Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jok bolan, neće tako ofirno Island ide da obezbjedi Ibrahimovića na prvenstvu, a Cristiano se može nositi sa Ukrajincima A za Francuze Platini konta: ako ne možemo izbaciti raspale Hrvate, onda bolje da se ne brukamo u Brazilu Par Grčka - Rumunija je tu da malo pojača ovaj jugoistok Evrope... nije interesantno ako idemo samo mi
Rumunije nije bilo odavno na prvenstvima pa bi ih volio vidjeti, stara i velika fudbalska nacija je to.
Hrvatska i Svedska su cesti gosti, ali nemaju sta ponuditi, Svedska pogotovo sa jednim igracem.
Portugal i Francuska bi zapravo i mogli proci grupnu fazu SP-a pa bi i trebali proci baraz. Ukrajina se nije pokazala na domacem prvenstvu pa bi Island tu uskocio kao predstavnik liliputanaca.
Thinker wrote:Parovi:
Portugal - island
Hrvatska- francuska
Ukrajina - svedska
Grcka- rumunija
Ovo mi je posloženo po logici kako uefa i fifa razmisljaju, ja naravno ne vjerujem u izvlačenje parova!
I kakvi god parovi budu izvučeni ti pretpostavljam da nećeš vjerovat u to... Naravno da ćeš nać neku logiku u njima, kako to već odgovara masonima i Platiniju
Ne nego ću samo skontati da sam pogriješio i da mi je teorija kurac.
i pripremljena voditeljica, za razliku od darijana apsolutno apsolutno babica od sinoc
Žalosno je da se ova voditeljica bolje razumije u fudbal od onog gariba sinoć,nek' se rokne papak.Njoj svaka čast,koristi mozak za razliku od njega,ne bulji konstantno u pitanja nego prati odgovore i postavlja potpitanja....ma razlika drastična.
i pripremljena voditeljica, za razliku od darijana apsolutno apsolutno babica od sinoc
Žalosno je da se ova voditeljica bolje razumije u fudbal od onog gariba sinoć,nek' se rokne papak.Njoj svaka čast,koristi mozak za razliku od njega,ne bulji konstantno u pitanja nego prati odgovore i postavlja potpitanja....ma razlika drastična.
sinoc sam nikolinu spominjao, ne znajuci za ovu veceras emisiju. sjecas se kad je s amarom radila intervju, amar, koji je nocna mora za novinara, s merakom odgovarao na pitanja.
Lakat Jebić wrote:
sinoc sam nikolinu spominjao, ne znajuci za ovu veceras emisiju. sjecas se kad je s amarom radila intervju, amar, koji je nocna mora za novinara, s merakom odgovarao na pitanja.
To je kad neko zna i kad mu ide od ruke,onaj intervju sa Amarom je bio vrhunski stvarno.
ultima_palabra wrote:Ovaj Begić stvarno djeluje ok... valjda nas neće razočarati.
Svi oni djeluju ok kada ide. Nemoj zaboraviti da je ovaj lik ne samo uvezan sa Munibom (naravno od nedavno se odmakao) i isti lik koji je za repku RSa rekao "slobodno, niko vam nista ne brani".
Begić je svjetski gospodin - u poređenju sa Čolakovićem ili Dominkovićem....ne zaboravimo kakav ološ je do skora bio na celu Saveza i šta su sve radili....nije to tako davno bilo.....ovo sad je za tri klase bolje i ozbiljnije.