podne. Na putu do tačke sastanka šalje mi poruku da će kasniti. OK, obiđem krug oko Katedrale, svratim do Delikatesa i kupim maramice i žvake. Vratim se na checkpoint i ček....i dok sam tako desetak minuta bezbrižno i naivno stajala k'o da čekam najbolju jaranicu prođe mi kroz glavu da me možda lik izradio i da me sa strane posmatra smijući mi se. U tom trenutku na 10-ak metara od mene prolaze dvojica momaka, gledaju u mom pravcu i hladno odoše. Odmah „pametno“ skontah: to je on, šmekno me, nisam mu se svidjela, ode. :sad: Postiđena, posramljena taman krenuh da nestanem s lica zemlje kad mi zazvoni mobitel i pred mene stade on.
Uh, onako na prvu, bih iznenađena da je zaista ugodne vanjštine, a kroz kasniju komunikaciju skontah da nisam pogriješila što smo se našli. I tako sjedimo ti mi i sretno i ugodno časkamo i časkamo...kad me zove haver (s kojim sam dogovorila klizanje oko 14h, jer sam planirala da će ovaj biti dosadan i da će mi klizanje biti dobar izgovor da se na vrijeme ispalim) i pita gdje sam. Onako glupo rekoh: „tu sam u gradu, na kafi.“ Naravno odmah kao odgovor čujem ono njegovo prokleteo: „Eto i mene“. Eh, jebaji ga sad. :twisted: Haver je poprilična pegla...ali, šta da se radi kada ne znam procijeniti situaciju. Dolazi on i naravno sjeda, bez problema se uključuje u razgovor i spominje moje ime. Hm, zaboravih napisati da svom „zagondžiji“ nisam otkrila puni identite (valjda me nikad nije ni pitao za ime) jer je mislio da mi je nick s Mirca pravo ime. Helem, rastanemo se mi uskoro...i naravno, prvo pitanje s kojim me je navećer doćekao na Mircu bilo je : kako se stvarno zoveš? :D Bez namjere da skrivam svoj identitet, obrukah se žestoko. Koliko se sjećam bilo je pokušaja da se vidimo, ali ostade sve na tom. Nova dejt iskustva brzo prekriše neslavnu mirc ljubavnu prošlost. :D
P.S. Ne zamjerite...rijetko pišem pa kad otčepim izlistam referat. :run:
quarterback

#5243 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

jedva se "skidoh" s mirca tada, lakse sam se odvikao od cigara...
:-)
Jack Be Nimble

#5244 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Jack Be Nimble »

I mene cura odbila sto sam pio pivu na prvom dejtu. Sto je najgore upoznali se na mIRCU i ja preletio sa jednog kraja na drugi kraj drzave :skoljka:
Saian

#5245 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Saian »

o cemu prichaste na tom miRcu prije nego ti sjede na aviJon ili druga opcija, koja je to skromna sposobnost procjene osobe i lichnosti kad ti nisi mog'o skontat da je njoj pijes li pivo il ne pijes bitno toliko da te otpili skupa s jet-lagom :D, nadam se da si makar dobio kak'ih milja za tu povrshnost :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5246 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

Saian wrote:o cemu prichaste na tom miRcu prije nego ti sjede na aviJon ili druga opcija, koja je to skromna sposobnost procjene osobe i lichnosti kad ti nisi mog'o skontat da je njoj pijes li pivo il ne pijes bitno toliko da te otpili skupa s jet-lagom :D, nadam se da si makar dobio kak'ih milja za tu povrshnost :D
Al' baš... :zoka:
supercali

#5247 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

Vučkica wrote:Spominjanje bračnih veza začetih na Mircu refrešira mi mirc iskustva. :D

Bješe to zlatno doba Mirca. U pauzama od spremanja ispita znala bih zaglaviti na chatu do kasno u noć razvijajući svoj smisao za humor i zajebanciju s nepoznatim likovima. I tako ne primjetih da sam već u stalnoj komunikaciji s jednim tipom. Super chat, zeza.... Zatraži mi on sliku. Ja, naravno niti sam je tada imala u elektronskom formatu niti bi mu je znala poslati (sve da sam i htjela). Ali uspije mi on iskamčiti broj telefona.
Jedno veće šalje poruku oko ponoći: „Hajd' navrati u Internet“. :shock: :? Bez neke posebne želje da ga zaista upoznam i vizualiziram, ipak prevlada onaj osjećaj dosade poslije ispitnih rokova i odlućih da se nađemo sutra oko podne. Na putu do tačke sastanka šalje mi poruku da će kasniti. OK, obiđem krug oko Katedrale, svratim do Delikatesa i kupim maramice i žvake. Vratim se na checkpoint i ček....i dok sam tako desetak minuta bezbrižno i naivno stajala k'o da čekam najbolju jaranicu prođe mi kroz glavu da me možda lik izradio i da me sa strane posmatra smijući mi se. U tom trenutku na 10-ak metara od mene prolaze dvojica momaka, gledaju u mom pravcu i hladno odoše. Odmah „pametno“ skontah: to je on, šmekno me, nisam mu se svidjela, ode. :sad: Postiđena, posramljena taman krenuh da nestanem s lica zemlje kad mi zazvoni mobitel i pred mene stade on.
Uh, onako na prvu, bih iznenađena da je zaista ugodne vanjštine, a kroz kasniju komunikaciju skontah da nisam pogriješila što smo se našli. I tako sjedimo ti mi i sretno i ugodno časkamo i časkamo...kad me zove haver (s kojim sam dogovorila klizanje oko 14h, jer sam planirala da će ovaj biti dosadan i da će mi klizanje biti dobar izgovor da se na vrijeme ispalim) i pita gdje sam. Onako glupo rekoh: „tu sam u gradu, na kafi.“ Naravno odmah kao odgovor čujem ono njegovo prokleteo: „Eto i mene“. Eh, jebaji ga sad. :twisted: Haver je poprilična pegla...ali, šta da se radi kada ne znam procijeniti situaciju. Dolazi on i naravno sjeda, bez problema se uključuje u razgovor i spominje moje ime. Hm, zaboravih napisati da svom „zagondžiji“ nisam otkrila puni identite (valjda me nikad nije ni pitao za ime) jer je mislio da mi je nick s Mirca pravo ime. Helem, rastanemo se mi uskoro...i naravno, prvo pitanje s kojim me je navećer doćekao na Mircu bilo je : kako se stvarno zoveš? :D Bez namjere da skrivam svoj identitet, obrukah se žestoko. Koliko se sjećam bilo je pokušaja da se vidimo, ali ostade sve na tom. Nova dejt iskustva brzo prekriše neslavnu mirc ljubavnu prošlost. :D
P.S. Ne zamjerite...rijetko pišem pa kad otčepim izlistam referat. :run:
Ajmo mi na kafu
ćiribiribela

#5248 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ćiribiribela »

Mozda je bila bas lijepa pa nije dalje ni procjenjivao. :mrgreen:
bezVolana

#5249 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bezVolana »

joooj sad se sjetih, ja sam jednom bila bas grozna.
doduse imala sam 15 ili 16 godina pa je ok :D . isto tako, doba mirca ovo ono, ja se zachatala i dogovorim se naci sa nekim likom kod razapete. ja sam kao crvenokosa on ima neki pirs na glavi
i potrefi se u tom trenutku naseg nalazenja jos jedna crvenokosa cura tu i on pridje njoj, da se upoznaju
ja skontam da mi se lik ne svidja i iskoristim situaciju i pobjegnem.
poslije se dalabu pravila kad me je napao da sam ga skulirala jer, logicno, ta cura je rekla da nema pojma o cemu ovaj prica. i tako.
nightvision

#5250 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

Nista licno, ali iako mozda zvuci simpaticno dok ti to pricas meni je to u rangu ovoga "ghosting" ponasanja. Zar je toliko tesko izdrzati 5-10min s nekim? dovoljno vremena da se smisli neki izgovor da se ispalis sa dejta. Govorim i radi licnog iskustva jer su me tako jednom izradili. I mi muski daleko vise cijenimo iskrenost nego laz. A imao sam nekoliko takvih sastanaka naslijepo i svaki sam muski podnio iako sam poslije morao biti izuzetno kreativan. :mrgreen: Rekao bih ti joj stosta ali drugo poluvrijeme je vec pocelo a mi gubimo. :(
Post Reply