Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
M.Laktasenko

#5226 Re: Manchester City FC

Post by M.Laktasenko »

UEFA Champions League statistics
• Mario Balotelli begins a three-match ban following his red card against FC Dynamo Kyiv in last season's UEFA Europa League round of 16 second leg.
Mustang1

#5227 Re: Manchester City FC

Post by Mustang1 »

M.Laktasenko wrote:
Bubalo1 wrote:I igrat ce samo sa Aguerom u napadu a Tevez Balloteli i Dzeko ce sjediti na klupi ? Hoce aha .. Odmah bi mu seik sa tribina sAso i otjerao ga :D
Bas kazu da ce seik sutra biti na tribinama :dance:
Normalno da ce biti .. Hoce covjek da vidi svojim ocima tu situaciju kad Dzeko ostane na klupi .. da moze odmah reagovati :D Samo nek mu Dzeko nazove sellam kad se vide i sve je rijeseno :D
IZVANZEMALJAC

#5228 Re: Manchester City FC

Post by IZVANZEMALJAC »

na kojim kanaliama se prenosi tekma da vidim imamli ili moram gledat preko neta?
Ajatolah_

#5229 Re: Manchester City FC

Post by Ajatolah_ »

Moguće da će izvesti jednog napadača, ipak je ovo debi u Ligi Prvaka i vjerovatno će postaviti nešto oprezniju taktiku. Ako to bude značilo da će biti jedan napadač, to može biti bilo koji osim Balotellija. Tevez se prošle godine pokazao kao odličan kada je sam, a ova dvojica su u dobroj formi, pa kako mu volja.
skafiskafsnjak

#5230 Re: Manchester City FC

Post by skafiskafsnjak »

IZVANZEMALJAC wrote:na kojim kanaliama se prenosi tekma da vidim imamli ili moram gledat preko neta?
Pa BHT :P
IZVANZEMALJAC

#5231 Re: Manchester City FC

Post by IZVANZEMALJAC »

L00d wrote:
IZVANZEMALJAC wrote:na kojim kanaliama se prenosi tekma da vidim imamli ili moram gledat preko neta?
Pa BHT :P
Pa ja nemam BHT zato i pitam
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 10/05/2015 07:11, edited 2 times in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5233 Re: Manchester City FC

Post by Tomahawk11 »

Fakat ako ni veceras ne bude igrao :-) pa hebo ga vise Tevez, taj covjek i rukama i nogama grabio da ode, gdje god ima priliku, to i kaze, i sad on ispred Dzeke da bude. Ono, vidjeli smo da je Dzeko u formi, neka ga na klupi kad zatreba :oops:
iSwagga

#5234 Re: Manchester City FC

Post by iSwagga »

Tomahawk11 wrote:Fakat ako ni veceras ne bude igrao :-) pa hebo ga vise Tevez, taj covjek i rukama i nogama grabio da ode, gdje god ima priliku, to i kaze, i sad on ispred Dzeke da bude. Ono, vidjeli smo da je Dzeko u formi, neka ga na klupi kad zatreba :oops:
naravno da ce igrati, i to u stratnoj poziciji.. wigan nije mogao nikako ugroziti city tako da ga je cuvao za veceras..
dzeno123

#5235 Re: Manchester City FC

Post by dzeno123 »

Izgleda da ne igra veceras, Tevez pocinje. Pa je li neko gledo proslu utakmicu Citya (nisam stigo) kako je taj Tevez onda odigro ako je uspio istisnuti covjeka koji je zabio 6 vrhunskih golova?
iSwagga

#5236 Re: Manchester City FC

Post by iSwagga »

dzeno123 wrote:Izgleda da ne igra veceras, Tevez pocinje. Pa je li neko gledo proslu utakmicu Citya (nisam stigo) kako je taj Tevez onda odigro ako je uspio istisnuti covjeka koji je zabio 6 vrhunskih golova?
lose skroz, plus fulio i penal
shalla

#5237 Re: Manchester City FC

Post by shalla »

Ako ovo bude istina da će staviti teveza ili kuna ispred njega, Džeko treba da reaguje ko Asmir u Stokeu :mrgreen:
Otkako je odjebao Pulisa i rekao da neće da brani u Carling kupu zato što misli da treba da brani u prvenstvu, postao je jedan od najboljih golmana u ligi :mrgreen:
veljaca

#5238 Re: Manchester City FC

Post by veljaca »

shalla wrote:Ako ovo bude istina da će staviti teveza ili kuna ispred njega, Džeko treba da reaguje ko Asmir u Stokeu :mrgreen:
Otkako je odjebao Pulisa i rekao da neće da brani u Carling kupu zato što misli da treba da brani u prvenstvu, postao je jedan od najboljih golmana u ligi :mrgreen:
Ja mislim da to nije istina .... Igrace Dijamant od pocetka - mada se kod Mancinija nikada ne zna ...
A ovo poredjenje da treba da reaguje kao Amir - nije Dzeko takav ... ( na zalost ili na srecu - kako se pogleda ) ....
Ajatolah_

#5239 Re: Manchester City FC

Post by Ajatolah_ »

dzeno123 wrote:Izgleda da ne igra veceras, Tevez pocinje.
...sudeći po čemu? Svi ovi siteovi koje navodite a la Goal.com znaju koliko i mi. Ja Džeki dajem 70% šanse da će početi.
quasar

#5240 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Ja mu dajem jos i vise. Naravno da se nece sastavi objaviti prije nego moraju. Nije isto Napoliju postaviti odbranu protiv Dzeke i Aguera, ili Aguera i Teveza, ili samo Dzeke sa Nasrijem i Silvom, itd. sve kombinacije.

Uostalom Dzeko je osvojio srca navijaca svojom skromnoscu, vedrinom, sportskim ponasanjem, tako da Mancini moze samo sebe smjeniti bude li ga gurao na klupu. Uostalom, Mancini bi sam pojeo go*no ako bi tako radio jer je upravo govorio da Dzeku smatra glavnim adutom za LP. Ako ne bi bio upostavi, to bi prije znacilo da Dzeko nije fit.
arzuhal

#5241 Re: Manchester City FC

Post by arzuhal »

Ako ne ubaci Džeku od prve minute, da Bog da im Napoli uzeo bodove, pa nek' navijači pjevaju Manciniju :x
Riddle

#5242 Re: Manchester City FC

Post by Riddle »

Previse bi cudno bilo da izostane. Stvarno ne vidim kako bi Tevez mogao biti ispred njega u ovom trenutku. Zapravo bilo ko. A i ako Mancini bude igrao s jednim napadacem, opet se Dzeko namece kao prvi izbor. Te prognoze su obicno sranje i nista im ja ne vjerujem. Nema logike nikako.
SaMaster

#5243 Re: Manchester City FC

Post by SaMaster »

just principe wrote:
SaMaster wrote:Toliko o cuvanju Dzeke za mec sa Napoli. Zalosno kolko pojedinci (ne)znaju....

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/dze ... -sad/64298

a gdje je to on rekao da ne racuna na Dzeku :?:

Pa ako je tebi dovoljno da neko kaze da racuna na tebe onda je to ok. Meni licno je to nigdje veze. U prevodu ova izjava njegova zanci: Svi su spremni i mogu na njih racunati i nista vise. Pa covjek zabio 6 golova(Mislim i na Dzeku i Aguera) i on se opet dvoumi ko ce igrati...
SaMaster

#5244 Re: Manchester City FC

Post by SaMaster »

kokuz_sa wrote:na goal.com pise
da dzeko ostaje na klupi
a jedina izmjena
u odnosu na zadnju im tekmu je sto ulazi nasri umjesto teveza
Evo ti jos objasnjenja sta sam mislio ...(Useru iznad...)
SaMaster

#5245 Re: Manchester City FC

Post by SaMaster »

“It was important that Carlos played and I thought he did well and linked well with Sergio Aguero,” praised the manager.

Tugo moja golema :run:
ajaca

#5246 Re: Manchester City FC

Post by ajaca »

Ne znam stvarno, ako Džeku večeras ne stavi u prvu postavu kad će, kad je čovjek baš u formi. Slažem se da se Tevez pravo obrukao u prošloj tekmi, valjda ga "mazi" zbog zasluga iz prošlog prvenstva. Da hoće vala više otići....
ajaca

#5247 Re: Manchester City FC

Post by ajaca »

Tuga, tuga, jaštaradi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5248 Re: Manchester City FC

Post by Tomahawk11 »

VIdjecemo kad pocne tekma, ali ako bude odmarao i veceras, onda je to smijesno. Za sta ga cuva, za Carling Cup?! :?
Nidje veze je da ti napadac u top formi (klasicni centarfor) odmara dvije tekme, je li to i Napoli karina od ekipe pa je vec upisao 3 boda?! Nista oni nece osvojiti tim sistemom...glupi Mancini, hebo ga i Balo i Tevez :oops:
quasar

#5249 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Silva, Nasri, Aguero, Dzeko.
Kad to imas na raspolaganju, i znas da trpaju nemilice, sta se dovraga, ima jos razmisljati? Sve druge opcije su samo to - druge. Stavi ih prvo poluvrijeme nek napune, pa ako ti bude dosta, izbaci dvojicu nek odmaraju.
lord blackadder

#5250 Re: Manchester City FC

Post by lord blackadder »

Ja, kao vjeciti skeptik, tvrdim da ce igrati. A goal.com je relevantan koliko i Kurir. Nisu mi jasno oni koji drze do sebe a citaju takve trivijalne portale.
Post Reply